IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1270 Oldal V  « < 248 249 250 251 252 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók, Figyelmeztesse felhasználótársait!
zejopy
hozzászólás 2011-10-20 20:24
Létrehozva: #4981

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(vidaeff @ 2011-10-20 20:07) *
...
Ha félreérhető voltam, megkövetlek. smiley_0385.gif Magamat meg: diggin_smilie.gif

Csak vicceltem.biggrin.gif
(Különben is képzeld el a megszólítást: Képlékeny zejopy! biggrin.gif)
IDÉZET(evica_74 @ 2011-10-20 20:10) *
Köszönöm, végül is elfér ez a két negatív, kibírom valahogy smile.gif

Csak jólesik sírni a vállatokon biggrin.gif:D:D Még mindig irkálja a fenyegető e-mailjeit, amiket nem is értek ohmy.gif válaszra se méltatom...

Az én vállam annyira alkalmas a sírásra, hogy csak na. És tudok vigasztaló szavakat dünnyögni, hátsimogatás közben. Ilyeneket: Jól van, na! Nem lesz semmi baj! Nem kell sírni! Kérsz zsebkendőt? (Ez utóbbi már kicsit önző dolog...biggrin.gif)

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-10-20 20:25

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2011-10-20 20:17
Létrehozva: #4982

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894

IDÉZET(evica_74 @ 2011-10-20 20:10) *

Csak jólesik sírni a vállatokon biggrin.gif:D:D Még mindig irkálja a fenyegető e-mailjeit, amiket nem is értek ohmy.gif válaszra se méltatom...

Kedves evica! Szerény lehetőségeimhez képest megpróbálok még valamiben segíteni. Sírni így kell: smiley_0488.gif

+Quote Post
evica_74
hozzászólás 2011-10-20 20:10
Létrehozva: #4983

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-08-09 09:29
Azonosító: 1 540 324

IDÉZET(zejopy @ 2011-10-20 19:57) *
Ne haragudj, bár értem az indokaidat, de szabálytalanul jártál el. Nem állhatsz el a vásárlástól azért, mert később nézted meg az értékeléseit. Pont az a visszajelzések célja, hogy vásárlás előtt tájékozódjunk az eladóról.
Kizártnak tartom, hogy az ÜSZ törölné a negatívot.
Tényleg sajnálom, talán vigasz, hogy bár meggondolatlanul licitáltál, a két negatív (ami igazából csak egynek számít) talán enyhébb ár, mintha utalsz és nem kapod meg az árut.

--------------------
Üdv: evica_74

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2011-10-20 20:07
Létrehozva: #4984

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2011-10-20 19:57) *
Nem mindegy, mi váltja ki a sikolyt.biggrin.gif laugh.gif Én is túl vagyok már páron. laugh.gif Na nem ma.laugh.gif
Ne haragudj, bár értem az indokaidat, de szabálytalanul jártál el. Nem állhatsz el a vásárlástól azért, mert később nézted meg az értékeléseit. Pont az a visszajelzések célja, hogy vásárlás előtt tájékozódjunk az eladóról.
Tényleg sajnálom, talán vigasz, hogy bár meggondolatlanul licitáltál, a két negatív (ami igazából csak egynek számít) talán enyhébb ár, mintha utalsz és nem kapod meg az árut.
Nem vagyok "tisztelt". Kedves vagyok, simulékony, mosolygós, képlékeny, csillogó szemű, vagy bármi más. Az imént felsoroltak bármelyikét szívesebben látom megszólításként, mint a tiszteltet. tongue.gif

Kedves zejopy, a tisztelt nem Neked szólt - bár reád vonatkozott - hanem az újonc fórumozónknak, tájékoztatás gyanánt; ti. itt egy igen felkészült, okos, kedves, empatikus stb. felhasználó fog majd válaszolni. Bármilyen hihetetlen, hízelegni akartam. rolleyes.gif
Ha félreérhető voltam, megkövetlek. smiley_0385.gif Magamat meg: diggin_smilie.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-10-20 19:57
Létrehozva: #4985

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(vidaeff @ 2011-10-20 19:19) *
....... ő is túl van már az első sikolyon,....

Nem mindegy, mi váltja ki a sikolyt.biggrin.gif laugh.gif Én is túl vagyok már páron. laugh.gif Na nem ma.laugh.gif

IDÉZET(evica_74 @ 2011-10-20 19:24) *
Kedves Zejopy és többiek!

Megint segítséget kérnék... ismét belefutottam egy agresszív eladóba.
Vásároltam két ékszert (1494239930, 1494240380 számú aukciók), de sajnos buta voltam, és csak ezt követően néztem meg az értékeléseit.
...........
Szóval kérdésem: kérhetem a rám leadott negatívok törlését?
....

