Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-06-29 14:31
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Erre egyes "szakemberek" azt a megoldást szokták alkalmazni, hogy kiveszik az izzót a műszerfalból. Azt hiszem, ezt hívják tüneti kezelésnek Igen. Jobb szeretem a valamivel átfogóbb megoldásokat. De már az is nagy eredmény lenne, ha az autószerelőktől elhozva nem következő héten, ne adj isten napon világítana, hanem mondjuk 2 hónap múlva. Mindenesetre a megoldás elegánsan frappáns, bevallom, én nem gondoltam erre. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-29 14:28
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Amúgy pedig a műszerfalon folyamatosan ég a meghibásodást jelző lámpa, amit az autószerelők sem értenek, de állítólag ez is Matiz-betegség. ... Erre egyes "szakemberek" azt a megoldást szokták alkalmazni, hogy kiveszik az izzót a műszerfalból. Azt hiszem, ezt hívják tüneti kezelésnek -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-06-29 14:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Csak kivittem a szemetet Ezen kívül esetleg autószerelésben tudok segíteni. A porcelánokat én nem bíznám magamra Kedves Benz! Az autó kicsit nehezen veszi a kettest, de ha jól tudom, ez Matiz-betegség. Amúgy pedig a műszerfalon folyamatosan ég a meghibásodást jelző lámpa, amit az autószerelők sem értenek, de állítólag ez is Matiz-betegség. Nem, a porcelánt nem bízom senkire, ne aggódjon. Érdeklődve várom válaszát. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-29 13:35
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hoppá. Benz takarított. Kedves Benz! Ön nagyon házias. Az elmúlt napokban a civil szakmai életemben nagyon összecsomósodtak az események. Ma van az első szabad napom. Körülnéztem kritikus szemmel. A porcelánok áznak (3 napja), vasalnom és hajtogatnom kell, a mosógép is elbír egy fordulót, és a konyhában össze kell söpörnöm és fel kell mosnom. Ja, az előtérben is. Na és a fürdőszoba... szóval van dolgom. Jól jönne egy ilyen dolgos kéz, mint az Öné. Nem tudom, ezt a technikát hogyan lehetne a virtuális világból átültetni az otthonomba. Mindenesetre nagyon gyors és látványos. Amúgy pedig szép reggelt így délidőben. Kedves zejopy! Csak kivittem a szemetet Ezen kívül esetleg autószerelésben tudok segíteni. A porcelánokat én nem bíznám magamra -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-06-29 12:19
Létrehozva:
|
|
Hoppá. Benz takarított.
Kedves Benz! Ön nagyon házias. Az elmúlt napokban a civil szakmai életemben nagyon összecsomósodtak az események. Ma van az első szabad napom. Körülnéztem kritikus szemmel. A porcelánok áznak (3 napja), vasalnom és hajtogatnom kell, a mosógép is elbír egy fordulót, és a konyhában össze kell söpörnöm és fel kell mosnom. Ja, az előtérben is. Na és a fürdőszoba... szóval van dolgom. Jól jönne egy ilyen dolgos kéz, mint az Öné. Nem tudom, ezt a technikát hogyan lehetne a virtuális világból átültetni az otthonomba. Mindenesetre nagyon gyors és látványos. Amúgy pedig szép reggelt így délidőben. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-06-29 12:20 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-28 21:32
Létrehozva:
|
|
Tisztelt bábu! Az utolsó 20 értékelése közül 9 esetben nem jött létre az adásvétel. Ez a megszokott arány? Amennyiben nem ért egyet az intézkedéssel, kérjük keresse Ügyfélszolgálatos kollégáinkat a Kapcsolatfelvételen át. Miért nem lepődtem meg? Egy jósnő veszettel bennem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-28 21:25
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-06-28 21:13
Létrehozva:
|
|
Én bevarrnám a negatívot. A hangnem miatt. Köszönöm. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1613567 Így gondolta? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-06-28 21:18 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-28 21:07
Létrehozva:
|
|
Beeenz? Nem mond semmit? Én bevarrnám a negatívot. A hangnem miatt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-06-28 19:08
Létrehozva:
|
|
Nem kérek erkölcsi sablont sem. Beeenz? Nem mond semmit? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-28 17:38
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2011-01-10 08:32 Azonosító: 1 419 496 |
Köszi. Aha, belépett, és már 2x is írtam neki...:-(
Nem értem...na, mindegy...köszi a gyors választ. |
|
|
|
2011-06-28 17:13
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 268 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok! Légyszi segítsetek, ha tudtok... Megtetszett vmi, de nem ütöttem le, és lejárt az aukció. Írtam üzit a lejárt aukcióhoz, de semmi reakció. Ezek szerint nem kapta meg az üzenetemet az eladó? Hogy tudok vele kapcsolatba lépni, ha nem indítja újra? köszi Minden üzenetről kap értesítést, tehát valószínűleg megkapta. Meg kellene nézned az adatlapján, hogy belépett-e az üzid óta. |
|
|
|
2011-06-28 17:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2011-01-10 08:32 Azonosító: 1 419 496 |
