Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-12-16 16:25
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2009-12-10 11:00 Azonosító: 878 907 |
Szia atsz!
Van ennek a mollinak egy másik neve is valami *** Én nem lakom hozzá közel, de megértek mindenkit. Remélem sikerrel jártok!!! Sok sikert. Ja elnézést elfelejtettem mondani ,hogy a levélen nem volt se cím se név!!! Óvatos a csaj. A hozzászólást -Vateraoroszlan- szerkesztette a következő időpontban: 2009-12-16 17:51 |
|
|
|
2009-12-16 13:44
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
és még egy kis érdekesség: Kedves atsz350! Gondolja, ha dőlt betűvel és space-szel írja, nem tudom elolvasni? Elhiszem, hogy szeretné mielőbb megnyugtatóan megoldani az ügyet, de legyen kedves és tartsa szem előtt, hogy a Fórum a Vatera felülete, így az ÁFF és a Fórumszabályzat itt is betartandó. Emellett megtisztelő lenne, ha a moderátorokat nem nézné teljesen hülyének. Köszönjük! -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2009-12-16 13:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2007-12-07 11:34 Azonosító: 63 176 |
Tök jól csinálod. És a Vatera is segíteni fog, szoktak ilyenkor mindig. Ugyanis minél több zűr van egy oldalon, annál nagyobb a bizalmatlanság. Tehát érdekük, hogy az ilyenek eltakarodjanak innen. Hogy mi, rendes, becsületes emberek Semmikép sem szeretném feladni, nagyon dühít az egész. Remélem a molli26fanclub |
|
|
|
2009-12-16 13:27
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Remélem felnéznek ide a többiek, próbáltam üzenni nekik, illetve írtam a vatera ügyfélszolgálatnak, plusz kérdeztem az adminisztrátor, hogy sorozatos csalás esetében is külön-külön kell-e megtenni a feljelentést. A szépségszalont is próbálom elérni e-mail-en és telefonon keresztül, szilviának is megtaláltam más e-mail címét, oda is írtam, szóval nagyon nem kiskutya ... Ui.: iwiw-en megkerestem az összes székesfehérvári Mohl-t, lehet nekik is küldök üzenetet. Tök jól csinálod. És a Vatera is segíteni fog, szoktak ilyenkor mindig. Ugyanis minél több zűr van egy oldalon, annál nagyobb a bizalmatlanság. Tehát érdekük, hogy az ilyenek eltakarodjanak innen. Hogy mi, rendes, becsületes emberek -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-16 13:17
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2007-12-07 11:34 Azonosító: 63 176 |
Kedves atsz350! Amennyiben úgy véli, hogy az illető több felhasználót is megkárosíthatott, javasoljuk, hogy üzletszerű csalás gyanújával tegye meg a feljelentést. Ha kapcsolatba kíván lépni más érintett felhasználókkal, legyen kedves és forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a Kapcsolatfelvételen keresztül. Ez már megtörtént, köszönöm!!! |
|
|
|
2009-12-16 13:13
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Tisztelt Adminisztrátor! És ha sorozatos csalásról van szó, akkor azt majd a rendőrség összevonja, vagy nekünk, a megkárosítottaknak kell keresnünk egymást? molli26 vagy szilvike13 vagy mohlszilvike stb. már régóta ezt műveli a vatera és a teszvesz felhasználóival. Olvastam, hogy januárban kaptak el 3 embert, akik több mint 500 csalást követtek el a vaterán, remélem ennek az ügynek is hasonló lesz a vége. Kedves atsz350! Amennyiben úgy véli, hogy az illető több felhasználót is megkárosíthatott, javasoljuk, hogy üzletszerű csalás gyanújával tegye meg a feljelentést. Ha kapcsolatba kíván lépni más érintett felhasználókkal, legyen kedves és forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a Kapcsolatfelvételen keresztül. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2009-12-16 13:12
Létrehozva:
|
|
|
A sok átvert között talán van, aki közelebb lakik. De így, hogy mindent tudtok róla, érdemes megtenni a feljelentést tényleg. Tök jó lesz. Remélem felnéznek ide a többiek, próbáltam üzenni nekik, illetve írtam a vatera ügyfélszolgálatnak, plusz kérdeztem az adminisztrátor, hogy sorozatos csalás esetében is külön-külön kell-e megtenni a feljelentést. A szépségszalont is próbálom elérni e-mail-en és telefonon keresztül, szilviának is megtaláltam más e-mail címét, oda is írtam, szóval nagyon nem kiskutya ... Ui.: iwiw-en megkerestem az összes székesfehérvári Mohl-t, lehet nekik is küldök üzenetet. |
|
|
|
2009-12-16 13:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
És Te TESZEL feljelentést??? Kétszer akartak átverni, akkoriban még előre postáztam. Az egyiknél már kinyomtattam a levelezést és ki is tűztem az időpontot, amikor elballagok a rendőrségre, amikor megkaptam a pénzt, 23 db bosszúnegatív kíséretében. A másikkal nem kellett elmennem idáig, elég volt megemlítenem a rendőrséget. De ha a kérdésed elméleti jellegű volt, akkor a válaszom: igen . Igen, elmennék, akár 200 Ft miatt is. Nem a pénzért, mert nem az a fontos, hanem az elv miatt. Na és különben is......engem senki ne nézzen hülyének, mert ettől agresszív leszek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-16 13:04
Létrehozva:
|
|
