Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-07-01 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
már megbocsáss, de miért tűnne el ? ahogy aukcióra bocsájtod, arra úgy kell tekinteni, mintha már nem a sajátod lenne - tehát nem használhatod, mert elromolhat, elveszhet, stb. csaby bizony az egyik legfontosabb alapszabály hogy a meghirdetett tételt félre kel ltenni és esélyt sem adni hogy eltűnjön...itt nem is beszélek arról hogy valaki eladja vaterán kívűl ...ez az online aukciózás alkotmányának a megsértése -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-01 16:34
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Emberek vagyun és tévedünk. Jó lenne ha egy közösség lennénk ami nem csak arról szól, hogy elpasszoljunk valamit és kiszedjük más pénzét. Csak zárójelben ez egy kiskapu amit nem én hagytam nyitva és ezenkívül még számtalan van. Az olyan aki ezt 2 év után csinálja tévedésra hivatkozva más, de ő csak most regizett. Azt meg már csak zárójelbe, hogy ezt nem én találtam ki, hanem már más topicban is volt róla szó. Valóban etikátlan zárni egy aukciót miután licitáltak rá, de ez nem az az eset! Arról nem is beszélve milyen arrogánsan mardosnak érte egyes vevők (akinek nem inge ne vegye magára) minden empátiát mellőzve! A kiskapukat pedig becsukni nem lehet, mert megállna az élet, hiszen a túlzott szankciók sem jók! Azokat a felhasználókat kéne innen kihajigálni akik szándékosan akarják megrövidíteni a Vaterát. Ha most leveszi és újra felteszi magasabb áron és elviszik, akkor a Vatera nem hogy károsulna hanem kétszer kap sikerdíjat a termék után. Jóval többet, mint igy fog kapni!!! azzal egyetértek hogy az új felhasználókat nem kell elijeszteni mert az első benyomás nagyon sokat számít ha rögtön az elején azzal szembesül hogy szankcionálják , igaz jogosan történne, nagy valószínűséggel elmenne a kedve az egésztől ezért inkább figyelmeztetni kell őket hogy kissé másképpen működik a vatera, de semmiképpen sem elrettenteni -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-01 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
1 - nem neked szántam az észrevételt 2 - NEM kérem kommentálni, így is te fogod nyerni a fórombeírósdi vesenyt, amit saját magaddal vívsz Nem tudtam, hogy zártkörű a beszélgetés! Mellesleg te szóltál bele A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-07-01 16:21 |
|
|
|
2007-07-01 15:48
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
1 - nem neked szántam az észrevételt 2 - NEM kérem kommentálni, így is te fogod nyerni a fórombeírósdi vesenyt, amit saját magaddal vívsz
-------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2007-07-01 14:59
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
már megbocsáss, de miért tűnne el ? ahogy aukcióra bocsájtod, arra úgy kell tekinteni, mintha már nem a sajátod lenne - tehát nem használhatod, mert elromolhat, elveszhet, stb. gondolom, Te sem örülnél, ha licitáltál valamire, beleszerettél és az aukció végén, ha megnyered, az eladó közli - eltűnt, elromlott, nem eladó, eladtam máshol... legkevesebb az, hogy cseppet pipa lennél rá és legszívesebben egy íróasztalt borítanál rá - nagyobb mértékű szerelembe esés az áruval : elkezded fontolgani a jogi lépést, miután PTK szerint Téged illet és kutya kötelessége a meghirdetett állapotban rendelkezésedre bocsátani. csaby Azt én sem tudom hova tünne! Ha kirabolják a lakásomat, azt bejelentem a biztosítónak és az fizet. Az eseményt pedig papírokkal igazolom a vevőnek és nem kérem el tőle a vételárat. Viszont az nem lehet mindenre igaz, hogy nem használod! Vegyük a lakást például. Nem fogsz a csőben lakni amíg elmegy a vaterán. Megint nem az a baj hogy a terméket ellopják vagy tönkremegy, hanem ha az eladó ezt hazudja. |
|
|
|
2007-07-01 12:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
már megbocsáss, de miért tűnne el ? ahogy aukcióra bocsájtod, arra úgy kell tekinteni, mintha már nem a sajátod lenne - tehát nem használhatod, mert elromolhat, elveszhet, stb.
gondolom, Te sem örülnél, ha licitáltál valamire, beleszerettél és az aukció végén, ha megnyered, az eladó közli - eltűnt, elromlott, nem eladó, eladtam máshol... legkevesebb az, hogy cseppet pipa lennél rá és legszívesebben egy íróasztalt borítanál rá - nagyobb mértékű szerelembe esés az áruval : elkezded fontolgani a jogi lépést, miután PTK szerint Téged illet és kutya kötelessége a meghirdetett állapotban rendelkezésedre bocsátani. csaby -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2007-07-01 09:51
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-06-29 20:12 Azonosító: 15 321 |
Bocsika,hogy nem válaszoltam idáig de dolgoztam és mindig csak felnéztem,hogy mi a helyzet.
