Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-23 17:22
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 658 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Nekem inkább fűnyírónak tűnt, így első ránézésre. Lapvibrátor? Kalandozásodhoz csak annyit tudok mondani, "Ha az ember az erotika birodalmába téved, könnyen fűnyíráson kaphatja magát". Ez a szállóige most született, nyugodtan használjátok, nem védettem még le. Lehet, hogy megváltoztatom az aláírásomat? Biztos automatikusan kérték feltöltéskor a kategóriát, és a vibrátor szó okozta a bibit. Van nekik még vagy hat-hét ilyen út döngölő gépük és mind rossz helyen, a szexuális eszköz kategóriában. Nagy természetük van ezeknek az építőmunkásoknak, nem mondom. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-23 17:23 |
|
|
|
2012-10-23 17:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 005 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép napot! Mintegy véletlenül a felnőtt kategóriába tévedtem. Ott találtam ezt a grandós cuccot: h ttp://www.grando.hu/zipper-zi-rpe90-lapvibrator-1530523392 Nem mondom, ha arról van szó bevállalós vagyok, már ami koromnál fogva még erőmből futja, Nekem inkább fűnyírónak tűnt, így első ránézésre. Lapvibrátor? Kalandozásodhoz csak annyit tudok mondani, "Ha az ember az erotika birodalmába téved, könnyen fűnyíráson kaphatja magát". Ez a szállóige most született, nyugodtan használjátok, nem védettem még le. Lehet, hogy megváltoztatom az aláírásomat? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-23 16:51
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 658 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szép napot!
Mintegy véletlenül a felnőtt kategóriába tévedtem. Ott találtam ezt a grandós cuccot: h ttp://www.grando.hu/zipper-zi-rpe90-lapvibrator-1530523392 Nem mondom, ha arról van szó bevállalós vagyok, már ami koromnál fogva még erőmből futja, A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-23 16:52 |
|
|
|
2012-10-20 09:27
Létrehozva:
|
|
|
Szép reggelt!
Ez az elektroncsöves lomok nem olyan jó, mint az alsógatyás-pocakos tükröződés a mikró elején, de azért engem megfogott a manikűrösnek sok feladatot nem adó munkáskezeknek a látványa. A második és negyedik kép. Ez a nyers, már-már kíméletlen naturalizmus munkásököl vasököl, oda sújt ahova köll hangulatokat idézett elő bennem. A ködös múltba, ifjúságomba révedtem és csendesen dúdolgattam magamban a Fel vörösök, proletárokat, képzeletben Csapajevvel vállvetve nekiláttam felfűteni az Auróra kazánjait...aztán bejött az én hitvesem, szelíden hogylétem felől tudakozódott. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-20 09:28 |
|
|
|
2012-10-19 17:27
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 005 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-19 16:11
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 419 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Van türelme (első kérdező). A türelmén kívül megfogott a kedvessége és az, hogy nincs előítélete a 0-s nem ellenőrzött kérdezővel. |
|
|
|
2012-10-19 15:50
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Van türelme (első kérdező).
-------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2012-10-18 13:00
Létrehozva:
|
|
Milyen dekoratív darabok, különösen a sárkányosak. De nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet viselni. Szerintem nem kényelmes. Jobb is, hogy ezt gondolom, mert a suliban nem biztos, hogy kitörő lelkesedéssel fogadnának, ha megjelennék benne.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-18 12:11
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nincs variálásra utaló jel. Mindegyik egy ezresre volt feltéve, majd az első leütése után a másikat felemelte százezerre. Gondolom, nem tudja hogyan kell törölni és így kívánta megakadályozni, hogy valaki azt is megvegye... Szóval, az első vevő 1000 Ft-ért vett egy kis hibás Akai lemezjátszót Köszönöm, így már kerek a történet. Annyit megért! |
|
|
|
2012-10-18 08:28
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 940 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Valaki megfejtené nekem, hogy itt mi van? http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali...1659173228.html (rissz-rossz, hiányos lemezjátszó 100 ezerért, a levelezés szerint elkelt, akkor miért nem veszi le? Közben volt már fent, és elkelt reális 1000 forintos áron: http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali...1659177434.html Nincs variálásra utaló jel. Mindegyik egy ezresre volt feltéve, majd az első leütése után a másikat felemelte százezerre. Gondolom, nem tudja hogyan kell törölni és így kívánta megakadályozni, hogy valaki azt is megvegye... Szóval, az első vevő 1000 Ft-ért vett egy kis hibás Akai lemezjátszót -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-18 00:35
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Valaki megfejtené nekem, hogy itt mi van?
http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali...1659173228.html (rissz-rossz, hiányos lemezjátszó 100 ezerért, a levelezés szerint elkelt, akkor miért nem veszi le? Közben volt már fent, és elkelt reális 1000 forintos áron: http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_asztali...1659177434.html |
|
|
|
2012-10-17 07:52
Létrehozva:
|
|
Különös, hogy mindig akkor találok jobban aukciókat, mikor vásárlási céllal nézelődöm.
