Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-18 11:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Esetleg egy ígéretet. Ha így lesz, számíthat a benzinadagomra. Számítok rá -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-18 11:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Óóó, ez nagyon szép volt, köszönöm A leírt távoli jövőben már nem lesznek benzinkutak. Mindenki dögunalmas, uniformizált, zéró emissziós, vezető nélküli elektromos autókkal jár majd. De minden évben egyszer, Karácsony előtt eljön az a nap, amikor a nagypapák leveszik a ponyvát a garázs mélyén rejtegetett V8-as nagyvasakról, betöltik az év közben két decinként gyógyszertárban felvásárolt benzint és fiatalos ragyogással a szemükben csapatnak egy jót a műanyagautósok nagy rémületére Hihetetlen biztonságérzetet ad, amikor meghallja, megérzi a repülőgép hajtóműveiből áradó őserőt. Annyira semmiség egy ilyen gépnek azt a néhány utast elvinni A-ból B-be Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Esetleg egy ígéretet. Ha így lesz, számíthat a benzinadagomra. Még sosem próbáltam. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-18 11:21 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 11:18
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Elszaladt a fantáziám. Óóó, ez nagyon szép volt, köszönöm A leírt távoli jövőben már nem lesznek benzinkutak. Mindenki dögunalmas, uniformizált, zéró emissziós, vezető nélküli elektromos autókkal jár majd. De minden évben egyszer, Karácsony előtt eljön az a nap, amikor a nagypapák leveszik a ponyvát a garázs mélyén rejtegetett V8-as nagyvasakról, betöltik az év közben két decinként gyógyszertárban felvásárolt benzint és fiatalos ragyogással a szemükben csapatnak egy jót a műanyagautósok nagy rémületére Az nekem kevés. A repülőjegy megszerezhető, de a bátorság... csak képzelje, ott fent a magasban és alattam a nagy semmi... rettenetes. Hihetetlen biztonságérzetet ad, amikor meghallja, megérzi a repülőgép hajtóműveiből áradó őserőt. Annyira semmiség egy ilyen gépnek azt a néhány utast elvinni A-ból B-be -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-18 11:09
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Repülőjegy. Leginkább Az nekem kevés. A repülőjegy megszerezhető, de a bátorság... csak képzelje, ott fent a magasban és alattam a nagy semmi... rettenetes. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 11:07
Létrehozva:
|
|
Nem tudom, mi kellene ahhoz, hogy felüljek egy repülőre. Repülőjegy. Leginkább -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-18 10:38
Létrehozva:
|
|
...Csodás érzés lehet egy ilyen géppel fenn, a magasban szárnyalni. ... Nem tudom, mi kellene ahhoz, hogy felüljek egy repülőre. Zejopy: biztos nem fogsz meglepődni, bár a kérdés nem nekem szólt... nekem az első a motor indítás után a biztonsági öv bekapcsolása Sőt, van egy vállvédő párnácska is rajta, azt annyira megszoktam, hogy más autóban ülve már hiányzik is... Én még a motor beindítása előtt. Egyébként rám nem jellemző módon a férjemnek egy rossz szokása, olyan agressziót vált ki belőlem, hogy össze tudnék törni valamit. Pl. a benzinkútnál, ha tankolunk és én fizetek, ők már bent ülnek az autóban, mire kimegyek. Esetenként csokoládé, ital van a kezemben, amit szétosztok, de pénztárca, blokk mindenképpen, tehát beülök, és tele van a kezem, el kell pakolni a táskámba is. Ő meg rögtön indít és megyünk. Sosem várja meg, amíg bekapcsolom magamat. Ez nekem szabály, amit be KELL tartani. Ha megy az autó, akkor a biztonsági övnek be kell lennie kapcsolva. És nem csak félreáll, hogy a mögöttünk levő is beállhasson, hanem megy rendesen ki a főútra. Az a párna különös, még sosem láttam olyat. Pedig mesélhetne érdekelne, de persze tudom, hogy vannak dolgok, amire a fórum nem alkalmas helyszín. Elszaladt a fantáziám. Nekem meg gyakorolnom kellene, ehelyett meg mesélek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 10:05
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
Zejopy: biztos nem fogsz meglepődni, bár a kérdés nem nekem szólt... nekem az első a motor indítás után a biztonsági öv bekapcsolása
