Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-11-26 15:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 73 Regisztrált: 2010-01-13 11:46 Azonosító: 937 266 |
Tisztelt Vatera Csapata! Odáig rendben van, hogy átalakítják a kategóriákat, valamint a szűkítési lehetőségeket. DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha már ezek "rögtön" jönnek, azaz bővítik, átalakítják a szűkítési lehetőségeket úgy, hogy a feltöléskor még nincsen lehetőség a megfelelő beállítás kiválasztására, akkor 1. írják ki NAGY PIROS BETŰKKEL, hogy előreláthatólag CSAK 6 HÉT MÚLVA FOG "HIBÁTLANUL" MŰKÖDNI, ugyanis feltöltéskor nem lehetett még megcsinálni a megfelelő besorolást 2. legyen tömeges módosítási lehetősége az eladónak, mint pl van a szállítási sablonoknál, garanciális kérdéseknél. 2.a Ja és ez a lehetőség lehetőleg úgy legyen, hogy beikszelem a módosítani kívánt termékeket, nem pedig a kategória összes termékét, mert akkor annak kevseebb értelme van. Megköszönném azt is, ha válaszolnának, hogy pl elolvastuk, de semmit se fogunk tenni, vagy bizonyos részt megfontolandó javaslatként megpróbálunk minél hamarabb figyelembe venni, stb. Üdvözlettel: Sándor Kedves Sándor! Termékfeltöltésnél bizonyos paraméterek javítva lettek checkboxosra! Ha megírná nekünk, mely paraméterek bővítése szükséges, ebben az esetben szívesen várjuk levelét! A paraméterek javítása folyamatos, a felhasználói igények szerint próbáljuk őket alakítani, bővíteni! A 2. , 2.a pontban leírt javaslatát továbbítjuk az illetékes kollégáknak! Üdvözlettel: Vatera csapata |
|
|
|
2010-11-26 15:14
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 73 Regisztrált: 2010-01-13 11:46 Azonosító: 937 266 |
Tisztelt Vatera Csapata! Odáig rendben van, hogy átalakítják a kategóriákat, valamint a szűkítési lehetőségeket. DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha már ezek "rögtön" jönnek, azaz bővítik, átalakítják a szűkítési lehetőségeket úgy, hogy a feltöléskor még nincsen lehetőség a megfelelő beállítás kiválasztására, akkor 1. írják ki NAGY PIROS BETŰKKEL, hogy előreláthatólag CSAK 6 HÉT MÚLVA FOG "HIBÁTLANUL" MŰKÖDNI, ugyanis feltöltéskor nem lehetett még megcsinálni a megfelelő besorolást 2. legyen tömeges módosítási lehetősége az eladónak, mint pl van a szállítási sablonoknál, garanciális kérdéseknél. 2.a Ja és ez a lehetőség lehetőleg úgy legyen, hogy beikszelem a módosítani kívánt termékeket, nem pedig a kategória összes termékét, mert akkor annak kevseebb értelme van. Megköszönném azt is, ha válaszolnának, hogy pl elolvastuk, de semmit se fogunk tenni, vagy bizonyos részt megfontolandó javaslatként megpróbálunk minél hamarabb figyelembe venni, stb. Üdvözlettel: Sándor |
|
|
|
2010-11-26 10:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2010-09-05 19:36 Azonosító: 1 343 007 |
Tisztelt Vatera Csapata!
