Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-10-26 21:06
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen, viszont sajnos én a gin tonicból kinőttem. Kinőttél? (Házasságunk hajnalán a férjem akart hangulatot csinálni egy romantikus estével. Vett finom bort is. Meg is ittam 1, azaz egy pohárral..... és elaludtam, mielőtt a hangulat megérkezett volna. Jelzem, a szomszéd témakörben a látható topikot folyamatosan úgy olvasom, hogy lengéscsillapítót keresek gyerekágyra. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-26 21:08 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-26 20:50
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2010-10-26 20:47
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Juuuuj, délután pont ez jutott eszembe, csak nem reinkarnációval, hanem alteregoval Ebből az derül ki, hogy más a beállítottságunk, viszont az érzéseink hasonlóak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-26 20:45
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Más: Valami tévedés történt a természet körforgásában. Nagy tudású barátnőnk, akit sokan szívből szeretünk még mindig él, mégis itt a reinkarnációja. Zpepe, elismerésem, sőt kézcsókom. Juuuuj, délután pont ez jutott eszembe, csak nem reinkarnációval, hanem alteregoval |
|
|
|
2010-10-26 20:43
Létrehozva:
|
|
Ugye, ugye? Amikor a természet rendje megbomlik..... Lehet, hogy ezért is a környezetszennyezés a felelős. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-26 20:23
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Valami tévedés történt a természet körforgásában. Nagy tudású barátnőnk, akit sokan szívből szeretünk még mindig él, mégis itt a reinkarnációja. Zpepe, elismerésem, sőt kézcsókom. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-10-26 20:09
Létrehozva:
|
|
..........de azóta zejopy (Zejopy) kisegített, hogy a méret a lényeg. Hát, ha így szó szerint nem is, de bizony nem elhanyagolható szempont.... Más: Valami tévedés történt a természet körforgásában. Nagy tudású barátnőnk, akit sokan szívből szeretünk még mindig él, mégis itt a reinkarnációja. Zpepe, elismerésem, sőt kézcsókom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-25 22:43
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 89 Regisztrált: 2010-09-26 02:10 Azonosító: 1 384 166 |
Na az ajánlott 2 kg-ig tényleg az. De súlytól függően több kategória van. A cm..... (hajajjjj Aramir, hol vagy ilyenkor?!) Szóval a különböző élek egyszeri összes hossza nem haladhatja meg a 90 cm-t, viszont a leghosszabb él hossza nem lehet több 60 cm-nél. (Nem mondom, gondolkodtam délután, hogy kellene beszerezni gintonikot, milyen jó, hogy nem tettem meg, nem tudtam volna így összefoglalni.) Gondolom az élettartam garancia az az áru élettartamáig tart, de nem tudom, pontosan mit takar, mert engem nem érint, bár nem mondom, lehet, hogy ha ezt jelölném meg a garanciális feltételeknél, akkor nem kellene görcsölnöm a kipróbálási, megtekintési garancia megszűnése miatt. Ugyanis a teáskanna élettartama annyi, ameddig egyben van. Addig pedig kiválóan lehet belőle teát töltögetni, hacsak el nem dugul. Na jóéjt mindenkinek. Köszönöm szépen, teljesen világos. Ezt elmentem ezt a csomagméretezést. Azt olvastam valakinél, hogy nála az élettartam garancia azt jelenti, hogy azt a márkát adja, amelyet megjelöl. De a te teáskannád példája sokkal jobb Szép álmokat - gintonikkal! |
|
|
|
2010-10-25 22:32
Létrehozva:
|
|
Igen, de Izé, ez nem aukció tárgya Viszont megkérnélek, segíts, feltettem egy kérdést a e-kereskedelemben. Az ajánlott levél 2 kg-ig terjedhet, a terjedelme (széle/hossza) megszabott? Van még egy kérdésem. (Sok.) Mi az az élettartam garancia? Megnéztem a keresőben, nulla találatot kaptam. Köszönet! Na sorjában lefekvés előtt még hamar. A szerelem engem már nem fektet meg, mert elkötelezett vagyok. Na az ajánlott 2 kg-ig tényleg az. De súlytól függően több kategória van. A cm..... (hajajjjj Aramir, hol vagy ilyenkor?!) Szóval a különböző élek egyszeri összes hossza nem haladhatja meg a 90 cm-t, viszont a leghosszabb él hossza nem lehet több 60 cm-nél. (Nem mondom, gondolkodtam délután, hogy kellene beszerezni gintonikot, milyen jó, hogy nem tettem meg, nem tudtam volna így összefoglalni.) Gondolom az élettartam garancia az az áru élettartamáig tart, de nem tudom, pontosan mit takar, mert engem nem érint, bár nem mondom, lehet, hogy ha ezt jelölném meg a garanciális feltételeknél, akkor nem kellene görcsölnöm a kipróbálási, megtekintési garancia megszűnése miatt. Ugyanis a teáskanna élettartama annyi, ameddig egyben van. Addig pedig kiválóan lehet belőle teát töltögetni, hacsak el nem dugul. Na jóéjt mindenkinek. