Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-02-21 19:23
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Nocsak halak vagy? A bika jobban tetszik! Nem az én hibám..... akkor még nem tudtam hogy horoszkóp is létezik. Bőven elég volt a tej és a tiszta pelus. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-02-21 18:47
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 348 Regisztrált: 2009-06-20 16:09 Innen: Beriquel Azonosító: 661 318 |
Miért? Vársz valami pocsékságot? Az egyik vevőm szürke szamarat játszik, kinéz neki a nega, amit jó eséllyel visszakapok Hát, ezt sose tudni. Lehet kihúzod akár 300-ig is. Úgy legyen! (Lassan kezdek szégyenemben elbujdosni a 3 semlegesemmel. Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Méghogy szégyen... -------------------- "Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már veszített is." - Bertolt Brecht - |
|
|
|
2010-02-21 18:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
|
|
|
|
2010-02-21 18:09
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 988 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
De sajna lehet, nem sokáig... Miért? Vársz valami pocsékságot? (Lassan kezdek szégyenemben elbujdosni a 3 semlegesemmel. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 18:07
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 348 Regisztrált: 2009-06-20 16:09 Innen: Beriquel Azonosító: 661 318 |
Óóóó, még egy tökéletes partner. Na akkor tegye fel a kezét, aki még semleges nélkül csupa pozitív. De sajna lehet, nem sokáig... -------------------- "Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már veszített is." - Bertolt Brecht - |
|
|
|
2010-02-21 18:04
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 988 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Vannak sajnos a gyűjteményi kategóriákban is simlisek. Nemrég kellett kiosztanom egy vevőnek 123 negát, és azon kívül is adtam már ki. (Önreklám, de én is tiszta vagyok még. Ja, egy vízöntő milyen is lehet? Óóóó, még egy tökéletes partner. Na akkor tegye fel a kezét, aki még semleges nélkül csupa pozitív. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 17:45
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Óóóó, Matiz! Te is szűz vagy teljesen. Ebben az esetben az én meglátásomat erősíted. Vannak sajnos a gyűjteményi kategóriákban is simlisek. Nemrég kellett kiosztanom egy vevőnek 123 negát, és azon kívül is adtam már ki. (Önreklám, de én is tiszta vagyok még. Ja, egy vízöntő milyen is lehet? -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2010-02-21 17:26
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
|
|
|
|
2010-02-21 17:22
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Ebben az esetben még inkább elismerésem. Szerencsém volt...... legalábbis utólag így látom. A gyűjteménnyel többet kínlódtam, jópár tiltóra is került utána. Olyan is volt hogy minden rendben zajlott, csak éppen 1 év után jutott eszébe értékelni..... Későn esett le a tantusz, de leesett! Ezúttal követlek meg, szűz mivoltod miatt!!!!!!!!!!!!! Ha jól emlékszem 187-es vagy, ezáltal nem tartozol az általam kifogásolt körbe. Ebben még Benz is megerősített! Hívjál inkább halaknak, a szűz félreérthető..... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-02-21 17:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-02-21 17:10
Létrehozva:
|
|
Sajnos nem tudlak megerősíteni. Csak a vásárlásaim tartoznak a gyűjteményes kategóriába, eladásnál a könyvektől a számítástechnikáig majdnem minden volt. (üdülés, ingatlan, autó nem volt) Ebben az esetben még inkább elismerésem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 17:05
Létrehozva:
|
|
|
