Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-01-07 10:51
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2009-11-07 17:59 Azonosító: 827 026 |
Kedves Vatera vezetők!
Kérem szíves segítségüket abban, hogy a 159289998 termékkódú árúval kapcsolatos adás-vétel lebonyolítása során valószínűsíthetően a citromail levelezőrendszer hibája miatt problémák adódtak. Az említetek miatt varrog200 felhasználóval negatív minősítést adtunk a tranzakciónak. A félreértés időközben tisztázódott és szeretnénk a minősítést visszavonatni. A kérdésem, hogy miként lehetséges az értékelés visszavonása? A segítséget előre is köszönöm: notung |
|
|
|
2010-01-07 10:17
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-06-12 10:12 Azonosító: 659 614 |
Hello!
Érdeklödnék valami illetékestől,hogy miért lehet egyes embereknek tiltott termékeket árulni?? http://www.vatera.hu/renault_laguna_ii_meg..._159461962.html És az eladó még KB 40 terméke ugyan ilyen. Töbször jelentettem de semmi sem történik. A szabályzat szerint nem árulható: tiltott termékek:1. szerzői jogvédelem alatt álló termék másolt, hamisított példánya, illetve minden olyan egyéb tevékenység, eszköz, szoftver, amely elősegíti vagy alkalmas a szerzői jog megsértésére; 2. Számítógépes fájlok (különös tekintettel: audio- és videofájlok, programfájlok, grafikai anyagok, forráskódok, weboldalak stb.) Az eladónak rendelkeznie kell a szerzőtől származó vagyoni jogokkal az adott fájl értékesítésére, terjesztésére vonatkozóan (ez legtöbbször akkor lehetséges, ha ő maga a szerző, vagy a kiadó). Az alábbi szövegű nyilatkozatot kell a termékleírásban megjeleníteni: Az aukció indításával kijelentem, hogy a meghirdetett termék értékesítési, terjesztési jogával rendelkezem ,ő még is nyugodtan árulja hiszen nincs visszatartó erő. Mást már régen figyelmeztettek illetve inaktivvá tették de őt nem! Rokon? Kolléga ? |
|
|
|
2010-01-07 00:16
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 |
|
|
|
|
2010-01-06 22:46
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
tudna nekem segíteni valaki? liciáltam egy árura,de semmi visszajelzést nem kaptam e-mailben, hogy mi lett a vége. már nem értesítenek,ha nem én nyertem az aukción? Ha a három órára gondolsz, egyiket sem nyerted meg. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-01-06 22:42
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 900 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
tudna nekem segíteni valaki? liciáltam egy árura,de semmi visszajelzést nem kaptam e-mailben, hogy mi lett a vége. már nem értesítenek,ha nem én nyertem az aukción? Tisztelt csesztok! A személyes menüjében a vásárolt áruk menüpontban megtalálja ha Ön lett a nyertes. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-01-06 22:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-01-06 22:11 Azonosító: 925 386 |
tudna nekem segíteni valaki?
liciáltam egy árura,de semmi visszajelzést nem kaptam e-mailben, hogy mi lett a vége. már nem értesítenek,ha nem én nyertem az aukción? |
|
|
|
2010-01-06 22:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 900 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Üdv Régebben volt lehetőség hogy negativ/semleges értékelésre lehetett viszont válaszolni Hol van ez a menü, ha van, most? by horex Tisztelt horex! Az értesítőben már nincsen válasz link, de a személyes menüjében az értékelésekhez belépve legalul megtalálja. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-01-06 21:49
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Üdv Régebben volt lehetőség hogy negativ/semleges értékelésre lehetett viszont válaszolni Hol van ez a menü, ha van, most? by horex Szia, a kapott semleges/negatív értékelés mellett van egy mező: válaszol. -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2010-01-06 20:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 390 Regisztrált: 2007-03-01 13:55 Azonosító: 60 |
Üdv
Régebben volt lehetőség hogy negativ/semleges értékelésre lehetett viszont válaszolni Hol van ez a menü, ha van, most? by horex |
|
|
|
2010-01-06 20:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 137 Regisztrált: 2009-11-03 12:16 Azonosító: 820 226 |
Sziasztok. A kiadott értékelést lehetséges megváltoztatni ? Egy vásárlóm elvileg beteg volt, ezért nem tudtam elérni. Persze értékelés után egyből írt. Érdekes ez számomra. Ha nem az se baj, csak kérdeztem. Szép estét mindenkinek Értékelés törlését kérheted a kapcsolatfelvételen keresztül - aukcióval kapcsolatos problémák - szeretnék töröltetni egy értékelést... Indokolt esetben törlik. Itt írd meg (ha akarod). üdv A hozzászólást -annagt- szerkesztette a következő időpontban: 2010-01-06 20:09 |
|
|
|
2010-01-06 19:57
Létrehozva:
|
|
![]() Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2009-07-26 21:26 Azonosító: 679 826 |
Sziasztok.