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-10-25 22:34 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-25 22:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 89 Regisztrált: 2010-09-26 02:10 Azonosító: 1 384 166 |
Szerelem?? Csak szerelem, szerelem, szerelem..... és mégis csöpög a vízcsap. De a szerelem mindig megfekteti az embert, elvégre az a cél. Igen, de Izé, ez nem aukció tárgya Viszont megkérnélek, segíts, feltettem egy kérdést a e-kereskedelemben. Az ajánlott levél 2 kg-ig terjedhet, a terjedelme (széle/hossza) megszabott? Van még egy kérdésem. (Sok.) Mi az az élettartam garancia? Megnéztem a keresőben, nulla találatot kaptam. Köszönet! |
|
|
|
2010-10-25 21:57
Létrehozva:
|
|
Mit szólsz a szerelemhez? Szerelem?? Csak szerelem, szerelem, szerelem..... és mégis csöpög a vízcsap. De a szerelem mindig megfekteti az embert, elvégre az a cél. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-25 21:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-10-22 15:41
Létrehozva:
|
|
Csak az a felállás, az lenne könnyebb... Na ja.... de vigasztaljon minket az a tudat, hogy minél nehezebben álltunk fel, annál erősebbek vagyunk. Mert amiből már egyszer feláll az ember, az már többet nem fekteti meg. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-22 13:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 68 Regisztrált: 2008-07-30 23:00 Azonosító: 175 079 |
Viszont az sem utolsó szempont, hogy az alkalmazkodás mindig a túlélést szolgálta, amióta a biológiai élet megjelent. Na és minél zordabb helyzethez képes alkalmazkodni egy intelligens képződmény ( Tehát végkövetkeztetésként nyugodtan levonhatjuk a jövőre nézve, és már messze elvonatkoztatva a Vaterás helyzettől (de tényleg), hogy annak legyünk a leghálásabbak, aki naponta a sárba tapos, mert minden egyes felálláskor a mi alkalmazkodóképességünk növekszik, ezáltal javítva a túlélési esélyeinket. Csak az a felállás, az lenne könnyebb... -------------------- Az ember mindig okosnak tartotta magát, már akkor is amikor még négykézláb járt. Pedig, hogy okossá váljon, legalább egyszer alaposan hülyének kell éreznie magát.
|
|
|
|
2010-10-22 13:06
Létrehozva:
|
|
Igen, hát persze alkalmazkodnunk kell, egy kvázi monopólium logikusan nézve ezzel jár, másrészről viszont: „Az a lény (képződmény) intelligens, amely célirányos adaptív (alkalmazkodó) viselkedést végez.” (Robert Sternberg) Így felemelt fejjel mondhatjuk (mivel mást úgysem tehetünk): Okos enged... Viszont az sem utolsó szempont, hogy az alkalmazkodás mindig a túlélést szolgálta, amióta a biológiai élet megjelent. Na és minél zordabb helyzethez képes alkalmazkodni egy intelligens képződmény ( Tehát végkövetkeztetésként nyugodtan levonhatjuk a jövőre nézve, és már messze elvonatkoztatva a Vaterás helyzettől (de tényleg), hogy annak legyünk a leghálásabbak, aki naponta a sárba tapos, mert minden egyes felálláskor a mi alkalmazkodóképességünk növekszik, ezáltal javítva a túlélési esélyeinket. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-22 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 68 Regisztrált: 2008-07-30 23:00 Azonosító: 175 079 |
Igen, hát persze alkalmazkodnunk kell, egy kvázi monopólium logikusan nézve ezzel jár, másrészről viszont:
„Az a lény (képződmény) intelligens, amely célirányos adaptív (alkalmazkodó) viselkedést végez.” (Robert Sternberg) Így felemelt fejjel mondhatjuk (mivel mást úgysem tehetünk): Okos enged... -------------------- Az ember mindig okosnak tartotta magát, már akkor is amikor még négykézláb járt. Pedig, hogy okossá váljon, legalább egyszer alaposan hülyének kell éreznie magát.
