IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

32 Oldal V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Profi Eladó Program, Amit a PEP-ről tudni érdemes
zejopy
hozzászólás 2012-09-24 19:29
Létrehozva: #61

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-24 18:54) *
nem a PeP alatt az volt az első, hogy olyan terméket kínáltam (csomagban) ami szabályba ütközik (töltényhüvelyek , elemlámpa, tonfatartó, kiskés, boxer- ebből a boxer tiltott, csak nem olvastam el hogy az), és elfelejtettem beírni a hüvelyekhez a szakszöveget (nem engedélyköteles és véglegesen hatástalanított). Elbuktam egy jó licitet is meg 3 napra sarokba kellett térdepelnem, kukoricára.

Értem.smile.gif Tehát tulajdonképpen most vagy másodszor PEP-es, ami azt jelenti, hogyha tanulsz az esetből, akkor többet nem veszik el.
Viszont, ha ez összességében a harmadik figyelmeztetésed, akkor nem csak a PEP tagság elvesztése a legfenyegetőbb probléma, hanem, ha jól tudom, a 72 órás inaktiválás után már a Vaterás jelenléted is veszélyeztetve van. Emlékezetem szerint ez után már a végleges kitiltás szokott következni. Nagyon vigyáznod kell már.smile.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
kekesia
hozzászólás 2012-09-24 18:54
Létrehozva: #62

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-05 17:15
Azonosító: 390 394

IDÉZET(zejopy @ 2012-09-24 11:48) *
Az a hivatalos álláspont az ÜSZ-os levelekkel, hogy elvben nem szabad őket megosztani, legalábbis Benz ezt mondta, de egyelőre ez miatt nincs szankció.smile.gif
Az első két szabálytalanságnak is a PEP ideje alatt kellett történnie. Most ugye az volt, hogy nem fizettél? Vagy mi? Nem emlékszem, most is kutyafuttában vagyok, kissé szét vagyok esve.
Valahogy minden olyan sűrű. Mármint az idő kevés, a tennivaló meg sok. unsure.gif

nem a PeP alatt az volt az első, hogy olyan terméket kínáltam (csomagban) ami szabályba ütközik (töltényhüvelyek , elemlámpa, tonfatartó, kiskés, boxer- ebből a boxer tiltott, csak nem olvastam el hogy az), és elfelejtettem beírni a hüvelyekhez a szakszöveget (nem engedélyköteles és véglegesen hatástalanított). Elbuktam egy jó licitet is meg 3 napra sarokba kellett térdepelnem, kukoricára.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-24 11:48
Létrehozva: #63

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-24 11:09) *
idézem, remélem ezzel nem követek el szabsértést. "Köszönjük türelmét!

Ön 2012.07.19-én, 72 órás inaktiválásával egyidejűleg került ki a Profi Eladók Programjából. A PEP-szabályzat 6. pontja alapján az allegroup.hu figyelmeztetés nélkül is kizárhatja bármikor a Profi Eladót a PEP-ből, ha felhasználói tevékenysége ellentétes az allegroup.hu által alkalmazott, mindenkor hatályos, a vatera.hu és a teszvesz.hu használatára vonatkozó szerződéses feltételekkel. Az említett időpontban a 3. szabálytalanságot észleltük Önnél, a státusza ezért veszett el.

A mai napon ismét meghívtuk programunkba."

Arra mondjuk nem emlékszem mi volt a másik két szabálytalanság, talán évekkel ezelőtt valami levelezésbeli hiba- adat megadása vagy hasonló. De az még PeP előtti, az elsőre meg nem is emlékszem... 5-6 éve lehetett.

Arra van lehetőség hogy ezt megírják, illetve ez is az ÜSZ-on keresztül történhet?
Nyilván többet nem hibázhatok mert akkor statárium.

Az a hivatalos álláspont az ÜSZ-os levelekkel, hogy elvben nem szabad őket megosztani, legalábbis Benz ezt mondta, de egyelőre ez miatt nincs szankció.smile.gif
Az első két szabálytalanságnak is a PEP ideje alatt kellett történnie. Most ugye az volt, hogy nem fizettél? Vagy mi? Nem emlékszem, most is kutyafuttában vagyok, kissé szét vagyok esve.
Valahogy minden olyan sűrű. Mármint az idő kevés, a tennivaló meg sok. unsure.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-24 11:48

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
kekesia
hozzászólás 2012-09-24 11:09
Létrehozva: #64

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2012-09-22 09:33) *
Biztos lesz válasz, mostanában gyorsabbak is.smile.gif Neked is jó hétvégét.

idézem, remélem ezzel nem követek el szabsértést. "Köszönjük türelmét!