Székesfehérvár és Nyíregyháza között elég nagy a távolság. Természetesen feljelentjük. A sok átvert között talán van, aki közelebb lakik. De így, hogy mindent tudtok róla, érdemes megtenni a feljelentést tényleg. Tök jó lesz. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-16 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Tuti, hogy nem hagyják, hogy ugyanarról a számlaszámról regisztráljon. Ebben biztos lehetsz. De nem igazán értem, ha tudjátok, hogy hol a munkahelye, akkor miért nem keresitek meg személyesen. Ebben az esetben már összefogással lehet rendőrségi feljelentést is tenni. Ne próbálgatni kell, azt csak a kiskutya szokott. Tenni....... Székesfehérvár és Nyíregyháza között elég nagy a távolság. Természetesen feljelentjük. Tuti, hogy nem hagyják, hogy ugyanarról a számlaszámról regisztráljon. Ebben biztos lehetsz. De nem igazán értem, ha tudjátok, hogy hol a munkahelye, akkor miért nem keresitek meg személyesen. Ebben az esetben már összefogással lehet rendőrségi feljelentést is tenni. Ne próbálgatni kell, azt csak a kiskutya szokott. Tenni....... És Te TESZEL feljelentést??? |
|
|
|
2009-12-16 12:42
Létrehozva:
|
|
Kedves Puttis! Láttam amit molli26 értékeléséhez írtál, és hidd el próbálgatjuk elérni telefonon, több e-mail-en, sőt a munkahelyén keresztül,de sikertelenül. Ő egy profi csaló, és sajnos hagyják, hogy újra regisztráljon ugyanarról a számlaszámról. Tuti, hogy nem hagyják, hogy ugyanarról a számlaszámról regisztráljon. Ebben biztos lehetsz. De nem igazán értem, ha tudjátok, hogy hol a munkahelye, akkor miért nem keresitek meg személyesen. Ebben az esetben már összefogással lehet rendőrségi feljelentést is tenni. Ne próbálgatni kell, azt csak a kiskutya szokott. Tenni....... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-16 12:38
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Puttis! Az eladót egyéb okból végleg kizártuk. Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. Tisztelt Adminisztrátor! És ha sorozatos csalásról van szó, akkor azt majd a rendőrség összevonja, vagy nekünk, a megkárosítottaknak kell keresnünk egymást? molli26 vagy szilvike13 vagy mohlszilvike stb. már régóta ezt műveli a vatera és a teszvesz felhasználóival. Olvastam, hogy januárban kaptak el 3 embert, akik több mint 500 csalást követtek el a vaterán, remélem ennek az ügynek is hasonló lesz a vége. |
|
|
|
2009-12-16 12:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Az előző problémámhoz szólva .Írtam neki egy smst , hogy küldje vissza a pénzem különben feljelentem.Ez 2.napja történt ,és a tegnapi dátummal kaptam ma egy csomagot , igaz nem azt küldte amit kértem , és nem európai, és töredezett, kevesebb. De legalább én kaptam valamit, nem úgy mint a többiek. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1236738 Kedves Puttis! Láttam amit molli26 értékeléséhez írtál, és hidd el próbálgatjuk elérni telefonon, több e-mail-en, sőt a munkahelyén keresztül,de sikertelenül. Ő egy profi csaló, és sajnos hagyják, hogy újra regisztráljon ugyanarról a számlaszámról. |
|
|
|
2009-12-16 11:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2009-12-10 11:00 Azonosító: 878 907 |
Sziasztok! Az előző problémámhoz szólva .Írtam neki egy smst , hogy küldje vissza a pénzem különben feljelentem.Ez 2.napja történt ,és a tegnapi dátummal kaptam ma egy csomagot , igaz nem azt küldte amit kértem , és nem európai, és töredezett, kevesebb. De legalább én kaptam valamit, nem úgy mint a többiek.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1236738 |
|
|
|
2009-12-15 22:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2009-10-19 21:58 Azonosító: 799 459 |
Szeretném tudni, hogy akik a tothbela72 néven futó csalótól vásároltak, tettek -e feljelentést, és van -e valami információjuk az üggyel kapcsolatban !
|
|
|
|
2009-12-15 21:46
Létrehozva:
|
|
igen, rendelt, és eddig csak jót hallott róla. Nekem tetszik. Az egy negatívja sem az "övé"..... Hát még, ha hasonlít egy zsiráfra. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-12-15 21:43
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Tisztelt henni9! Rendelt tőle? Valaki üzletelt már vele. igen, rendelt, és eddig csak jót hallott róla. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-12-15 21:33
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok!Rendeltem a tomo99 nevű eladótól?Eddig csak jót hallottam róla..i a véleményetek?valaki üzletelt már vele? Tisztelt henni9! Rendelt tőle? Valaki üzletelt már vele. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-12-15 21:29
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Sziasztok!Rendeltem a tomo99 nevű eladótól?Eddig csak jót hallottam róla..i a véleményetek?valaki üzletelt már vele? Szia ! Most tőlünk kérdezed hogy rendeltél-e tomo99-től ? Hát nem vagy benne biztos ? -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2009-12-15 21:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-12-15 21:16 Azonosító: 889 846 |
Sziasztok!Rendeltem a tomo99 nevű eladótól?Eddig csak jót hallottam róla..i a véleményetek?valaki üzletelt már vele?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 14:55 |