Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-08-06 21:18
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 955 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szimpatikus a Vitriolos név , de akkor minden irányban legyen az , ne csak egy irányban.. Aki már belopta magát a szívem csücskébe, azzal nem vagyok vitriolos. Persze egy bizonyos határig. Tetszett a zöldséges szösszenet és valami ilyesmire gondoltam . A verőemberek kizárva. Szerintem tök jó lenne, ha az említett urak, vagy hasonló testfelépítésű kollégáik így intéznék az ügyeket. Esetleg uborkaszezonban felbérelném őket én is, és ráuszítanám azokra, akikre neheztelek. Ha azok akik behajtják a 310 forintot , a vevőkre is fordítanának egy kis energiát , lehet visszatérne a bizalom a vaterára . Na akkor ezt tegyük tisztába. Ebben az ügyben van némi papagáj érzésem, de sebaj. Tehát. A tartozást a Vatera kiadja egy behajtó cégnek. Pontosan azért, mert nincs ideje és kapacitása (és szerintem lehetősége) ezzel foglalkozni. A behajtócég, mivel kimondottan ez a profilja, be tudja hajtani a tartozást. Ez nem azonos tevékenység, mint a vevők védelme. Egyébként igenis foglalkozik a vevők védelmével is. Ezzel a cikkel pár napja találkoztam, előkerestem: h ttp://www.portfolio.hu/gazdasag/komoly_novekedes_a_hazai_elektronikus_piactereken.153101.html Szóval van energia ráfordítás, de nem gondolkodhatnak és cselekedhetnek mások helyett. .......... ezértjó a paypal. Bármikor meg tudom állítani a lóvémat ha bizonytalan az árú megérkezése. Ezt itt neeee.. Már tegnap is vágtuk, hogy menő vagy a nemzetközi piacon, ahol, mint tudjuk, minden fenékig tejföl és szuper jó. Pont a könyökömön jön ki a sok tapasztalt "nagytesós" áradozása. Jó a PayPal. Képzeld csak el itthon, amikor a magyar emberek nagy része nem tud neten keresztül utalni. Ha a Vatera kötelezővé tenné a PayPal-t, akkor annyi vásárlót és eladót veszítene, hogy becsukhatná a boltot. ..... Élvezze mindenki a napot -ameddig még van. Köszi. Csak még egy pill. Örülök hogy másnak nincsenek olyan gondjai eladókkal mint nekem. De nem hiszem, hogy a helyesírásom firtatásával el hetne bagatelizálni a dolgot. A piros vizszintes vonal meg nem érdekel addig , ameddig nem az EKG monitoromon látszik.. Így biztos a nyugalmad, jó is az. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-06 21:09
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2011-08-03 14:44 Azonosító: 1 539 722 |
Szimpatikus a Vitriolos név , de akkor minden irányban legyen az , ne csak egy irányban.. Tetszett a zöldséges szösszenet és valami ilyesmire gondoltam . A verőemberek kizárva. Élvezze mindenki a napot -ameddig még van. Csak még egy pill. Örülök hogy másnak nincsenek olyan gondjai eladókkal mint nekem. De nem hiszem, hogy a helyesírásom firtatásával el hetne bagatelizálni a dolgot. A piros vizszintes vonal meg nem érdekel addig , ameddig nem az EKG monitoromon látszik.. Azért ez nem egészen így működik. Egyébként dolgozunk egy hasonló fizetési rendszeren. Köszönettel vettem az értékes választ. Ugy látom lessz remény . Thx |
|
|
|
2011-08-06 21:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
...ezértjó a paypal. Bármikor meg tudom állítani a lóvémat ha bizonytalan az árú megérkezése. Azért ez nem egészen így működik. Egyébként dolgozunk egy hasonló fizetési rendszeren. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-08-06 20:59
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2011-08-03 14:44 Azonosító: 1 539 722 |
Vitriolos társadnak nem véletlenül ez a mellékneve. Nem tudom, mit kellene a Vaterának tennie. Tulajdonképpen megkérhetjük a Vaterát, dolgozik ott pár jó testfelépítésű pasi, hátha megteszik a kedvedért, hogy kimennek házhoz, szarrá verik a delikvens fejét, elhordanak a lakásából különböző dolgokat 110 ezer Ft összértékben. Kedves Benz! Az meg egyszerűen felháborító, hogy a Vatera ki meri adni a számlatartozást behajtó cég felé. Ezen a gyakorlaton igazán rögtön, de azonnal változtassanak. Azt gondolom, hogy az új ügyvezető igazgatónő kellően bájos egyén, és feltételezem, vannak még mosolygós hölgyek Önöknél. Na most, a minimum, hogy ők kocsiba vágják magukat, elautóznak (természetesen saját költségen) a tartozással rendelkező felhasználókhoz, ha nem találják otthon őket, akkor akár többször is, és szépen simulékonyan megkérik őket, hogy guberálják már a markukba a hiányzó 310 Ft-ot. Igen. Így kell ezt. Máris forradalmasítottam a Vatera pénzügyi problémáit. A jó pasik