Most ezt láttam, emlékszem egy korábbi változatára, de ez persze másik aukció. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-16 21:03
Létrehozva:
|
|
Az ásást el sem kellett volna kezdened! 10 éve járok horgászni, amolyan terápia helyett. Ha az idegeim kezdenek kikészülni akkor a tányércsapkodás helyett legtöbbször egyedül kimegyek egy csöndes helyre. Előveszem a "kukacaim" és jól elvagyok velük egész nap. Egyszer akart inzultálni egy idősebb úr, hogy mit képzelek nő létemre, semmi keresni valóm itt. Erre megkérdeztem tőle: látja ott azt a táblát? 5 percig meresztgette a szemeit, kereste minden felé, majd megkérdezte: milyen táblát? Mire én: Amire ki van írva, hogy nőknek TILOS! Embert még így megszégyenülve nem láttam. Egyébként nem büntetésként néztem meg az aukcióidat, csak annál az egyszerú oknál fogva, mert szépek és hál'Istennek nem édibédik vagy tündibündik! Juj, azt hiszem a hölgyek nem bókolnak egymásnak vagy ha igen akkor az már gyanús? Én sajnálnám a halat is és a kukacot is. Jól tetted, hogy helyretetted a pasit. Köszönöm, -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-16 20:56
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2011-03-03 22:15 Azonosító: 1 429 390 |
Amikor írtad a horgászkalandodat, akkor éppen készültem elásni magamat, mert végig azt hitten, nő vagy. És erre a horgászat.... tulajdonképpen most is eláshatom magam, mert ezek szerint előítéletes vagyok. Miért nézed végig az aukcióimat? Ez kicsit büntetés jellegűnek tűnik. Ki az a vevőm, aki erre kárhoztatott? És milyen bűnt követtél el? Különös a viszonyom általában a dolgokkal. Sok mindenről látom, hogy szép, szeretek is vacakolni vele, normális esetben még a mosogatást, csomagolást is szeretem, a fényképezés pedig 90 %-ban igazán kellemes időtöltés. De nem akarom birtokolni. Ha éppen kell valami, akkor persze úgy veszek. Eltörött a kávéscsészém és heteket vártam, míg nem találtam kedvemre valót. De olyan nincs soha, hogy valamit eladásra veszek és megtartom, mert megtetszett. Az ásást el sem kellett volna kezdened! 10 éve járok horgászni, amolyan terápia helyett. Ha az idegeim kezdenek kikészülni akkor a tányércsapkodás helyett legtöbbször egyedül kimegyek egy csöndes helyre. Előveszem a "kukacaim" és jól elvagyok velük egész nap. Egyszer akart inzultálni egy idősebb úr, hogy mit képzelek nő létemre, semmi keresni valóm itt. Erre megkérdeztem tőle: látja ott azt a táblát? 5 percig meresztgette a szemeit, kereste minden felé, majd megkérdezte: milyen táblát? Mire én: Amire ki van írva, hogy nőknek TILOS! Embert még így megszégyenülve nem láttam. Egyébként nem büntetésként néztem meg az aukcióidat, csak annál az egyszerú oknál fogva, mert szépek és hál'Istennek nem édibédik vagy tündibündik! Juj, azt hiszem a hölgyek nem bókolnak egymásnak vagy ha igen akkor az már gyanús? |
|
|
|
2012-10-16 20:37
Létrehozva:
|
|
Még szerencse, hogy mi nők férfiasan türjük a fájdalmakat. Az aknába esést azt hittem csak Jáksó tudja. Az előbb elrontottam az idézetet, ezért most vezeklésül megigérem /egyébként egy vásárlód kérésére/, hogy végig nézem az összes aukciód! A múlt héten egyik este vagy inkább már hajnalban kb. a feléig eljutottam. Tényleg, már akartam kérdezni, előfordul veled olykor-olykor, hogy kisértésbe esel? Van olyan amit megtartanál magadnak vagy mindent a vevőkért? Amikor írtad a horgászkalandodat, akkor éppen készültem elásni magamat, mert végig azt hitten, nő vagy. És erre a horgászat.... tulajdonképpen most is eláshatom magam, mert ezek szerint előítéletes vagyok. Miért nézed végig az aukcióimat? Ez kicsit büntetés jellegűnek tűnik. Ki az a vevőm, aki erre kárhoztatott? És milyen bűnt követtél el? Különös a viszonyom általában a dolgokkal. Sok mindenről látom, hogy szép, szeretek is vacakolni vele, normális esetben még a mosogatást, csomagolást is szeretem, a fényképezés pedig 90 %-ban igazán kellemes időtöltés. De nem akarom birtokolni. Ha éppen kell valami, akkor persze úgy veszek. Eltörött a kávéscsészém és heteket vártam, míg nem találtam kedvemre valót. De olyan nincs soha, hogy valamit eladásra veszek és megtartom, mert megtetszett. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-16 20:27
