Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-07-15 13:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 288 Regisztrált: 2007-05-09 14:07 Azonosító: 9 279 |
Igazából nem érdekel az eladó állapota, s az sem, a termék honnan van, kedves jusztis. Ha jó áron adja és lejátszható - viszem. Nem lejátszhatót sosem veszek meg .....Egyébként a Verseny utca környékén az illegális részen sok jó termékhez hozzá lehet jutni, viszonylag gyorsan. Bakelitekhez is. S gyorsan lehet alkudni, tekinttel arra, hogy az eladók gyors üzletet akarnak, mert bármikor jöhet a rendőrség s szétzavarhatja őket. Így két-három-négy-ötszáz forintoknak is örülnek. A multkor egészen a Dózsa György útig voltak ilyen illegálisok a piac bejáratától kezdve. S a piacon is van egy "kisebbségi" akinek rengeteg bakelitje van, s valószínűleg ő sem ismeri az árakat, pedig börzére is jár! Nála láttam a Bolond várost! Ötszázra tartotta, látta visszatettem, már háromszázért enyém lehetett volna .... Szevasztok,szép napot! Ma,júl.15.-én a Verseny u. piac elött egy kátrányos helyzetű árult vagy 80-100 bakelit LP-t! Külföldit-magyart,vegyesen! A kiinduló ár 100,azaz egyszáz Forint volt! További kellemes vasárnapot! Jusztis! /Remélem,hogy "budvil" elégedett! Volt bevezetés,tárgyalás,befejezés! "A kérdés továbbra is: mire jó a bankszámlás regisztráció?" |
|
|
|
2007-07-15 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2007-04-26 14:50 Azonosító: 7 197 |
ez nem olyan bizots hogy ki kellett volna derülni ugyanis egy nap alatt is lejárhattak a tételek normális ember ilyet nem csinál mivel ez előre megfontott szándákkal nyereségvágyból elkövetett csalás hidd el, a vatera teszi a dolgát ilyen esetben Semmit nem kivánok jobban minthogy igazad legyen. Engem annyira megdöbbentett ez a 85 negativ,hogy nem kaptam levegőt. Azzal tisztában vagyok, hogy ez büncselekmény s remélem a rendőrök elkapják a frakkját, egyebét. |
|
|
|
2007-07-15 12:29
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Ennek már a HUSZADIK után söt talán már jóval előbb is ki kellett volna derülnie. Kiváncsi lennék a Vatera véleményére is. Igaz csak annyi közöm van a dologhoz ,hogy én is Vaterázok, de egészen egyszerüen az igazságérzetemet bántja a dolog. ez nem olyan bizots hogy ki kellett volna derülni ugyanis egy nap alatt is lejárhattak a tételek normális ember ilyet nem csinál mivel ez előre megfontott szándákkal nyereségvágyból elkövetett csalás hidd el, a vatera teszi a dolgát ilyen esetben -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-15 11:44
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2007-04-26 14:50 Azonosító: 7 197 |
Amikor ezt művelte, volt pár pozitívja, így "megbízható eladó"ként már előre utaltak neki, és egymásután megtette ezt kb. 80 ember, majd mikor bekaszálta a lóvét, és ők nem kaptak semmit, sorra érkeztek a negatívok. Azt én is sejtem,hogy hogy csinálta de gondolom ez elsö 20 megkárositott is irt a vateránek és még mindig nem csináltak semmit. Aztán a többi is, gondolom, ám de még mindig nem történt semmi. Csak a 85. negativja UTÁN derült ki,hogy gáz van az emberrel. Ennek már a HUSZADIK után söt talán már jóval előbb is ki kellett volna derülnie. Kiváncsi lennék a Vatera véleményére is. Igaz csak annyi közöm van a dologhoz ,hogy én is Vaterázok, de egészen egyszerüen az igazságérzetemet bántja a dolog. Ha az ilyenek azt csinálnak amit akarnak akkor lassan mi vehetjük a kalapunkat mert senki nem figyel oda ha átvernek. Azt is értem, hogy valamilyen szinten az a vevő se se igazán figyel oda aki 60 negativ után még előre utal pénzt mert nekem eszembe se jutna, de nekem akkor is nagyon zavaros ez az egész. Na mindegy gondolom az igazat sose tudjuk meg ehhez lassan kezdek hozzászokni. |
|
|
|
2007-07-15 10:45
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
