Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-03-28 12:42
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Látom nagy az egyetértés de mindegy.ahogy a gyanús felhasználókat kivesézik ugy a jutalékkijátszókat is ki kellene de mindegy.erről ennyit.ahogy végignéztem a topikok 60% vamzerkodásról szól.... irjátok meg hol lehet törölni a topikot és döntse el a vatera! A gyanús felhasználó nekünk mint vásárlónak okoz kárt. A jutalék kijátszó a vaterának. Téged melyik érdekel jobban? -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2009-03-28 09:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 274 Regisztrált: 2008-08-26 16:36 Azonosító: 182 714 |
Látom nagy az egyetértés de mindegy.ahogy a gyanús felhasználókat kivesézik ugy a jutalékkijátszókat is ki kellene de mindegy.erről ennyit.ahogy végignéztem a topikok 60% vamzerkodásról szól....
irjátok meg hol lehet törölni a topikot és döntse el a vatera! -------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2009-03-28 09:44
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
"szabálytalanságok" - "gyanús felhasználó" - érdekes eladók"...ésatöbbi,
ahová lehet a gyanút bevezetni. nem a hetvenötödik topikot nyitni neki ! ráadásul azt majd a vatera eldönti, kimondja, ki a juticsaló. te ne. A hozzászólást -csabau- szerkesztette a következő időpontban: 2009-03-28 09:45 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-03-28 09:41
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 17 Regisztrált: 2007-03-22 14:50 Azonosító: 1 518 |
Ide jelezzétek a szerintetek jutalékot kijátszó felhasználókat. 251 adásvétellel ime egy friss példa: NOKIA N82 GYÁRILAG FÜGGETLEN,NOKIA GARI,keyolnak Sztem ezt a 'wamzer', illetve a 'Besúgó voltam már korábban is' fórumtopicba kellene tenned, vagy megtartanod magadnak. Emlékeztet arra a viccnek szánt elbeszélésre, miszerint: A pokolban tart vezetést az ördög, és sorolja: Ez a németek üstje - itt főnek benn a vétkesek. Őket egy SS tiszt vigyázza gépfegyverrel, hogy ki ne meneküljenek A következő a Szovjet vétekesek üstje, őket kutyákkal őriztetjük Majd elérnek a Magyar vétkesek üstjéhez, ami teljesen őrizetlenül áll. Kérdezik az Ördögtől: hogyhogy senki se őrzi a Magyarok üstjét? Mire: ááá, nem kell: mihelyt az egyik megpróbál kimászni, a többiek visszahúzzák ! -----------------Lehetne jobb dolgod is ennél. A jutalék nem a te bajod, hanem a vateráé. Mi hasznod származik abból, ha felnyomsz akárkit is akárhol? Kapsz a tanácstól lakást kiutalva, vagy mi?------------------------ |
|
|
|
2009-03-28 09:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 274 Regisztrált: 2008-08-26 16:36 Azonosító: 182 714 |
-------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2009-03-28 09:25
Létrehozva:
|
|
|
Ide jelezzétek a szerintetek jutalékot kijátszó felhasználókat.
251 adásvétellel ime egy friss példa: NOKIA N82 GYÁRILAG FÜGGETLEN,NOKIA GARI,keyolnak 142283368 Eladó: frenki50(251) Az áru helye megye alapján: Budapest Áru mennyisége: 1 db Fixár: 12 000 Ft Eddigi látogatók száma: 1 Állapot: Használt Aukció kezdete: 2009/03/28 07:36:16 Befejezés Dátum/Idő: 2009/03/29 07:36:16 Szállítási költség: Vevő Fizetési mód: Eladó,cserélhető egy GYÁRILAG FÜGGETLEN Nokia N82 fóliás összes gyári tartozékával! Full dobozos!! Töltő, adat kábel, 2GB mem.kártya, TV kábel, headset, CD, doboz,+1 Db gyári fóliás hátlap még 1.5 év NOKIA garancia van rá. GARMIN NAVIGÁCIÓ,GOOGLE MAPS,SYGIC MCGUIDER NAVIGÁCIÓ TELEPÍTVE!. Cserébe érdekel Nokia N73, Nokia 5800 XM,Samsung i900 omnia,komolyabb HTC,DE MÁS IS SZÓBAJÖHET!Csere esetén konkrét ajánlatot kérnék. A nyertes vevőnek 1 napon belül fel kell vennie velem a kapcsolatot,és az üzlet lebonyolítását 3 napon belül el kell kezdeni,ellenkező esetben automatikus negatív értékelés mellett újraindítom az aukciót!(elnézést a megbízható vaterásoktól)A képek a telefonról készültek 251 adás vétellel,jutalékkijátszás.nem semmi,12000-ért felrakja hogy minél kevesebb legyen a jutalékfizetés.Utána lehet nézni mennyiért is mennek ezek a telefonok..... Moderátor mi a vélemény?Én gerinctelennek tartom mivel az jó neki hogy eladja itt a terméket,meg használja a vaterát.Közben meg is jött a vevő.... és hány ilyet elkövethetett már. -------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2009-03-28 00:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 69 Regisztrált: 2007-10-02 22:01 Azonosító: 28 707 |