|
|
|
|
2010-10-22 11:03
Létrehozva:
|
|
Sziasztok Kedves Felhasználók! Nektek mi a véleményetek ezekről az újításokról? Tudom én, hogy fejleszetni kell, fontos a megújulás, innováció van meg miegymás, de én úgy veszem észre ez nagyon sok embernek okoz gondot itt és most és szerintem aki eljut a fórumra az csak a jéghegy csúcsa, rengetegen bosszankodhatnak még otthon, mert nem tudják használni az oldalt. Persze gondolom nem ez volt a cél (ó én mindig jót feltételezek másokról, ez a prekoncepcióm), mégis olyan érzése van az embernek, hogy már megint a fejünk fölött döntöttek valami olyasmiről, ami érint minket, beleszólásunk pedig nincs, holott fizetünk ezért a szolgáltatásért. Ne értsetek félre, nem lázítani akarok csak próbálom összefoglalni a dolgokat. És felvetésem is lenne! Nem lehetne -e eme fórumot arra is használni, hogy a változtatásokat megbeszéljék a fizető felhasználókkal, életbe lépésük előtt. Vagy nagyon naív vagyok? A kérdés költői, de én megválaszolom: Az. Szia! Mivel ma az informatika a legdinamikusabban fejlődő tudomány, ezért úgy gondolom, hogy muszáj ehhez alkalmazkodnia egy olyan oldalnak, ami erre épít. Az, hogy az újítások viszonylag korán jelennek meg és esetleg nem vagyunk rá felkészülve, azt jelenti, hogy a Vatera viszonylag elöl jár, a többi oldalhoz képest. Alkalmanként tényleg kényelmetlen, amikor a megszokott rutinmozdulatok helyett átgondoltan kell tevékenykedni, főleg azoknak, akik már hosszabb ideje vannak jelen. Ez biztos. Most egy darabig mindenkinek lassabban megy majd a feltöltés. Nagyon sok olyan kérés is teljesült a változtatások által, amiket már régebben kértünk, és ez jó. Na és úgy látom, hogy ez az új kinézet előremutató. Kiemelek egyet. A személyes menüben az eladó áruk. Eddig hosszan vízszintesen volt az elrendezés. Most bizonyos opciók hátulra kerültek legördülően, ami lehetővé teszi esetleg újabb opciók megjelentetését, ami szerintem hosszabb távon kényelmes megoldás. A szemnek és a kéznek meg kell ezeket szokni, ez igaz, de szerintem, ha a változtatás magában hordozza a fejlődést, akkor érdemes. Vannak dolgok, amik nekem sem tetszenek. És igen, biztosan kényelmes lett volna nekem, ha megkérdezték volna, hogy akarjuk-e. De vajon mi lenne egy ilyen kérdéssorozatnak a vége? Egy csomó információ, amit nekik kellene feldolgozni, és a vége az lenne, hogy fele igen, fele nem. Utólag is gyakran javítják a javaslataink által a dolgokat, ezt már észrevettem. Visszatérve a kérdésfeltevésre. Hónapokon keresztül mindenki azon sírt, hogy város szerint is lehessen megjelölni az áru helyét. Meglett, a többség örült. Gondolom. Erre csak jött valaki, akinek nem tetszett. Nem lehet egy csomó laikus felhasználó véleményére alapozni, több okból sem: 1. Informatikai szempontokat gyakorlatilag nem ismerünk. 2. Piackutatási szempontok szintén vannak. 3. Esztétikai dolgok is nyomnak a latba. 