IDÉZET(vidaeff @ 2011-10-20 19:37) *
..... Valószínűleg tisztelt zejopy kissb.gif kollégám ennél összeszedettebb válasz ad majd.

Nem vagyok "tisztelt". Kedves vagyok, simulékony, mosolygós, képlékeny, csillogó szemű, vagy bármi más. Az imént felsoroltak bármelyikét szívesebben látom megszólításként, mint a tiszteltet. tongue.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2011-10-20 19:51
Létrehozva: #4986

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(evica_74 @ 2011-10-20 19:39) *
Köszönöm a választ smile.gif

Időközben megírta, hogy ha én is negatívat adok neki, akkor a rendőrségen is feljelent, ellenben csupán a bíróságra kocog be holnap.

Hogy tudtam ebbe belefutni, kész vagyok... biggrin.gif

Elolvastam alaposabban a pályafutását. Nincs miért aggódnod, neki annál inkább! Szerintem. rolleyes.gif

+Quote Post
evica_74
hozzászólás 2011-10-20 19:39
Létrehozva: #4987

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(vidaeff @ 2011-10-20 19:37) *
Kézcsókom!
Nem mondom, regisztrációjának időpontjához képest elég kétes előélete van. De értékelést törölni ezért nem fognak. Azt az adott üzlettel összefüggésben lehet kérni, adatokkal, tényekkel, levelezéssel alátámasztva. Valószínűleg tisztelt zejopy kissb.gif kollégám ennél összeszedettebb válasz ad majd.

Köszönöm a választ smile.gif

Időközben megírta, hogy ha én is negatívat adok neki, akkor a rendőrségen is feljelent, ellenben csupán a bíróságra kocog be holnap.

Hogy tudtam ebbe belefutni, kész vagyok... biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2011-10-20 19:37
Létrehozva: #4988

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(evica_74 @ 2011-10-20 19:24) *

Vásároltam két ékszert (1494239930, 1494240380 számú aukciók), de sajnos buta voltam, és csak ezt követően néztem meg az értékeléseit.
Ékszereladásokra negatívakat kapott, plusz gyanús, hogy egy "filled" nevű felhasználóval azonos a személy (magát értékeli), bár ezt nem tudhatom.
Természetesen megírtam kedvesen és illedelmesen, hogy sajnálom, de a negatív értékelései miatt nem szeretnék üzletelni vele, erre azonnal kaptam egy nagyon rossz stílusú, fenyegető hangvételű levelet, hogy bíróságra megy és stb., aztán írt két lealázó negatív értékelést nekem - erre is illedelmesen válaszoltam, én nem értékeltem.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom eltüntetni a szerintem jogtalan negatívot az értékeléseim közül. Max. semlegeset érdemelnék, hiszen egy dolog, hogy elálltam - a sok negatívja miatt, érdemes elolvasni... -, de ettől még kulturált és intelligens maradtam smile.gif
Nem utolsósorban pedig felajánlhatta volna a terméket az utánam következő nyertesnek... szóval nem értem, miért dühödött be (ilyenkor később mindig kiderül, hogy csalóval állunk szembe, de isten ments, hogy én ilyet gondoljak bárkiről...)

Bocsánat hogy hosszúra nyújtottam smile.gif

Üdv: Évi

Kézcsókom!
Nem mondom, regisztrációjának időpontjához képest elég kétes előélete van. De értékelést törölni ezért nem fognak. Azt az adott üzlettel összefüggésben lehet kérni, adatokkal, tényekkel, levelezéssel alátámasztva. Valószínűleg tisztelt zejopy kissb.gif kollégám ennél összeszedettebb válasz ad majd.

+Quote Post
evica_74
hozzászólás 2011-10-20 19:24
Létrehozva: #4989

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Ékszereladásokra negatívakat kapott, plusz gyanús, hogy egy "filled" nevű felhasználóval azonos a személy (magát értékeli), bár ezt nem tudhatom.
Természetesen megírtam kedvesen és illedelmesen, hogy sajnálom, de a negatív értékelései miatt nem szeretnék üzletelni vele, erre azonnal kaptam egy nagyon rossz stílusú, fenyegető hangvételű levelet, hogy bíróságra megy és stb., aztán írt két lealázó negatív értékelést nekem - erre is illedelmesen válaszoltam, én nem értékeltem.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom eltüntetni a szerintem jogtalan negatívot az értékeléseim közül. Max. semlegeset érdemelnék, hiszen egy dolog, hogy elálltam - a sok negatívja miatt, érdemes elolvasni... -, de ettől még kulturált és intelligens maradtam smile.gif
Nem utolsósorban pedig felajánlhatta volna a terméket az utánam következő nyertesnek... szóval nem értem, miért dühödött be (ilyenkor később mindig kiderül, hogy csalóval állunk szembe, de isten ments, hogy én ilyet gondoljak bárkiről...)

