Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-05-23 14:33
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 100 Regisztrált: 2007-03-20 07:45 Azonosító: 921 |
Örülök kedves Mod., hogy Ön szerint nem az, de az én véleményem merőben más !
Azóta a leütési árak drasztikusan leestek (több tízezer forinttal), illetve utánajárás nélkül küldtek még egy negatívot, úgyis van már egy neki...alapon! Még mindig úgy gondolja, hogy nem olyan fontos kérdés?....Önnek biztosan nem, de számomra ha még sokáig ott díszeleg, akkor akár egy pedagógus havi fizetésére is rúghat a veszteség! De lehet bagatelizálni, ahogyan Ön tette! Az elsőnél minden bizonyítékot elküldtem, hogy jogtalan.....kértem a törlést. A második esetben (szintén), de ott a partner is rájött - telefonos megbeszélésünk alapján-, hogy el sem küldte az utalást. Mások azonban csak azt látják, hogy negatív! Ennek ellenére nincs még törölve egyik sem! Nem hiszem továbbá, hogy arra kértem volna, hogy nyilvánosságra hozza kérésemet és problémámat! Válaszán elgondolkodva azt kell írjam, ha önöknek nem kell az egyik legnagyobb felhasználójuk (valamint céges nick-jei), én nem erőlködöm tovább! Kedden bemegyek Önökhöz és intézkedem a továbbiakról, ez az összes nick nevemre, illetve cégem nick neveire is vonatkozik! V-V B. A hozzászólást -Varkonyi- szerkesztette a következő időpontban: 2010-05-23 14:35 |
|
|
|
2010-05-23 14:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tiszteletem! Régebben hétvégente is kaptam választ problémáimra... Tisztelt Varkonyi! A Profi Eladói Programban való részvétel munkanapokon 09-17 óra között 4 órán belüli ügyfélszolgálati válaszokat garantál. Hétvégén nincs ilyen kedvezmény. Ügyeletes kollégák ilyenkor is vannak, ők a megfelelő sorrendben végzik a beérkezett megkeresések feldolgozását. Az ön által megnevezett kollégák minden bizonnyal nagyon örülnének egy hétvégi megkeresésnek, de egy negatív értékelés esetleges eltávolítása talán mégsem olyan halaszthatatlan fontosságú kérdés. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-05-23 13:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 100 Regisztrált: 2007-03-20 07:45 Azonosító: 921 |
Tisztelt zejopy!
Mivel itt nem 'kétforintról' van szó, úgy gondolom jogom van kérni! Nem utasítok, kérek, de ha már használom a piacteret és fizetek sok-sok milliót, akkor elvárok érte pár dolgot. Sem időm, sem kedvem könyörögni senkinek. Az pedig, hogy ismerek egy-két vezetőt, csak segítség, mert gyorsabban tudok ügyet intézni. Még egy dolgot ajánlok figyelmébe! Az üzleti életben a legnagyobb vevőket megbecsülik a partnerek és természetes, hogy jobban odafigyelnek rájuk. Nagyon sokat letettem már itt az asztalra, hogy kérhessek.....jelen esetben nem mást, mint gyors kárenyhítést! Nem akarok újabb tízezreket veszíteni! Nem szoktam fórumozni, így azt az évi két beírásom akár figyelmen kívül is hagyhatja, hiszen nem is Önnek szól. Nem akarom megbántani, nyers sem szeretnék lenni, ezért inkább nem írok többet. Sajnos nem tudom nyugodtabban lereagálni a történteket. Valóban sürgős segítségre lenne szükség egy komoly problémával kapcsolatban, melynek máris van következménye előző levelem óta! Szép napot: Balázs T. Moderátor! Még mindig várom nagy tisztelettel a válaszát! Ha nyers a stílus elnézést, de kellőképpen ideges vagyok! A hozzászólást -Varkonyi- szerkesztette a következő időpontban: 2010-05-23 13:50 |
|
|
|
2010-05-23 12:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Csak így, per Ottó, per Erik.
