Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-09-20 15:58
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Majd öröklődik a moderátori trón, mint egy jóféle királyságban vagy diktatúrában Rendben, beleegyezem, de csak ha szentül megígéri, hogy az elkövetkező 40 évben erre nem kerül sor. Vajon a diktatúrás hasonlata teljesen véletlen volt? Komolyra fordítva a szót. Látom, hogy szanaszét vagyunk. Este szerettem volna megbeszélni Önnel valamit, ami nagyon felizgatott. Nagy hatalmas vitára számíthat, természetesen úgy, ahogy jól csináljuk. Indulatok nélkül, csak agyból. Nagyon szeretném, ha úgy zajlana, mint a csillagrendszernél. Ott Ön nagyon csúcs volt. Éppen ezért egyáltalán nem bánom még azt sem, ha csak napok múlva válaszol. Persze lehet, hogy egy mondattal le tudja zárni megnyugtatóan a dolgot. Ez lenne a legjobb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 15:07
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
1. Akkor ez is Leó keze munkáját "dicséri". 2. Jobb ez így. Mindenkit Önhöz mérünk. (Látom, amint az aggastyán Benz remegő fejjel, ősz hajzattal, kihullott fogakkal nyomkodja a klaviatúrát, minden második próbálkozásra eltalálva egy-egy billentyűt. Már 2132-t írunk. Generációk hullottak el, kiket az orbánc, kiket a kor, másokat az idegbaj vitt el. De Benz nem hajthatja örök álomra megfáradt bölcs fejét, mert a felnövekvő nemzedék mind az ő szaváért és katonás stílusáért epekedik. Majd öröklődik a moderátori trón, mint egy jóféle királyságban vagy diktatúrában -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-09-20 10:17
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 027 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! 1. Nem emlékszem rá így hirtelen, de gondolom az átrendezés áldozata lett. 2. Megvan még, de egyelőre nem erőltetjük 1. Akkor ez is Leó keze munkáját "dicséri". 2. Jobb ez így. Mindenkit Önhöz mérünk. (Látom, amint az aggastyán Benz remegő fejjel, ősz hajzattal, kihullott fogakkal nyomkodja a klaviatúrát, minden második próbálkozásra eltalálva egy-egy billentyűt. Már 2132-t írunk. Generációk hullottak el, kiket az orbánc, kiket a kor, másokat az idegbaj vitt el. De Benz nem hajthatja örök álomra megfáradt bölcs fejét, mert a felnövekvő nemzedék mind az ő szaváért és katonás stílusáért epekedik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 09:13
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Szép reggelt, elnézést az ismétlésért, már egy futó mosolynál több telik tőlem. Két dolgot szeretnék kérdezni, aztán elrohanok, tehát nagyon ráér a válasszal. 1. Volt az a Verás topik régen. Az hová lett? Tök vicces volt, ugyan már gyakorlati jelentősége nincsen, viszont roppant szórakoztató. 2. Már egy ideje szeretném megkérdezni, csak gyűjtögettem a bátorságot hozzá, na és ugye a megfogalmazás sem mindegy. Kedves zejopy! 1. Nem emlékszem rá így hirtelen, de gondolom az átrendezés áldozata lett. 2. Megvan még, de egyelőre nem erőltetjük -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-20 07:47
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Szép reggelt, elnézést az ismétlésért, már egy futó mosolynál több telik tőlem. Két dolgot szeretnék kérdezni, aztán elrohanok, tehát nagyon ráér a válasszal. 1. Volt az a Verás topik régen. Az hová lett? Tök vicces volt, ugyan már gyakorlati jelentősége nincsen, viszont roppant szórakoztató. 2. Már egy ideje szeretném megkérdezni, csak gyűjtögettem a bátorságot hozzá, na és ugye a megfogalmazás sem mindegy. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-20 07:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-20 04:03
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 22:23
Létrehozva:
|
|
De hiszen mondtam már, hogy az enyémeket nem kell. Szerintem az volt, de jó így is. Különben tök édes volt, mármint Ön, bár nem ez a legjobb szó, de mindenképpen érdemesnek tartom megemlíteni, szóval ma nőtt a szememben már megint pár centit és pont azért, mert a megnyilvánulása teljesen spontán volt. Szóval nem ragozom tovább, inkább idézem: "Egyébként a módosításra visszaküldés egyik nagy előnye, hogy nem okoz kárt az eladónak." Mondtam már hogy..... ? Különben, ezt a mondatát nyomtassa ki, keretezze be, és ha valaki egy rossz szót szól Önre, akkor dugja az arcába, de pont azzal a lendülettel, amivel én tenném. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-19 22:14
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-09-19 21:47
Létrehozva:
|
|
Természetesen De hiszen mondtam már, hogy az enyémeket nem kell. Ha semleges forrásról van szó, akkor igen. Szerintem az volt, de jó így is. Különben tök édes volt, mármint Ön, bár nem ez a legjobb szó, de mindenképpen érdemesnek tartom megemlíteni, szóval ma nőtt a szememben már megint pár centit és pont azért, mert a megnyilvánulása teljesen spontán volt. Szóval nem ragozom tovább, inkább idézem: "Egyébként a módosításra visszaküldés egyik nagy előnye, hogy nem okoz kárt az eladónak." Mondtam már hogy..... ? Különben, ezt a mondatát nyomtassa ki, keretezze be, és ha valaki egy rossz szót szól Önre, akkor dugja az arcába, de pont azzal a lendülettel, amivel én tenném. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 21:34