Igen vannak emberek akik nem értik meg,hogy ha valaki téved illetve kapnak az alkalmon és kihasználják. De mi van akkor ha leütnek valamely termékemet az meg sajna eltunik valahova. Feljelentenek? Kinél? Lehetetlenség csak a kizárás a vaterérol mivel én nem tehetnek arrol,hogy ellopják a meglicitált termékemet. Na mindegy majd máskor figyelek a minimálárra. ondjuk szerintem nem adok semmit drágán Udv:MARS |
|
|
|
2007-06-30 20:33
Létrehozva:
|
|
|
...és a következő lépésben kiokosítod, hogy esetleg regeljen be más néven és oldja meg háztájin belül. ej-ej. Emberek vagyun és tévedünk. Jó lenne ha egy közösség lennénk ami nem csak arról szól, hogy elpasszoljunk valamit és kiszedjük más pénzét. Csak zárójelben ez egy kiskapu amit nem én hagytam nyitva és ezenkívül még számtalan van. Az olyan aki ezt 2 év után csinálja tévedésra hivatkozva más, de ő csak most regizett. Azt meg már csak zárójelbe, hogy ezt nem én találtam ki, hanem már más topicban is volt róla szó. Valóban etikátlan zárni egy aukciót miután licitáltak rá, de ez nem az az eset! Arról nem is beszélve milyen arrogánsan mardosnak érte egyes vevők (akinek nem inge ne vegye magára) minden empátiát mellőzve! A kiskapukat pedig becsukni nem lehet, mert megállna az élet, hiszen a túlzott szankciók sem jók! Azokat a felhasználókat kéne innen kihajigálni akik szándékosan akarják megrövidíteni a Vaterát. Ha most leveszi és újra felteszi magasabb áron és elviszik, akkor a Vatera nem hogy károsulna hanem kétszer kap sikerdíjat a termék után. Jóval többet, mint igy fog kapni!!! A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-06-30 20:36 |
|
|
|
2007-06-30 20:20
Létrehozva:
|
|
|
...és a következő lépésben kiokosítod, hogy esetleg regeljen be más néven és oldja meg háztájin belül. ej-ej.
-------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2007-06-30 19:13
Létrehozva:
|
|
|
Úgy tűnik. Próbáld meg jelezni a Vaterának, bár a szabályzat szerint nem szedik le! Nincs ismerősöd aki leütné őket (mármint a termékeket) és vissarakod őket minimáláron. Elég sokat fogsz így bukni és ha nem adod oda beperelhetnek. Ezt a Vatera is megértheti és ha visszarakod a terméket később a sikerdíjat sem csalod el a Vaterától, Sőt! A legtöbb amit azonnal tehetsz, hogy lezárod az árveréseket (24 óra zárásig, vagy reménykedsz, hogy valaki megad érte értelmes összeget) Üdv Greeneye166 + zártá teszed az aukcót így csak az ismerősöd ütheti le. Ez alapesetben etikátlan dolog lenne, ha szándékosan csinálnád mondjuk azért, hogy fiktív pozitív értékeléseket gyűjts be. De a te esetedben egy tévedésről van szó, amit minden jóindulatú ember megérthet. Én vettem a fáradtságot, hogy neked válaszoljak, légyszves te is tedd meg ezt. Ez a minimum! |
|
|
|
2007-06-29 20:43
Létrehozva:
|
|
|
akkor bukom a termékemet? Úgy tűnik. Próbáld meg jelezni a Vaterának, bár a szabályzat szerint nem szedik le! Nincs ismerősöd aki leütné őket (mármint a termékeket) és vissarakod őket minimáláron. Elég sokat fogsz így bukni és ha nem adod oda beperelhetnek. Ezt a Vatera is megértheti és ha visszarakod a terméket később a sikerdíjat sem csalod el a Vaterától, Sőt! A legtöbb amit azonnal tehetsz, hogy lezárod az árveréseket (24 óra zárásig, vagy reménykedsz, hogy valaki megad érte értelmes összeget) Üdv Greeneye166 |
|
|
|
2007-06-29 20:32
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-06-29 20:12 Azonosító: 15 321 |
akkor bukom a termékemet?
|
|
|
|
2007-06-29 20:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok van egy nagy problémám,most kezdtem a vaterán a hirdetéseket és sajnos nem adtam meg néhány termékhez minimál árat sajna elkezdtek rá licitálni de nem egésszen az az ar amit szeretnék,hogy tudnám beiktatni utolag a minimál árat? nem lehet utólag megadni a minimálárat üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-06-29 20:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok van egy nagy problémám,most kezdtem a vaterán a hirdetéseket és sajnos nem adtam meg néhány termékhez minimál árat sajna elkezdtek rá licitálni de nem egésszen az az ar amit szeretnék,hogy tudnám beiktatni utolag a minimál árat?
