Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-09-16 19:54
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Tényleg? Dejó... Akkor segíts kérlek. Vagy mennyek el a rendőrségre, tegyek feljelentést, járjak a bíróságra 2 éven keresztül mert ez a drága gyerek nem fog megjelenni 1x sem a tárgyaláson az is biztos. Ez lett volna a javaslatod? Ezt csak végső esetben javasoljuk, először mindig az eladóval kell megpróbálni, dokumentált módon megbeszélni a problémát. Az esztétikai állapot sajnos elég szubjektív kategória, erre nem hivatkozhatsz komolyan, de ha tényleg egy más típusú telefont kaptál, mint ami a termékleírásban volt, akkor a szerződésetek semmis, köteles visszavenni a telefont. Amennyiben ezt elismerte, vagy tudod bizonyítani, akkor lehet ügyvéddel felszólítani, rendőrségi feljelentést kilátásba helyezni. Persze látom, hogy az értékelést már elhamarkodottan megadtad, a "tranzakció létrejött" jelölést tetted, ezen már nem nagyon tudsz változtatni, sőt, ha viszont negatívot kapsz, és nincs meg írásban egyértelműen, hogy melyikőtök a hunyó, azt sem fogod tudni töröltetni. |
|
|
|
2011-09-16 18:09
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 041 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
De most mond meg. Te mit tennél? Mert ha bemész a rendőrségre 2évig húzzák nyúzzák a dolgot, mire lenne valami belőle, akkor ez a ................. úgysem jelenne meg a bíróságon.... Kérdezz meg egy jogászt, de ha nincs ilyen ismerősöd, menj be a rendőrségre, ők biztosan meg tudják mondani, hogy érdemes-e a dologgal foglalkozni. Kötelesek felvilágosítást adni. A távolabbi múltban én is jártam náluk, többször is, nagyon kedvesek voltak és segítőkészek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-16 17:36
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2009-12-15 10:26 Azonosító: 888 266 |
De most mond meg. Te mit tennél? Mert ha bemész a rendőrségre 2évig húzzák nyúzzák a dolgot, mire lenne valami belőle, akkor ez a ................. úgysem jelenne meg a bíróságon....
|
|
|
|
2011-09-16 17:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 041 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Vagy mennyek el a rendőrségre, tegyek feljelentést, járjak a bíróságra 2 éven keresztül mert ez a drága gyerek nem fog megjelenni 1x sem a tárgyaláson az is biztos. Ez lett volna a javaslatod? Ha viszont nem akarod jogi útra terelni az ügyet, akkor nem tud senki segíteni. Mégsem javasolhatjuk, hogy verd meg, vagy hasonló. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-16 17:27
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2009-12-15 10:26 Azonosító: 888 266 |
Kinek gratulálsz, és mihez? Írtál már ez ügyben, akkor megpróbáltam tájékozódni tőled, hogy segíthessek, de nem válaszoltál. Látom már elrendezted magaddal a dolgot, feltetted a a nem gyenge esztétikai hibás telefont... Egy felhasználó kitiltásának megvannak a szabályai, az kevés, hogy ide írsz és vádaskodsz. Tényleg? Dejó... Akkor segíts kérlek. Vagy mennyek el a rendőrségre, tegyek feljelentést, járjak a bíróságra 2 éven keresztül mert ez a drága gyerek nem fog megjelenni 1x sem a tárgyaláson az is biztos. Ez lett volna a javaslatod? |
|
|
|
2011-09-16 17:14
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok! Vásároltam egy telefont és nem azt kaptam meg. Így buktam 37e ft ot! Az eladó már a telefonhívásaimra sem válaszol! Feltettem Vaterára a terméket eladni mert én nekem nem erre a készülékre lenne szükségem. Egy hibátlan teljesen újszerű terméket hirdetett, és helyette egy más típusszámú telefont kaptam meg, nem gyenge esztétikai hibákkal. Az eladó neve EricRoberts_v . Szerintem érdemes lenne kitiltani innen, mihamarabb..... Gerinctelen egy..................................... Teljesen efl vagyok háborodva! 37-e ft-ot kilöktem az ablakon. Gratulálok..... Kinek gratulálsz, és mihez? Írtál már ez ügyben, akkor megpróbáltam tájékozódni tőled, hogy segíthessek, de nem válaszoltál. Látom már elrendezted magaddal a dolgot, feltetted a a nem gyenge esztétikai hibás telefont... Egy felhasználó kitiltásának megvannak a szabályai, az kevés, hogy ide írsz és vádaskodsz. |
