IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

3 Oldal V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Felszívódó Eladók
rain91
hozzászólás 2011-09-04 18:47
Létrehozva: #41

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-08-07 18:50
Azonosító: 1 540 142

IDÉZET(yager @ 2011-09-02 11:59) *
Üdv vaterások!

Jelentkezzen, akit pepeterma15 megkárosított. Akár pertársaság szervezését is kilátásba helyezhetjük!

Üdv
Már ketten vagyunk sad.gif
A pénzt elutaltuk (én július végén), hétről hétre ígérgette, hogy meg fog érkezni a telefon kínából, majd 2-3 hét késéssel bejelentette, hogy átverték. Pénz sehol. A kommunikáció lassú volt, az utóbbi időben pedig nem tudom felvenni vele a kapcsolatot.
Go to the top of the page

+Quote Post
yager
hozzászólás 2011-09-02 11:59
Létrehozva: #42

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-01-08 17:34
Azonosító: 75 736

Üdv vaterások!

Jelentkezzen, akit pepeterma15 megkárosított. Akár pertársaság szervezését is kilátásba helyezhetjük!

+Quote Post
tozo62
hozzászólás 2011-08-14 20:23
Létrehozva: #43

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-30 15:20
Azonosító: 2 935

IDÉZET(okossag00 @ 2010-12-16 21:17) *
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak abban az esetben, ha vettem egy no-name telefont ami elromlott, de a szervizben nem veszik be, mert nem ismerem a tartozékokat és az eladó felszívódott??

Ha nem vállaltak rá garanciát akkor nem sok mindent tudsz sajnos:(

+Quote Post
Erno511
hozzászólás 2011-07-04 15:22
Létrehozva: #44

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-07-04 15:02
Azonosító: 1 537 454

Képzeljétek velem meg az történt, hogy vásároltam egy omnia tipusu telefon, alkatrésznek... az elado csak anyit irt rola hogy autos töltö, doboz, meg alig használt headset van hozzá, na gondoltam 10 ezerért, ha csak a tauch panelt és a házat ki tudom az enyémen cserélni( mert eléggé leharcoltam szegény telefonom..) na le is zárattam a telefon aukciot, átutaltam a pénzt is,, másnap bementem reggel a postára na meg jött a csomag...kibontottam, és azt hittem szívrohamot kapok, azzal kezdödött hogy nuku csavar(na ez még nem is lett volna baj hisza alkatrésznek kell) aztán megnéztem a tauch panel.. csak ugy ránézésre... és nem tudom mi volt vele de egy hatalmas folt( persze a fotokon nem látszodott, és nem is irta le..) aztán amikor levettem a hátlapot és levettem az aksit... az aksi érintkezönél(a hátfalon beégési nyomok...az aksi alatti részen hatalmas nem tudni mi mi, ragasztási vagy ijesmi foltok..( és még szét sem szettem)ahogy megkaptam vissza is küldtem.. hisz én egy ijet vártam..idézem...Eladnám alkatrésznek i900 omnia telefonomat. Nem működik, bejön az indító képernyő, de mást nem lehet vele tenni. A Windows indítás jelenik meg. Van hozzá autós töltő, megvan a doboza és a fejhallgatója, a fejhallgató még még nem volt használva

Nincsen minimál ár, de a kikiáltási ár alatt nem adom el.

Ha valaki már találkozott ezzel a hirdetéssel az nem véletlen, az eddigi vevők nem jelentkeztek."-pontosan kimásoltam a hirdetésböl..és amikor irok a gyereknek hogy mit akar rámtukmálni még én voltam, vagyok a szép mert visszaküldöm, és legyek hálás hogy visszaveszi, de majd utalja a pénzt ha ráér...
mad.gif
ez ám a pofátlanság... ha a gyerek ujra felteszi.. figyeljétek hogy mit ir rá... véleményem szerint csak az elsö keret, az lcd és a középső modul használható, ha használható és nem égett rá az alaplapra, mert szétszedni nem szettem szét....
kedves látogatok, eladók és vásárlók, vigyázzatok az ilyennel mert sok ilyen ember van a vaterán.... mad.gif

+Quote Post
rewen83
hozzászólás 2011-05-02 16:26
Létrehozva: #45

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-04-23 10:14
Azonosító: 1 464 828

IDÉZET(hytech @ 2011-05-02 11:47) *
Az már csak csokireszelék a habon, hogy a semlegesei révén az elmúlt 4 hónapban 1.200.000 ft forgalom után járó jutalékot csalt el.
Hát ez már csak így megy.