Bocsánat hogy hosszúra nyújtottam smile.gif

Üdv: Évi

--------------------

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2011-10-20 19:19
Létrehozva: #4990

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2011-10-20 18:50) *
Na hol egy ilyen partner? Emberevő hangulatban vagyok, ott harapom félbe, ahol a legvastagabb.biggrin.gif
15_3_32_1_.gif

Félve szólok, ha már ilyen emberevő hangulatban vagy. (Nem is tudtam, a sárkányok fázósak? mosking.gif )
Nos tehát; a reklamáló értékeléseit olvasva, azért ő is túl van már az első sikolyon, hogy finom legyek. Más kérdés, az ilyen alpári modor tűrhetetlen. Szerencsés lenne az efféle szövegeket - az esetlegesen értékelhető kritikai elemek kivételével - könnyedén töröltetni, törölni, akár automatikusan, bejelentés nélkül, vagy ha véletlenül az erre hivatott meglátja. Olvastam én több ilyet már, köztük régebbieket is. Az üzemeltetőre sem vet jó fényt, jóllehet közvetlenül nem felelős. Uff, én beszéltem

A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2011-10-20 19:23

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-10-20 18:50
Létrehozva: #4991

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Transformer69 @ 2011-10-20 18:24) *
........
Levelezésében pedig személyeskedik:
....

Na hol egy ilyen partner? Emberevő hangulatban vagyok, ott harapom félbe, ahol a legvastagabb.biggrin.gif
15_3_32_1_.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Transformer69
hozzászólás 2011-10-20 18:24
Létrehozva: #4992

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-07-29 21:31
Azonosító: 683 232

Egy 'problémás' felhasználó (Pertu01):

Értékelésében valótlant állit:
"Negatív vélemény: Na, itt SOHA ne vegyél semmit. Az eladó HAZUDIK, megígéri hogy a használati utasításban is
feltűntett info ellenére XP oprendszer alatt is fut a kártya, ha nem, 3 napon belül visszaadja a
pénzt. Ezután, mivel a kártya természetesen nem üzemel, hónapokon kersztül nem válaszol a mailekre,
ha véletlenül felveszi a telefont mindenféle szocproblemre hivatkozva tolja a dolgokat, végül
kioktató stílusban visszavonja az adott szavát is. Köszi."

Levelezésében pedig személyeskedik:
"Paraszt g..i, dögölj meg a kórházban. "

Link:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1466990781

Mit lehet ilyen esetben tenni?
Köszönöm a választ, előre is. Üdvözlettel, T69

+Quote Post
diana2213
hozzászólás 2011-10-20 15:05
Létrehozva: #4993

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-10-13 14:00
Azonosító: 1 548 432

IDÉZET(BlondeBaby @ 2011-10-20 14:40) *
Kedves Benz!

Nem méltattam válaszra, gondoltam, megvárom, míg elmúlik a kísértés, hogy azzal kezdjem, cikizem a férje szakmáját.
Írt még egy levelet:
"Szia,ne haragudj,bunkó voltam! Vagyis nem Neked szántam a levelet. Van egy csaj aki előre kért értékelést (Te is,ezért keveredtem össze) és nem küldte el a csomit.Rá is hagytam volna a dolgot,de többen megkerestek,hogy velük is ezt csinálta. És gondoltam "ráijesztek'" A csomi megjött töled,köszönöm mégegyszer és ne haragudj légyszi,de sajnos sok a csaló..."
Nem tudom, mit gondoljak, szeptember 20-án értékelt valakit utoljára, szerintem nem keverhetett azzal össze. Már nem is érdekel! smile.gif
Köszönöm a gyors választ és minden jót: BlondeBaby

Szia!

Azóta gondolom megérkezett hozzá a postás is. laugh.gif
Kár, hogy ezzel szerzett egy fél nap bosszankodást neked. Ezt nyugodtan mondd meg neki is, s azt is, hogy pont az ilyen gyanúsítgatások miatt nem postáz sok eladó simán, s Te is csak engedményt adtál azzal, hogy előre értékelésért cserébe feladtad így. Az már más kérdés, hogy vevőként ezzel a módszerrel nem értek egyet, hiszen így a terméket magát nem tudom értékelni akkor sem, ha azzal valami gond van, sőt, a többi csillagos rendszerben feltüntetett dolgot sem. Eladóként szerintem az a legkorrektebb, ha egyáltalán nem postázol simán, ha nem szeretnél.

Üdv: Diána

+Quote Post
BlondeBaby
hozzászólás 2011-10-20 14:40
Létrehozva: #4994

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-07-22 08:06
Azonosító: 1 270 526

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-10-20 13:08) *
Tisztelt BlondeBaby!

