Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-03-24 21:54
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
figyu, akkor ez az eset most rontja a statisztikát, de legközelebb is nyugodtan kérd sima postával, hisz az esetek 95%-ában megérkezik az áru. Még így is megéri. (vicc, meg ne sértődj) Mi ez a lojalitás? Nem ismerek rád. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-24 21:52
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 694 Regisztrált: 2007-03-25 18:05 Azonosító: 2 094 |
Tisztelt fórumtársak, Kedves Vaterások ! Sajnos olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy rendeltem vaterán 5000FT értékű alkatrészt ! Sime levélként kértem, eddig nem volt gondom a hozzám érkező csomagokkal hogy megkapjam őket ! Nah de láss szerencsétlenségem, lassan 2 hete nem érkezik meg a csomag ! Emailezem az eladóval ő határozottam állítja hogy feladta a csomagot az általa megjelölt időben, még blokk-ot is mutatott, de ezzel én ugy gondolom hogy semmire nem megyek !!! Tehát rövid történetem lényege ennyi és azt szeretném kérdezni , HOGY MI ILYENKOR A TEENDŐ? MIT TUDOK ÉN TENNI EZ ÜGYBEN ? Válaszotokat előre is köszönöm !!! figyu, akkor ez az eset most rontja a statisztikát, de legközelebb is nyugodtan kérd sima postával, hisz az esetek 95%-ában megérkezik az áru. Még így is megéri. (vicc, meg ne sértődj) |
|
|
|
2010-03-24 21:22
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt fórumtársak, Kedves Vaterások ! Sajnos olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy rendeltem vaterán 5000FT értékű alkatrészt ! Sime levélként kértem, eddig nem volt gondom a hozzám érkező csomagokkal hogy megkapjam őket ! Nah de láss szerencsétlenségem, lassan 2 hete nem érkezik meg a csomag ! Emailezem az eladóval ő határozottam állítja hogy feladta a csomagot az általa megjelölt időben, még blokk-ot is mutatott, de ezzel én ugy gondolom hogy semmire nem megyek !!! Tehát rövid történetem lényege ennyi és azt szeretném kérdezni , HOGY MI ILYENKOR A TEENDŐ? MIT TUDOK ÉN TENNI EZ ÜGYBEN ? Válaszotokat előre is köszönöm !!! Sosem értem azt az eladót, aki simán postáz, de azt a vevőt sem, aki simán kéri a postát. Sosem tudod bebizonyítani, hogy nem adta fel, ő pedig sosem tudja bebizonyítani, hogy feladta. 215 Ft-ról van szó. Megérte? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-24 20:52
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2007-10-13 12:12 Azonosító: 31 318 |
Tisztelt fórumtársak, Kedves Vaterások !
Sajnos olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy rendeltem vaterán 5000FT értékű alkatrészt ! Sime levélként kértem, eddig nem volt gondom a hozzám érkező csomagokkal hogy megkapjam őket ! Nah de láss szerencsétlenségem, lassan 2 hete nem érkezik meg a csomag ! Emailezem az eladóval ő határozottam állítja hogy feladta a csomagot az általa megjelölt időben, még blokk-ot is mutatott, de ezzel én ugy gondolom hogy semmire nem megyek !!! Tehát rövid történetem lényege ennyi és azt szeretném kérdezni , HOGY MI ILYENKOR A TEENDŐ? MIT TUDOK ÉN TENNI EZ ÜGYBEN ? Válaszotokat előre is köszönöm !!! A hozzászólást -Denien- szerkesztette a következő időpontban: 2010-03-24 20:53 |
|
|
|
2010-03-15 20:54
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Hogyan és hol tudom törölni a meglévő szállítási sablonokat? Csak azt találtam, hogy hol lehet módosítani, de a törlést nem. Köszi Tisztelt Livia27! A Személyes menüjében lépjen be a "Szállítási és fizetési sablonok létrehozása, módosítása" menübe. Válassza ki a törlendő sablont, majd kattintson lent a "Sablon törlése" gombra. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-03-15 17:49
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-02-10 13:54 Azonosító: 992 406 |
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Hogyan és hol tudom törölni a meglévő szállítási sablonokat? Csak azt találtam, hogy hol lehet módosítani, de a törlést nem. Köszi |
|
|
|
2010-03-15 10:51
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Vaterán keresztül lehet feljelentést tenni? Tisztelt Blaazs! Mit ért azon, hogy "Vaterán keresztül"? Ki ellen és miért? A Vatera nem hatóság és nem ügyvédi iroda. Ha bárki ellen feljelentést kíván tenni, azt önnek kell intéznie a megfelelő helyen. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-03-15 09:45
Létrehozva:
|
|
Vaterán keresztül lehet feljelentést tenni? Itt egy moderátori válasz a kérdéskörben. Ez minden, de ennél több nem is kell: "Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk." -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-15 09:26
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-03-15 09:21 Azonosító: 1 054 547 |
Vaterán keresztül lehet feljelentést tenni?
