Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-04-23 07:50
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 61 Regisztrált: 2009-06-05 10:12 Azonosító: 654 839 |
Önlicit gyanus!!
Licitáltam egy termékre erre: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1452067761 És megjelent egy furcsa licitáló InterShop néven 0 ás aki túl licitált mivel régen vaterázok gyorsan átnéztem a többi termékeit is az eladónak hogy kik licitálnak nála be is igazolódót a gyanúm sajnos InterShop licitálo sok helyen licitál az eladónál 5 helyen is egyszerre: http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/fenykep...1452077201.html http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/videoka...1453412640.html http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1452068089 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1453412969 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1452067761 Kérem nézzék át az eladót mert így nincsen értelme a licitálásnak! |
|
|
|
2011-04-21 23:21
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 22:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 992 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Valakinek ad egy kis pénzt és nyittat vele számlát Amíg nem csinál törvénytelent, nincs is szükség más néven futó számlára. Hányszor, de hányszor lehet olvasni, hogy "Ennyi péntért nem megyek rendőrségre, mert csak körberöhögnek".... Ha meg nagyon szorul a hurok, akkor gyorsan kifizeti a hangoskodónak a pénzt. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-04-21 22:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 22:42
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 61 Regisztrált: 2009-06-05 10:12 Azonosító: 654 839 |
Mi a helyzet a bankszámla számmal? Ok, hogy ezt is lehet újítani, meg több banknál is nyitni, de azért ez nem olyan egyszerű, meg költség vonzata is van. Valakinek ad egy kis pénzt és nyittat vele számlát |
|
|
|
2011-04-21 22:37
Létrehozva:
|
|
Mi a helyzet a bankszámla számmal? Ok, hogy ezt is lehet újítani, meg több banknál is nyitni, de azért ez nem olyan egyszerű, meg költség vonzata is van. Volt egy idő, mikor szinte több bankszámlánk volt, mint tangám. Na jó, nem volt több, de asszem 4-5 is. Most is van 3. Nincs azzal semmi gond. Aki nagyban játszik, nem ügy egy új bankszámlát nyitni, a régit meg megszüntetni. Nincs költségvonzata ebben az esetben, csak a szokásos. Hiszen a másik fiókját (vaterást) megszünteti. Simán kijátszható ez a dolog. Viszont azt hiszem, ezt itt abba kellene hagyni, mert Benz morcossá fog válni, ugyanis a fórum nem azért van, hogy gyenge moralitással rendelkező, bűnös hajlamú felhasználókat képezzünk dörzsöltté. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 22:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Egyébként ez egy gyenge pont a nem idevaló emberek kizárásában. Már én is gondolkodtam rajta. Ha eléri az inaktiváláshoz szükséges százalékot, akkor nincs gond, mert jöhet ugyan az anyósa nevével, de ha kiderül, hogy ő az, szó nélkül inaktiválják. Ha viszont nem éri el a kellő mennyiséget, akkor nincs kizárva a piacról és idők végezetéig folytathatja kisded játékát a másik ember idegrendszerével, pénzével, idejével. Az ugyan igaz, hogy mindig előröl kell neki kezdenie, de az ilyen embernek az nem is számít, mert nem akar alkotni, vagy kialakítani valamit, csak ideig-óráig pénzt csinálni. Mi a helyzet a bankszámla számmal? Ok, hogy ezt is lehet újítani, meg több banknál is nyitni, de azért ez nem olyan egyszerű, meg költség vonzata is van. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2011-04-21 21:03
Létrehozva:
|
|
A droposok mindig új néven jönnek ha már nagyon be pirosodnak mostanában is volt pár szóval ott a garancia az semit nem ér főleg ha az eladó titkos személyes nincsen posta nincsen közvetlen hozzád megy a cucc csak egy telefon számot kapsz mikkor már sok a nega telefon kikapcs, jöhet az új reg új számmal. Egyébként ez egy gyenge pont a nem idevaló emberek kizárásában. Már én is gondolkodtam rajta. Ha eléri az inaktiváláshoz szükséges százalékot, akkor nincs gond, mert jöhet ugyan az anyósa nevével, de ha kiderül, hogy ő az, szó nélkül inaktiválják. Ha viszont nem éri el a kellő mennyiséget, akkor nincs kizárva a piacról és idők végezetéig folytathatja kisded játékát a másik ember idegrendszerével, pénzével, idejével. Az ugyan igaz, hogy mindig előröl kell neki kezdenie, de az ilyen embernek az nem is számít, mert nem akar alkotni, vagy kialakítani valamit, csak ideig-óráig pénzt csinálni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 20:27
Létrehozva:
|
|
|
A droposok mindig új néven jönnek ha már nagyon be pirosodnak mostanában is volt pár szóval ott a garancia az semit nem ér főleg ha az eladó titkos személyes nincsen posta nincsen közvetlen hozzád megy a cucc csak egy telefon számot kapsz mikkor már sok a nega telefon kikapcs, jöhet az új reg új számmal.
