Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-02-12 12:39
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
"Kedves Vatera! *** Tegnap az Ügyfélszolgálatra is írtam kétszer más ügyben, onnan sem katam még automata Ticketet sem. Nincs személyzet??? Kedves SPeti73! Legyen kedves megadni milyen főtémában és altémában küldte üzenetét, elküldés után a lapon a köszönjük továbbítottuk üzenet megjelent -e? Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-11 22:03
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Engedtessék meg olyan böngészőt használni, ami ha eddig működött, talán nem abban van a hiba.. Meg vagyon engedve. (A Mozilla Firefox a gyengék útja. Az igazi férfi Internet Explorert használ - kaland, veszély, kockázat! -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2009-02-11 21:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 351 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hungary Azonosító: 27 |
Hát nekem nem. Tessék Firefoxot használni. Van annak még egy előnye: ha a link elején a "http://"-t elhagyod, akkor is megérti, hogy mit szeretnél tőle. És úgy nem minősíti a fórummotor tiltott linknek. Engedtessék meg olyan böngészőt használni, ami ha eddig működött, talán nem abban van a hiba.. A hozzászólást -szytam- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-11 21:59 |
|
|
|
2009-02-11 21:55
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Ilyen ma a termékfeltöltés oldal.A kategóriaablakok oldalra mászva nyílnak, túlérve a monitor szélességén a kikiáltási és többi ár rubrika is viszinztesen mászik h ttp://kepfeltoltes.hu/view/090211/elcs_szva_www.kepfeltoltes.hu_.jpg /a linkben van egy szóköz a h betű után , csak igy tudtam ide tenni/ Hát nekem nem. Tessék Firefoxot használni. Van annak még egy előnye: ha a link elején a "http://"-t elhagyod, akkor is megérti, hogy mit szeretnél tőle. És úgy nem minősíti a fórummotor tiltott linknek. A hozzászólást -Putyur- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-11 21:55 -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2009-02-11 21:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 351 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hungary Azonosító: 27 |
Ilyen ma a termékfeltöltés oldal.A kategóriaablakok oldalra mászva nyílnak, túlérve a monitor szélességén
a kikiáltási és többi ár rubrika is viszinztesen mászik h ttp://kepfeltoltes.hu/view/090211/elcs_szva_www.kepfeltoltes.hu_.jpg /a linkben van egy szóköz a h betű után , csak igy tudtam ide tenni/ A hozzászólást -szytam- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-11 21:53 |
|
|
|
2009-02-11 21:26
Létrehozva:
|
|
|
Borzalmas ma este a termékfeltöltő lap! Szét van esve, csúszva, kurzorral kellhuzigáni mert oldalra szélesedik!! ... ??? Nálam semmi baja... -------------------- Putyur
|
|
|
2009-02-11 21:25
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-11-01 00:44 Azonosító: 36 491 |
Üdv!
Kérnék kis segítséget! Tegnap kaptam egy értesítő emailt, h az egyik termékemre megérkezett az első érvényes licit! Ma megnéztem, és nem licitált a termékemre senki! Hogy van ez? Köszi |
|
|
|
2009-02-11 21:19
Létrehozva:
|
|
|
Borzalmas ma este a termékfeltöltő lap!
Szét van esve, csúszva, kurzorral kellhuzigáni mert oldalra szélesedik!! Remélem ez egy hiba ami elhárul, nem egy újy dizájn!!! Köszönöm, hogy szólhattam! |
|
|
|
2009-02-11 21:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 194 Regisztrált: 2008-01-30 20:24 Azonosító: 98 218 |
"Kedves Vatera!