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2011-03-03 22:15 Azonosító: 1 429 390 |
Kínos helyzetben először én is szétnézek. Van egy fájdalomszint, amikor az ember már nem tud szólni, jajgatni, csak elfekszik a földön, minden nőies elegancia nélkül hentereg, és gyomorgörcse lesz. Kétszer sikerült ilyet átélnem. Egyszer, mikor beleestem egy aknába, azt hittem, eltörött a térdem, de nem, vasból vagyok, és egyszer egy harapáskor, az csak egy lyuk volt, semmi több, de rettenetes fájdalommal járt. Különben még jó, hogy nem törött el a bordád. Még szerencse, hogy mi nők férfiasan türjük a fájdalmakat. Az aknába esést azt hittem csak Jáksó tudja. Az előbb elrontottam az idézetet, ezért most vezeklésül megigérem /egyébként egy vásárlód kérésére/, hogy végig nézem az összes aukciód! A múlt héten egyik este vagy inkább már hajnalban kb. a feléig eljutottam. Tényleg, már akartam kérdezni, előfordul veled olykor-olykor, hogy kisértésbe esel? Van olyan amit megtartanál magadnak vagy mindent a vevőkért? |
|
|
|
2012-10-16 20:05
Létrehozva:
|
|
Az nem csak pocsék volt, de fájdalmas is! Még most is érzem a bordáim között a sötétedés előtti, sebtében, hanyag módon összedobált cuccaim nyomát. Van egy elég kellemetlen szokásom: először szétnézek, hogy ki látta az esésem és csak azután jajgatok, ha tiszta a levegő. Biztos ez volt a baj, különben biztos tettek volna pár szexi megjegyzést a lányosnak nem mondható motyómra. Kínos helyzetben először én is szétnézek. Van egy fájdalomszint, amikor az ember már nem tud szólni, jajgatni, csak elfekszik a földön, minden nőies elegancia nélkül hentereg, és gyomorgörcse lesz. Kétszer sikerült ilyet átélnem. Egyszer, mikor beleestem egy aknába, azt hittem, eltörött a térdem, de nem, vasból vagyok, és egyszer egy harapáskor, az csak egy lyuk volt, semmi több, de rettenetes fájdalommal járt. Különben még jó, hogy nem törött el a bordád. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-16 19:52
Létrehozva:
|
|
|
De, lehet egy bögre is szexi, pont, mint egy táska. Amikor belépek, általában a fórumon is szétnézek. Láttam jókat derültetek a farmeros hírdetésen. Azért az kellően pocsék lehetett. Az nem csak pocsék volt, de fájdalmas is! Még most is érzem a bordáim között a sötétedés előtti, sebtében, hanyag módon összedobált cuccaim nyomát. Van egy elég kellemetlen szokásom: először szétnézek, hogy ki látta az esésem és csak azután jajgatok, ha tiszta a levegő. Biztos ez volt a baj, különben biztos tettek volna pár szexi megjegyzést a lányosnak nem mondható motyómra. |
|
|
|
2012-10-16 19:03
Létrehozva:
|
|
Kedves Zejopy! A szexi kimaradt. Miért? ... Jaj, annyira szégyellem magam... ez a pongyolaság, felületesség... egyszer ez lesz a vesztem. ...Egy hasas bögre nem lehet szexi? Itt egy másik gyöngyszem: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_taska/noi_...1657617935.html De, lehet egy bögre is szexi, pont, mint egy táska. Nem tudtam, hogy ilyen maradi vagyok. Egy terepszínű táskára eddig sohasem úgy néztem, mint ami szexi. Sokat járok horgászni és nekem is van terepszínű és sötétzöld hátizsákom. Eddig a sok pecatárs még egyszer sem nevezte annak. Pedig olyan cuki-muki voltam amikor egy hónapja teljes menetfelszerelésben hanyatvágtam magam a legalább 10 kilós zsákomban! Azért az kellően pocsék lehetett. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-16 18:31
Létrehozva:
|
|
|
Az aukció tárgya aléltság miatt kórházi kezelésre szorul. Komolyan mondom, egyszer, amikor sok időm lesz, nekiállok olyanokra keresni, hogy cuki, édes, tündibündi, aranyos, csúcs. http://antik.vatera.hu/haztartasi_etkezesi...1656348098.html Kedves Zejopy! A szexi kimaradt. Miért? Egy hasas bögre nem lehet szexi? Itt egy másik gyöngyszem: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_taska/noi_...1657617935.html Nem tudtam, hogy ilyen maradi vagyok. Egy terepszínű táskára eddig sohasem úgy néztem, mint ami szexi. Sokat járok horgászni és nekem is van terepszínű és sötétzöld hátizsákom. Eddig a sok pecatárs még egyszer sem nevezte annak. Pedig olyan cuki-muki voltam amikor egy hónapja teljes menetfelszerelésben hanyatvágtam magam a legalább 10 kilós zsákomban! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 14:02 |