|
|
|
2011-09-16 11:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Vásároltam egy telefont és nem azt kaptam meg. Így buktam 37e ft ot! Az eladó már a telefonhívásaimra sem válaszol! Feltettem Vaterára a terméket eladni mert én nekem nem erre a készülékre lenne szükségem. Egy hibátlan teljesen újszerű terméket hirdetett, és helyette egy más típusszámú telefont kaptam meg, nem gyenge esztétikai hibákkal. Az eladó neve EricRoberts_v . Szerintem érdemes lenne kitiltani innen, mihamarabb..... Gerinctelen egy..................................... Teljesen efl vagyok háborodva! 37-e ft-ot kilöktem az ablakon. Gratulálok..... |
|
|
|
2011-09-16 09:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Van egy "vevőm",aki nem jelentkezik,e-mail-re,sms-re nem válaszol. Meddig illik várni ilyenkor? Köszi a választ! Tisztelt anya1maci! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-09-16 08:59
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Van egy "vevőm",aki nem jelentkezik,e-mail-re,sms-re nem válaszol. Meddig illik várni ilyenkor? Köszi a választ! Én összesen 10 napot várok. Megvan erre a saját kialakított protokollom. A leütés napján megy az első mail, két nap múlva a második. A leütéshez számított 7. napon küldöm az utolsó levelet, ebben már megírom, hogy továbbítom a levelezést a Vaterának, és ha nem jelentkezik 2 napon belül, az árut újraindítom és negatív értékeléssel zárom az adásvételt. Mielőtt beírom a negát, még egyszer azért megpróbálom felhívni telefonon. Azt írtam, amit én csinálok, lehet ennél jobban is, másképpen is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-16 08:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2011-09-15 20:58 Azonosító: 1 544 237 |
Sziasztok!
Van egy "vevőm",aki nem jelentkezik,e-mail-re,sms-re nem válaszol. Meddig illik várni ilyenkor? Köszi a választ! |
|
|
|
2011-09-15 23:06
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2011-08-07 18:50 Azonosító: 1 540 142 |
|
|
|
|
2011-09-15 21:43
Létrehozva:
|
|
Sziasztok Fizettem, nem jött semmi, eladó nem válaszol. Rendőrség meg volt. Ilyenkor mire lehet számítani? Nem sok mindent mondtam a rendőrségnek, mivel csak néhány adatok tudok (név, telszám, számlaszám). Ott azt mondták, nem keresik meg a Vaterát. Köszönöm! Szerintem egyelőre várni tudsz csak. Bevitted a kinyomtatott terméklapot? És ők mit mondtak azon kívül, hogy nem keresik meg a Vaterát? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-15 21:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2011-08-07 18:50 Azonosító: 1 540 142 |
Sziasztok
Fizettem, nem jött semmi, eladó nem válaszol. Rendőrség meg volt. Ilyenkor mire lehet számítani? Nem sok mindent mondtam a rendőrségnek, mivel csak néhány adatok tudok (név, telszám, számlaszám). Ott azt mondták, nem keresik meg a Vaterát. Köszönöm! |
|
|
|
2011-09-15 14:17
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
exprowler felhasználónak igazán megnézhetné valaki a kapcsolatait miszi80 és makitaboy nevű felhasználókkal sőt a jelenleg árult simsonját már harmadjára árulja úgy hogy már kétszer elkelt. De több ilyen terméke volt már ami ráadásul sikeres adásvétel után is fent volt újra a termékei közt. Tisztelt Sonic74! Mind a három felhasználónevet inaktiváltuk. Köszönjük a bejelentést. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-15 14:02
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-07-19 19:35 Azonosító: 670 706 |
exprowler felhasználónak igazán megnézhetné valaki a kapcsolatait miszi80 és makitaboy nevű felhasználókkal sőt a jelenleg árult simsonját már harmadjára árulja úgy hogy már kétszer elkelt. De több ilyen terméke volt már ami ráadásul sikeres adásvétel után is fent volt újra a termékei közt.