4. Van az oldalnak egy arculata, és van egy olyan hosszú távú terv (gondolom legalábbis), ami alapján mennek a fejlesztések. Azt be kell látni, hogy mi ehhez nem értünk. Én legalábbis nem. Nekem van egy diplomám, ami köszönő viszonyban sincs a Vaterázással. Mi alapján tudnék én reális véleményt mondani? Persze vannak javaslataim, mert felhasználóként némiképpen érintve vagyok, de ezeket, mint már mondtam, nem szokták alapból elutasítani. Na és hogy a fejünk felett döntenek? Hát igen. Mert többet tudnak nálunk erről. Nagyon ellenszenvesnek érzem, amikor idejön akár egy informatikai végzettséggel rendelkező ember és meg akarja mondani, hogy mit kellene tennie a Vaterának, hogy jól működjön a piac. Mert ez is csak egy része az egésznek. Na és persze vannak azok a változtatások, amikkel tényleg nem tudok megbarátkozni, vagy olyan szinten keresztbe tesznek nekem, hogy az zavaró. Hát ilyenkor mérlegel az ember, hogy ennek ellenére érdemes-e megmaradni itt, vagy nem. Valószínűnek tartom, hogy ezeket a dolgokat nem azért vezetik be, mert velem személy szerint ki akarnak szúrni. Inkább van egy magasabb elv, amit én nem látok át. Aztán amikor már olyan változtatás van, hogy ellehetetleníti tényleg a helyzetet, akkor fogom a porcelánjaimat, kiviszem az egészet a kukába, a függetlenségről kialakított álmaimmal együtt, és elmegyek még 5 munkahelyre tanítani. De szerencsére egyelőre erről szó sincs (ez a FD bevezetésekor fogalmazódott meg bennem, azóta ehhez tartom magam), igazából tetszik az új kinézet és látok perspektívát a dologban. Ami aggasztó, az az, hogy minden fejlesztéskor beborul az egész. Azt kellene megoldani, hogy az újítások a már használt verziókon is működjenek. Nem tudom, ez mennyire nehéz, és nekem nincs is problémám, mert a frissítések után működik minden. De valahogy úgy kellene megcsinálni, hogy mindenkinek működjön. Na regényt írtam, de akinek nem tetszik, vagy sokallja, az átugorja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-22 10:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Kedves Felhasználók!
Nektek mi a véleményetek ezekről az újításokról? Tudom én, hogy fejleszetni kell, fontos a megújulás, innováció van meg miegymás, de én úgy veszem észre ez nagyon sok embernek okoz gondot itt és most és szerintem aki eljut a fórumra az csak a jéghegy csúcsa, rengetegen bosszankodhatnak még otthon, mert nem tudják használni az oldalt. Persze gondolom nem ez volt a cél (ó én mindig jót feltételezek másokról, ez a prekoncepcióm), mégis olyan érzése van az embernek, hogy már megint a fejünk fölött döntöttek valami olyasmiről, ami érint minket, beleszólásunk pedig nincs, holott fizetünk ezért a szolgáltatásért. Ne értsetek félre, nem lázítani akarok csak próbálom összefoglalni a dolgokat. És felvetésem is lenne! Nem lehetne -e eme fórumot arra is használni, hogy a változtatásokat megbeszéljék a fizető felhasználókkal, életbe lépésük előtt. Vagy nagyon naív vagyok? A kérdés költői, de én megválaszolom: Az. -------------------- Az ember mindig okosnak tartotta magát, már akkor is amikor még négykézláb járt. Pedig, hogy okossá váljon, legalább egyszer alaposan hülyének kell éreznie magát.
|
|
|
|
2010-10-22 09:14
Létrehozva:
|
|
Ja, hogy csak párban használható? Akkor miért csak egyet akartál eladni? Mert gonosz vagyok... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-10-22 08:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
De beengedtelek, csak már későn. Ha már így szóba került, légy oly kedves és mondd meg nekem, mihez akartál kezdeni 1 db Vugvug-gal. Mert párban még hagyján, na de egyedül. Lettem volna nagy zavarban, ha valaki leüti. Ja, hogy csak párban használható? Akkor miért csak egyet akartál eladni? Ha valaki leüti, küldesz neki egy plüssjátékot, amit a gyerek nevezett vugvugnak 2 éves korában -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 09:29 |