Odáig rendben van, hogy átalakítják a kategóriákat, valamint a szűkítési lehetőségeket. DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha már ezek "rögtön" jönnek, azaz bővítik, átalakítják a szűkítési lehetőségeket úgy, hogy a feltöléskor még nincsen lehetőség a megfelelő beállítás kiválasztására, akkor 1. írják ki NAGY PIROS BETŰKKEL, hogy előreláthatólag CSAK 6 HÉT MÚLVA FOG "HIBÁTLANUL" MŰKÖDNI, ugyanis feltöltéskor nem lehetett még megcsinálni a megfelelő besorolást 2. legyen tömeges módosítási lehetősége az eladónak, mint pl van a szállítási sablonoknál, garanciális kérdéseknél. 2.a Ja és ez a lehetőség lehetőleg úgy legyen, hogy beikszelem a módosítani kívánt termékeket, nem pedig a kategória összes termékét, mert akkor annak kevseebb értelme van. Megköszönném azt is, ha válaszolnának, hogy pl elolvastuk, de semmit se fogunk tenni, vagy bizonyos részt megfontolandó javaslatként megpróbálunk minél hamarabb figyelembe venni, stb. Üdvözlettel: Sándor Kedves Felhasználók! Mint már korábban ez jeleztük, az utóbbi időben nagymértékű, folyamatos kategória átalakítások lettek ! Az összes kategóriát érintő nagy volumenű átalakítási projekt e része ezennel lezárult, most indul a tisztítási, moderálási része. Lettek olyan alkategóriák amelyek összeolvadtak, és lettek olyanok is, amelyek átvándoroltak másik főkategória alá, és születtek is újak. Tisztában vagyunk azzal, hogy hirtelen sok változás történt az egyszerűsítési kategória átalakítás során, és mivel maga a teljes oldal is folyamatosan változik az új fejlesztések során, így hirtelen rengeteg új dologgal szembesülnek a felhasználók, ezért immár sokadjára megértésüket és türelmüket köszönjük, nem akarunk visszaélni vele - csak egyszerűen egy nagy projekt közepén vagyunk. Ezek a döntések mind nem egy ember rábólintása alapján, hanem több fős csoportok hosszadalmas együttes munkája és közös megegyezés alapján születettek. Igaz, a megszokott dolgokat felváltó újítások szokatlanok, idegenek a korábbi napi rutintól, de szükségesek. Tisztulni fog ezáltal a piactér is, egyszerűbb lesz feltölteni, megtalálni is egy adott terméket, még ha most nem is így látják. Most indul a moderálási, tisztítási folyamat. Valóban időigényes, de a következő 1-2 hónapban az illetékes csapat kapacitását erre koncentráljuk - így további struktúra átalakítási javaslatokat kissé háttérbe szorítva, nem áll módunkban ezeket azonnal feldolgozni, de köszönjük az észrevételeket - mindenképp figyelembe fogjuk venni a nagy moderálást követő munkafolyamatok során. Kérjük, segítsék a munkánkat, türelemmel és megértéssel. Köszönjük, a Vatera Csapata |
|
|
|
2010-11-24 12:08
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 313 Regisztrált: 2007-03-01 14:18 Azonosító: 152 |
Kedves Felhasználók!
Mint már korábban ez jeleztük, az utóbbi időben nagymértékű, folyamatos kategória átalakítások lettek ! Az összes kategóriát érintő nagy volumenű átalakítási projekt e része ezennel lezárult, most indul a tisztítási, moderálási része. Lettek olyan alkategóriák amelyek összeolvadtak, és lettek olyanok is, amelyek átvándoroltak másik főkategória alá, és születtek is újak. Tisztában vagyunk azzal, hogy hirtelen sok változás történt az egyszerűsítési kategória átalakítás során, és mivel maga a teljes oldal is folyamatosan változik az új fejlesztések során, így hirtelen rengeteg új dologgal szembesülnek a felhasználók, ezért immár sokadjára megértésüket és türelmüket köszönjük, nem akarunk visszaélni vele - csak egyszerűen egy nagy projekt közepén vagyunk. Ezek a döntések mind nem egy ember rábólintása alapján, hanem több fős csoportok hosszadalmas együttes munkája és közös megegyezés alapján születettek. Igaz, a megszokott dolgokat felváltó újítások szokatlanok, idegenek a korábbi napi rutintól, de szükségesek. Tisztulni fog ezáltal a piactér is, egyszerűbb lesz feltölteni, megtalálni is egy adott terméket, még ha most nem is így látják. Most indul a moderálási, tisztítási folyamat. Valóban időigényes, de a következő 1-2 hónapban az illetékes csapat kapacitását erre koncentráljuk - így további struktúra átalakítási javaslatokat kissé háttérbe szorítva, nem áll módunkban ezeket azonnal feldolgozni, de köszönjük az észrevételeket - mindenképp figyelembe fogjuk venni a nagy moderálást követő munkafolyamatok során. Kérjük, segítsék a munkánkat, türelemmel és megértéssel. Köszönjük, a Vatera Csapata |
|
|
|
2010-11-22 08:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 041 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Pfuj.... kora reggel ilyen gusztustalan hozzászólást....
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-22 08:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2008-07-29 08:08 Azonosító: 174 615 |
Még 1x hátha megértik... A Számítástechnika/Számítógép alkatrész,kiegészítők/Video,Tv tuner/Video kártya vonalon végigkattintgatva... Eljutok oda ahol korábban menü volt PCI v AGP v PCI-e v Egyeb. Na most ezt voltak kedves megszüntetni és egy olyan menüt odarakni ahol checkboxolva kiválaszthatom a memória méretet a csatoló típust stb. Én PCI-os kártyát keresnék erre kilistázza a PCI-e + PCI kategóriát ömlesztve!!!! Ha egyszer elvesznek valamit akkor csak jót adjanak helyette vagy csinálják meg hogy menjen normálisan!!!! Áldatlan álapot!!!! Csináljanak már vele végre valamit!!!! |
|
|
|
2010-11-19 11:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Ja, még valami.