Óóóó, Matiz! Te is szűz vagy teljesen. Ebben az esetben az én meglátásomat erősíted. Sajnos nem tudlak megerősíteni. Csak a vásárlásaim tartoznak a gyűjteményes kategóriába, eladásnál a könyvektől a számítástechnikáig majdnem minden volt. (üdülés, ingatlan, autó nem volt) -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-02-21 16:44
Létrehozva:
|
|
|
Na ! ...... sőt, nana ! Azért sem szerzek semlegest...... Ne is szerezz semlegest, a Te kínálatodba vagy vásárolt áruidhoz nem is illik! Egyébként a sok százas emberkékről van szó! Az első mondatodat nem tudom értelmezni! Valami szotyizáshoz illő, szájrágós cse |
|
|
|
2010-02-21 16:42
Létrehozva:
|
|
Na ! ...... sőt, nana ! Azért sem szerzek semlegest...... Óóóó, Matiz! Te is szűz vagy teljesen. Ebben az esetben az én meglátásomat erősíted. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 16:30
Létrehozva:
|
|
|
Látod! az a tiszta pozitív már megvezet, lehet nem is olyan tiszta mint látszik. Na ! ...... sőt, nana ! Azért sem szerzek semlegest...... -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-02-21 16:27
Létrehozva:
|
|
|
Ha viszont egy csupa pozitív, tényleg láthatóan korrekt partner "tűnik el", akkor inkább a semleges felé hajlok, de előtte telefon is, meg minden megy.Az biztos, hogy nem döntök ezekben a kérdésekben egyedül, mert úgy érzem, hogy egy kívülálló harmadik, érzelem nélkül és hideg fejjel sokkal jobban látja a kérdést, mint én. Ja, Zebu. Azt se felejtsd el, hogy a tényleg 100%-os, akinek semlegese sincs, milyen kategóriából kerül ki. Én most kapásból kettőt tudok, az egyik Roli, a másik Grobar, mindketten gyűjteményesek. Azért az minden tekintetben egy válogatott társaság. Nézd meg, még Hytechnek is van semlegese, sőt, Bambusznak negatívja is, pedig aztán......... Én már vásároltam tőle és mondhatom, minden példaszerű volt. Szóval sok múlik a kategórián, hogy mennyire rizikós. Látod! az a tiszta pozitív már megvezet, lehet nem is olyan tiszta mint látszik. Ha eltünik, igaz nehéz szívvel, de nega jár neki. Lehet Te már a sokadik vagy aki túlértékeli. Persze múlik azon is, hogy mivel kereskedünk. Nekem még reklamációs esetből nem volt negám, vagyis volt egy, de ott én voltam a vásárló, én reklamáltam, mert törötten érkezett meg majdnem az összes áru. Úgy volt a dobozba csomagolva, hogy túl nagy volt a doboz és nem bélelte ki a felesleges helyet, kb. 10 cm-es légüres térben zötykölődött a sok törékeny cucc. Hogy lásd, mennyire nem vagyok szigorú-, ezt az eladót semlegesre értékeltem, de negát kaptam cserébe. |
|
|
|
2010-02-21 15:27
Létrehozva:
|
|
Én pl. nem tudom elhinni, hogy valaki sok száz üzletkötésébe ne essen be negatív (tisztelet a kevés kivételnek), szerintem inkább fizet jutalékot és a bosszútól tartva, jó értékelést ad, csak ne legyen egy kis piszok a neve mellett. Ha csak azt nézem, hogy nekem mennyi problémás esetem volt, ( többnyire sikerült jól kijönnöm belőle), nem tudom elhinni, hogy sok másnál nem jön be egy semleges sem, nem hogy nega. Én szinte bármire képes vagyok, hogy pozitívat kapjak. Ha valakit megkérdezek egy zűrös üggyel kapcsolatban, és azt mondja, hogy 10%-ban az én hibám, akkor azonnal visszautalom a pénzt. Ennek több oka is van. 1. Azt gondolom, hogy mindig tökéletes munkát kell végezni, ha ez nem történt meg, akkor nem "jár" érte fizetség. (Egyszer ebbe fogok egyébként beledögleni, mert olyan túlteljesítést igényel az élet minden területén, amit szerintem nem lehet a végtelenségig csinálni, de én csak így tudok.) 