Írtam a zsepis aukcióra, mert megvenném tőle a zsepit ha postázza. Kíváncsi vagyok én is jó vevő lennnék-e. Ebben gondolom semmi szabálytalan nincs, hogy egy nyitott aukciót leütök villámáron ha a kérdésemre pozitív választ kapok. Azt nem hiszem, hogy felborítanék egy bimbózó kapcsolatfelvételi lehetőséget Kaptam egy választ egy érvényes árverésen: "Kedves Sulley333 , haggy pls. a hülye kérdésekkel!nem nem küldöm el Üdvözlettel, megyeri15" Azért ajánlanám a Vatera modok figyelmébe az árverést, nagyon úgy néz ki, hogy kapcsolatfelvételre utal a dolog. >> Aukció << A hozzászólást -Sulley333- szerkesztette a következő időpontban: 2009-03-28 00:58 |
|
|
|
2009-03-27 22:11
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-03-26 22:01 Azonosító: 583 934 |
Szia! Nem, nem kérdeztél rosszat, sőt ... én is úgy gondolom, hogy jobban jártál így Én mindig azt mondom, azért van lehetőség kérdezni az eladótól, hogy kérdezzenek ha valami nem tiszta. Persze én igyekszem normálisan válaszolni és nem tiltóra tenni az érdeklődőket Köszönöm Lecsike ma már azt gondolom, hogy csak az nem tetszett neki, hogy oda kellett írnia, hogy nem működik. Van olyan dolog, ami akkor is megérné, csak jó vele tisztában lenni. Az viszont mindig felbosszant, ha valaki azt hiszi , hogy mekkora szívességet tesz vele, hogy fizethetek neki. : ) Még egyszer köszi szia |
|
|
|
2009-03-26 22:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
Sziasztok Nem éppen szabálytalanság, csak nem esett jól. Szerettem volna licitálni egy termékre, egy rádióra, kettő volt eladó, egy kék és egy piros. A pirosnál megkérdeztem, hogy működik-e. Gondoltam talán nem sértődik meg az eladó ha megkérdezem (nem mai darabról van szó, és erre vonatkozó megjegyzés nem volt), mert ha nem működik esetleg, hülyén éreztem volna magam ha rálicitálok. Meglepetésemre azt a választ kaptam, hogy: ,,At elemtartóban lévő rugót és fémlemezt megette a benne maradt elemből szivárgó sav. Nem tudom kipróbálni. T.'' Szerettem volna megkérdezni, hogy a kéket is megette-e. Körülbelül háromszor küldtem el a kérdésemet, mert nem jelent meg a termék alatt a kérdésem, pedig a rendszer visszaigazolta a küldés sikerességét. Ma megkaptam a választ az eladótól: ,,Sose tudod meg." Merthogy tiltólistára tett. Nem is értem az egészet. De azt hiszen jobban jártam így. Vagy valami rosszat kérdeztem? Szia! Nem, nem kérdeztél rosszat, sőt ... én is úgy gondolom, hogy jobban jártál így Én mindig azt mondom, azért van lehetőség kérdezni az eladótól, hogy kérdezzenek ha valami nem tiszta. Persze én igyekszem normálisan válaszolni és nem tiltóra tenni az érdeklődőket -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2009-03-26 22:25
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-03-26 22:01 Azonosító: 583 934 |
Sziasztok
Nem éppen szabálytalanság, csak nem esett jól. Szerettem volna licitálni egy termékre, egy rádióra, kettő volt eladó, egy kék és egy piros. A pirosnál megkérdeztem, hogy működik-e. Gondoltam talán nem sértődik meg az eladó ha megkérdezem (nem mai darabról van szó, és erre vonatkozó megjegyzés nem volt), mert ha nem működik esetleg, hülyén éreztem volna magam ha rálicitálok. Meglepetésemre azt a választ kaptam, hogy: ,,At elemtartóban lévő rugót és fémlemezt megette a benne maradt elemből szivárgó sav. Nem tudom kipróbálni. T.'' Szerettem volna megkérdezni, hogy a kéket is megette-e. Körülbelül háromszor küldtem el a kérdésemet, mert nem jelent meg a termék alatt a kérdésem, pedig a rendszer visszaigazolta a küldés sikerességét. Ma megkaptam a választ az eladótól: ,,Sose tudod meg." Merthogy tiltólistára tett. Nem is értem az egészet. De azt hiszen jobban jártam így. Vagy valami rosszat kérdeztem? |
|
|
|
2009-03-26 14:49
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2009-03-26 12:51 Azonosító: 582 374 |
Köszönöm a segítséget.