Mi meg csak itt egymás között nyafogunk a fórumon, ha gondunk van. Semmi "Ottó", semmi "Erik", semmi atyaúristen, a moderátorok mégis készségesen segítenek, amikor csak lehet. (Az is igaz, hogy nem utasítani, hanem kérni szoktunk, talán a neveltetésünkből adódik. Biztosan hibás. Lehet, hogy egy bizonyos anyagi állapot után elsorvad a kérésfeltevés képessége, és átadja a helyét a parancsosztásnak? Nem hiszem. Ismerek gazdag embert, aki kérni is tud.) Lehet, hogy velem van a baj, de ez a post engem sajnos nagyon irritál. Már a múltkor is volt egy hasonló. Minden esetben, ha Ön idejön a fórumra, meglobogtatja az ismeretségét és a kivételezett voltát. Vagyunk itt páran mezei halandók, akik nyilvánvalóan nem hozunk akkora jutalékot a Vatera konyhájára, mint Ön, csak úgy csendesen dolgozgatunk, töltögetünk, postázgatunk. Na persze azért igyekszünk mi is. Nem is takarózunk sem "Ottóval", sem "Erikkel". (Pedig többünkön "végigérnének", a "nagyságbeli" különbség miatt.) Talán, ha megnövünk, mi is lobogtathatjuk őket a problémáinknál. Kedves Benz! Ha úgy érzi, témaromboló voltam, nyugodtan töröljön, az én postom csak egy emberi megnyilvánulás volt, lehet, hogy üzleti szempontból nem állja meg a helyét. z -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-23 11:26
Létrehozva:
|
|
|
Tiszteletem!
Régebben hétvégente is kaptam választ problémáimra, a kapcsolatfelvétel menüpont használatakor. Most sajnos 'hosszú hétvége' van, sürgősen segítségre lett volna szükségem...azonban semmi reakció, két napot pedig nem vagyok hajlandó várni! Szeretnék még a mai napon valamilyen választ az alábbi ügyszámú levelemre: 2010052110004142. Nem akarom sem Ottót, sem Eriket telefonon, hétvégén zavarni, hogy segítsenek, de kénytelen leszek, ha nem történik intézkedés! Számomra ez nagyon sürgős, az eladásaimat jelentősen visszavető probléma! Mivel naponta egyforintos aukcióim járnak le, minden nap késedelem komoly (több tízezer forintos) károkat okoz! Kérem ezt figyelembe venni! Nem hiszem, hogy senki nincs gép előtt, hiszen a fontosabb problémákkal ildomos ilyenkor is foglalkozni. (A sablonválaszt köszönöm nem kérem, hogy hétvége van és........) Kérem azonban sürgős intézkedésüket! Köszönöm! V-V B. |
|
|
|
2010-05-20 12:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 168 Regisztrált: 2010-02-18 23:26 Azonosító: 1 012 248 |
Kedves Sargasso66! A javaslatot továbbítottuk illetékes kollégáink felé, köszönjük! Én köszönöm! -------------------- "Az igazság fáklyáját képtelenség úgy vinni a tömegben, hogy ne pörköljük meg valakinek a szakállát." |
|
|
|
2010-05-20 12:18
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Üdv! Az iránt érdeklődöm, hogy ha már a terméklapon meg van jelölve a számlaadás, akkor nem lehetne-e a részletes keresőben is választani ezt a lehetőséget, mert van aki szívesebben vásárol számlával. Köszönöm: S Kedves Sargasso66! A javaslatot továbbítottuk illetékes kollégáink felé, köszönjük! -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-05-20 11:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 168 Regisztrált: 2010-02-18 23:26 Azonosító: 1 012 248 |
Üdv!