De ezt mutatja, csak a kérdést nem értetted. Nem az a gondom hogy most inaktiv hanem az ,hogy hogy juthatott el 85 negativig, hogy verhetett át ennyi embert mikor a vatera szabályzata azt mondja, hogy ha eléri a 80 százalékot akkor már kirugják. Ezek szerint a Vaterát is csak akkor érdekli a saját szabályzata amikor neki jó, vagy hogy van ez. Láttam itt a szégyenfalon olyan felhasználót akit 1 negativ után inaktiváltak. Ez a 85 negativ akkora szám, hogy erre csak direkt nem lehet felfigyelni. Szerintem nem véletlen hagyta valaki idáig fajulni a dologokat. Hidd el itt valami nem stimmel. Amikor ezt művelte, volt pár pozitívja, így "megbízható eladó"ként már előre utaltak neki, és egymásután megtette ezt kb. 80 ember, majd mikor bekaszálta a lóvét, és ők nem kaptak semmit, sorra érkeztek a negatívok. |
|
|
|
2007-07-15 10:04
Létrehozva:
|
|
|
Inaktív, pirosan. Vagy a Te monitorod nem ezt mutatja? De ezt mutatja, csak a kérdést nem értetted. Nem az a gondom hogy most inaktiv hanem az ,hogy hogy juthatott el 85 negativig, hogy verhetett át ennyi embert mikor a vatera szabályzata azt mondja, hogy ha eléri a 80 százalékot akkor már kirugják. Ezek szerint a Vaterát is csak akkor érdekli a saját szabályzata amikor neki jó, vagy hogy van ez. Láttam itt a szégyenfalon olyan felhasználót akit 1 negativ után inaktiváltak. Ez a 85 negativ akkora szám, hogy erre csak direkt nem lehet felfigyelni. Szerintem nem véletlen hagyta valaki idáig fajulni a dologokat. Hidd el itt valami nem stimmel. |
|
|
|
2007-07-14 21:57
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 539 Regisztrált: 2007-05-03 14:20 Innen: Rettentőfalva Azonosító: 8 121 |
Sziasztok Igazán csak vissza térnék az eredeti témára, és érdekelne, hogy történhet az meg,hogy valaki egyáltalán eljut idáig. Állitólag a vatera szabályzata szerint 80 százalék alatt kirugják. Hát ez egy kicsikét azért lejjebb van. Magyarázza már el valaki mert ezt nem igazán értem. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=66055 Dagimama Inaktív, pirosan. Vagy a Te monitorod nem ezt mutatja? -------------------- A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej. Szépen beszélj a gyerekeiddel, hiszen majd ők választják ki a neked megfelelő idősek otthonát.... |
|
|
|
2007-07-14 21:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok
Igazán csak vissza térnék az eredeti témára, és érdekelne, hogy történhet az meg,hogy valaki egyáltalán eljut idáig. Állitólag a vatera szabályzata szerint 80 százalék alatt kirugják. Hát ez egy kicsikét azért lejjebb van. Magyarázza már el valaki mert ezt nem igazán értem. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=66055 Dagimama |
|
|
|
2007-07-10 08:36
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 288 Regisztrált: 2007-05-09 14:07 Azonosító: 9 279 |
[quote name='sagyu' date='2007-07-10 08:26' post='38531']
A Verseny utcait nem én említettem fel, hanem valaki más, olvass figyelmesebben....... Pálinkás jó reggelt! Bocsánat,de a Verseny utcát én említettem! Tehát el lehet engedni egymás torkát! |
|
|
|
2007-07-10 08:26
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
Mondom én, nagyon adóellenőr kinézetem van, mert kaptam blokkot! Egy fiatal srác volt ott, villámtempóban ütötte be a két tételt ..... Akkor nekem nagy szerencsém volt, a három korongé egy ezrest perkáltam le, bár a srác előtte telefonos segítséget kért, hogy mehet-e az üzlet ..... A Verseny utcai piacin nem is mondtam, hogy blokkot kaptam ...... olvass figyelmesebben ..... A Verseny utcait nem én említettem fel, hanem valaki más, olvass figyelmesebben....... Amúgy akkor a fia volt ott (tulaj gondolom Németországban járt), ő meg nem ért a korongokhoz, csak megnézi hogy van-e ár bennük, ha nincs, akkor meg telefonos segítséget kér. |
|
|
|
2007-07-10 08:18
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Tényleg semmi9 baj nincs vele. Én már két hónapja nemkaptam számlakivonatot az ingyenes Rajfajzenes "alvó" számlámról. Mióta átutaltam a Vaterának a százast azóta nullán áll. Fontolgatom, hogy megszűntetem, s attól még zöld maradok ....