A kiadott értékelést lehetséges megváltoztatni ? Egy vásárlóm elvileg beteg volt, ezért nem tudtam elérni. Persze értékelés után egyből írt. Érdekes ez számomra. Ha nem az se baj, csak kérdeztem. Szép estét mindenkinek |
|
|
|
2010-01-06 17:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 37 Regisztrált: 2009-03-09 15:02 Azonosító: 531 554 |
|
|
|
|
2010-01-06 16:42
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Segítség! Ha valaki a Vaterától tudna választ adni, nagyon megköszönném. Megvásároltam egy dvd-t még karácsony előtt.... Kedves Pazsitacsainapsugar! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor kérjük, értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik, és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólító levél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Ha a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozó hatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához, azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-01-06 15:17
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-01-06 15:13 Azonosító: 924 466 |
Segítség!
Ha valaki a Vaterától tudna választ adni, nagyon megköszönném. Megvásároltam egy dvd-t még karácsony előtt. Az eladó azt mondta, hogy 5-10 nap, mire megkapom. Még így is belefért szent estéig. A dvd azonban nem érkezett meg még külföldről, így nem kaptam meg. A karácsony pedig már el is múlt, pedig arra szántam ajándéknak. Pár nap csúszás nem is lenne gond, de így már nem kell a film. Le tudom mondani a vételt? Köszönöm! |
|
|
|
2010-01-06 14:58
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Ez számomra természetesen egyértelmű, de egyre szaporodnak azon típusú felhasználók, akik vagy valóban nem értik, vagy előszeretettel lovagolják meg a szavakat és ferdítik a saját ízlésük/érdekük szerint. Nem volt még konkrétan ezzel kapcsolatos vitám, de ami késik, az nem múlik... Sok mindenre hajlandók ma már 100ft-ért is... Kedves SPComputer! Valóban előfordulhat ilyen, de vitás esetben, ha a terméklap a korábban leírtak szerint a Vatera számára egyértelmű ebből a szempontból, akkor természetesen az eladó javára tudunk dönteni. IDÉZET Nos, nem szeretnék kéretlen prókátorként beleszólni, de talán annyi könnyítés jól esne, ha a kereső kidobná az azonos neveket minden variációban, hogy ott kiválaszthassuk a megfelelőt. Még tovább csavarva: a csillag és kérdőjel karaktereket "szokásosan" alkalmazva az ismeretlen karakterek helyett... A javaslatot továbbítottam az illetékes kollégák felé. Az ötlet valóban jó. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-01-06 11:08
Létrehozva:
|
|
ÜDVÖZLÖM! Kedves angelikakauffman! Legfrissebb levele 10 perce érkezett meg Ügyfélszolgálatunkhoz, az ennél eggyel korábbi már 37 napos. A legújabbon kívül mindegyik levelére választ adtunk, illetve az automatikus válaszok is kiküldésre kerültek a levelek beérkezésekor. A következő lehetőségeket javasoljuk Önnek: - érdeklődjön email szolgáltatójánál a probléma esetleges okáról - javasoljuk, hogy próbálja meg átállítani a személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, és nézze meg, hogy az új címre megérkeznek-e a levelek - ellenőrizze, hogy nem blokkolta-e a Vaterától érkező leveleket. Jelenleg még új státuszú levelére is választ fog kapni az Ügyfélszolgálattól; ahol nem, nem egy ember dolgozik. Szintén rosszul tudja azt is, hogy "jogi emberük nincs". Van "jogi ember", bár mi osztálynak hívjuk. Végül pedig megkérem, hogy mellőzze a folyamatos nagybetűhasználatot, mivel az a Netikettben kiabálást jelent. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-01-06 10:34
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 339 Regisztrált: 2009-11-10 00:09 Azonosító: 831 765 |
|
|
|
|
2010-01-06 10:18
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
ÜDVÖZLÖM! (...) ÉG VALAHA SZÁMLÁN KIVÜL A VATERÁTÓL ESETLEG A KAPCSOLATFELVÉTELNÉL VÁLASZT KAPNI A FONTOSABB LEVELEIMRE? ÜDV. ÉS JÓ MUNKÁT KIVÁNOK!!! angelikakuffman Félsz,hogy így kiabálsz! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-01-06 09:10
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 965 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
ez csak szörme. tenyésztik öket, éppúgy, mint a sertést, vagy a csirkét. a híradóban látod ugyanezt nap mint nap, emberekkel. És az, hogy emberek is hasonlóképpen járnak, az csak még szörnyűbb.... Az erőszak minden formája borzasztó. Nekem volt csincsillám régebben, persze hobbiállatnak, nagyon jó fejek voltak, aztán született gyerekük is. (Most emut szeretnék nagyon, de a család tiltakozik.... na nem a gyerek, ő örülne. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-01-06 02:42
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2008-07-20 21:39 Azonosító: 172 334 |
ÜDVÖZLÖM!
BŐVEBBRE ENGEDTEM A LEVELEM ELNÉZÉST! DE A KÉRDÉSEM, HOGY FOGOK MÉG VALAHA SZÁMLÁN KIVÜL A VATERÁTÓL ESETLEG A KAPCSOLATFELVÉTELNÉL VÁLASZT KAPNI A FONTOSABB LEVELEIMRE? ÜDV. ÉS JÓ MUNKÁT KIVÁNOK!!! angelikakuffman |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 15:51 |