Ön 2012.07.19-én, 72 órás inaktiválásával egyidejűleg került ki a Profi Eladók Programjából. A PEP-szabályzat 6. pontja alapján az allegroup.hu figyelmeztetés nélkül is kizárhatja bármikor a Profi Eladót a PEP-ből, ha felhasználói tevékenysége ellentétes az allegroup.hu által alkalmazott, mindenkor hatályos, a vatera.hu és a teszvesz.hu használatára vonatkozó szerződéses feltételekkel. Az említett időpontban a 3. szabálytalanságot észleltük Önnél, a státusza ezért veszett el.

A mai napon ismét meghívtuk programunkba."

Arra mondjuk nem emlékszem mi volt a másik két szabálytalanság, talán évekkel ezelőtt valami levelezésbeli hiba- adat megadása vagy hasonló. De az még PeP előtti, az elsőre meg nem is emlékszem... 5-6 éve lehetett.

Arra van lehetőség hogy ezt megírják, illetve ez is az ÜSZ-on keresztül történhet?
Nyilván többet nem hibázhatok mert akkor statárium.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-22 09:33
Létrehozva: #65

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-22 07:00) *
Írtam az ÜSZ-nek és remélem lesz válasz is. Jó hétvégét!

Biztos lesz válasz, mostanában gyorsabbak is.smile.gif Neked is jó hétvégét.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
kekesia
hozzászólás 2012-09-22 07:00
Létrehozva: #66

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Írtam az ÜSZ-nek és remélem lesz válasz is. Jó hétvégét!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-21 20:48
Létrehozva: #67

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-21 20:40) *
itt vagyok csak időbe telt mire megtaláltam a bejegyzést. Akkor ez ügyben az ÜSZ ad megoldást?
Üdv nem akartalak megbántani, és azért kérdeztem mert itt jobban tudjátok. Idézek VateraBenztől itt kicsitt visszábbról:

"Ha megvan az 500 értékelés, nem kell havi 120.000-et és/vagy 100 eladott terméket produkálnia és nincs egyéb számbeli elvárás sem.
Viszont, ha nincs az utolsó 90 napban vevőtől kapott értékelése, akkor a vevőktől az utolsó 90 napban kapott pozitívok arányát 0%-nak veszi a rendszer, ami az elvárt % alatt van. Negyed év alatt egy profinak illik legalább egy eladást produkálnia, amit értékel a vevő "

augusztusban 5 szeptemberben 3 eladás volt- tudom nem sok, de a követelménynek megfelel.

Erre utaltam, és ezért lepett meg az az esetleges lehetőség, hogy egy hónap után esetleg ezért vették el. Mert én is a 90 napot tudtam.
Kérdezd meg az ÜSZ-ot, de kérlek, oszd meg az infót, mert PEP-esként nem szeretnék hasonló sorsra jutni a röpke 1600 körüli aukciómmal. Eléggé nagy érvágás lenne.smile.gif Nagyon vigyázok a virágomra, lehetőleg minden hibát megelőzni szeretnék és nem javítani.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
kekesia
hozzászólás 2012-09-21 20:40
Létrehozva: #68

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

itt vagyok csak időbe telt mire megtaláltam a bejegyzést. Akkor ez ügyben az ÜSZ ad megoldást?

Üdv nem akartalak megbántani, és azért kérdeztem mert itt jobban tudjátok. Idézek VateraBenztől itt kicsitt visszábbról:

"Ha megvan az 500 értékelés, nem kell havi 120.000-et és/vagy 100 eladott terméket produkálnia és nincs egyéb számbeli elvárás sem.
Viszont, ha nincs az utolsó 90 napban vevőtől kapott értékelése, akkor a vevőktől az utolsó 90 napban kapott pozitívok arányát 0%-nak veszi a rendszer, ami az elvárt % alatt van. Negyed év alatt egy profinak illik legalább egy eladást produkálnia, amit értékel a vevő "

augusztusban 5 szeptemberben 3 eladás volt- tudom nem sok, de a követelménynek megfelel.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-21 20:24
Létrehozva: #69

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(zejopy @ 2012-09-21 20:22) *
Vááá... kedves Benz! Uoáhhhh... így sosem fogjuk megtudni, hogy mi volt az ok és tudatlanok maradunk. unsure.gif

Éppen nincs itt velem a PEP-es kolléga smile.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-21 20:22
Létrehozva: #70

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-09-21 20:07) *
Tisztelt kekesia!