|
|
|
|
2010-03-14 09:19
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Üdv! Egy (lehet, hogy teljesen egyértelmű) kérdésem lenne! Postai utánvételes fizetés során a postázási díjat is át kell utalni? ??? Utánvételnél a postásnak fizeted az áru és az utánvétre felszámolt összeget. Ha előre utalod az áru ellenértékét, mi értelme van az utánvétnek? -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-03-14 00:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-03-14 00:33 Azonosító: 1 053 006 |
Üdv!
Egy (lehet, hogy teljesen egyértelmű) kérdésem lenne! Postai utánvételes fizetés során a postázási díjat is át kell utalni? |
|
|
|
2010-03-13 12:58
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2008-12-31 16:18 Azonosító: 381 754 |
Értem, nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ
További szép napot. Üdv Tisztelt thorion87! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. |
|
|
|
2010-03-12 22:09
Létrehozva:
|
|
Hello! Érdeklődnék, hogy ha esetleg valami csalótól vásárolnék, átutalom a pénzt, de ő nem küldi az árut, mit lehet tenni? A Vatera tud valamit segíteni? Előre is köszi a válaszokat. Tisztelt thorion87! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-03-12 19:22
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2008-12-31 16:18 Azonosító: 381 754 |
Hello!
Érdeklődnék, hogy ha esetleg valami csalótól vásárolnék, átutalom a pénzt, de ő nem küldi az árut, mit lehet tenni? A Vatera tud valamit segíteni? Előre is köszi a válaszokat. |
|
|
|
2010-03-11 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2009-06-12 14:45 Azonosító: 659 874 |
|
|
|
|
2010-03-11 14:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 29 Regisztrált: 2007-10-09 13:18 Azonosító: 30 365 |
Köszi!
|
|
|
|
2010-03-11 10:02
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Sziasztok tudnatok e abban segiteni, hogy a Vatera csak orszagon belul szallit ki ?? Vagy esetleg Hataron tulra is?? Pl:Erdely?? Koszonom . A Vatera még a szomszéd házba sem! Legfeljebb valamilyen fuvarozó cég. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-03-11 09:47
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2009-06-12 14:45 Azonosító: 659 874 |
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy mi az a RAG szám? Illetve mit jelent, ha ajánlott levélként való postázásnál a "postakönyv másolatát" küldik nekem emailben? Én eddig csak az RL számot ismertem az ajánlott postázásnál... Szia! A postakönyv kb 2000 ft, bárki megveheti. Lényege, hogy ha feladsz vmit, akár sima levelet is, beírják a könyvbe, a címmel együtt, így bizonyíthatod a sima levelet is. ha a postakönyv máspolatát küldték neked e-mailben, keresd meg rajta, tényleg ajánlva küldték-e! |
|
|
|
2010-03-11 05:00
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-03-11 04:50 Azonosító: 1 047 266 |
Sziasztok tudnatok e abban segiteni, hogy a Vatera csak orszagon belul szallit ki ??
Vagy esetleg Hataron tulra is?? Pl:Erdely?? Koszonom . |
|
|
|
2010-03-10 22:24
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 29 Regisztrált: 2007-10-09 13:18 Azonosító: 30 365 |
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy mi az a RAG szám? Illetve mit jelent, ha ajánlott levélként való postázásnál a "postakönyv másolatát" küldik nekem emailben? Én eddig csak az RL számot ismertem az ajánlott postázásnál...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 09:43 |