verekednek, a csinos hölgyek pedig könyörögnek a számlák kiegyenlítéséért. Benzem, Ön ne menjen sehová, mert nem tudjuk nélkülözni felemelő társaságát. De hogy Ön se maradjon ki a szórásból, azt gondolom, a munkakörét bővíteni kellene. Hogy mivel? És hogy még kevésbé legyek szimpatikus: Vannak piros hullámvonalak. Az nem a sorminta, bár kétségtelen, hogy bizonyos postoknál úgy tűnhet a gyakori megjelenés miatt. Amelyik szó alatt kunkorodik a piros vonal, azt érdemes javítani. Ha nem megy egyből, lehet többször próbálkozni. Egyszer csak sikerül és megszületik a nyelvtani szempontból hibátlan post. Természetesen nem a helyesírásodat kritizáltam, mert azt tiltja a fórumszabályzat, csak aggódom, hogy esetleg zavar a sok piros a hozzászólásodban és segíteni szerettem volna, növelve ezzel a komfortérzetedet. Legkedvesebb Benz! Kérem, ha lehet ne törölje ezt a postot, nem biztos, hogy hamar össze tudok hozni ennyi komoly ötletet az elkövetkezendő hetekben. Szimpatikus a Vitriolos név , de akkor minden irányban legyen az , ne csak egy irányban.. Tetszett a zöldséges szösszenet és valami ilyesmire gondoltam . A verőemberek kizárva. Élvezze mindenki a napot -ameddig még van. |
|
|
|
2011-08-06 18:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 955 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Egyébként gondoltam, hogy korrekt. Több mint 1000 eladás, profi státusz.. Talán csak kicsúszott a számla befizetési határidejéből. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-06 18:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-11-25 14:17 Azonosító: 316 574 |
Egyébként gondoltam, hogy korrekt. Több mint 1000 eladás, profi státusz..
|
|
|
|
2011-08-06 13:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-11-25 14:17 Azonosító: 316 574 |
Nálam nem látszik, hogy inaktív lenne, pedig többször is frissítettem. Ha a cuccai fennmaradtak, akkor csak számlatartozás, vagy ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. Amúgy is eléggé korrektnek tűnik a számadatok alapján. Végleges inaktiválás esetén a futó aukciókat is törlik. Abban az esetben a licitek természetesen érvényüket vesztik. OK, már tényleg nem inaktív. Köszi. Egyszer előfordult, akkor az eladóval együtt tényleg licitemet is törölték. |
|
|
|
2011-08-06 13:28
Létrehozva:
|
|
Üdv! Licitálás után vettem észre, hogy az eladó inaktív. http://www.vatera.hu/c_c_catch_dvd_1470147465.html Most akkor mi van? Érvénytelen, vagy megy minden, mintha aktív lenne? Nálam nem látszik, hogy inaktív lenne, pedig többször is frissítettem. Ha a cuccai fennmaradtak, akkor csak számlatartozás, vagy ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. Amúgy is eléggé korrektnek tűnik a számadatok alapján. Végleges inaktiválás esetén a futó aukciókat is törlik. Abban az esetben a licitek természetesen érvényüket vesztik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-06 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!
Licitálás után vettem észre, hogy az eladó inaktív. http://www.vatera.hu/c_c_catch_dvd_1470147465.html Most akkor mi van? Érvénytelen, vagy megy minden, mintha aktív lenne? |
|
|
|
2011-08-05 17:41
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera-zók ! Arra lennék kíváncsi ha a vatera ilyen hatékonyan tudja a maga pénzét behalytani / bármekkora összeg is /, akkor miért nem tudom én behajtani , csak hosszas perekedés után annak az árunak az összegét , amit kifizettem de soha nem kaptam meg ?? Az én esetemben 110.000ft nem 310 ft.Azóta a telefonja is megszünt tomyxo társunknak, akiről mint kiderűlt már többször több néven is bebukott.. Vitriolos szimpatikus társam mindenre tud megoldást , várom erre is . a Vatera miért és én miért nem? Jogsegély a vatera részéről nekem ?? A rendőrségi feljelentésre való lehetőségemről szóló levelet meg kaptam. De ismét kérdem , a vatera miért hajt végre hogy beszedje a sajátját, amit mi vettünk meg azutáni részét. Ha mi nem vásárolunk neki sem lessz pénze. Minél többen vásárolunk biztonságosan annál jobb a vatera-nak is.. Nagyon jónak tartom a vatera és égyébb ...