Namost az én szemszögemből ez technikai probléma minden tekintetben, de Sanyi bácsi leveléhez hasonló, lehet Benz másképp ítéli, és átkerül ez is a kategóriákhoz... Szóval processzorokat töltöttem fel. Itt volt egy olyan választó lista, aminek a neve: "Cache mérete:". És lehet választani 3 lehetséges érték közül: "Válasszon"; "L1" és "L2" És aztán semmi mást. Tehát az lesz ott, hogy "Cache méret: L2". Ez így zöld. Processzornak lehet L1; L2; L3 Cache-ja. A nagyon nagyon prociknak van L3 is, a legtöbbnek L1 és L2-je van. nagyon régieknek nincs L2-jük. Mindnek van saját mérete, de ami lényeges, az az L2 (ill. L3, ha van) Szerintem itt egyszerű szöveges beviteli mezőt kellene hagyni.. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2010-11-18 16:50
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
Kérésem az, hogy nézzenek már rá a termék feltöltésnél ezekre:
Két helyen kell beállítani azt, hogy új vagy használt a termék. Az egyik felesleges, azt ki kellene venni, avagy automatikusan állítsa a másikat is, ha már így marad. Konkrétan egy monitort töltöttem fel, nyilván egy meglévő, fent lévő termék adatlapját felhasználva. "Örömmel" vettem, hogy újabb mezőket lehet kitölteni: - Állapot - Csatlakozó típusa - Felbontás (ezt árulja már el valaki, hogy mit takar és hogy kell helyesen használni, mert beírva azt, hogy 1280x1024, hibát dobott, így "ugorgyunk" lett a sorsa) - Márka - Méret Ezen felül, az eddig is használt, Termék állapota mezőt is ikszelni kell. |
|
|
|
2010-11-15 17:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2010-07-27 17:51 Azonosító: 1 278 808 |
Tisztelt Felhasználók! A paraméteres szűkítés egy új rendszer a Vatera oldalán! Jelenleg kulcsszavas keresőként funkcionál, ezért fordul elő, hogy a DDR memóriára szűkítve, kiadja a DDR2, illetve DDR3 memóriákat! Ugyanez fordul elő a PCI videokártyára való szűkítésnél is! Ez a típusú szűkítés azért jött létre, mert még kevesen használják a paramétereket! Fejlesztés alatt van ennek a részletes szűkítés változata, de sajnos a fejlesztési prioritási listán ez a funkció előtt van még néhány sürgősebb is! Hamarosan ez is sorra kerül, addig is szíves türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: Vatera csapata Köszi a kielégítő választ, így már értem. Üdv:bebert61 |
|
|
|
2010-11-15 15:53
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Felhasználók!
A paraméteres szűkítés egy új rendszer a Vatera oldalán! Jelenleg kulcsszavas keresőként funkcionál, ezért fordul elő, hogy a DDR memóriára szűkítve, kiadja a DDR2, illetve DDR3 memóriákat! Ugyanez fordul elő a PCI videokártyára való szűkítésnél is! Ez a típusú szűkítés azért jött létre, mert még kevesen használják a paramétereket! Fejlesztés alatt van ennek a részletes szűkítés változata, de sajnos a fejlesztési prioritási listán ez a funkció előtt van még néhány sürgősebb is! Hamarosan ez is sorra kerül, addig is szíves türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: Vatera csapata |
|
|
|
2010-11-14 11:09
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2010-09-05 19:36 Azonosító: 1 343 007 |
Sajnos negatív véleménnyel kell lennem az új kategóriaredszerről a szűkítési lehetőségekről és az "automatikus" átsorolásról (a számítástechnika területén mindenképpen, a jelenlegi formát, működést nézve).
