Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-04-22 17:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen tudom, kommunikációs zűrzavar. Az aukciós lapok helytelen értelmezésére próbáltam azzal a tegnapi posttal rávilágítani. ha valami a terméklapon "egyben" van feltüntetve, akkor azon az egész értendő. Más esetben szabálytalan is lett volna az aukció. Itt valójában a vevő érdeke volt előtérbe helyezve, mert hasonló esetben akad olyan, aki meglovagolja ezt a félreértést a vevő kárára. Az más kérdés, hogy esetleg ezt nem az adott üzletre vonatkozóan, hanem általános érvénnyel lett volna szerencsés kiszerkesztenem, de akkor meg nem lett volna érthető. Persze neki ez egyedi eset és talán joggal megsértődött, ezért aztán itt is megkövetem. A nagyon gyakori és fárasztó jelenségről volt szó, melyhez ez az adott üzlet csak illusztráció volt. Felemlítése nélkül viszont miről beszéltünk volna? Ennyi. Értem, köszi. Akkor Benz a te első postodat törölte, amivel törölte a többit, olyanokat is, amiket én nem láttam. Ezért nem voltam képben. Tehát Benz törlése nem "ellene" irányult, sőt tulajdonképpen az ő ki nem mondott igényére volt egy reakció. Na hiszen itt is van. Tisztelt Bobo13! Ezek szerint nem vette észre, hogy az egész témát eltávolítottuk. Sérelmezte a két különbözó módon értelmezhető üzenete miatt kialakult viccelődő beszélgetést, ezért került sor az intézkedésre. Imádom ezt a királyi (jaj, mit mondok!?), moderátori többest. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-22 17:15 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 16:58
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Nincs rádióújságom. De ha lenne... amit írtál. Több volt a bajlódás vele. Nem érünk rá ilyenekre, a legnehezebb az időt beosztani. De azt mondja az ember, egye fene, utána nézek. De akkor ezért cserébe, ha már feltöltöm, stb., akkor nem túl szép dolog a 240 Ft-os ajánlott küldésen szőrözni. De hát úgy látszik, annyira nem kellett.... Más: Te tudod mi történt? Mit törölt Benz? Mivel lett megbántva kicsoda? Valamiről lemaradtam, pedig a közelben voltam. (A szomszédban Bobo13 postja.) Igen tudom, kommunikációs zűrzavar. Az aukciós lapok helytelen értelmezésére próbáltam azzal a tegnapi posttal rávilágítani. ha valami a terméklapon "egyben" van feltüntetve, akkor azon az egész értendő. Más esetben szabálytalan is lett volna az aukció. Itt valójában a vevő érdeke volt előtérbe helyezve, mert hasonló esetben akad olyan, aki meglovagolja ezt a félreértést a vevő kárára. Az más kérdés, hogy esetleg ezt nem az adott üzletre vonatkozóan, hanem általános érvénnyel lett volna szerencsés kiszerkesztenem, de akkor meg nem lett volna érthető. Persze neki ez egyedi eset és talán joggal megsértődött, ezért aztán itt is megkövetem. A nagyon gyakori és fárasztó jelenségről volt szó, melyhez ez az adott üzlet csak illusztráció volt. Felemlítése nélkül viszont miről beszéltünk volna? Ennyi. |
|
|
|
2012-04-22 16:37
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
És akkor kinek adod el a rádióújságodat? Nincs rádióújságom. De ha lenne... amit írtál. Több volt a bajlódás vele. Nem érünk rá ilyenekre, a legnehezebb az időt beosztani. De azt mondja az ember, egye fene, utána nézek. De akkor ezért cserébe, ha már feltöltöm, stb., akkor nem túl szép dolog a 240 Ft-os ajánlott küldésen szőrözni. De hát úgy látszik, annyira nem kellett.... Más: Te tudod mi történt? Mit törölt Benz? Mivel lett megbántva kicsoda? Valamiről lemaradtam, pedig a közelben voltam. (A szomszédban Bobo13 postja.) -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 16:14
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-04-22 16:11
Létrehozva:
|
|
....Micsoda szerencse, hogy van a listák közt átjárás. Mostantól egy másik lakója. ..... Köszönjük a tippet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Megvan. Szép állapotban. 1000 Ft Kérésre zártban, fixáron felteszem. No, szaladjunk neki. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-22 15:59 |
|
|
|
2012-04-22 15:19
Létrehozva:
|
|
Ebből nem sok minden stimmel, de jól hangzik Este/délután feltöltés után elmesélem a gyerekkorát is. A hangszerelés valami olyasmi lehet, mint az autószerelés? A keze is olajos lesz közben? Igen. Pont olyan. A legnagyobb problémát a hangok levadászása okozza. Utána, amikor ez megvan, alaposan megvizsgálom őket. A megfelelő állapotúakat útjukra engedem, míg a hibás egyedeket megjavítom. A tevékenység jellegéből adódóan a kezem nem olajos lesz, hanem hangos. (Jupiter-vörös.... mármint a Merci. Sosem hallottam még ezt a színt....) A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-22 15:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 15:11