Üdv: Jarod81 |
|
|
|
2009-03-26 14:38
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Hali, bocs hogy értetlenkedek, megírtam a levelet a kapcsolatfelvételnél...hol tudom csatolni az igazolást a banki utalásról? Az automata válaszra reagálva csatolni lehet az igazolást. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-03-26 14:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2009-03-26 12:51 Azonosító: 582 374 |
Hali, bocs hogy értetlenkedek, megírtam a levelet a kapcsolatfelvételnél...hol tudom csatolni az igazolást a banki utalásról?
|
|
|
|
2009-03-26 13:07
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Hova küdjem ezeket az információkat? Az ügyfélszolgálat az alábbi linkre kattintva érhető el: Kapcsolatfelvétel -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-03-26 13:05
Létrehozva:
|
|
|
Hova küdjem ezeket az információkat?
|
|
|
|
2009-03-26 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy licitáltam egy termékre, és meg is nyertem. Elutaltam az összeget 10.100,- Ft-ról beszélünk), és semmire sem reagál, természetesen a terméket sem küldi. Sajnos ez már a második kellemetlen esetem itt a vaterán. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv: Jarod Kedves Jarod81! Amennyiben nem kapta meg a kifizetett terméket, küldje el a kapcsolatfelvételen keresztül a pontos termékkódot, a termék kifizetésének igazolását és megtesszük a szükséges intézkedéseket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-03-26 12:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Olyan problémám volna, hogy licitáltam egy termékre, és meg is nyertem. Elutaltam az összeget 10.100,- Ft-ról beszélünk), és semmire sem reagál, természetesen a terméket sem küldi. Sajnos ez már a második kellemetlen esetem itt a vaterán. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv: Jarod
|
|
|
|
2009-03-26 12:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 153 Regisztrált: 2007-03-22 17:54 Azonosító: 1 544 |
Az összes terméke PDF, http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mennyei
Az, hogy odaírja "nem jogdíjas termék" az meg hazugság. |
|
|
|
2009-03-26 00:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 153 Regisztrált: 2008-10-14 15:34 Innen: Innen hát... Azonosító: 237 114 |
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok, illetve kérdezek.... Adott egy termék, mondjuk egy cserépkályha. Lehet úgy meghirdetni, hogy csatolom az árba a kályha építési díját is? Ez valahol egy szolgáltatás, amit itt nem szabad meghirdetni...... Ha csak a kályhára kérek árat, akkor mond egy irreális magas árat, hogy ne legyen értelme leütni csak a kályhát. Ő építeni is szeretné. Jó vicc. Hirdetek radiátort, beépítéssel, csapokat felszereléssel.... vagy mi a szösz van? Szia! Igen meglehet hirdetni a szolgáltatási díjjal együtt is. Így előre tisztázott, hogy az eladó mit értékesít. A legjobb alkuba bocsátkozni, hogy Neked csak a kályha kell a beépítés meg nem.( Ha jólértem erről van szó ) Ha ez így nem megy, javaslom nézz körül máshol. Üdv: Webon |
|
|
|
2009-03-25 23:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-08-04 21:09 Azonosító: 18 725 |
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok, illetve kérdezek....
Adott egy termék, mondjuk egy cserépkályha. Lehet úgy meghirdetni, hogy csatolom az árba a kályha építési díját is? Ez valahol egy szolgáltatás, amit itt nem szabad meghirdetni...... Ha csak a kályhára kérek árat, akkor mond egy irreális magas árat, hogy ne legyen értelme leütni csak a kályhát. Ő építeni is szeretné. Jó vicc. Hirdetek radiátort, beépítéssel, csapokat felszereléssel.... vagy mi a szösz van? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 17:14 |