Az iránt érdeklődöm, hogy ha már a terméklapon meg van jelölve a számlaadás, akkor nem lehetne-e a részletes keresőben is választani ezt a lehetőséget, mert van aki szívesebben vásárol számlával. Köszönöm: S A hozzászólást -Sargasso66- szerkesztette a következő időpontban: 2010-05-20 11:13 -------------------- "Az igazság fáklyáját képtelenség úgy vinni a tömegben, hogy ne pörköljük meg valakinek a szakállát." |
|
|
|
2010-05-12 21:41
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Az elküldés pillanatától az új ár az érvényes. Az is látszik, ha frissíti a képernyőt az F5 vagy CTRL+F5 billentyűkkel. Köszönöm, ezt a h... frissítést mindig elfelejtem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-12 20:54
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! (Tudom, az oroszlán már alszik. A kérdésem lehet, hogy csak nekem kérdés, de felmerült. Ha átárazok egy terméket, akkor egy darabig még a régi áron lehet megtalálni a piactéren, bár a személyes menümben már az új ár látszik. Ez nem gond, tudom, van egy kis átfutási idő. Viszont kérdésem, ha ebben az időszakban licit érkezik rá, akkor mi a pálya? Melyik ár érvényes? Sehogy sem tudnám ellenőrizni magam a dolgot, mert az önlicit lenne, érthető módon akkora nem lehet a kíváncsiságom, hogy abba belemenjek.:-)) Köszönöm. Kedves zejopy! Az elküldés pillanatától az új ár az érvényes. Az is látszik, ha frissíti a képernyőt az F5 vagy CTRL+F5 billentyűkkel. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-05-12 19:53
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
(Tudom, az oroszlán már alszik. A kérdésem lehet, hogy csak nekem kérdés, de felmerült. Ha átárazok egy terméket, akkor egy darabig még a régi áron lehet megtalálni a piactéren, bár a személyes menümben már az új ár látszik. Ez nem gond, tudom, van egy kis átfutási idő. Viszont kérdésem, ha ebben az időszakban licit érkezik rá, akkor mi a pálya? Melyik ár érvényes? Sehogy sem tudnám ellenőrizni magam a dolgot, mert az önlicit lenne, érthető módon akkora nem lehet a kíváncsiságom, hogy abba belemenjek.:-)) Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-11 16:50
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Köszönöm Akkor Bill-t kell megtámogatni De nem tortával a képébe, hanem egy parasztlengővel! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-05-11 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
www.getfirefox.com
|
|
|
|
2010-05-11 14:47
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Kedves b_ede! A forráskód optimalizálás befejeződött. Az Internet Exploreres problémát szinte biztos, hogy az Explorer generálja. Köszönöm Akkor Bill-t kell megtámogatni -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-05-11 14:12
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kedves Leó ! Óvatosan érdeklődnék , hogy a személyes menü optimalizálása folyik e még vagy a mostani változatlan helyzet lett a végeredmény Köszönöm b_ede Kedves b_ede! A forráskód optimalizálás befejeződött. Az Internet Exploreres problémát szinte biztos, hogy az Explorer generálja. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-05-11 14:08
Létrehozva:
|
|
Egy 11 éves emberkének? Épp ez a fene nagy fegyelmezettség kezd az agyamra mászni. Sehol egy Sehol egy Semmi balhé. Mindenki állati fegyelmezett, rettenetes...... Én 10-12 évesen már ezerrel faltam a Pókembert és hasonlókat, nem ártott meg. Mondjuk igaz, lehet, hogy a film korhatáros. És tessék, offolt a moderátor. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-05-11 14:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Kedves Leó !
Óvatosan érdeklődnék , hogy a személyes menü optimalizálása folyik e még vagy a mostani változatlan helyzet lett a végeredmény Köszönöm b_ede -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-05-11 13:58
Létrehozva:
|
|
A Vasember jó. Na, nem rosszalkodom... Egy 11 éves emberkének? Épp ez a fene nagy fegyelmezettség kezd az agyamra mászni. Sehol egy Sehol egy Semmi balhé. Mindenki állati fegyelmezett, rettenetes...... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-05-11 13:39
Létrehozva:
|
|
Leó kedves! Ez olyan, mint amikor a fiam kérdezi, hogy megnézheti-e a Vasembert. ... A Vasember jó. Na, nem rosszalkodom... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-05-11 12:54
Létrehozva:
|
|
Értem. Annyit tudok mondani, meglátjuk. Leó kedves! Ez olyan, mint amikor a fiam kérdezi, hogy megnézheti-e a Vasembert. Mondom neki, meglátjuk, és közben arra gondolok, hátha elfelejti ezt az idétlenséget. A kérés reális, de igazán jó megoldást Önöknek kellene kitalálniuk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 08:43 |