Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-03-18 19:06
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
..... A nagyobb autó nem lehetetlen, képzeld ha úgy beindul a bolt. de akkor elhelyezkedem nálad sofőr-mindenesnek, ha méltányos bért kapok. Tudod, hogy engem aztán az autó végképp nem érdekel, de az is igaz, látom csak évődtél. ..... Ha tényleg megnyerném az ötöst, akkor lenne egy kétszemélyes lila smartom, és egy állat terepjáróm, valami nagy dög. Tudom, neked az autó más, de ez azért van, mert a munkaeszközöd is. Vacsoráztam, sárgarépát. Urak! Nektek is javaslom, legendás a potencianövelő szerepe, csak arra kell nagyon odafigyelni, hogy precízen oda legyen kötözve. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-18 19:06 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 18:38
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 647 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Az a hosszú bigyó kifolyva az üzemanyag? Tényleg rondább, mint mobilon. Szóval örülök, hogy egyben látlak, Sosem lesz nagyobb autóval dolgom, mert nem igénylem. Nekem az autó arra jó, hogy A-ból B-be elvigyen. Persze azért kötődöm érzelmileg is, de nem úgy, mint ti férfiak. És nekem nem létkérdés, hogy én legyek a legmenőbb autós széles e világon. Ellenben nagyon bírom, ha a zenei tehetségemet és az egyéniségemet méltatják. Ja, és az autó mérete nem a férfiasságom méretét szimbolizálja. Hú, nagyon rondán néz ki az az abroncs! Mekkora kocsival voltál? Te kerítetted le az utat bójákkal? Igen, a kifolyt gázolaj nyoma. Azért főleg hátsó keréknél, autópályán ideális viszonyok közt ezt illik kezelni. Inkább ijesztő volt. Esett meg ez már velem jóval nagyobb járművel, előzés közben, első keréknél. Az kissé aggasztott akkor. A nagyobb autó nem lehetetlen, képzeld ha úgy beindul a bolt. de akkor elhelyezkedem nálad sofőr-mindenesnek, ha méltányos bért kapok. Tudod, hogy engem aztán az autó végképp nem érdekel, de az is igaz, látom csak évődtél. Egy 3,5 tonna össztömegű Renault Master, szóval nem vészes. Ilyenkor megjelennek az útfelügyelet munkatársai igen hamar, ők kerítik el. |
|
|
|
2012-03-18 18:22
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 272 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-03-18 18:22
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szerencsére békén hagytak, csak a tényállás felől érdeklődtek és mentek isten hírével. Az fontos. Jó, tudom te ügyes vagy, csak szeretetből mondtam, ha egyszer egy ilyen nagyobb tömegű járművel lesz dolgod. Már csak azt nem értem, miért nem bánkódom, hogy lemaradtam egy focimeccsről? Talán mert köztetek lehetek? h ttp://kepfeltoltes.hu/view/120318/K_p031_www.kepfeltoltes.hu_.jpg h ttp://kepfeltoltes.hu/120318/K_p018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az a hosszú bigyó kifolyva az üzemanyag? Tényleg rondább, mint mobilon. Szóval örülök, hogy egyben látlak, Sosem lesz nagyobb autóval dolgom, mert nem igénylem. Nekem az autó arra jó, hogy A-ból B-be elvigyen. Persze azért kötődöm érzelmileg is, de nem úgy, mint ti férfiak. És nekem nem létkérdés, hogy én legyek a legmenőbb autós széles e világon. Ellenben nagyon bírom, ha a zenei tehetségemet és az egyéniségemet méltatják. Ja, és az autó mérete nem a férfiasságom méretét szimbolizálja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 18:14
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 647 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Amikor legutóbb beszéltünk, éppen a rendőrök közelítették meg szemből. Annyira bírom a pasikat, de tényleg. Mert ugye minden pasi jobban vezet nálam, és minden pasi tök ari, mert ezt a tudást át akarja nekem adni. Szerencsére békén hagytak, csak a tényállás felől érdeklődtek és mentek isten hírével. Az fontos. Jó, tudom te ügyes vagy, csak szeretetből mondtam, ha egyszer egy ilyen nagyobb tömegű járművel lesz dolgod. Már csak azt nem értem, miért nem bánkódom, hogy lemaradtam egy focimeccsről? Talán mert köztetek lehetek? h ttp://kepfeltoltes.hu/view/120318/K_p031_www.kepfeltoltes.hu_.jpg h ttp://kepfeltoltes.hu/120318/K_p018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-18 18:15 |
|
|
|
2012-03-18 17:53
Létrehozva:
|
|
Emlékszem amikor annak idején a rutinon megkérdezte az oktatóm, hogy mit tennék kerékcsere esetén? Mire én szempillarebegtetve azt válaszoltam, hogy felhívnám a páromat. De teljesen kézenfekvő. Ha az ember férje nincs elérhető közelségben, akkor tuti, hogy megáll egy autó, mert a pasik nyálképződése beindul a védtelen nőtől, amint az út szélén szerencsétlenkedik az emelővel. És ez nem szex, vagy ilyesmi, hanem egyszerűen így működik. Mint ahogy mi meg rögtön be akarunk kötni minden sebet. Ha pedig a segítőkész ember többet is akar, mint kereket cserélni, akkor még mindig ott van a jobb sorsra érdemes emelő, ami közelharcban kiváló önvédelmi fegyver lehet. Bevallom őszintén, én pl. még nem is tankoltam sosem. Tudom, tudom, majd megtanulom, mégsem lehet, hogy úgy haljak meg, hogy ezt a fontos tevékenységet nem gyakoroltam. Megjött vidaeff. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 17:31
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Nekem egy defektnél egyébként komoly gondot jelentene az autó megemelése (tudom, nem nekem kell, van emelő, na pont az a baj Emlékszem amikor annak idején a rutinon megkérdezte az oktatóm, hogy mit tennék kerékcsere esetén? Mire én szempillarebegtetve azt válaszoltam, hogy felhívnám a páromat. |
