Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
2012-02-10 11:11
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-09-09 06:48 Azonosító: 186 156 |
Ezzel sajnos nekem is gondom van,vásrlóként minden féleképpen,Tudok példát is mondani ,volt egy szép Adidas szabadidő ruha a gyerekemnek ,nagyon kedvező áron,megkérdeztem az eladót hogy a termék eredeti? erre ő nyíltan azt irta mit képzelek magamról ennyiért eredetit hol kapni,persze hogy hamis,de garantálja hogy jó minőségű az anyaga mert a barátnője varrja.Nos ennél egyértrelműbb szerintem nem kell és a mai napig árulja a hamis ruhákat.
Egy másiktól sajnos vásároltam is ,mikor megláttam a ruhát azonnal irtam hogy ez egy nagyon durva hamisitvány azt irta azonnal vissza utalta a z árárt dupla postával csak nem irjam meg. |
|
|
|
2012-02-07 12:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-08-30 22:16 Azonosító: 22 690 |
Én is ruhákkal foglalkozom és én is eredetit árulok.Számomra pedig az bosszantó és szomorú,hogy szinte mindenki számla nélkül értékesít.Nincs számla adás,mégis mindenki nyugodtan árulja a termékeit.Engem saját termékeim miatt érint.Na akkor most mi az idegesítőbb?Ha valaki hamis termékeket árul és a nem számlás eladót ez rosszul érinti vagy az,hogy a számlás eladók már nem tudnak verseny képes árat adni a nem számlázókkal szemben és sorra mennek tönkre vagy dolgoznak a majdnem semmiért????? |
|
|
|
2012-02-04 12:38
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-08-30 22:16 Azonosító: 22 690 |
Tisztelt Vatera! Én nagyrészt ruhákkal,cipőkkel foglalkozom. Szomorú és bosszantó látni,hogy mennyien árulnak hamis termékeket! Megértem,hogy nehéz,néha pedig lehetetlen fotókról eldönteni az eredetiséget,De rengeteg olyan termék van fent,amit első ránézésre is ki lehet(ne) szúrni! Önök tesznek valamit ennek ellenőrzése érdekében? Arról nem beszélve,hogy sokan meg is írják az értékelésben,hogy hamis a termék,mégis nyugodtan árulja az eladó! Engem saját termékeim miatt érint ez (és gondolom vagyunk még páran!),mert lassan senki nem hiszi el,hogy eredeti ruhát lehet neten venni! Várom válaszukat! Én is ruhákkal foglalkozom és én is eredetit árulok.Számomra pedig az bosszantó és szomorú,hogy szinte mindenki számla nélkül értékesít.Nincs számla adás,mégis mindenki nyugodtan árulja a termékeit.Engem saját termékeim miatt érint.Na akkor most mi az idegesítőbb?Ha valaki hamis termékeket árul és a nem számlás eladót ez rosszul érinti vagy az,hogy a számlás eladók már nem tudnak verseny képes árat adni a nem számlázókkal szemben és sorra mennek tönkre vagy dolgoznak a majdnem semmiért????? |
|
|
|
2012-01-21 09:57
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hogy érti az,hogy nem jogosultak megítélni az eredetiséget? Most nem feltétlenül egy Nike cipőre gondolok, 1000 modellel évente,hanem pl. egy Columbia bakancsra,amiből kb. 10 féle modell van és itt pedig olyanokat árulnak,ami messziről sem hasonlít az eredetire,tehát olyan ,mintha egy trabantot mercédeszjellel merciként árulnának! És nem tehetnek semmit? Akkor sem,ha valaki jelenti a szabálytalanságot? Még egy kérdés: mi Önöknek az "egyértelmű bizonyíték" ? Nem elég rengeteg negatív értékelés ?! Szép napot! Mivel mi nem vagyunk szakértői a feltöltött termékeknek, így megállapítani sem tudjuk, hogy a kérdéses termék eredeti-e vagy hamisítvány. A rendelkezésre álló adatokban (termék megnevezése és leírása, valamint a terméklapos levelezés) nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy hamisítványról lenne szó. Ennek hiányában sajnos nem áll módunkban az aukciót eltávolítani. Minden esetben az eladó vállal felelősséget terméke eredetiségéért, minőségéért, állapotáért. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-21 09:52