|
|
|
|
2011-09-15 08:52
Létrehozva:
|
|
Nem értem, hogy miért nem tudok töröltetni egy rosszindulatú negatív értékelést. ... Tisztelt jns007! A beküldött információkból az ügyfélszolgálatos kollégák nem tudták eldönteni, hogy melyik félnek van igaza. Azóta viszont a vevő reagált a kapott értékelésre és ennek tartalma alapján az előbb töröltük a tőle kapott negatívot. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-14 22:29
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2007-03-01 14:20 Azonosító: 212 |
Nem értem, hogy miért nem tudok töröltetni egy rosszindulatú negatív értékelést.
Több mint 340 pozitív értékelésem van ezen az oldalon. Emögött nem kevés munka áll. Utoljára 2010. májusában (!) zárult aukcióm. 2011. júniusában külföldre költöztem ezért nem is használom az oldalt. 2011. augusztusában kaptam egy e-mail értesítést, hogy egy 2010. májusában zárult aukciómra befutott egy negatív értékelés. Utánanéztem az 1 évvel korábbi e-maileknek a konkrét aukcióval kapcsolatban és találtam is egy levelet az illető vásárlótól melyben azt az ajánlatot teszi, hogy az aukció záró/nyertes összegéhez képest féláron megvenné a megnyert terméket. Én ezt az ajánlatot természetesen nem fogadtam el és itt el is akadt a beszélgetés. A vásárló nem jött el a termékért, majd ezek után több mint egy év elteltével negatívan értékelt. Úgy érzem, hogy ezzel a magamról, mint eladóról kialakított képet igazságtalanul negatív irányba befolyásolta, ráadásul több mint 1 esztendő elteltével. Panaszommal megkerestem a Vatera Ügyfélszolgálatot de onnan azt a választ kaptam, hogy az esetemmel nem tudnak foglalkozni: "A Vatera nem tud minden egyes visszajelzést kivizsgálni, hogy az jogos-e vagy sem, ezért a visszajelzések elbírálásában sem vehet részt.". Nálam gyakorlottabb felhasználóktól kérdezném, hogy Ti mit tesztek ilyen esetben? Előre is köszi a tanácsokat. jns |
|
|
|
2011-09-13 13:36
Létrehozva:
|
|
Szép napot mindenkinek! Ajánlom figyelmükbe az alábbi felhasználót, s az értékeléseit. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=932764 Szép színes. Tisztelt majorbalazs74! A felhasználót kizártuk. Köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-13 13:24
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 33 Regisztrált: 2011-06-24 17:07 Azonosító: 1 533 148 |
Szép napot mindenkinek!
Ajánlom figyelmükbe az alábbi felhasználót, s az értékeléseit. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=932764 Szép színes. A hozzászólást -majorbalazs74- szerkesztette a következő időpontban: 2011-09-13 13:25 |
|
|
|
2011-09-12 13:24
Létrehozva:
|
|
......... Mindenesetre ma elmegyek és megteszem az első lépéseket a rendőrségen...hátha.. Jó, hogy van neved és címed, mármint nem neked, hanem, hogy neked megvan az övék. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-26 10:12 |