Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-02-22 23:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
Hoppá .... kinek is van bögréje ?
Figyelek ám -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2009-02-22 17:42
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Akkor bocs, félreértettem. Lehet, hogy kicsit zaklatottabb vagyok a kelleténél. Ne legyél!Viszont,ha van egy bögréd,tudunk egy tuti vevőt rá. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2009-02-22 17:38
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Akkor bocs, félreértettem. Lehet, hogy kicsit zaklatottabb vagyok a kelleténél. Semmi gond. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2009-02-22 17:38
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 750 Regisztrált: 2007-03-21 15:09 Azonosító: 1 309 |
Akkor bocs, félreértettem. Lehet, hogy kicsit zaklatottabb vagyok a kelleténél. Nyugodj meg. Minden meg fog oldódni. (Kivéve a magyar gazdaság jelenlegi helyzetét -de ezen hiába aggódsz) A legjobbakat kívánom neked (is) baráti üdvözlettel: venirebene -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-22 17:33
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem neked szólt, hanem Lecsikének, akinek hőn óhajtott régi vágya egy Vaterás bögre. Akkor bocs, félreértettem. Lehet, hogy kicsit zaklatottabb vagyok a kelleténél. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-02-22 17:30
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 750 Regisztrált: 2007-03-21 15:09 Azonosító: 1 309 |
Nem neked szólt, hanem Lecsikének, akinek hőn óhajtott régi vágya egy Vaterás bögre. Ez egy szuper társaság, hidd el nekem. Nagyon jó fejek. Lecsikének vásárolnék egy Vatera bögrét. Beteszem a keresésbe. Valakinek csak van, én összetörtem (véletlenül) -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-22 17:27
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Milyen cinikusak tudtok lenni, csak azért, mert a vaterában járatosabbak vagytok másoknál. Pedig mindig jókat írtok, de sokszor vagytok lekezelőek, ami kicsit bántó. Pedig lehet, hogy az élet más területén ti tudtok kevesebbet. Mindenesetre akkor is köszönöm az infókat, megnyugodtam. Nem neked szólt, hanem Lecsikének, akinek hőn óhajtott régi vágya egy Vaterás bögre. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2009-02-22 17:24
Létrehozva:
|
|
|
-------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-22 17:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Illent ne mondj, mert még képes kipróbálni! Milyen cinikusak tudtok lenni, csak azért, mert a vaterában járatosabbak vagytok másoknál. Pedig mindig jókat írtok, de sokszor vagytok lekezelőek, ami kicsit bántó. Pedig lehet, hogy az élet más területén ti tudtok kevesebbet. Mindenesetre akkor is köszönöm az infókat, megnyugodtam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-02-22 17:15
Létrehozva:
|
|
|
Igen.A kamatokkal és egy vaterás bögrével megtoldva. Illent ne mondj, mert még képes kipróbálni! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
|
|
|
2009-02-22 17:11
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
... és ha közben a Vaterás megunja, hogy megy a keverés, és adott esetben leveszi az összes termékét, a plusz befizetés összegét kamatokkal együtt visszautalja neki a Vatera? csak kérdezek ... Igen.A kamatokkal és egy vaterás bögrével megtoldva. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2009-02-22 16:35
Létrehozva:
|
|
"Az eladó visszajelzésének hiányában a Vatera a tranzakciót sikeresként jelöli meg, de csakis akkor, ha a vevő sikeres visszajelzést adott és az eladó ezután 16 nappal sem készített visszajelzést az adásvételről. Ezt a tranzakciót, mint sikeres adásvételt a Vatera kiszámlázza, amelyről értesítőt is küld. A sikeressé nyilvánítás előtt a vevő sikeres visszajelzése után az eladónak a 2. és a 9. napon a Vatera értesítőt küld, majd a 16. napon az utolsó értesítővel egy időben megtörténik az adásvétel sikeressé nyilvánítása. A tranzakciót és partnerét az eladó ezután később is minősítheti akár sikertelenként is megjelölve az adásvételt. Amennyiben sikertelenként jelöli meg az eladó az adásvételt, akkor ebben az esetben ez a tranzakciós jutalék a számláján lévő tartozást csökkenti, azaz a következő számla értéke ezen tranzakciós jutalékkal csökken." Ez akkor a végére korrekt is lehet. Egyébként én csupán azért nem értékeltem a vevőt negatívval, mert arra gondoltam, hogy akkor már végképp nem fog fizetni. Már attól is tartok, hogy az értékelés hiánya miatt majd nem léphetek be az oldalamra, ugyanis, amikor rákattintok a személyes menüre (belépéskor), már az elmaradt értékelések jönnek elő. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-02-22 16:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