Sőt, van egy vállvédő párnácska is rajta, azt annyira megszoktam, hogy más autóban ülve már hiányzik is... Vidaeff: Éberebben álmodozz az utakon Kedves Benz: Ne legyen igazam... remélem segítettem... én csak utólag néztem meg az összes aukcióját... nekem felettéb gyanús, de tévedjek, és váljon profi eladóvá, jó árukészlettel mindenki örömére, sejtem, így nehéz lesz A hozzászólást -hex21- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-18 10:08 |
|
|
|
2012-10-18 09:14
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Neked ehhez füles kell? Én teljesen önellátó módon oly mértékben tudok a gondolataimban elmélyedni, hogy minden segédeszköz nélkül képes vagyok hasonló dolgokat véghez vinni. Nekem is megy minden segédeszköz nélkül. Ehhez a melódiához egyéb élményem is kapcsolódik. Voltam egy légibemutatón Oroszországban. A reptéren nagy hangerővel ez a zene szólt és magasban SZU 30 vadászbombázók erre a melódiára táncoltatták a gépeket. Elképesztően bravúros dolgokat műveltek. A végén meg kis magasságban, - szinte földközelben - hangsebességgel húztak el a fejünk felett. Sosem fogom elfejteni és bevallom irigykedtem. Csodás érzés lehet egy ilyen géppel fenn, a magasban szárnyalni. Milyen szép is lenne, ha az ilyen csodálatos teljesítményű repülőket a világon mindenütt már csak légibemutatókon használnák. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-18 09:16 |
|
|
|
2012-10-18 08:53
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt mindenkinek! Felhívom mindenki figyelmét, a zene élvezete akár veszélyes is lehet. Ma semmittevő napot tervezek. Ezt általában a közelünkben lévő teraszos kávézóban szoktam megalapozni. Fejemen füles és kényelmes tempóban kerekezek a tetthelyre. A Bartókon épp Sosztakovics mester II. jazz szvitjének egyik keringőjét nyomják. Persze mit is? Az utolsó előtti tételt, azt a bizonyos II. keringőt. Ha ezt hallom, mindig majd be pisilek a gyönyörűségtől. Most is úgy elandalodtam, nem tűnt fel, az előttem haladó busz megállt felvenni az utasokat. Kis híján farba taszajtottam. A hátsó ablakban álló utasok remekül szórakoztak. Neked ehhez füles kell? Én teljesen önellátó módon oly mértékben tudok a gondolataimban elmélyedni, hogy minden segédeszköz nélkül képes vagyok hasonló dolgokat véghez vinni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 08:48
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szép reggelt mindenkinek!
Felhívom mindenki figyelmét, a zene élvezete akár veszélyes is lehet. Ma semmittevő napot tervezek. Ezt általában a közelünkben lévő teraszos kávézóban szoktam megalapozni. Fejemen füles és kényelmes tempóban kerekezek a tetthelyre. A Bartókon épp Sosztakovics mester II. jazz szvitjének egyik keringőjét nyomják. Persze mit is? Az utolsó előtti tételt, azt a bizonyos II. keringőt. Ha ezt hallom, mindig majd be pisilek a gyönyörűségtől. Most is úgy elandalodtam, nem tűnt fel, az előttem haladó busz megállt felvenni az utasokat. Kis híján farba taszajtottam. A hátsó ablakban álló utasok remekül szórakoztak. |
|
|
|
2012-10-18 08:47
Létrehozva:
|
|
Mindig. Sajnos, voltam már olyan helyzetben, amikor nagy segítség volt (ezt nem fejteném ki bővebben) Úgy gondoltam, használja, mert nagyon fegyelmezett, de azt gondoltam, nem szereti, mert korlátozza. Pedig mesélhetne érdekelne, de persze tudom, hogy vannak dolgok, amire a fórum nem alkalmas helyszín. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 08:38
Létrehozva:
|
|
... Eszembe jutott még este, de aztán muszáj volt korán lefeküdnöm, ezért inkább áttoltam a kérdést mára. Használja a biztonsági övet? Mindig. Sajnos, voltam már olyan helyzetben, amikor nagy segítség volt (ezt nem fejteném ki bővebben) -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-18 08:30
Létrehozva:
|
|
Qqucs! Napsütéses, kellemes reggelt - napot Nektek! Szia Zejopy No, akkor még egy kicsit szundítok... Húú, hát én meg már túl vagyok az első órámon és le is számláztam. Te meg még alszol? De jó neked. De majd holnap én is. Na szépnapos időt mindenkinek Csak ha megnézed, mindegyiknél az van bejelölve, hogy számlaadás, na az nincs. Mert azért az a dropshipre is vonatkozna. De azért tényleg Neked legyen igazad Szia! Én általánosságban gondolkodtam, azt pl. nem is néztem, ad-e számlát, mert én ilyen helyen nem vásárolok. Jól látja, de az ilyen felhasználók jelentős része csaló. Egy alapos ellenőrzést mindenképpen megér. Ez azért megnyugtató. Mármint nem úgy értem ... Úgy értettem, hogy az a megnyugtató, hogy a régebben megtanult dolgokat nem kell a kukába dobni. Más: Eszembe jutott még este, de aztán muszáj volt korán lefeküdnöm, ezért inkább áttoltam a kérdést mára. Használja a biztonsági övet? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-18 08:31 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 08:20