Van akinek nem sikerülnek az adásvételei sohasem.
Valami mindíg közbejön.

Örülök, hogy valakinek ez feltűnt, arról nem is beszélve hány vevőjét károsíthatta még meg mint engem...

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2011-05-02 11:47
Létrehozva: #46

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(rewen83 @ 2011-04-28 16:13) *
...Felhasználó név: Petrohay1

Az már csak csokireszelék a habon, hogy a semlegesei révén az elmúlt 4 hónapban 1.200.000 ft forgalom után járó jutalékot csalt el.
Hát ez már csak így megy.

Van akinek nem sikerülnek az adásvételei sohasem.
Valami mindíg közbejön.

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.

+Quote Post
rewen83
hozzászólás 2011-05-01 20:34
Létrehozva: #47

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-05-01 20:17) *
Tisztelt rewen83!

Nem tartom valószínűnek, hogy ilyen indokkal mód lenne az értékelés módosítására.
Különösen az után nem, hogy aktív részese volt egy jutalékkijátszásnak.

Kedves Benz,

Új voltam az oldalon és nem voltam tisztában, mit is okozok ezzel.
Természetesen a nem tudás nem mentesít a tettem alól.
Köszönöm a választ.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-05-01 20:17
Létrehozva: #48

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(rewen83 @ 2011-05-01 14:50) *
Kedves Benz,

Arra lenne lehetőség, hogy módosítsam az értékelésemet? ...

Tisztelt rewen83!

Nem tartom valószínűnek, hogy ilyen indokkal mód lenne az értékelés módosítására.
Különösen az után nem, hogy aktív részese volt egy jutalékkijátszásnak.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
rewen83
hozzászólás 2011-05-01 14:50
Létrehozva: #49

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(rewen83 @ 2011-04-28 16:13) *
Sziasztok!

A vásárolt telefont 2hónap után letiltotta a T-mobile. (iPhone 4)
Annak ellenére, hogy azt mondta nem fogják a készüléket letiltani... (tudom én vagyok a marha, hogy nem papíroztam le vele)
Megkeresésemre kb. az volt a válasz, hogy így jártál, nem kárpótolt.
Csak azért írok ide, hogy más ne járjon vele így mint én.
Felhasználó név: Petrohay1

Kedves Benz,

Arra lenne lehetőség, hogy módosítsam az értékelésemet? Úgy érzem ennyi kárpótlás járna nekem.
Az eladó kérésére az adásvétel lezárása nem jött létre ként történt meg. Ennek a következményeit vállalom, abban az esetben is, ha nem kapok engedélyt arra, hogy módosítsam az értékelést. Én sajnos nem kevés pénzt buktam rajta, amit már nem látok viszont, de szeretném, ha nem járna több vásárló úgy mint én.

Termékkód: 185770621

Köszönöm előre is.
Üdv,

+Quote Post
rewen83
hozzászólás 2011-04-28 16:13
Létrehozva: #50

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Sziasztok!

A vásárolt telefont 2hónap után letiltotta a T-mobile. (iPhone 4)
Annak ellenére, hogy azt mondta nem fogják a készüléket letiltani... (tudom én vagyok a marha, hogy nem papíroztam le vele)
Megkeresésemre kb. az volt a válasz, hogy így jártál, nem kárpótolt.
Csak azért írok ide, hogy más ne járjon vele így mint én.
Felhasználó név: Petrohay1

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-04-20 20:29
Létrehozva: #51

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(simieszty @ 2011-04-20 18:37) *
Sziasztok

Én is vásároltam telefont egy bizonyos aranyapa201 nevű felhasználótól...elküldtem a pénzt azóta felszívódott,a megadott mobilszámon nem lehet elérni ezt a drága embert!
Szóval vigyázzatok vele!!!!!!