|
|
|
|
2007-06-29 19:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 143 Regisztrált: 2007-03-20 15:11 Azonosító: 1 007 |
Kicsit a programozók valamit elszúrhattak: ha belépek a Vaterára, akkor login után a fejlécben nem a "Kilépés", hanem a "Belépés" felirat jelenik meg. Ha rákattintok, akkor megjelenik a személyes menün. Átjöttem ide a fórumra, majd itt ráklikkolok a "Kijelentkezés"-re és kilépek...
|
|
|
|
2007-06-28 18:05
Létrehozva:
|
|
|
Tévedtem!!! Ebből a 130ezres tételt mégis a vaterán nyomta el (lehet nem így kalkulált). De előtte 1Fton kínálgatta a leírását, csak az az akció nem járt sikerrel és végül csak megvették. A másik termékét fel sem rakta csak a fényképét kínálgatta 1Ftért (lejárt aukcióiban pedig nem látom magát a terméket). Több hasonló, de kisebb stílű emberrel üzletelt. ez elég komoly gondot okoz a vaterának és a korrekt felhasználóknak egyaránt -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-06-28 17:20
Létrehozva:
|
|
|
XXXY(3)
[RE] csere - 2007/06/27 10:38:52 Hali!Megoldható, hogy 50 ccm-es papírokkal legyen, ésakkor B-s jogsival lehet menni vele.Leütöm Régi fali fűszeres szekrényed, és felhívlak.Üdv:Speed XXY(0) csere - 2007/06/27 10:49:52 bocs de akkor én meg leütöm a varrógéped...mielőtt a motoros srác felhív... YX(0) csere - 2007/06/27 10:53:28 A francba... nekem nem kell a varrógéped... de most már értem, hogy hogy ,működik a vatera... lol XY(1) [RE] asztali - 2007/06/28 02:03:12 Hali! Bocsi csak most értem haza! Van egy LG 15 colos crt! Vagy esetleg egy 22colos tft de azt sajna nem adom a gépedért, vagy megbeszéljük! Ez zajlik helyi idő szerin a Vaterán. MOST! 5 perc alatt találtam! (megjegyzem már törölt is itt hozzászólást a Vatera, de ez nem volt elég) A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-06-28 17:22 |
|
|
|
2007-06-28 17:15
Létrehozva:
|
|
|
nem leszel besúgó ha beírod a nevét, már azzal ártott nekünk hogy nem fizetett a vaterának sikerdíjat, ha valaki árt egy közösségnek akkor általában meg szokták büntetni, másképpen anarchia lesz Tévedtem!!! Ebből a 130ezres tételt mégis a vaterán nyomta el (lehet nem így kalkulált). De előtte 1Fton kínálgatta a leírását, csak az az akció nem járt sikerrel és végül csak megvették. A másik termékét fel sem rakta csak a fényképét kínálgatta 1Ftért (lejárt aukcióiban pedig nem látom magát a terméket). Több hasonló, de kisebb stílű emberrel üzletelt. |
|
|
|
2007-06-28 16:41
Létrehozva:
|
|
|
Ma akadtam rá a kedvencemre. Kb 170.000 körül adhatott el a Vaterán kívül és emellett ~26.000 a regisztrált eladása. Emellett természetesen 100% pozitívval nyomul. Egyre jobban csinálja. Ha nem egy másik kishaltól jutok el hozzá és nem nézem meg a lejárt aukcióit, akkor gyanút sem fogok. Nem írom ide a nevét, nem leszek besúgó. Csak a tanúlság kedvéért írtam. Egyenlőre nem ártott nekem. Ő viszont már eltávozott közülünk Isten nyugosztalja, sokat szenvedett itt a Vaterán (túl sokat), ezalatt pedig jópár boldog percet okozott nekem 2 héten át: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=257612 nem leszel besúgó ha beírod a nevét, már azzal ártott nekünk hogy nem fizetett a vaterának sikerdíjat, ha valaki árt egy közösségnek akkor általában meg szokták büntetni, másképpen anarchia lesz -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-06-28 12:34
Létrehozva:
|
|
|
...Ő viszont már eltávozott közülünk Isten nyugosztalja, sokat szenvedett itt a Vaterán (túl sokat), ezalatt pedig jópár boldog percet okozott nekem 2 héten át: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=257612 ...még annyit tennék, hozzá, hogy a belinkelt felhasználóra én adtam az első negatívat. Mielőtt még ez megtörtén volna, több alkalommal jeleztem a Vatera ügyfélszolgálatnak, hogy nézzenek a körmére a srácnak. Még 17 embert kellett becsapnia, hogy inaktív legyen!!! Én időben szóltam. A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-06-28 12:34 |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 18:47 |