|
|
|
|
2007-07-10 08:16
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
A Péter sem ad blokkot óbudán, sőt, a legtöbb kereskedő nem szokott. A Solaris dupla meg mindenhol 4000. Mondom én, nagyon adóellenőr kinézetem van, mert kaptam blokkot! Egy fiatal srác volt ott, villámtempóban ütötte be a két tételt ..... Akkor nekem nagy szerencsém volt, a három korongé egy ezrest perkáltam le, bár a srác előtte telefonos segítséget kért, hogy mehet-e az üzlet ..... A Verseny utcai piacin nem is mondtam, hogy blokkot kaptam ...... olvass figyelmesebben ..... |
|
|
|
2007-07-09 23:13
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 786 Regisztrált: 2007-03-01 14:41 Azonosító: 655 |
az is isonzói frontvonalon van, végülis a folyó mentén (Isonso) voltak a csaták, Görz, Doberdó ( Doberdó fennsík) stb szinte hihetelen hogy vissza lettek verve folyamatosan az olaszok... Na, akkor Jusztissal egyre gondoltunk! Jóvanna, azért mégsem várhatjátok el, hogy a Donnál pusztuljak. Egy kis dobhártya repedés, meg fejrángás sem kutya azért! -------------------- Ahol az akarat, ott az út! |
|
|
|
2007-07-09 23:03
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
És, ha én azt mondom, hogy Doberdónál voltam, azzal tudok licitálni?! az is isonzói frontvonalon van, végülis a folyó mentén (Isonso) voltak a csaták, Görz, Doberdó ( Doberdó fennsík) stb szinte hihetelen hogy vissza lettek verve folyamatosan az olaszok... -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-09 22:54
Létrehozva:
|
|
|
Jól van draglion,nem kell mellre szívni! Sőt! Én már azt is kigondoltam,ha Don kanyart írsz,akkor én Isonzót! Persze, te akarod a dolgok rövidebb végét fogni...Isonzónál nem lettek lemészárolva a magyar katonák úgy mint a Donnál, igaz hogy jól elhúzódott az olaszok visszatartása de az legalább 9 sikeres csatát jelentett és sok sok kitüntetést a bátos katonáknak...igaz a doniak is kaptak kitüntetéseket de post mortem ami azért nem egy leányálom...Isonzúnál meg lehetett úszni egy láb, szem vagy kar elveszésével is a háborút ... ...a tizes évek második fele nagyon nagy csapás volt ránk nézve -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-09 22:45
Létrehozva:
|
|
|
jusztis )))) nem volt semmi ez a beírásod )))) még apám sem volt a Don mellett nemhogy én ...most így nem is bánom hogy lemaradtam róla, mert onnan nem volt visszaút Temesváron voltam , a tisztek a magyarokat (azt a párat de inkább engem) barbár hordáknak ivadékainak nevezték ... ...azt gondoltam hogy élve haza nem jutok...de tévedtem Jól van draglion,nem kell mellre szívni! Sőt! Én már azt is kigondoltam,ha Don kanyart írsz,akkor én Isonzót! |
|
|
|
2007-07-09 22:37
Létrehozva:
|
|
|
Draglion!!! Ha most azt írod,hogy a Don kanyarban voltál katona,akkor ma Te győztél!!! jusztis )))) nem volt semmi ez a beírásod )))) még apám sem volt a Don mellett nemhogy én ...most így nem is bánom hogy lemaradtam róla, mert onnan nem volt visszaút Temesváron voltam , a tisztek a magyarokat (azt a párat de inkább engem) barbár hordáknak ivadékainak nevezték ... ...azt gondoltam hogy élve haza nem jutok...de tévedtem -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-09 22:28
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 786 Regisztrált: 2007-03-01 14:41 Azonosító: 655 |
Draglion!!! Ha most azt írod,hogy a Don kanyarban voltál katona,akkor ma Te győztél!!! És, ha én azt mondom, hogy Doberdónál voltam, azzal tudok licitálni?! -------------------- Ahol az akarat, ott az út! |
|
|
|
2007-07-09 21:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2007-07-09 21:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
aha, ez olyan, mint nöknél a szülés. mindkét témával el lehet üldözni a másik nem tagjait Kivéve ha a másik nem tagja nőgyógyász véletlenül..... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 08:35 |