2. Addig minden tökéletes, amíg be nem röppen az első negatív. Utána már nem az, tehát a második már könnyebben elviselhető, a harmadikra pedig esetleg az ember csak megvonja a vállát, bár ez nem biztos, de a büntetlenségért mindent... Ez a két fő ok, a többi apró csak ezeket erősíti. Pedig nem adok megalkuvásos semlegest. Ha nem tudok dönteni abban, hogy semleges, vagy negatív legyen-e, akkor is kérdezek. Ha nem jelentkezik, és látom, hogy ez az illetőnél bevált gyakorlat, akkor megy a negatív. Ha viszont egy csupa pozitív, tényleg láthatóan korrekt partner "tűnik el", akkor inkább a semleges felé hajlok, de előtte telefon is, meg minden megy. Ha többször megvezet, akkor viszont negatív. Volt ilyen is. Az biztos, hogy nem döntök ezekben a kérdésekben egyedül, mert úgy érzem, hogy egy kívülálló harmadik, érzelem nélkül és hideg fejjel sokkal jobban látja a kérdést, mint én. Ja, Zebu. Azt se felejtsd el, hogy a tényleg 100%-os, akinek semlegese sincs, milyen kategóriából kerül ki. Én most kapásból kettőt tudok, az egyik Roli, a másik Grobar, mindketten gyűjteményesek. Azért az minden tekintetben egy válogatott társaság. Nézd meg, még Hytechnek is van semlegese, sőt, Bambusznak negatívja is, pedig aztán......... Én már vásároltam tőle és mondhatom, minden példaszerű volt. Szóval sok múlik a kategórián, hogy mennyire rizikós. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-21 15:30 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-21 15:04
Létrehozva:
|
|
|
Így van. Pont ma láttam, hogy az egyik legnagyobb Vaterás eladó is sorban osztja a semlegeseket az át nem vett termékei miatt. Szomorú. Ment a negatív. Nem mondtam neki, magánszemélyként nem keverem a dolgaimat a Vaterás munkával. Sejtettem, hogy érdemtelenül osztogatják a jobb értékeléseket. Valóban szomorú, így nem tudjuk kivel is állunk üzleti kapcsolatban. Csak olyan vicces lett volna, ha megtudja a kuncsaft-, kivel is áll szemben. |
|
|
|
2010-02-21 14:54
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 926 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Én pl. nem tudom elhinni, hogy valaki sok száz üzletkötésébe ne essen be negatív (tisztelet a kevés kivételnek), szerintem inkább fizet jutalékot és a bosszútól tartva, jó értékelést ad, csak ne legyen egy kis piszok a neve mellett. Ha csak azt nézem, hogy nekem mennyi problémás esetem volt, ( többnyire sikerült jól kijönnöm belőle), nem tudom elhinni, hogy sok másnál nem jön be egy semleges sem, nem hogy nega. Így van. Pont ma láttam, hogy az egyik legnagyobb Vaterás eladó is sorban osztja a semlegeseket az át nem vett termékei miatt. Szomorú. Érdekes lehetett Önnel alkudozni! Végül hogyan értékelte a próbálkozót, és tudatta vele hogy ki a partnere? Nem alkudozom és nem kötök simlisekkel üzletet. Ment a negatív. Nem mondtam neki, magánszemélyként nem keverem a dolgaimat a Vaterás munkával. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-02-21 14:46
Létrehozva:
|
|
|
Előbb-utóbb mindenki belefut problémás partnerekbe vagy nem egyértelmű adásvételekbe. Mint tudjuk a fórumon olvasható történetekből is, nem lehet mindig egyértelműen eldönteni kinek van igaza. Nem tudnék reggelente a tükörbe nézni, ha törölném vagy töröltetném ezeket az értékeléseket. Nem szokásom, de fordítva már megesett. Okosgyerek szó nélkül leütött valami olcsót, hogy utána egy nagyobb értékű termékemről alkudozzon. Nagyon ráfaragott Én pl. nem tudom elhinni, hogy valaki sok száz üzletkötésébe ne essen be negatív (tisztelet a kevés kivételnek), szerintem inkább fizet jutalékot és a bosszútól tartva, jó értékelést ad, csak ne legyen egy kis piszok a neve mellett. Ha csak azt nézem, hogy nekem mennyi problémás esetem volt, ( többnyire sikerült jól kijönnöm belőle), nem tudom elhinni, hogy sok másnál nem jön be egy semleges sem, nem hogy nega. Érdekes lehetett Önnel alkudozni! Végül hogyan értékelte a próbálkozót, és tudatta vele hogy ki a partnere? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 21:29 |