|
|
|
|
2011-04-21 19:07
Létrehozva:
|
|
Mert csak, jó ez így nekem. Amíg azonos az avatar, addig ok nekem is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 19:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 119 Regisztrált: 2010-12-30 04:37 Azonosító: 1 417 728 |
|
|
|
|
2011-04-21 18:49
Létrehozva:
|
|
Na igen, de gondolj bele, ha az itteni árusoktól venném, akik ugyanúgy kínából rendelik a címemre, úgy már nem lenne akkora buli nekem, ha ugyanúgy selejt lenne akár csak a 10%-a is a dolgoknak. Arra gondoltam, ha neked megéri, akkor másoknak is. Akik ezt árulják. Miért is nem egyesíted a két fiókodat? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 18:45
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 119 Regisztrált: 2010-12-30 04:37 Azonosító: 1 417 728 |
Ez a lényeg szerintem. Sajnos. Vagy nem tudom.... Na igen, de gondolj bele, ha az itteni árusoktól venném, akik ugyanúgy kínából rendelik a címemre, úgy már nem lenne akkora buli nekem, ha ugyanúgy selejt lenne akár csak a 10%-a is a dolgoknak. |
|
|
|
2011-04-21 18:41
Létrehozva:
|
|
Ezt felejsd el. Én magamnak vásárolgatok kínából, szinte biztos, hogy ugyanonnan vagy hasonló oldalról, ahonnan az ilyen eladók (legalábbis a konzolos részlegnél), és sokszor kapok selejt vagy sérült termékeket. Pl kétszer rendeltem joypadokat, mind a kettő csomagban volt 1-1 selejt, igaz a kettőből tudtam egyet csinálni. Vettem tápegységeket PS2-höz, a háromból egy selejt volt, vettem érintőképenyőt DS-hez, eltört, igaz a hibás és a törött érítőképernyőből tudtam egy jót csinálni. Volt, hogy mást kaptam, elnézték a termékszámot, sajna nem egy drágábbra sikerült elnézniük Ez a lényeg szerintem. Sajnos. Vagy nem tudom.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 18:35
Létrehozva:
|
|
|
Nem lesz szalmaláng. Beletanulnak, és jól fog működni. Ezt felejsd el. Én magamnak vásárolgatok kínából, szinte biztos, hogy ugyanonnan vagy hasonló oldalról, ahonnan az ilyen eladók (legalábbis a konzolos részlegnél), és sokszor kapok selejt vagy sérült termékeket. Pl kétszer rendeltem joypadokat, mind a kettő csomagban volt 1-1 selejt, igaz a kettőből tudtam egyet csinálni. Vettem tápegységeket PS2-höz, a háromból egy selejt volt, vettem érintőképenyőt DS-hez, eltört, igaz a hibás és a törött érítőképernyőből tudtam egy jót csinálni. Volt, hogy mást kaptam, elnézték a termékszámot, sajna nem egy drágábbra sikerült elnézniük |
|
|
|
2011-04-21 17:04
Létrehozva:
|
|
csakhogy pont odajutottunk a másik topic témájához: BIZONYÍTHATÓ-e, hogy hamis, ami hamis.... Valóban.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 16:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 694 Regisztrált: 2007-03-25 18:05 Azonosító: 2 094 |
|
|
|
|
2011-04-21 16:44
Létrehozva:
|
|
Bízzuk a vevőkre, mi kell nekik. Régóta várom már ezt a mondatot. ( Én személy szerint a hamisítványokat is árusítani engedném, de ez persze más kérdés. ) Konkrétan én is, de kötelezővé tenném, hogy oda legyen írva. És aki abban csalna, azt nagyon megbüntetném. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 16:40
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 694 Regisztrált: 2007-03-25 18:05 Azonosító: 2 094 |
Hát én nem vagyok megrögzött, nyitott volnék, de vevőként ez nekem nem jött be. V Hidd el, mindig lesznek olyan vevők, akiknek megfelel a dropship. Ezek a vevők pár százalék árelőny miatt bevállalják azt, hogy számla és valódi garancia nélkül , a pénzük kiadása után hetekkel jussanak az áruhoz. Bőven megéri várni, hiszen sok pénzt lehet spórolni vele. Egészen az első problémáig nincs is semmi hátránya a dolognak, akkor aztán majd lehet vitatkozni, hogy az "1 év gyártói garancia" milyen jól hangzik a termékleírásban és milyen rosszul hangzik, amikor a vevő fizeti a postaköltséget Kínába, majd 30-40 nap várakozás után kap valamit, ami ugyanolyan hibás... Ha erre igény van (márpedig miért ne lenne, hisz a valóságshow-kat is milliók nézik) , lesznek mindig eladók is, akik ezt a hullámot meglovagolják. Bízzuk a vevőkre, mi kell nekik. ( Én személy szerint a hamisítványokat is árusítani engedném, de ez persze más kérdés. ) |
|
|
|
2011-04-21 16:35
Létrehozva:
|
|
..... Szóval lehet, hogy szalmaláng. Nem lesz szalmaláng. Beletanulnak, és jól fog működni. Más kérdés, hogy ezt a kereskedelmi módszert én nem igazán tartom jónak. Nagyon személytelen. Szerintem mindenben kell valami emberi plusznak lenni. Az én kereskedésemben ez az, hogy személyesen választom ki, elmosogatom, beállítom őket a fényképhez, meg ilyenek. De ez valahogy nagyon lélektelennek tűnik. Biztosan bennem van a hiba, de én nem szeretem így. Ebben valamennyire konzervatív módon gondolkodom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-21 16:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Értem. Ugyanakkor ez egy erősen felfutóban lévő kereskedelmi mód. Világszerte, nem csak a Vaterán. Hát én nem vagyok megrögzött, nyitott volnék, de vevőként ez nekem nem jött be. Vettem féltucat dolgot, ilyen módon értékesítették, persze, 10 %-uk selejtes volt, de garancia még körülményesebb, mint a szállítás. De legidegesítőbb Vallserano, amely esetben nem hogy 1 hónapig tartott az áru megérkezése, hanem meg sem jött, és akkor felajánlott helyette másvalamit, ami persze nem volt az, de lehet, ha elfogadom, annál megint lett volna átfutási idő. Visszakértem a pénzt, és visszautalták, de ettől még jó hónapig nélkülöztem azt, ráadásul decemberben. Szóval lehet, hogy szalmaláng. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 06:00 |