***..stb...de valami olyasmire gondoltam mint a paypal . ha nincs árú nincs lóvé.. üdvözlettel Vitriolos társadnak nem véletlenül ez a mellékneve. Nem tudom, mit kellene a Vaterának tennie. Tulajdonképpen megkérhetjük a Vaterát, dolgozik ott pár jó testfelépítésű pasi, hátha megteszik a kedvedért, hogy kimennek házhoz, szarrá verik a delikvens fejét, elhordanak a lakásából különböző dolgokat 110 ezer Ft összértékben. Kedves Benz! Az meg egyszerűen felháborító, hogy a Vatera ki meri adni a számlatartozást behajtó cég felé. Ezen a gyakorlaton igazán rögtön, de azonnal változtassanak. Azt gondolom, hogy az új ügyvezető igazgatónő kellően bájos egyén, és feltételezem, vannak még mosolygós hölgyek Önöknél. Na most, a minimum, hogy ők kocsiba vágják magukat, elautóznak (természetesen saját költségen) a tartozással rendelkező felhasználókhoz, ha nem találják otthon őket, akkor akár többször is, és szépen simulékonyan megkérik őket, hogy guberálják már a markukba a hiányzó 310 Ft-ot. Igen. Így kell ezt. Máris forradalmasítottam a Vatera pénzügyi problémáit. A jó pasik verekednek, a csinos hölgyek pedig könyörögnek a számlák kiegyenlítéséért. Benzem, Ön ne menjen sehová, mert nem tudjuk nélkülözni felemelő társaságát. De hogy Ön se maradjon ki a szórásból, azt gondolom, a munkakörét bővíteni kellene. Hogy mivel? És hogy még kevésbé legyek szimpatikus: Vannak piros hullámvonalak. Az nem a sorminta, bár kétségtelen, hogy bizonyos postoknál úgy tűnhet a gyakori megjelenés miatt. Amelyik szó alatt kunkorodik a piros vonal, azt érdemes javítani. Ha nem megy egyből, lehet többször próbálkozni. Egyszer csak sikerül és megszületik a nyelvtani szempontból hibátlan post. Természetesen nem a helyesírásodat kritizáltam, mert azt tiltja a fórumszabályzat, csak aggódom, hogy esetleg zavar a sok piros a hozzászólásodban és segíteni szerettem volna, növelve ezzel a komfortérzetedet. Legkedvesebb Benz! Kérem, ha lehet ne törölje ezt a postot, nem biztos, hogy hamar össze tudok hozni ennyi komoly ötletet az elkövetkezendő hetekben. A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-05 17:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-05 17:14
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera-zók !
Arra lennék kíváncsi ha a vatera ilyen hatékonyan tudja a maga pénzét behalytani / bármekkora összeg is /, akkor miért nem tudom én behajtani , csak hosszas perekedés után annak az árunak az összegét , amit kifizettem de soha nem kaptam meg ?? Az én esetemben 110.000ft nem 310 ft.Azóta a telefonja is megszünt tomyxo társunknak, akiről mint kiderűlt már többször több néven is bebukott.. Vitriolos szimpatikus társam mindenre tud megoldást , várom erre is . a Vatera miért és én miért nem? Jogsegély a vatera részéről nekem ?? A rendőrségi feljelentésre való lehetőségemről szóló levelet meg kaptam. De ismét kérdem , a vatera miért hajt végre hogy beszedje a sajátját, amit mi vettünk meg azutáni részét. Ha mi nem vásárolunk neki sem lessz pénze. Minél többen vásárolunk biztonságosan annál jobb a vatera-nak is.. Nagyon jónak tartom a vatera és égyébb ...***..stb...de valami olyasmire gondoltam mint a paypal . ha nincs árú nincs lóvé.. üdvözlettel |
|
|
|
2011-08-05 16:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Sziasztok!
Hoztam egy erősen tiltólistára javallott vásárlót. ezabiztos a felhasználó neve. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2011-08-04 13:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2009-06-02 18:12 Azonosító: 654 242 |
|
|
|
|
2011-08-04 09:29
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
"Gyűjtők" figyelmébe ajánlom az urat: Booking Egy forintos aukciókra specializálódott, viszont valószínűleg döbbenetesen elfoglalt felhasználó. A felhasználót kizártuk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-04 00:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2009-06-02 18:12 Azonosító: 654 242 |
"Gyűjtők" figyelmébe ajánlom az urat:
Booking Egy forintos aukciókra specializálódott, viszont valószínűleg döbbenetesen elfoglalt felhasználó. |
|
|
|
2011-08-03 17:05
Létrehozva:
|
|
Nála a semlegesek 1-2 kivétellel nem arról szólnak, hogy nem jelentkezett a termékért. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-03 17:04
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!:) És őt miért nem? Nála a semlegesek 1-2 kivétellel nem arról szólnak, hogy nem jelentkezett a termékért. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-03 16:27
Létrehozva:
|
|
A felhasználót kizártuk. Kedves Benz!:) És őt miért nem? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-03 16:09
Létrehozva:
|
|
A felhasználót kizártuk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-03 16:01
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 33 Regisztrált: 2011-06-24 17:07 Azonosító: 1 533 148 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 09:26 |