Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-06-14 22:50
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2007-06-29 20:45 Azonosító: 15 322 |
|
|
|
|
2009-06-14 22:41
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Talán majd egyszer lesznek olyan modik, akik az említett amnesztiára már nem emlékeznek (mint az új felhasználók a feltöltési díj nélküli időkre) és jobb irányba változik a mostani helyzet... Talán..... Mindenesetre ez a fórum, már nem az a fórum. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-06-14 22:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2007-06-29 20:45 Azonosító: 15 322 |
Egyszer régen, már volt egy amnesztia. Akkor mindenkit visszaengedtek. Aztán a visszaengedettek, újra inaktívak lettek. Akkor azt mondták a modik, hogy többet ilyen nem lesz. Halkan jegyzem meg, hogy aki miatt Csabi kapta a figyiket, az még mindig köztünk van. Ez most olyan,mintha azt mondanák: akárhány évre tervezed a részvételed a Vaterán, kalkuláld bele,hogy a teljes időszak alatt max. csak 3 rossz napod lehet,amikor nem vagy teljesen észnél,és olyat teszel,amit másnap megbánsz. A határozatlan idejű =végleges büntit azért nem értem meg, mert ahogy észrevettem, nem lehet egy komoly és hosszadalmas munka a letiltás. Én úgy látom megvan pikk-pakk. Nem azt mondom,hogy egyszerre kell "amnesztiát" csinálni,de lehetne szabni egy határidőt, amikor "elévül" a bünti. Azután,ha a renitensek újra megszegik a szabályokat, ismét jöhetne a "kispad", akár már hosszabb időre. Én ezt a megoldást korrektebbnek tartanám, és az ide nem illők úgyis kiszűrnék saját magukat... Talán majd egyszer lesznek olyan modik, akik az említett amnesztiára már nem emlékeznek (mint az új felhasználók a feltöltési díj nélküli időkre) és jobb irányba változik a mostani helyzet... |
|
|
|
2009-06-14 21:46
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 009 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Egyszer régen, már volt egy amnesztia. Akkor mindenkit visszaengedtek. Aztán a visszaengedettek, újra inaktívak lettek. Akkor azt mondták a modik, hogy többet ilyen nem lesz. Halkan jegyzem meg, hogy aki miatt Csabi kapta a figyiket, az még mindig köztünk van. Meg akartam nézni az utolsó hozzászólásait, de nem tudom. Csak egy nagy fehérség jön be a képernyőre. Percekig tipródik, aztán kiírja, hogy kész, de nincs semmi. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-14 21:30
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Nem hiszem. Állítólag nem engednek vissza a fórumra senkit akit "csak olvasó" státuszba tettek. Néha látom, hogy itt van. Nekem Csabau volt az első, akit láttam, hogy kitiltanak, nem hittem el, de tényleg nincs itt, pedig azóta már sok idő eltelt. De őt olvasóként sem látom soha. Ezeket egyébként, mármint a szankciókat nem találtam sehol és az "öregek" is eléggé homályosak ebben a dologban. Arra emlékszem,hogy Csabau kapcsán egyszer a Modi azt írta,hogy határozatlan időre megvonták az írási jogát.Nekem nagyon úgy tűnik,hogy a határozatlan idő véglegest jelenti, és most már böcűs is hasonló cipőben jár... Egyszer régen, már volt egy amnesztia. Akkor mindenkit visszaengedtek. Aztán a visszaengedettek, újra inaktívak lettek. Akkor azt mondták a modik, hogy többet ilyen nem lesz. Halkan jegyzem meg, hogy aki miatt Csabi kapta a figyiket, az még mindig köztünk van. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-06-14 21:15
Létrehozva:
|
|
|
Nem hiszem. Állítólag nem engednek vissza a fórumra senkit akit "csak olvasó" státuszba tettek. Néha látom, hogy itt van. Nekem Csabau volt az első, akit láttam, hogy kitiltanak, nem hittem el, de tényleg nincs itt, pedig azóta már sok idő eltelt. De őt olvasóként sem látom soha. Ezeket egyébként, mármint a szankciókat nem találtam sehol és az "öregek" is eléggé homályosak ebben a dologban. Arra emlékszem,hogy Csabau kapcsán egyszer a Modi azt írta,hogy határozatlan időre megvonták az írási jogát.Nekem nagyon úgy tűnik,hogy a határozatlan idő véglegest jelenti, és most már böcűs is hasonló cipőben jár... |
|
|
|
2009-06-14 20:48
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 009 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Van még rá esély,hogy itt is szembenézzen velünk? Nem hiszem. Állítólag nem engednek vissza a fórumra senkit akit "csak olvasó" státuszba tettek. Néha látom, hogy itt van. Nekem Csabau volt az első, akit láttam, hogy kitiltanak, nem hittem el, de tényleg nincs itt, pedig azóta már sok idő eltelt. De őt olvasóként sem látom soha. Ezeket egyébként, mármint a szankciókat nem találtam sehol és az "öregek" is eléggé homályosak ebben a dologban. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-14 20:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009-06-14 20:19
Létrehozva:
|
|
Benyomtam a TV-t, hát nem böcüs néz velem szembe?