Az elképzelés nem rossz, csak a megvalósítás nagyon döcög.... Vegyünk néhány példát aq szűkítési lehetőségeknél: Monitorok Ha egy jobb fajta monitoron több csatlakozó is van (d-sub, dvi, esetleg hdmi), lehetetlenség megfelelően besorolni Videokártyák A csatikkal kapcsolatban ua. mint a monitoroknál A gyártó megint kuszaság, mert keverednek a gyártásnál felhasznált chipek a gyártó fogalmával Memóriák A gyártó nem azonos a gyártásnál felhasznált chippel, nem összekeverendő Tápegység A szűkítés megáltt az 5-6 évvel ezelőtti szinten, hol van az atx/btx közötti eltérés? Merevlemez Átmérő (ez biztos a kör alakúaknál van...) ata-pata sata-sata2 , esetleg mindkettő? Az állapot választásánál nagyon szubjektív az újszerű megnevezés. Ez mit jelent? Tiszta, mert ki lett takarítva? Vagy poros, mert még nem használták? Egyéb? A szűkítések működése, ill. nem működése: Saját termékeimnél megnéztem néhányat, hogy működik pl az állapot szerint. A lehetséges változatok: új, újszerű, használt, hibás. Összeadtam, hány db van ezeknél, és hány db van akkor, ha mindegyik. Az éltérés óriási. Véletlenszerűen és csak néhány van beletéve a szűkítések közé, legalábbis a megjelenítés szerint. A hab a egész borzadály tetejére, hogy a teljesen újonnan indított aukciónál, ahol kiválasztottam az új besorolást, máshol jelenik meg, pl laptopnál a kiválasztott (és természetesen általános) 2,5" merevlemez méret helyett a 3,5" kategóriában. Nincs arra lehetőségem, hogy kiválasszam, mit is jelöltem be az új szerinti rendszerbe, mit nem, hogyan tudnám "ésszerűen", akár csoportosan átvezetni őket az új rendszerbe (hiszen az új se működik úgy, ahogy bejelöltem). Szerintem a legjobb megoldás a kuszaság megszüntetésére: - valahol nagy piros betűkkel, feliratokkal jelölnék, hogy a rendszer még nem működik "tökéletesen" - a jelenleg futó és indításra váró aukcióknál (max + 3 hét mostantól) mindenhol egy külön kategóriába kerülne (ennek a neve pl még át nem sorolt termékek lehetne) - természetesen jobb lenne a régi rendszert visszarakni, és a mostanit csak 6 hét (3 + 3) múlva indítani, hogy az újonnan indítottak már megfelelő kategóriába kerüljenek, és ne egy keresőprogram csinálja az automatikus átsorolást - ezt az előbb említett keresőprogramot ne futtassák az újonnan már "megfelelően" bejelölt termékekre, mert azokat is átsorolja... - a szűkítési szempontokat is kellene némileg értelemszerűsíteni, ne csak a "sarki pc butik" weboldala legyen az alapja (egy nagyobb nagyker rendszerezése lehetne alap, de figyelembe kell venni, hogy itt sok használt termék van, sőt ez lenne és volt is az aukciós piactér alapja, aza kibővíteni, (figyelembe venni) a korábbi, évekkel ezelőtti szempontokkal. Ja és az esetleges "átfedéskre" is megoldást találni Remélhetőleg hamar sikerül találniuk valamilyen megoldást, mert most a karácsonyi szezon előtt ennyire összekuszálni a rendszert hátrányos mindenkinek, a vevőnek, az eladónak és Önöknek is, mert érezhetően csökkenteni fogja a (várt karácsonyi) forgalmat és az Önök bevételeit is (kevesebb eladás, kevesebb jutalék...). Korábban is sikerült megoldani nagyobb változtatásokat, mint pl a feltöltési díj bevezetését, most is át kellene még egyszer gondolni, mit mikor és hogyan (vagyis nem menet közben változtatni, hanem egy adott időponttól kezdve, különben könnyen jönnek a nehézségek, elégedetlenség az ügyfelek, - vásárlók, eladók- részéről. Üdvözlettel: Sándor Kedves gowenth, A problémát úgy tudtuk biztosan orvosolni, hogy a kategóriában lévő összes termékről leszedtük a beállított paramétereket! A kellemetlenségekért elnézést kérünk! Üdvözlettel: Vatera csapata |
|
|
|
2010-11-13 16:30
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-11-13 16:16 Azonosító: 1 409 183 |
Üdv! Szerintem katasztrófa lett a számítástechnika kategóriák megváltoztatása. Miért volt rá szükség? Monitor kimeneti eszköz lett.... Felbontás. és sorolhatnám... szörnyű. A régi egyszerű és átlátható volt, láttam rögtön hány 15",17",19" monitor volt hirdetve. Nem hiszem, hogy ért hozzá az aki ezt a rész átvariálta. csinálják vissza!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010-11-13 13:53
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2010-07-27 17:51 Azonosító: 1 278 808 |
Tisztelt kategoriamoderator!