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2011-05-08 21:42 Azonosító: 1 490 831 |
Tisztelt fittygirl! Sem első, sem második ránézésre sem vagyunk jogosultak megítélni egy termék eredetiségét. Ellenben megtesszük a szükséges intézkedéseket, ha a termékleírásban vagy a levelezésben egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a termék nem eredeti. Hogy érti az,hogy nem jogosultak megítélni az eredetiséget? Most nem feltétlenül egy Nike cipőre gondolok, 1000 modellel évente,hanem pl. egy Columbia bakancsra,amiből kb. 10 féle modell van és itt pedig olyanokat árulnak,ami messziről sem hasonlít az eredetire,tehát olyan ,mintha egy trabantot mercédeszjellel merciként árulnának! És nem tehetnek semmit? Akkor sem,ha valaki jelenti a szabálytalanságot? Még egy kérdés: mi Önöknek az "egyértelmű bizonyíték" ? Nem elég rengeteg negatív értékelés ?! Szép napot! |
|
|
|
2012-01-20 22:03
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tisztelt Vatera! Én nagyrészt ruhákkal,cipőkkel foglalkozom. Szomorú és bosszantó látni,hogy mennyien árulnak hamis termékeket! Megértem,hogy nehéz,néha pedig lehetetlen fotókról eldönteni az eredetiséget,De rengeteg olyan termék van fent,amit első ránézésre is ki lehet(ne) szúrni! Önök tesznek valamit ennek ellenőrzése érdekében? Arról nem beszélve,hogy sokan meg is írják az értékelésben,hogy hamis a termék,mégis nyugodtan árulja az eladó! Engem saját termékeim miatt érint ez (és gondolom vagyunk még páran!),mert lassan senki nem hiszi el,hogy eredeti ruhát lehet neten venni! Várom válaszukat! Tisztelt fittygirl! Sem első, sem második ránézésre sem vagyunk jogosultak megítélni egy termék eredetiségét. Ellenben megtesszük a szükséges intézkedéseket, ha a termékleírásban vagy a levelezésben egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a termék nem eredeti. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-20 18:52
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2011-05-08 21:42 Azonosító: 1 490 831 |
Tisztelt Vatera!
Én nagyrészt ruhákkal,cipőkkel foglalkozom. Szomorú és bosszantó látni,hogy mennyien árulnak hamis termékeket! Megértem,hogy nehéz,néha pedig lehetetlen fotókról eldönteni az eredetiséget,De rengeteg olyan termék van fent,amit első ránézésre is ki lehet(ne) szúrni! Önök tesznek valamit ennek ellenőrzése érdekében? Arról nem beszélve,hogy sokan meg is írják az értékelésben,hogy hamis a termék,mégis nyugodtan árulja az eladó! Engem saját termékeim miatt érint ez (és gondolom vagyunk még páran!),mert lassan senki nem hiszi el,hogy eredeti ruhát lehet neten venni! Várom válaszukat! |
|
|
|
2011-11-28 21:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-11-28 21:43 Azonosító: 1 575 290 |
Helo! Én 10. 12.-én rendeltem Supra cipő, mi tagadás ez már 7 hete volt elég idegesítő ez az egész az eladó nem reagál ha komolyabb hangvételű levelet írok nem válaszol különben meg csak egy két szavas mondatokat ír. Az idegesít a legjobban hogy 13ezer forintom log a levegőben amiből nem tudom lesz e valami.