Létrehozva:
|
|
És minden aukciót ellenőriznek? Természetesen Betehettem volna a cikk linkjét? Ha semleges forrásról van szó, akkor igen. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-19 18:00
Létrehozva:
|
|
Van oka És minden aukciót ellenőriznek? Igen, ha minden igaz, akkor már fent van az aukció (én még nem láttam, de tudok róla). Betehettem volna a cikk linkjét? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 17:54
Létrehozva:
|
|
Közben gondolkodtam. Van oka És még valami, ami más, nem mertem linket betenni:... Igen, ha minden igaz, akkor már fent van az aukció (én még nem láttam, de tudok róla). -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-19 17:51
Létrehozva:
|
|
Ebben nem segítenek azok a kereső motorok? Minden aukciót módosíttatnak? Közben gondolkodtam. Hazatéptem a suliból, csináltam 86 fényképet szinte futva, hogy a vihar előtt végezzek, csúcs voltam, győztem. Számomra az lenne a kézenfekvő, (de persze Önök onnan bentről.... ezt tudjuk), hogy kiküldenék egy e-mailt az összes felhasználónak, amiben jelezném, hogy ezt a lökött dumát többet nem lehet használni, ahol meglátom, irgum-burgum, és ejnye-bejnye. Szabnék egy határidőt, És a határidő előtt 3 nappal megismételném ezt a levelet. Tök sokan kijavítanák szerintem, mert biztosan vannak olyanok, akik csak azért írták be, mert másnál is látták és azt hitték, hogy ez jó. A határidő lejárta után kezdeném csak el az ellenőrzést. Na és nem irigylem Önöket ezért a munkáért, de ha éppen nagyon sírnak, vigasztalják egymást, hogy zejopynak sem jobb. Ma négykor keltem és holnap is, mert annyi dolgom van, hogy este már nem fér bele, mert szinte beleájulok az ágyba, képtelen vagyok este 10 után érdemi munkát végezni, pedig nagyon szeretnék. És még valami, ami más, nem mertem linket betenni: "Mezlicittel kíván segíteni a Ferencváros a DVTK ifjú kapusának, Rakaczki Bencének, akinél az orvosok pár hónapja leukémiát diagnosztizáltak. A fővárosi klub keddi tájékoztatása szerint a csapat NB I-es kerete és szakmai stábja egy dedikált mezt, valamint a Diósgyőr elleni mérkőzés kezdőrúgását bocsátja licitre a Vatera.hu honlapon. Emellett támogatói jegy vásárlására is van lehetőség, a vevők darabonként 500 forinttal segítik a fiatal játékos felépülését. A Ferencváros az akció teljes bevételét jövő vasárnap, a DVTK elleni mérkőzés előtt adja át Rakaczki Bencének, illetve hozzátartozóinak. Augusztusban az FC Barcelona együttese is jobbulást kívánt Rakaczkinak, az ötlet Francisco Paco Gallardótól, a DVTK spanyol középpályásától származott, aki a Sevillában öt évig volt csapattársa a katalánok jobbhátvédjének, Daniel Alvesnek." A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-19 17:51 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 16:12
Létrehozva:
|
|
Igazán nincs mit Elkezdtük a kamu uniós jogszabály hivatkozást tartalmazó aukciók kiszűrését. Napi 4000db-ra van kapacitás, így is eltart majd egy darabig a rendrakás Ebben nem segítenek azok a kereső motorok? Minden aukciót módosíttatnak? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 16:03
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Köszönjük a gondoskodását. Igazán nincs mit Elkezdtük a kamu uniós jogszabály hivatkozást tartalmazó aukciók kiszűrését. Napi 4000db-ra van kapacitás, így is eltart majd egy darabig a rendrakás -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-09-19 13:59
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Köszönjük a gondoskodását. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-19 12:36
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Hytech lelkem, erre képzelj egy szép nagy piros masnit. Desszert az ebédedhez. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3822154 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-09-19 10:41
Létrehozva:
|
|
Hytech lelkem, erre képzelj egy szép nagy piros masnit. Desszert az ebédedhez.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3822154 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-18 21:58
Létrehozva:
|
|
Ez ma téged illet, mert rávilágítottál valamire nekem, ami így jó, jobb. És ezentúl nem fogok kiakadni, ha valaki azt kéri, hogy csomagoljak gondosan. Szóval neked: -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-09-18 21:55
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Teljesen jó nézőpont, amit mondtál. Az a vevőm, aki legutóbb ilyet írt, úgy sakkozott, hogy 4500 Ft-ba beleférjen a posta, meg az áru. Úgy kérte az engedményt. Valószínűnek tartom, hogy erre ebben a hónapban ennyi pénze volt. Neki ez is sok. Fontos, hogyha már rászánja a pénzt, akkor egyben kapja meg. Neki csak egy plusz mondat megírása, én meg csak elolvasom és így is, úgy is gondosan csomagolok. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 10:39 |