Létrehozva:
|
|
Hello Hello! Csókéspuszinyuszi no meg kézfogás a javából! Ráleltem egy "ilyenre": http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digital...1658867831.html Mernétek utalni neki? Én nem.... No azér elrakom figyeldébe... hátha kisül belőle valami... És mi az ÚjSág erre felé? Tisztelt hex21! Megnézzük, köszönjük. ... Beeeenz. Jól látom? ... Jól látja, de az ilyen felhasználók jelentős része csaló. Egy alapos ellenőrzést mindenképpen megér. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-18 08:03
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
A vaterás réteg, azaz mi, akik ezen szocializálódtunk, szokatlan, gyanús, ráadásul személyes átvétel sincs. De lehet, hogy teljesen korrekt. Ezek az eladók már inkább azt a réteget célozzák meg, akikre tegnap Leó is utalt. Végülis elférünk egymás mellett, nagy a piac. Na szépnapos időt mindenkinek Csak ha megnézed, mindegyiknél az van bejelölve, hogy számlaadás, na az nincs. Mert azért az a dropshipre is vonatkozna. De azért tényleg Neked legyen igazad -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-10-18 07:57
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
Qqucs!
Napsütéses, kellemes reggelt - napot Nektek! Szia Zejopy No, akkor még egy kicsit szundítok... |
|
|
|
2012-10-18 07:31
Létrehozva:
|
|
Hello Hello! Csókéspuszinyuszi no meg kézfogás a javából! Ráleltem egy "ilyenre": http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digital...1658867831.html Mernétek utalni neki? Én nem.... No azér elrakom figyeldébe... hátha kisül belőle valami... És mi az ÚjSág erre felé? Szia! Puszkó neked is. Ha tévedek, akkor Benz javít. Szóval azt hiszem, hogy vannak egyre többen, akik a semmiből bukkannak fel, nulla értékeléssel és akár egyszerre több ezer aukciót is indítanak. A képek nem az eredeti cuccról készülnek, hanem, mint egy webáruház... A vaterás réteg, azaz mi, akik ezen szocializálódtunk, szokatlan, gyanús, ráadásul személyes átvétel sincs. De lehet, hogy teljesen korrekt. Ezek az eladók már inkább azt a réteget célozzák meg, akikre tegnap Leó is utalt. Végülis elférünk egymás mellett, nagy a piac. Beeeenz. Jól látom? Szerintem igazam van. Nő a Vatera, egyre több az eladó, és a vásárlók is. Van az eredeti, akik a "klubban" vannak, és az újak. És mégis jó ez nekünk hagyományosan gondolkodó ősvaterásoknak is, mert itt egyesít minden irányzatot. És ha okosak vagyunk, tanulhatunk is egymás aukciózási szokásaiból. Nincs időm kifejteni, de szerintem érti, mire gondolok. .. jó reggelt minden erre járónak! Csicsergőst, napsütöttét mindenkinek. Szerk: Amúgy nem lennék azoknak a bőrében, akiknek a biztonságra kell ügyelniük. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-18 07:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 01:30
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-10-18 01:21
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Csók! Én sem, de hálisten' nem vagyok érdekelt a profi fotómasinákban. Benzék majd ránéznek. Ha jól látom, csak kettecskén vagyunk e késői órában.... Vagyok még én is És ráadásul 5 db van a Canon-ból. De ebből is van pl három http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digital...1658858543.html Ez meg már el is ment: http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digital...1659835739.html A meghirdetett aukciók összértéke valahol a 15 Milla körül járhat. A hozzászólást -nyubocs- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-18 01:21 -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-10-18 00:17
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Hello Hello! Csókéspuszinyuszi no meg kézfogás a javából! Csók! Én sem, de hálisten' nem vagyok érdekelt a profi fotómasinákban. Benzék majd ránéznek. Ha jól látom, csak kettecskén vagyunk e késői órában.... A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-18 00:19 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 02:53 |