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, ha tudtok... Megtetszett vmi, de nem ütöttem le, és lejárt az aukció. Írtam üzit a lejárt aukcióhoz, de semmi reakció. Ezek szerint nem kapta meg az üzenetemet az eladó? Hogy tudok vele kapcsolatba lépni, ha nem indítja újra? köszi |
|
|
|
2011-06-28 17:01
Létrehozva:
|
|
Aztaaaaa.De kár,hogy Benz nem sablont írt, ezt azért megnéztem volna. Képzeld el a látványt, amint 60 kilóm teljes harciasságával áttörök a biztonságiakon (gondolom vannak), és nekiállok Benzet megverni, aki amúgy kb 30 cm-rel magasabb nálam. Fel sem érem. Bocsánat a fejlett fantáziámért, egy túlfeszített időszakot zártam ma le, nem bírok magammal. Lehet, hogy este feltöröm a pezsgőt, ami itthon van. A tavaszi szünet óta nem ittam, most megérdemlem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-28 14:42
Létrehozva:
|
|
Mindjárt megkeresem az erkölcsi sablont Nem kérek erkölcsi sablont sem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-28 11:40
Létrehozva:
|
|
Viccel? Megírta, hogy nem kell neki. Nem aukciózás technikai problémáim vannak, hanem erkölcsiek. Különben is kotta nélkül tudom a sablonjait. ... Mindjárt megkeresem az erkölcsi sablont -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-06-28 10:02
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. Viccel? Megírta, hogy nem kell neki. Nem aukciózás technikai problémáim vannak, hanem erkölcsiek. Különben is kotta nélkül tudom a sablonjait. Most kicsit sem segített. (Ha úgy érzi, tiszteletlen voltam, nyugodtan törölje. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-06-28 10:04 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-28 09:49
Létrehozva:
|
|
Eladtam a másik nevemmel egy matricát. (1 Ft-ért, izé...) Szóval a tag jelentkezett és ezt a levelet írta: "Helló! Közben meglett a matrica, úgy, hogy nem kell. Gondolom neked is mindegy, hogy ideadod, vagy sem. Fizetni ugysem kell érte. Üdv" Pont ezt, szó szerint. Tényleg tökmindegy, hogy odaadom-e. De valahogy ez olyan félvállról vevős dolog, nemtörődöm. Lehet, hogy én veszem ezt túlságosan komolyan, akkor szóljatok rám. Nem tetszik így nekem. Gőzöm sincs, mit adjak. Mert az is mindegy. És még válaszolni sincs kedvem erre a levélre. Az biztos, hogy elnapolom a kérdést, majd holnap rendezem le, de mit csináljak? Mert ez a típus ugyanígy jár el egy több ezer Ft-os árunál is, úgy gondolom. Kedves zejopy! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-06-28 07:38
Létrehozva:
|
|
Köszönöm Benz, már vártam, hogy hozzászóljon. Én nem gondoltam, hogy hozzászól. Azt gondoltam, egy elegáns mozdulattal előveszi a mellényzsebéből a híres radírját és dirr... Ne haragudj de a felháborító moderátori viselkedés nem elfogadható! Ez számomra mindig érthetetlen, amikor Benz magázva, némi távolságtartással kezel egy problémát és arra jön a tegező, helyreutasító válasz a felhasználótól. Nem zavar, csak csodálkozom..... Nem igaz, vannak alkalmak, amikor zavar is, szívem szerint ezekben az esetekben az illetőt a nagyobbik teflon serpenyőmmel meg tudnám csapni, pedig amúgy mindenfajta fizikai erőszakot elítélek. Részemről befejeztem, lehet, hogy majd más is hozzászól, ha ez Benz lesz, akkor nem beszélgetünk többet, ha Zejopy, akkor még folytathatjuk.... Aludtam, vagy valami hasonló. Alvásnak lehet nevezni, amikor az ember jobbra-balra forgolódik az ágyában, hol fázik, hol melege van, és a holnapi napon gondolkodik? Szóval ezt csináltam, lehet, hogy jobban jártam volna, ha fennmaradok. Nem része és erről nem kívánunk vitát indítani. A szállítási költség az, ami a hivatalos postai díjszabásban olvasható. Kedves Benz! Csodálom a toleranciáját. Nem gondoltam, hogy a délutáni post megismétlése, a kollégájának a jogtalan elítélése, a tájékozatlanság ilyen mértékű megnyilvánulása és a tiszteletlen hangnem ellenére meghagyja a tegnap estét. Mindenesetre nem bánom, hogy nem volt annyira szigorú, ez némi esélyt mutat arra, hogy alkalomadtán szívhez szóló kérleléssel el lehet Önnél szokatlan dolgokat érni. (Persze, volt rá eddig is példa. Amúgy pedig szép reggelt. Közben még egyszer átolvastam. A kedves felhasználó nem adta meg a választ arra , hogy mi volt az ok ami jogossá tenné a kizárást vagy a figyelmeztetést! Csak háromszor, azonkívül Benz és svejku is párszor. De figyeltétek? Észrevette, hogy kedves vagyok. Biztos így akart kedveskedni nekem. (Illegetem magam szmájli.) Nem része és erről nem kívánunk vitát indítani. A szállítási költség az, ami a hivatalos postai díjszabásban olvasható. Ez pedig szinte megható, ez a királyi többes. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-26 04:42
Létrehozva:
|
|
Szia Zejopy! Az előbb hozzá akartam szólni koke84 kérdéséhez, de rossz helyre kattintottam, és rögtön elküldte, üresen. Azonnal a szerkesztésre kattintottam, és a "teljes szerkesztést" választottam, de mire bepötyögtem a választ, és elküldtem, már közölte, hogy nincs jogom szerkeszteni az üzenetet. A gyors szerkesztésre kellett volna kattintanom? Vagy nagyon lassú voltam? Help! Lassú voltál, csak ennyi a baj. Az meg nem baj. Mindegy melyik szerkesztőt használod, próbáld ki mindkettőt. A gyors szerkesztés általában elég, nekem legalábbis. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 18:13 |