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-14 17:41
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-14 17:25
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ha kérhetem, Viktória igenis, tanító néni. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-06-14 17:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Nem is rá gondoltam. De Te tudod a legjobban, hogy jönnek a szociálliberálisbalközépjobboldaliak és egyből előjön a "kormánytéma". de a többiekkel el lehet beszélgetni -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-06-14 17:24
Létrehozva:
|
|
nehezen tudom elképzelni, hogy Viki eldurvulna. Ha kérhetem, Viktória -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-14 17:17
Létrehozva:
|
|
|
nehezen tudom elképzelni, hogy Viki eldurvulna. Nem is rá gondoltam. De Te tudod a legjobban, hogy jönnek a szociálliberálisbalközépjobboldaliak és egyből előjön a "kormánytéma". -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-06-14 17:10
Létrehozva:
|
|
|
A témát itt zárjuk le!!!! Az ilyen jellegű "beszélgetés" eddig mindig eldurvult. nehezen tudom elképzelni, hogy Viki eldurvulna. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-06-14 16:53
Létrehozva:
|
|
|
Rendben, biztos igazad van, nincs tapasztalatom ebben az irányban. Ez nem politikai fórum. Válság, mi lesz jövőre...stb. Ez nem ide való. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-06-14 16:50
Létrehozva:
|
|
Ajaj, ezt én is a saját bőrömön tapasztalom! Mostanra a munkában férfiként kell helytállni, ha némi női gyengeséget tapasztalnak nálad a pasik, akkor úgy taposnak el, ahogy kell. Otthon legyen az ember szexbomba, szerető tyúkanyó a gyerekeivel, takarítógép, no és mesterszakács. És mellesleg a munkájával keressen annyit, hogy el tudja tartani a családot. Na igen, ez a filmekben még nagyon jól elmegy, de az életben azért eléggé megviselő tud lenni. Én már csak tudom, mert engem ez nagyon meg is visel. Olyan témát feszegetünk, amitől a fórumlátogatók nagy része mindjárt a torkunknak esik, lesz nagy csihi-puhi. Mellesleg ez szerintem beállítás kérdése. Nekem jó fej a férjem, tisztán látja a helyzetet, pontosan ezért nekem nem rossz, sőt majdnem tökéletes. De a többség valóban úgy van, ahogy írod, látom az ismeretségi körben. A témát itt zárjuk le!!!! Az ilyen jellegű "beszélgetés" eddig mindig eldurvult. Rendben, biztos igazad van, nincs tapasztalatom ebben az irányban. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-14 16:29
Létrehozva:
|
|
|
A válság mindenkit megérintett. Befagyasztották a béreket, juttatásokat vontak el, és még lehet sorolni. Szerintem ott van tényleg komoly baj, ahol elveszett a munkahely is. Azt mondták, talán jövőre elindul az erősödés. Addig csak kibírjuk valahogy.... A témát itt zárjuk le!!!! Az ilyen jellegű "beszélgetés" eddig mindig eldurvult. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-06-14 16:21
Létrehozva:
|
|
A válság engem már megérintett, sőt kicsit meg is fogott. Főzni szeretek, de csak a szabadban, bográcsban. Viszont nagyon szép hidegtálakat készítek, már 20 éve. Licitálni imádok, bár eddig csak a nagytesón vásároltam főként. Én a csomagot várom, és izgatottan bontom ki, majd órákig csak nézegetem, aztán jön a próba. Hetekig el vagyok az új motyóval. (sajnos tavaly október óta nem vásároltam semmit az e...n-n.) A válság mindenkit megérintett. Befagyasztották a béreket, juttatásokat vontak el, és még lehet sorolni. Szerintem ott van tényleg komoly baj, ahol elveszett a munkahely is. Azt mondták, talán jövőre elindul az erősödés. Addig csak kibírjuk valahogy.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-06-14 16:02
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 544 Regisztrált: 2007-03-28 20:26 Innen: Budapest Azonosító: 2 610 |
Akkor már én is nagyon emancipált lehetek, mert pont így érzek én is, ahogy fent leírtad. Imádom elejteni a vadat, vagyis megnyerni a licitet! Egyébként korábban ténylegesen is vadásztam, az azért élményben ennek a többszöröse. A válság engem már megérintett, sőt kicsit meg is fogott. Főzni szeretek, de csak a szabadban, bográcsban. Viszont nagyon szép hidegtálakat készítek, már 20 éve. Licitálni imádok, bár eddig csak a nagytesón vásároltam főként. Én a csomagot várom, és izgatottan bontom ki, majd órákig csak nézegetem, aztán jön a próba. Hetekig el vagyok az új motyóval. (sajnos tavaly október óta nem vásároltam semmit az e...n-n.) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 16:32 |