|
|
|
|
2011-10-31 20:13
Létrehozva:
|
|
Ismerős a történet, én szeptember 14-én vettem tőle Supra cipőt, nem hogy a szállításig, de még a szállítási kódig sem jutottunk el. Azóta folyamatosan irkálom az emaileket neki, hogy mikor várható a kód, amire nagy nehezen (3-4 nap múlva) úgy reagál, hogy napok kérdése. Hát nagyon remélem, hogy nem egy átverés áldozata lettem és valahol bízom abban, hogy valamikor csak ideér az a cipő. De egyébként ilyenkor milyen mód van arra, hogy visszakaphassam a pénzemet. A vaterán lehet valahol panaszt tenni?Vagy ilyen esetben már csak a rendőrség marad? Tisztelt indoor123! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-10-31 18:16
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-02-11 22:13 Azonosító: 996 708 |
Dudlerin(71 a reg akitől rendeltem cipőt. Átutaltam, de nem jött meg. Telefonon is beszéltem vele az átutalást követően és ígérte, hogy 5 hét alatt megjön. Törölték a lapját. Gyanítom hogy ismét itt van újabb néven és talán sokakat becsap ismét. Ismerős a történet, én szeptember 14-én vettem tőle Supra cipőt, nem hogy a szállításig, de még a szállítási kódig sem jutottunk el. Azóta folyamatosan irkálom az emaileket neki, hogy mikor várható a kód, amire nagy nehezen (3-4 nap múlva) úgy reagál, hogy napok kérdése. Hát nagyon remélem, hogy nem egy átverés áldozata lettem és valahol bízom abban, hogy valamikor csak ideér az a cipő. De egyébként ilyenkor milyen mód van arra, hogy visszakaphassam a pénzemet. A vaterán lehet valahol panaszt tenni?Vagy ilyen esetben már csak a rendőrség marad? |
|
|
|
2011-10-25 06:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-09-24 07:42 Azonosító: 1 545 015 |
Dudlerin(71 a reg akitől rendeltem cipőt. Átutaltam, de nem jött meg. Telefonon is beszéltem vele az átutalást követően és ígérte, hogy 5 hét alatt megjön. Törölték a lapját. Gyanítom hogy ismét itt van újabb néven és talán sokakat becsap ismét.
|
|
|
|
2011-01-30 19:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 59 Regisztrált: 2010-12-26 10:40 Azonosító: 1 417 019 |
Szia!Ez az anni véletlen nem Viktória?Köszi
|
|
|
|
2011-01-30 12:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-01-30 12:31 Azonosító: 1 423 077 |
Kedves Fórumozók!Hasonlóan játam,csak én anni65 nevű felhasználóval.Leütöttem,megnyeretem,pénzt elutaltam dec.29-én-áru még nincs és ahogy néztem az értékeléseit-nem is lesz.Lehet,hogy ugyanazon személyek?
|
|
|
|
2011-01-19 10:07
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-01-13 23:40 Azonosító: 938 987 |
Sziasztok!
Én szerettem volna egy Nike cipőt venni. De volt annyi eszem, hogy megkérdezzem eredeti-e. Választ nem kaptam azóta sem, csak letiltott hogy nem szólhatok és nem licitálhatok a termékeire. Kérdezem én, akkor eredeti? Utánam megkérdezte tőle még valaki,de annak sem válaszolt, viszont aki a méret felől érdeklődött, azoknak egyből visszaírt. Vajon miért? |
|
|
|
2010-06-08 09:56
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-04-16 09:54 Azonosító: 1 117 867 |
sziasztok nekem is le nyulták a pénzt de másik néven lehetséges hogy többször regizet és igy szorakozik
|
|
|
|
2010-06-02 13:43
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-06-01 14:16 Azonosító: 1 190 428 |
5 hét után visszakaptam ma a pénzem, az árú sehol, megfelelő magyarázat sehol, azt ígérte hogy minden károsult visszakapja a pénzét, csak JELENTKEZZETEK NÁLA, írjatok neki levelet, és legyetek kitartóak akkor talán ti is visszakaptok minden pénzt !!!!
|
|
|
|
2010-06-01 17:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-06-01 17:48 Azonosító: 1 190 966 |
Szia! Én is így jártam.... csak én nem ennél az eladónál. Én is egy ócska bóvlit kaptam egyenesen Kínából
|
|
|
|
2010-06-01 14:26
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-06-01 14:16 Azonosító: 1 190 428 |
vigyázzatok csaló szed be pénz külföldről érkezett convers cipőkre, INGYEN posta jeligével, én csak 6500 -at buktam, de van aki sokkal többet, VÁROM A KÁROSULTAK JELENTKEZÉSÉT, hogy összeálljunk ellene, mert 20eft érték alatt nem foglalkozik vele a rendőrség...KÉRLEK JELENTKEZZETEK- az eladó neve DUCKMANDRAKE (XBOXGAMER E-MAILLEL)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 18:57 |