Tisztelt simieszty!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
simieszty
hozzászólás 2011-04-20 18:37
Létrehozva: #52

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-04-16 21:23
Azonosító: 1 456 889

Sziasztok

Én is vásároltam telefont egy bizonyos aranyapa201 nevű felhasználótól...elküldtem a pénzt azóta felszívódott,a megadott mobilszámon nem lehet elérni ezt a drága embert!
Szóval vigyázzatok vele!!!!!!

+Quote Post
Hundidac
hozzászólás 2011-03-07 22:48
Létrehozva: #53

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-03-07 22:25
Azonosító: 1 430 083

Megosztanám én is a tapasztalatomat:
Egy eladó ki elvileg "profi" eladó nem méltó a profi megnevezéshez, illetve még a normális emberi eladót sem érdemli meg.
Figyelmeztetés képen írok ide, hogy többen ne járjanak így mint én a felhasználó: klumpapa .
Egy telefon előlapot vásároltam, ami használhatatlan volt, ezért fel is vettem vele a kapcsolatot, hogy visszaküldjem mivel nem felel meg a leírtaknak. Meglehet, hogy probléma volt, hogy nem tudtam válaszolni magánügyek miatt hamar, de ez nem hiszem, hogy azt eredményezi, hogy az eladó egy olyan címet adjon meg ami nem az ő címe, hanem egy előző vásárló lakcíme, neve volt megadva. Persze én oda küldtem vissza, de kiderült, hogy az akinek én elküldtem a terméket nem tudott róla, hogy valaki küldeni fog neki. (Előzőleg ő is ugyanezt a terméket vásárolt meg és nem volt meg elégedve vele, gondolom a tisztelt eladó úgy gondolta, hogy ami nekem nem felel meg az bizonyára neki igen).

Összegezve megbízhatatlan eladó, bóvli, használhatatlan terméket ad el. Senkinek sem ajánlom a jövőben.

+Quote Post
ribizli133
hozzászólás 2011-02-08 17:08
Létrehozva: #54

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-02-08 16:51
Azonosító: 1 424 952

Kedves Vaterások!

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy felhasználóra: antal(1675). Vásároltam tőle egy telefont, az átvétellel, gyorsasággal nem is volt probléma. Viszont utána kiderült, hogy hibás a készülék. Ekkor kezdődött a kálváriám. A vásárlás után pár nappal jeleztem, hogy – mivel garancia is volt a készülékre – kérném a javítását, cseréjét.
Meg is ígérték, hogy szólnak a gyártónak a csere ügyében. Ez volt december 14-én. Azóta eltelt majd 2 hónap és hiába írtam nekik levelet, hívtam őket telefonon, mindig azt a választ kaptam, hogy folyamatban van a telefon cseréje és legyek türelemmel.
Most már a telefont sem veszik fel, leveleimre sem érkezik válasz.

Sajnos pozitívra értékeltem az adás-vételt még decemberben, hisz egész addig, amíg ki nem derült, hogy a telefon gyártási hibás, minden rendben ment. Már nem tudok negatívot adni, pedig azt kellene.

Megtehetném a jogi lépéseket, ez lenne az egyetlen megoldása az ügynek, de felesleges a herce-hurca… Viszont sajnos így további embereket károsíthat meg, ezért próbálok segíteni másoknak ezzel a fórummal!

Nem ajánlom antal(1675) felhasználót senkinek!!! Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban! Remélem, tanultok a tapasztalatomból!

+Quote Post
mkarb1
hozzászólás 2011-01-07 00:12
Létrehozva: #55

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-01-07 00:03
Azonosító: 1 419 027

Szia!
Mennyibe került a telefon ?
No ennyit vesztettél !
Úgy hiszem ha rögtön kidobod nem veszítessz több időt pénzt vele.
Ha haragszol valakire add neki oda olcsón de ne ingyen.
Vegyél másikat, használd az új tapasztalatodat.
Üdv

+Quote Post
okossag00
hozzászólás 2010-12-16 21:17
Létrehozva: #56

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2010-12-16 21:09
Azonosító: 1 415 241

Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak abban az esetben, ha vettem egy no-name telefont ami elromlott, de a szervizben nem veszik be, mert nem ismerem a tartozékokat és az eladó felszívódott??

A hozzászólást -okossag00- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-16 21:17

+Quote Post

3 Oldal V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 02:27