Semmit. Ha a vevő nem hajlandó kifizetni az ajánlott postaköltséget, akkor nyilván ő viseli a kockázatot.
Mi az a "jogyász"? mosking.gif

Kedves Benz!

Nem méltattam válaszra, gondoltam, megvárom, míg elmúlik a kísértés, hogy azzal kezdjem, cikizem a férje szakmáját.
Írt még egy levelet:
"Szia,ne haragudj,bunkó voltam! Vagyis nem Neked szántam a levelet. Van egy csaj aki előre kért értékelést (Te is,ezért keveredtem össze) és nem küldte el a csomit.Rá is hagytam volna a dolgot,de többen megkerestek,hogy velük is ezt csinálta. És gondoltam "ráijesztek'" A csomi megjött töled,köszönöm mégegyszer és ne haragudj légyszi,de sajnos sok a csaló..."
Nem tudom, mit gondoljak, szeptember 20-án értékelt valakit utoljára, szerintem nem keverhetett azzal össze. Már nem is érdekel! smile.gif
Köszönöm a gyors választ és minden jót: BlondeBaby

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-10-20 13:08
Létrehozva: #4995

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(BlondeBaby @ 2011-10-20 12:46) *
... Most mit csináljak? További szép napot: BlondeBaby

Tisztelt BlondeBaby!

Semmit. Ha a vevő nem hajlandó kifizetni az ajánlott postaköltséget, akkor nyilván ő viseli a kockázatot.
Mi az a "jogyász"? mosking.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
davidszeles
hozzászólás 2011-10-20 13:02
Létrehozva: #4996

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-10-20 12:56
Azonosító: 1 550 491

Sziasztok!
Augusztus 14-én vettem egy telefont az egyik eladótól. Elutaltam rá a pénzt, de azóta sem kaptam meg a telefont. Az e-mailekre nem válaszolt amiket küldtem neki, a telefonszámán pedig jó ideig nem volt elérthető, ma felvette egy úr, és azt monda, hogy már többen keresték az illetőt ezen a számon.
Mi ilyenkor a teendő, kinek lehet ezt jelenteni, ki tud ebben segíteni?
Előre is köszönöm nektek a segítséget! Üdv

+Quote Post
bodnar64
hozzászólás 2011-10-20 12:52
Létrehozva: #4997

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-03 22:15
Azonosító: 1 429 390

IDÉZET(zejopy @ 2011-10-20 12:46) *
Lehetne semleges, de szerintem indokolatlan lágyszívűség lenne. Én is negatívot adnék, csak tegnap még nem annyira szerettél volna, azért kérdeztem.smile.gif

Szia! Még soha senkinek nem adtam negatívot! Nem jó érzés, remélem nem is kell soha többé!
Köszönöm értékes hozzászólásaid! Üdv: Zsóka

+Quote Post
BlondeBaby
hozzászólás 2011-10-20 12:46
Létrehozva: #4998

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-07-22 08:06
Azonosító: 1 270 526

Üdvözlök mindenkit!

Van min bosszankodnom!
A termék: http://www.vatera.hu/mb_games_buckaroo_1484410709.html
Én balga, 95 %-os licitkorlátozásra emlékeztem! Most már annyi!
Hétfőn beérkezett a pénze, kedden postáztam, ezt jeleztem e-mailben. Erre ma ezt a levelet kapom:
"Szia,nem kaptam meg se tegnap,sem ma,de ugye nem vagy ezen meglepődve!
Pont ez a csomag veszik el,aminél előre pozitív értékelést kértél? Én nagyon hittem Neked,mert szimpi voltál,de most elbizonytalanodtam! Ha nem adtad fel,add fel mihamarabb. Kinyomtattam az összes levelezésünket és sajnos fennál a csalás gyanúja. (férjem jogyász)"
Ezek után nem postázok simán senkinek! Most mit csináljak? További szép napot: BlondeBaby

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-10-20 12:46
Létrehozva: #4999

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(bodnar64 @ 2011-10-20 12:41) *
N E G A T Í V ! Miért lehet ezt máshogy is?

Lehetne semleges, de szerintem indokolatlan lágyszívűség lenne. Én is negatívot adnék, csak tegnap még nem annyira szerettél volna, azért kérdeztem.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
bodnar64
hozzászólás 2011-10-20 12:41
Létrehozva: #5000

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-03 22:15
Azonosító: 1 429 390

IDÉZET(zejopy @ 2011-10-20 12:39) *
Na és hogyan értékeled?

N E G A T Í V ! Miért lehet ezt máshogy is?

+Quote Post

1270 Oldal V  « < 248 249 250 251 252 > » 
Reply to this topicStart new topic
18 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (18 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-21 17:47