Valaki nézze már meg legyen szíves, hogy miért nem lehet még mindig memóriát keresni! Ha kiválasztom a memória tipusát: DDR (pipa), állapot: mindegyik (pipa), memória méret:1024 (pipa), gyártó: mindegyik (pipa), kit: nem (pipa) majd keresés, akkor megjelenik az 512-es ram, 256-os, 128-as, 1 GB-os DDR II-es és még lehetne sorolni. Köszönettel:bebert61 |
|
|
|
2010-11-12 20:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 71 Regisztrált: 2010-05-12 17:23 Azonosító: 1 156 547 |
Kedves gowenth, A problémát úgy tudtuk biztosan orvosolni, hogy a kategóriában lévő összes termékről leszedtük a beállított paramétereket! A kellemetlenségekért elnézést kérünk! Üdvözlettel: Vatera csapata Kedves kategoriamoderator, Nagyon köszönöm a gyors és hathatós intézkedést. Üdvözlettel, gowenth |
|
|
|
2010-11-12 16:27
Létrehozva:
|
|
|
Kedves gowenth,
A problémát úgy tudtuk biztosan orvosolni, hogy a kategóriában lévő összes termékről leszedtük a beállított paramétereket! A kellemetlenségekért elnézést kérünk! Üdvözlettel: Vatera csapata Üdv. Most észleltem, hogy a számítástechnikán belül kategóriamódosítások történtek. Talán ezzel egyidőben vagy ennek következtében (?) a rendszer magától beírt bizonyos jellemzőket az aukciókba. Sajnos hibásan. Nekem pl. 2 számítógépem van fent, az egyikhez beírta, hogy PIII (valójában PIV), a másikhoz azt találta ki, hogy Apple (nem az). A fő probléma, hogy már van rajtuk licit, így módosításra nekem már nincs lehetőségem, nem tudom ezeket a félrevezető információkat eltávolítani onnét. Mikorra várható a hiba javítása? Köszönöm előre is, g. (A technikai rovatban is jelzem, nem tudom, hol kap hamarabb figyelmet. Azt hiszem, sokakat érint, nem csak engem.) |
|
|
|
2010-11-12 12:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 71 Regisztrált: 2010-05-12 17:23 Azonosító: 1 156 547 |
Üdv. Most észleltem, hogy a számítástechnikán belül kategóriamódosítások történtek. Talán ezzel egyidőben vagy ennek következtében (?) a rendszer magától beírt bizonyos jellemzőket az aukciókba. Sajnos hibásan. Nekem pl. 2 számítógépem van fent, az egyikhez beírta, hogy PIII (valójában PIV), a másikhoz azt találta ki, hogy Apple (nem az).
A fő probléma, hogy már van rajtuk licit, így módosításra nekem már nincs lehetőségem, nem tudom ezeket a félrevezető információkat eltávolítani onnét. Mikorra várható a hiba javítása? Köszönöm előre is, g. (A technikai rovatban is jelzem, nem tudom, hol kap hamarabb figyelmet. Azt hiszem, sokakat érint, nem csak engem.) |
|
|
|
2010-11-12 05:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2008-07-29 08:08 Azonosító: 174 615 |
Egy hibát szeretnék jelenteni!
Megváltozott az oldal és pl ha videókártyát szerettem volna keresni. PCI-os típust amikor bal oldalt átálítom PCI-ra akkor a PCI-e kártyákat is hozza!!! (Aból van vagy 200 míg sima PCI-ból meg vagy 30-40 tűt keresek a szénakazalban!) Javítsátok legyszíves!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010-11-11 21:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
A kategóriákban meg benne van a Számítástechnika. Nem értem, éppen benne "állsz" a képen.
A PC alkatrész helyett van a Számítógép alkatrész. Automatán átállt erre. Felőlem hívhatnák "Nagyon nagy vasak" kategóriának is. Nálam olyan probléma van ,hogy a kategóriák fül alatt eltűnt a Számítástechnika opció pár hete ezzel nincs baj ,mert a kereső mellett is lehet választani kiválsztom ,hogy számítástechnika viszont onnan most eltűnt a PC alkatrész kategória. |
|
|
|
2010-11-11 21:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-11-11 21:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 041 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Aha, rendben megértettem a kritikát. Nem, nem, nem kimondottan kritika. Csak némi tapasztalat. Mert nekem is szívás, minden újítás. Aztán egyszer vettem a fáradságot és végiggondoltam a dolgot. Szóval persze, mindig megszívjuk, de összességében mégis profitálunk. Kissé ambivalens.... na de mi nem az? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-26 10:54 |