"Az eladó visszajelzésének hiányában a Vatera a tranzakciót sikeresként jelöli meg, de csakis akkor, ha a vevő sikeres visszajelzést adott és az eladó ezután 16 nappal sem készített visszajelzést az adásvételről. Ezt a tranzakciót, mint sikeres adásvételt a Vatera kiszámlázza, amelyről értesítőt is küld. A sikeressé nyilvánítás előtt a vevő sikeres visszajelzése után az eladónak a 2. és a 9. napon a Vatera értesítőt küld, majd a 16. napon az utolsó értesítővel egy időben megtörténik az adásvétel sikeressé nyilvánítása. A tranzakciót és partnerét az eladó ezután később is minősítheti akár sikertelenként is megjelölve az adásvételt. Amennyiben sikertelenként jelöli meg az eladó az adásvételt, akkor ebben az esetben ez a tranzakciós jutalék a számláján lévő tartozást csökkenti, azaz a következő számla értéke ezen tranzakciós jutalékkal csökken." ... és ha közben a Vaterás megunja, hogy megy a keverés, és adott esetben leveszi az összes termékét, a plusz befizetés összegét kamatokkal együtt visszautalja neki a Vatera? csak kérdezek ... -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2009-02-22 16:12
Létrehozva:
|
|
|
Hogy lehet, hogy a vatera kiszámlázott nekem kilenc olyan tételt, ami után meg nem kaptam meg a pénzt, ergo nem is értékeltem. Éppen folyamatban van egy felszólítás, hogy fizessen, másolatot is küldtem a levélről a vaterának, erre látom ám, hogy kiszámlázták. Nem elég, hogy előre elküldtem az árut, elbuktam rajta egy csomó pénzt, ráadásul hiteleztem a postaköltséget, még megfejnek a vaterától is? "Az eladó visszajelzésének hiányában a Vatera a tranzakciót sikeresként jelöli meg, de csakis akkor, ha a vevő sikeres visszajelzést adott és az eladó ezután 16 nappal sem készített visszajelzést az adásvételről. Ezt a tranzakciót, mint sikeres adásvételt a Vatera kiszámlázza, amelyről értesítőt is küld. A sikeressé nyilvánítás előtt a vevő sikeres visszajelzése után az eladónak a 2. és a 9. napon a Vatera értesítőt küld, majd a 16. napon az utolsó értesítővel egy időben megtörténik az adásvétel sikeressé nyilvánítása. A tranzakciót és partnerét az eladó ezután később is minősítheti akár sikertelenként is megjelölve az adásvételt. Amennyiben sikertelenként jelöli meg az eladó az adásvételt, akkor ebben az esetben ez a tranzakciós jutalék a számláján lévő tartozást csökkenti, azaz a következő számla értéke ezen tranzakciós jutalékkal csökken." -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-22 16:08
Létrehozva:
|
|
Hogy lehet, hogy a vatera kiszámlázott nekem kilenc olyan tételt, ami után meg nem kaptam meg a pénzt, ergo nem is értékeltem. Éppen folyamatban van egy felszólítás, hogy fizessen, másolatot is küldtem a levélről a vaterának, erre látom ám, hogy kiszámlázták. Nem elég, hogy előre elküldtem az árut, elbuktam rajta egy csomó pénzt, ráadásul hiteleztem a postaköltséget, még megfejnek a vaterától is?
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-01-15 21:00
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Nekem sem a könyvelő panaszkodott..... Kedves Bozsoki! Legyen kedves részletesen leírni a problémát a Kapcsolatfelvételen keresztül a pénzügy, számlázás főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-01-15 20:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 81 Regisztrált: 2007-07-17 18:46 Azonosító: 16 839 |
Hát, az én könyvelőm nem panaszkodott, pedig nagyon alapos a pali... Nekem sem a könyvelő panaszkodott..... -------------------- A földön, az intelligencia mennyisége állandó. A népesség rohamosan gyarapszik. "never argue with an idiot! he will just bring you down to his level and then beat you with his experience." |
|
|
|
2009-01-15 02:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 194 Regisztrált: 2008-01-30 20:24 Azonosító: 98 218 |
NEM felel meg. Hát, az én könyvelőm nem panaszkodott, pedig nagyon alapos a pali... |
|
|
|
2009-01-14 09:49
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 81 Regisztrált: 2007-07-17 18:46 Azonosító: 16 839 |
Még valami: Amit beidéztem alant, az a PDF "hitelesítése" ami van, meg nem is van.
-------------------- A földön, az intelligencia mennyisége állandó. A népesség rohamosan gyarapszik. "never argue with an idiot! he will just bring you down to his level and then beat you with his experience." |
|
|
|
2009-01-14 09:48
Létrehozva:
|
|
|
Én olyan két hónapja nem kapok. Személyes - Tranzakció-történet (számlázott tételek) Itt letöltheted pdf-ben, s kinyomtathatod, megfelel az APEH-nek. NEM felel meg. -------------------- A földön, az intelligencia mennyisége állandó. A népesség rohamosan gyarapszik. "never argue with an idiot! he will just bring you down to his level and then beat you with his experience." |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 23:51 |