|
|
|
2012-03-18 17:04
Létrehozva:
|
|
Ajjaj, 110-nél nagyobb baj is lehetett volna, mit tudsz róla, megmentették már? Amikor legutóbb beszéltünk, éppen a rendőrök közelítették meg szemből. Annyira bírom a pasikat, de tényleg. Mert ugye minden pasi jobban vezet nálam, és minden pasi tök ari, mert ezt a tudást át akarja nekem adni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 16:29
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 272 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-03-18 14:01
Létrehozva:
|
|
http://hasznalt-konyv.vatera.hu/lexikon_en...1559333627.html
Ezt a típusú vásárlót nem értem. Soha nem. Mondjuk, megkérek valakit. Kb. a cipőjébe sem hiányzik, hogy az én üzletemet rendezgesse. Elmegy valahová és ott várogat egy idegen emberre, akiről azt sem tudja, hogy tényleg fog-e menni. A másik, azon nagyon kiakadtam, már emberileg, mert amúgy nem érdekelt túlzottan a dolog. Februárban leütött egy cuccomat, hogy majd jön egy ismerőse erre és elviszi. Hát kb. egy hónap volt ez az idő, amíg ide-oda rakosgattam a cuccot. Na a héten csörgött a telefon, tök szimpatikus férfihang, jönne a tányérokért. Na megpróbáltam valahogy útvonalat tervezni neki, mert Sopronból ment Mohácsra. Végül kiderült, hogy be sem jött volna Pécsre, főleg nem a belvárosba, ahol szinte mindenhová behajtási engedély kell. Elautózott egy csomó benzint, elment egy csomó ideje, mindez azért, hogy a vevőm, nem ő, hanem egy teljesen másik ember 1115 Ft-ot megspóroljon magának. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 11:50
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt, szerelgetek, de azért itt is vagyok Ezt én mindig így csinálom. Csinálom a dolgom, de ide mindig benézek. Hiába, a jó társaság.... Na de piszkos kézzel a gép elé? Különben most tévedtem, úgy tippeltem, hogy estig felénk sem néz. ************** A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-18 11:50 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 11:11
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 910 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Legyen szép a reggeletek, vidaeff, neked az egész napod, hiszen nélkülöznöd kell a csodás társaságot, amit mi képviselünk. Benz Öntől majd pár szóban beszámolót kérünk, hogy kész van-e az autója, na és hány újabb vágás van a kezén. Nálunk gyönyörű napsütés van és szél. A legjobb idő, amikor száradnak a ruhák. Szép reggelt, szerelgetek, de azért itt is vagyok -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-03-18 10:53
Létrehozva:
|
|
Jó reggel, gyönyörű ruhaszárítós időt egész napra! Kimegyek az ócska piacra, itt a tavasz, remélem találok valami kacatot! Én is akartam, de lejárt műszakival inkább kihagytam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 10:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2012-03-18 10:11
Létrehozva:
|
|
Kedves barátaim, "édes lelkeim" Szép reggelt, derűs vasárnapot kívánok mindenkinek. Későn kelőknek, piros szoknyásoknak külön all inclusive ébresztést tartogatok. Legyen szép a reggeletek, vidaeff, neked az egész napod, hiszen nélkülöznöd kell a csodás társaságot, amit mi képviselünk. Benz Öntől majd pár szóban beszámolót kérünk, hogy kész van-e az autója, na és hány újabb vágás van a kezén. Nálunk gyönyörű napsütés van és szél. A legjobb idő, amikor száradnak a ruhák. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-18 07:44
Létrehozva:
|
|
|
Kedves barátaim, "édes lelkeim"
Szép reggelt, derűs vasárnapot kívánok mindenkinek. Későn kelőknek, piros szoknyásoknak külön all inclusive ébresztést tartogatok. |
|
|
|
2012-03-17 23:41
Létrehozva:
|
|
Remélem. Azért vasalásra nem cserélném el Én biztos vagyok benne. A vasalás nem jó, de lehet közben gondolkodni, mert nem kell rá figyelni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-17 23:37
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 910 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Jó munka lesz, a végén nagyon elégedett lesz magával. Majd gondolok Önre, amikor vasalok és tiszta lesz a kezem, tiszta munkát csinálok. Remélem. Azért vasalásra nem cserélném el -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-03-17 23:18
Létrehozva:
|
|
Nem nagyon, csak kb nyolc helyen. Most nincs, de holnap majd összerakom Jó munka lesz, a végén nagyon elégedett lesz magával. Majd gondolok Önre, amikor vasalok és tiszta lesz a kezem, tiszta munkát csinálok. Azért a 8 nem kis szám ilyen esetben. Wehehe, nagyon jó helyen van a gazdájánál. Gyönyörű antik könyvgyűjtemény, korabeli felhajtható üvegajtós polcrendszerrel... Ráadásul hátul több utólag beragasztott Csinszka levél is volt. Kb fél óra és az első infarktus után jöttem rá, hogy azok másolatok (talán eredetileg is a könyv melléklete). Azért nem véletlen, hogy pont Ön láthatta. Ah, szinte szóról szóra ezt mondtam én is. Mivel ebben az esetben nem az én aukcióm volt/lesz, muszáj volt biztosra mennem. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-17 23:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-17 23:14
Létrehozva:
|
|
Ha a nádak azonos árban vannak és több darabos aukciót indít, akkor szabályos. Ah, szinte szóról szóra ezt mondtam én is. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 20:52 |