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Persze, munka mindig van, én szerencsére nem tudom hazahozni az enyémet, illetve nagyon ritkán, bár a hangszerelési munkák jobbára itthon zajlanak, de az csak közvetve iskolai dolog. Viszont a Vatera oroszlánrésze itthon történik, tegnap is éjszakába nyúlóan csináltam a vele kapcsolatos dolgokat és még ma estére is maradt. De persze előtte meg kell csinálni a "női feladataimat", takarítás, ruhák, stb.... És utána, a szabadidőmben, mint hobbi tevékenységet tudom csinálni a Vatit. Úgy képzelem el Önt, amint otthon van, dolgozik, a családja figyel a csendre, hogy "alkothasson", néha kiemelkedik a laptopja mögül, gyerekezik, feleségezik, aztán visszamerül a munkába. A felesége a keze ügyébe teszi a teáját (? tetszés szerint behelyettesíthető szendviccsel, vagy bármi mással) és amikor elfáradt, akkor lehajtja a laptop tetejét és valami mással foglalkozik, esetleg boltba megy (tehát feltételezem, hogy kicsit házimunkázik is), megszereli az autót, vagy kiporszívózza, esetleg valami más tevékenységgel lazítja magát. Aztán egyszer csak nyugtalan lesz... dolgozni kell... és visszamegy a laptopja mellé és felhajtja annak a tetejét. Ebből nem sok minden stimmel, de jól hangzik A hangszerelés valami olyasmi lehet, mint az autószerelés? A kezte is olajos lesz közben? -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-04-22 13:11
Létrehozva:
|
|
Én voltam a Krisna-völgyben, na azóta tuti nem adnék nekik egy fillért sem. Igen, én is voltam. Üzlet. Eleinte nem ilyen volt, mint most. Csalódás volt. Mindennek ellenére nekik adom. Békés egyház. Én nem tartozom sehová, kizárásos alapon döntöttem mellettük. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 12:40
Létrehozva:
|
|
|
Na és flipp-flopp papucsban járnak? Mert ha nem, akkor nem igazi krisnások. Ezek tuti igaziak, az utcánkban van valami nagy bázisuk egy volt általános iskolában. Az viszont különös, sosem kérnek tőlem adományt pedig csak a szokásos arckifejezésemmel járkálok. Egyszer én is nekik toltam az egyházit, mert mint tévelygő lélek, ezt sorsolni szoktam. Bevallás kinyit, szem becsuk, és bök a ceruza. Ahogy egy öntudatos komoly adózóhoz illik. |
|
|
|
2012-04-22 12:31
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2012-04-22 12:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-22 12:15
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Na és az egyházi 1%-omat a krisnásoknak adom, mert ők ételt osztanak. De ezen felül tényleg nagyon meggondolom, hová adok. (Persze a rendes 1%-om a zenekaromé. Én voltam a Krisna-völgyben, na azóta tuti nem adnék nekik egy fillért sem. A kategóriamoderátor kollégák bejelentésre is átehelyezhetnek egy aukciót, de módszeresen átfésülik a kategóriákat is. Eszembe jutott egy film paródiája, ahol egy hatalmas fésűvel fésülték át a terepet. |
|
|
|
2012-04-22 10:47
Létrehozva:
|
|
Úgy fogalmaznék, hogy ma kevesebb a munka Persze, munka mindig van, én szerencsére nem tudom hazahozni az enyémet, illetve nagyon ritkán, bár a hangszerelési munkák jobbára itthon zajlanak, de az csak közvetve iskolai dolog. Viszont a Vatera oroszlánrésze itthon történik, tegnap is éjszakába nyúlóan csináltam a vele kapcsolatos dolgokat és még ma estére is maradt. De persze előtte meg kell csinálni a "női feladataimat", takarítás, ruhák, stb.... És utána, a szabadidőmben, mint hobbi tevékenységet tudom csinálni a Vatit. Úgy képzelem el Önt, amint otthon van, dolgozik, a családja figyel a csendre, hogy "alkothasson", néha kiemelkedik a laptopja mögül, gyerekezik, feleségezik, aztán visszamerül a munkába. A felesége a keze ügyébe teszi a teáját (? tetszés szerint behelyettesíthető szendviccsel, vagy bármi mással) és amikor elfáradt, akkor lehajtja a laptop tetejét és valami mással foglalkozik, esetleg boltba megy (tehát feltételezem, hogy kicsit házimunkázik is), megszereli az autót, vagy kiporszívózza, esetleg valami más tevékenységgel lazítja magát. Aztán egyszer csak nyugtalan lesz... dolgozni kell... és visszamegy a laptopja mellé és felhajtja annak a tetejét. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-22 10:47 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 10:27
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-22 08:51
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 08:46
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-22 08:38
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 08:33
Létrehozva:
|
|
Igazán szép reggelt mindenkinek. Szép reggelt Önnek is -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-22 08:31
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt. Szerintem örüljön, hogy megszabadult tőlük Nem, ez normális. Igazán szép reggelt mindenkinek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 12:55 |