A leírtakkal legyen kedves Ügyfélszolgálatunkhoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül.

Vááá... kedves Benz! Uoáhhhh... így sosem fogjuk megtudni, hogy mi volt az ok és tudatlanok maradunk. unsure.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-21 20:07
Létrehozva: #71

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-21 13:18) *
Üdv. Érdeklődöm egy illetékestől hogy a nevem mellől eltűnt a PeP státusz. Ezt visszakaphatom én vagy ez már örökre elveszett? köszi

Tisztelt kekesia!

A leírtakkal legyen kedves Ügyfélszolgálatunkhoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-21 19:48
Létrehozva: #72

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-21 19:07) *
konkrétan ennyit küldtek:
....
A PeP-nek nem feltétele a havi eladás:

Azon eladóink kerülhetnek be a Profi Eladók elit klubjába, akik az alábbi feltételeket EGYÜTTESEN teljesítik:
....

itt csak az lehet hogy valamiért úgy gondolták már nem jár és passz.

Nem követtél el szabálytalanságot?
Természetesen a PEP-nek alapfeltétele az eladás. Mert Profi Eladói Program. Ha nem adsz el, nem vagy eladó. Épp a közelmúltban csevegtem hosszasan ez ügyben az ÜSZ-tal, de ha úgy érzed, jobban tudod, akkor én itt be is fejeztem.
Majd jön Benz és konkrétat fog mondani. Ha küldtek levelet, akkor annak a pontos dátumát is meg fogja mondai.
(Majd ne akadj ki, de át is fogja helyezni a beszélgetést a megfelelő topikba, ott keresd, ha itt nem találod.)

Kedves Benz! smile.gif
Ha azért vették el a PEP-et, mert nem volt egy hónapja eladása, akkor a hétvégén tényleg meg fogom támadni.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-21 19:50

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
kekesia
hozzászólás 2012-09-21 19:07
Létrehozva: #73

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

konkrétan ennyit küldtek:

Tájékoztatjuk, hogy a Vatera szabályainak figyelmen kívül hagyása miatt kapott felfüggesztése megszűnt, felhasználónevét aktiváltuk, így Ön ismét a korábbiaknak megfelelően tudja használni a Vatera piacterét. Tájékoztatjuk azonban, hogy tevékenységét fokozott figyelemmel kísérjük és amennyiben újabb szabálytalanságot észlelünk, felhasználónevét véglegesen inaktiválhatjuk.

nem vagyok se freemailes se citromos. A spameket is megnézem, tehát egyik sem. az inaktiváláskor sem írtak ilyesmit.

A PeP-nek nem feltétele a havi eladás:

Azon eladóink kerülhetnek be a Profi Eladók elit klubjába, akik az alábbi feltételeket EGYÜTTESEN teljesítik:

Eladóként legalább 80 pozitív értékeléssel rendelkezik, legalább 80 különböző Vaterás és/vagy TeszVeszes vásárlótól
Értékeléseinek átlaga legalább 97.5% összesen és az elmúlt 90 nap átlaga egyaránt (összesítve a Vaterán és TeszVeszen)
Tranzakciói legalább 90%-a sikeresen zárul
Az utolsó 90 napban a havi átlagforgalom (összesítve a Vaterán és TeszVeszen): 120 000 Ft VAGY Az utolsó 90 napban eladott átlagos termékmennyiség (összesítve a Vaterán és TeszVeszen): 100 db termék VAGY Az eladó legalább 500 értékeléssel rendelkezik (összesítve a Vaterán és TeszVeszen)
Nincs lejárt határidejű tartozása a Vatera és/vagy TeszVesz felé

itt csak az lehet hogy valamiért úgy gondolták már nem jár és passz.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-21 18:08
Létrehozva: #74

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-21 17:54) *
Konkrétan sehol nem találkoztam ilyen értesítéssel, egyszerűen csak elvették. Volt egy 3 napos inaktiválásom 2 hónappal ezelőtt, de hogy konkrétan mikor vettk el azt nem tudom, valamikor ez után. Egyik értesítőben sem írtak róla.