Szép és jó az új Személyes menü, kimondottan tetszik a többmezős verzió, hogy minden előttem lehet, nem kell mindig visszalépkednem, ha más funkciót tervezek használni. Viszont komoly probléma van a "Tájékoztató vásárlásaimról/eladásaimról" mezővel. Történetesen össze-vissza keverednek a termékek: Licitáltnak mutat rég lejárt, már eladott/megvásárolt termékeket, s duplikációk, sőt, triplázások jelennek meg rendszeresen. Remélem, hamarosan ezt orvosolják a továbbítás után a felelős kollégák. Köszönöm!" Ezt tegnap beírtam a megfelelő topikba, azóta semmi reakció nem történt... Tegnap az Ügyfélszolgálatra is írtam kétszer más ügyben, onnan sem katam még automata Ticketet sem. Nincs személyzet??? |
|
|
|
2009-02-11 00:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 194 Regisztrált: 2008-01-30 20:24 Azonosító: 98 218 |
Aki tudja kérem válaszoljon!!! A Vaterán most bonyolítom első eladásomat, és képtelen vagyok megváltoztatni a villámárat. massiveauto A licitált terméked a licitáltak közt találod meg. Ha az új többmezős menüt használod, akkor bal felül: Eladás - Licitált áruk. Itt a termékkód helyett a nevére kattintasz, így tudod módosítani. Ha már van rajta licit, akkor már csak a minimálárat lehet, ha nem érték el. Szólj a vevőnek, adja meg a minimálárat, hisz épp annyiban egyeztetek meg. Akkor le tudod zárni (Licitált áruk - kép alatt: lezár), de ekkor is még 24 óra van hátra a végéig. Ha ennél sürgősebb, meg kell győznöd a vevőt, nyugodtan üsse le villámáron, akkor azonnal lezárul. Ez esetben rád van utalva, hogy tényleg odaadd neki 45-ért. Te viszont a villámár után fizetsz jutalékot, ez azért még nem katasztrófa... |
|
|
|
2009-02-11 00:14
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Aki tudja kérem válaszoljon!!! A Vaterán most bonyolítom első eladásomat, és képtelen vagyok megváltoztatni a villámárat. Egyébként, ha az eladni kívánt termékeimre kattintok, akkor azt írja, hogy nincs ilyen. De ha a licitáltakra, akkor kihoz egy táblázatot, de abba nem tudok belépni. ... massiveauto sehogy. licitált tételen nem lehet, csak minimál árat. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-02-11 00:14
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Aki tudja kérem válaszoljon!!! A Vaterán most bonyolítom első eladásomat, és képtelen vagyok megváltoztatni a villámárat. Egyébként, ha az eladni kívánt termékeimre kattintok, akkor azt írja, hogy nincs ilyen. De ha a licitáltakra, akkor kihoz egy táblázatot, de abba nem tudok belépni. Ha valaki tudja, hogyan tudom "ócsítani" a cuccot, kérem gyorsan jelezze. Előre is köszönöm! üdv.: massiveauto a villámárat nem tudod megváltoztatni, mert van rajta licit. csökkentsd a minimálárat, és zárd le az aukciót. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-02-11 00:01
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2009-02-10 23:49 Azonosító: 471 215 |
Aki tudja kérem válaszoljon!!! A Vaterán most bonyolítom első eladásomat, és képtelen vagyok megváltoztatni a villámárat. Egyébként, ha az eladni kívánt termékeimre kattintok, akkor azt írja, hogy nincs ilyen. De ha a licitáltakra, akkor kihoz egy táblázatot, de abba nem tudok belépni. Ha valaki tudja, hogyan tudom "ócsítani" a cuccot, kérem gyorsan jelezze. Előre is köszönöm! üdv.: massiveauto |
|
|
|
2009-02-10 18:54
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
T. Vatera admin. A játékban valo részvételröl érdeklődnék. Az első játékhétnél 01 19-én volt egy 3600ft-os üzletem de az esélyeim 0-mutatnak, lehet hogy ez még tul korán volt? Azota volt még üzletem 1000Ft-felett de mindeggyik hétnél 0-az esélyem ÉN MIÉRT NEM? Várom Válaszukat Üdv: Nagydajab Kedves nagydajab! Az akció 2009. január 14. déli 12 órától 2009. február 25. déli 12 óráig tart, így a január 9-én vásárolt termékért nem jár esély. Nyerési esély csak a mindkét fél által sikeresen lezárt vásárlás után jelenik meg. Vásárlásairól az eladó még nem készített visszajelzéseket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-10 18:40
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 30 Regisztrált: 2007-04-20 21:50 Azonosító: 6 291 |
T. Vatera admin.
A játékban valo részvételröl érdeklődnék. Az első játékhétnél 01 19-én volt egy 3600ft-os üzletem de az esélyeim 0-mutatnak, lehet hogy ez még tul korán volt? Azota volt még üzletem 1000Ft-felett de mindeggyik hétnél 0-az esélyem ÉN MIÉRT NEM? Várom Válaszukat Üdv: Nagydajab |
|
|
|
2009-02-10 17:18
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera Moderátor! Volna egy gondolatom-javaslatom,ami szerintem jelentősen "biztonságosabbá" tenné az aukciózást... Egy olyan apróság bevezetésre kerülne,mely szerint legalább húsz/vagy több/ üzletkötésig csak a vásárlói státusz lenne használható. Húsz különböző eladótól érkezett pozitív,azaz negatív értékelés nélkül eltöltött X -idő "hozná magával" az eladói státusz létjogosulságát ! Esetleg újab húsz /vagy több/ üzletig még limitálva lenne a max. feltölthető árumennyiség is... Ezen "apróság" mai meglétekor nem fordulhatnának elő,a mára már jelenség számba menő csalássorozatok...Tulajdonképpen a Vatera egy automatikus "regisztrációt" vezetne be,hiszen sokan,függetlenül kell véleményezzük az új partnert-megnyerve ezáltal a mi,és mások bizalmát. Igenis legyen egy elérési útja-módja az eladói státusznak...! Ez csupán egy gondolat volt az előttem szóló sok jó ötlet mellett..,köszönettel : Frey Kedves badooo! Az eladók igen csekély százaléka jön a vaterára rossz szándékkal, nem lenne szerencsés a többi ezer korrekt eladót, így korlátozni. Már maga a bankszámla ellenőrzése is igen komoly akadály az eladók számára, bár kétség kívül hazánkban az elektronikus piacterek közt a legszigorúbb ellenőrzési mód egy adásvételhez. Ráadásul a legutóbbi sajnálatos eset előtt nem csak több ezer forint értékű vásárlásokat, hanem eladásokat is bonyolított a csaló, korrekt régi több száz vagy ezer visszajelzéssel rendelkező felhasználókkal. A biztos megoldás ha figyelünk és kellő körültekintéssel folytatunk adásvételeket! - Nézze meg az eladó regisztrációjának időpontját és ahhoz viszonyítva ellenőrizze, hogy mennyi adásvételt bonyolított le. Minél régebbről és minél több eladóként sikeres és pozitív adásvétele van annál megbízhatóbb az eladó. - Nézze meg az eladóról értékelést készítők regisztrációjának időpontját és a visszajelzéseiket is. Minél több teljes jogú felhasználó (zöld színű a felhasználónevük) és/vagy minél több különböző felhasználótól kapott visszajelzéssel rendelkezik az illető annál megbízhatóbb! - Kattintson a visszajelzések mellett a termékkódra és ellenőrizze, hogy az eladó mit és milyen értékben adott el vagy vásárolt. Ellenőrizze, hogy az adásvétel és a visszajelzés közt mennyi idő telt el. Az adásvétel utáni azonnali vagy túl korai visszajelzés esetén gyanakodjon! Egy adásvétel csak ritkán zárul le rövid idő alatt, elképzelhető, hogy a felhasználók célja kizárólag az volt, hogy a pozitív visszajelzésekkel a bizalmat erősítsék meg a leendő vevőkben. - Nézze meg, hogy a felhasználó eladóként vagy vevőként kapott e visszajelzést, - az információ a visszajelzések mellett szerepel. Amennyiben eladóként van több sikeres, pozitív visszajelzése úgy nagyobb a valószínűsége, hogy eladóként már nagyobb tapasztalattal rendelkezik, eladóként megbízhatóbb. - Gyanakodjon, ha egy – jellemzően nemrég regisztrált - felhasználó hirtelen több nagy értékű vagy újdonságnak számító termékeket kínál eladásra a piaci árnál kedvezőbben! Ugyan a Vaterán a piaci árnál jóval kedvezőbben vásárolhat egyedi, kurrens termékeket, de csak igen ritkán történik az meg, hogy egy eladónak több kedvező árú terméke is legyen! Amennyiben a termék az eladó tulajdonában van nem okozhat gondot az eredeti adásvételt igazoló dokumentumok jól látható formában való közzététele sem, bátran kérjen róla másolatot, a tisztességes eladó ezt nem fogja megtagadni! Tehát nagyobb figyelem és nem szabad engedni az olcsó ár csábításának! Egy példán szemléltetve a legutóbbi esetből: Igen ritka ha egy eladónak több vadonatúj iphone 16bg-os telefonja van 60ezer forintért. Ha ilyet látunk ne az legyen az első, hogy másnap már utaljuk is az összeget, hanem érdemes a fentiek alapján egy kicsit utánajárni a terméknek és az eladónak is. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-08 22:10
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-04-06 17:52 Azonosító: 130 906 |
Üdv! Milyen formátumban tudok hivatkozást linkelni az egyéb termékeimre egy termék leírása után?
|
|
|
|
2009-02-08 21:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 166 Regisztrált: 2007-11-18 15:40 Azonosító: 46 180 |
Én is váltottam már ... Semmi különös nincs vele ... De akkor jársz jól, ha a változtatás időpontjában még él a régi mailod is, meg az új is ... Köszi, ez természetes, csak nem találtam utalást a szabályzatban rá. A bankszámla váltás macerás, meg a telefon is, ha jól vettem ki. -------------------- Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van. |
|
|
|
2009-02-08 18:30
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Csak egy kérdés: Ha megváltoztatom az email címemet, az von valamit maga után? Én is váltottam már ... Semmi különös nincs vele ... De akkor jársz jól, ha a változtatás időpontjában még él a régi mailod is, meg az új is ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2009-02-08 11:54
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Sziasztok! Kérlek segítsetek.Szeretnék eladni a vatera oldalon de nem tudom az átutalás hogy történik.Csináltattam bankkártyát hogy legyen bankkártyaszámom amit hozzám tudnak rendelni.Azt élesíttettem majd a postán rózsaszín csekken feladtam a 100 ft-ot de azt írták visza a vaterások hogy ez így nem jó.Akkor most a bankba menjek és a bankkártyámmal utaljak vagy ezt hogy kell? Kedves Totti000! A rózsaszín csekkes befizetés nem megfelelő. Kérjük, pontosan a regisztrációnál megadott módon járjon el. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 21:38 |