Tudom, hogy a Vatera küld értesítést, mert benne van a szabályzatban valahol.
Két dolog lehetséges.
1. Nézd meg a spam-ban.
2. Freemail-es, vagy citromail-es vagy és valami gáz van velük megint.
A két hónappal ezelőtti felfüggesztésben nem írtak olyasmit, ami előrevetítette ezt a mait? Pl. hogy "Ha még egyszer ... , akkor a PEP státuszát megvonjuk"?
Az ÜSZ mit mondott? Amikor fel voltál függesztve akkor elvették?
Hoppá! Most nézem, egy hónapja nem volt eladásod. Bár akkor valamit nagyon nem értek, majd megkérdezem Benztől hétvégén.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-21 18:09

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
kekesia
hozzászólás 2012-09-21 17:54
Létrehozva: #75

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Konkrétan sehol nem találkoztam ilyen értesítéssel, egyszerűen csak elvették. Volt egy 3 napos inaktiválásom 2 hónappal ezelőtt, de hogy konkrétan mikor vettk el azt nem tudom, valamikor ez után. Egyik értesítőben sem írtak róla.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-21 13:30
Létrehozva: #76

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kekesia @ 2012-09-21 13:18) *
Üdv. Érdeklődöm egy illetékestől hogy a nevem mellől eltűnt a PeP státusz. Ezt visszakaphatom én vagy ez már örökre elveszett? köszi

Szerintem kellett, hogy kapjál értesítést. Ha jól tudom, akkor összesen kétszer lehet elveszíteni a PEP státuszt úgy, hogy marad lehetőség a javításra, a harmadik alkalommal végleges az elvonás. Tehát, ha ez még csak az első, vagy a második, akkor visszakaphatod, ha megfelelsz a feltételeknek.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
kekesia
hozzászólás 2012-09-21 13:18
Létrehozva: #77

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-14 21:47
Létrehozva: #78

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2012-09-14 17:39) *
Kedves Benz!

Ezt csak akkor olvassa, ha ráér, mert nem sürgős, nem fontos, de érdekel, tehát ha egyszer ideje engedi, pillantson rá, kérem.smile.gif
Van a statisztikánk, amit én úgy szeretek. Ha megnézi az enyémet (nyugodtan megnézheti, gondolom van rá lehetősége és nem titkos), akkor azt tapasztalja, hogy az "általános információknál" a 3 havi átlagforgalom x összeg. Viszont, ha bemegy a "havi bontásba", akkor az utolsó 6 hónapban egyszer sem érte el a havi forgalmam a 3 havi átlagforgalomnál megadott összeget. Ez matematikai szempontból lehetetlen, nonszensz.
Ha Ön érti, akkor kérem, magyarázza el nekem. Igazán köszönöm. thank_you.gif

Kedves zejopy!

Ez tényleg érdekes, hétfőn megnézzük.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-09-14 17:39
Létrehozva: #79

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Benz!

Ezt csak akkor olvassa, ha ráér, mert nem sürgős, nem fontos, de érdekel, tehát ha egyszer ideje engedi, pillantson rá, kérem.smile.gif
Van a statisztikánk, amit én úgy szeretek. Ha megnézi az enyémet (nyugodtan megnézheti, gondolom van rá lehetősége és nem titkos), akkor azt tapasztalja, hogy az "általános információknál" a 3 havi átlagforgalom x összeg. Viszont, ha bemegy a "havi bontásba", akkor az utolsó 6 hónapban egyszer sem érte el a havi forgalmam a 3 havi átlagforgalomnál megadott összeget. Ez matematikai szempontból lehetetlen, nonszensz.
Ha Ön érti, akkor kérem, magyarázza el nekem. Igazán köszönöm. thank_you.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-05 21:35
Létrehozva: #80

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(sandor @ 2012-09-05 18:30) *
Mikor kapom vissza a PEP-emet ?
---------------------------------
üdv
Egy sajnálatos banki átutalási csúszás miatt (ami mindössze egy nap volt)
elvette a vatera rendszere a rég és jól megérdemelt PEP-emet.
...

Tisztelt sandor!

Úgy látom, hogy kb egy hónapig állt fenn a legutóbbi számlatartozás. Ez idő alatt számos fizetési felszólítást és PEP figyelmeztetőt küldtünk önnek és végül kénytelenek voltunk a felhasználói fiókját is felfüggeszteni. Ez együtt járt a PEP programból történő kizárással.
Ezt megelőzően is évekre visszamenően folyamatosan voltak lejárt számlái és folyamatosan küldtük a PEP feltételek nem teljesítéséről is az értesítőket.
A "jól megérdemelt" jelző jelen esetben megkérdőjelezhető.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post

32 Oldal V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-19 15:50