Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-12-17 16:52
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nagy tisztelője vagyok a prioritásoknak Bocsi, de rosszra reagáltál. Én a kiemeléssel kapcsolatban írtam, amit írtam. Akkor egyértelműsítem, mielőtt a hozzászólásod miatt úgy nézne ki, hogy nem vagyok eszemnél. A kiemelések differenciált megjelölési lehetősége szerintem nem annyira fontos, mint az, hogy mindenki be tudjon lépni az oldalra a megfelelő felhasználónévvel és jelszóval. Én ezt írtam. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-17 16:53 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-17 16:47
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
T.Vatera! A vatera főoldalán nem találom a részletes keresés opciót. Ezt csak akkor látom, ha bejelentkezek, és a személyes menüben vagyok. Ennek így kell lenni, vagy valami hiba van? Előre is köszönöm a választ. Kijelentkeztem, megnéztem, nálam a helyén van. Viszont a másik gépen van, hogy összecsúszik, és bekerül bal oldalra, kicsit lejjebb. Olyankor alig lehet észrevenni, mert fehérrel van írva és a háttér is világos. Nem lehet, hogy nálad is ez a gond? (Bár nem vagyok Vatera. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-17 16:47
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 71 Regisztrált: 2010-05-12 17:23 Azonosító: 1 156 547 |
Nagy tisztelője vagyok a prioritásoknak
Nem hiszem, hogy a kiemelést külön lehetne kezelni. Talán ez is majd később, ha jelezzük az igényünket. De szerintem ezek nem annyira sürgetőek, mint az, hogy mindenki megtalálja a "nevét" és a belépését. Gondolom ez a probléma élvez most prioritást. Szerintem, ha türelmesen várunk, az mindenkinek jobb. Nekünk is, nekik is. |
|
|
|
2010-12-17 16:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-12-17 07:57 Azonosító: 1 415 388 |
T.Vatera!
A vatera főoldalán nem találom a részletes keresés opciót. Ezt csak akkor látom, ha bejelentkezek, és a személyes menüben vagyok. Ennek így kell lenni, vagy valami hiba van? Előre is köszönöm a választ. |
|
|
|
2010-12-17 15:47
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem lehet az,hogy beléptél ezen a neveden a teszveszre és úgy látod? Mert az más tészta. Pontosan ez a helyzet. A jelzett problémák 98%-a amiatt van, hogy keverednek a nevek. Most már mindegyik névvel be lehet jelentkezni mindkét oldalra, ehhez jön még az esetleges _t vagy _v végződés és ha még valaki meg is változtatta közben a nevét vagy jelszavát, akkor kész a káosz. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-12-17 15:36
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Segítség mindenkinek válaszolnak csak nekem nem. Legalább egy kicsi választ hogy vette valaki egyáltalán a problémámat. Én nem látom fent termékeidet a teszveszen! Nem lehet az,hogy beléptél ezen a neveden a teszveszre és úgy látod? Mert az más tészta. Én is látom,mindenki látja, ha belépett. De nagyon egyszerű ezt csekkolni. Menj be az eladó áruid menüjébe. Ott nézd meg,hogy csak a vaterás ikont vagy a teszveszes ikont is látod-e mellette.ha csak a vatis van, akkor csak a vaterán van meghirdetve. Ha mindkettő ikon, akkor mindkettőn. Ugyan nem vagyok moderátor, de remélem jót írtam és segíthettem. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-12-17 15:03
Létrehozva:
|
|
Köszi, világos (eddig). Mondjuk én csak egy-kettőt szerettem volna, de ha nem, hát nem. (Marad még a kapcsolatos tanácstalanságom azzal, hogy ha kiemelni csak itt szeretnék valamit, de listázni ott is, az hogy megy /ha megy). Nem hiszem, hogy a kiemelést külön lehetne kezelni. Talán ez is majd később, ha jelezzük az igényünket. De szerintem ezek nem annyira sürgetőek, mint az, hogy mindenki megtalálja a "nevét" és a belépését. Gondolom ez a probléma élvez most prioritást. Szerintem, ha türelmesen várunk, az mindenkinek jobb. Nekünk is, nekik is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-17 14:53
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2007-05-04 21:38 Azonosító: 8 450 |
Tisztelt Vatera. Meglepődve tapasztaltam hogy A TeszVesz -en is teljes jogú felhasználó lettem bár nem akartam. Ez még hagyján de az összes termékemet is feltöltötték oda amit aztán végkép nem akarok. Gondolom a termékfeltöltési díjat szeretnék onnan is begyűjteni. Nem kívánok részt venni azon a piactéren ami valójában ugyan az mint a Vateráé. Megkérem Önöket onnan szedjék le a termékeimet és nem szeretném kifizetni a plusz feltöltési díjat sem. Köszönettel:andrasmaci. Segítség mindenkinek válaszolnak csak nekem nem. Legalább egy kicsi választ hogy vette valaki egyáltalán a problémámat. |
|
|
|
2010-12-17 14:14
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 71 Regisztrált: 2010-05-12 17:23 Azonosító: 1 156 547 |
És Kedves VateraBenz, megnézné a 11:53 ill. 12:08 bejegyzésemet is? (Nem sürgetésképp
Nem megy. Egy aukcióról van szó, ami egy vagy két oldalon jelenik meg. |
|
|
|
2010-12-17 14:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2010-12-16 22:32 Azonosító: 1 415 303 |
A jelszónak jónak kell lennie. A leírtakkal legyen kedves a TESZVESZ Ügyfélszolgálathoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. Megtettem már 2x is tegnap du. óta:( Valami a névvel nem stimmel,nem hiszem,hogy a jelszóval.Kérhetek akármennyi új jelszót,akkor sem enged be Teszveszre tocsi1-el csak a Vaterás új nevemmel és a jelszóval.Remélem hamarosan tud valaki válaszolni,ugyan is egyenlőre Teszveszen is vaterás dolgaimat látom,a teszeseket nem,mivel csak azzal tudok belépni.Ha az alvásidőt nem számolom csak 12 órát azzal kínlódok,hogy oda betudjak lépni valahogy. Azért köszönöm a választ! |
|
|
|
2010-12-17 14:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tisztelt Moderátor! Azért váltottam akkor új jelszót,hogy megkülönböztessek,de kár volt:( egyáltalán nem tudok teszveszre bejelentkezni a régi nevemmel mint tocsi1 semmilyen új jelszóval.Sem azzal amit akkor igényeltem,sem azzal amit most kértem az Öntől kapott linken keresztül.Csak és kizárólag tocsi1_v-vel tudok a teszveszre belépni.Jelszavakat jól írtam be,nem enged be vele,sikertelen bejelentkezést ír ki nekem és csak a vaterást fogadja el.Nem írok nagybetűket sem kicsiket,jól gépeltem mindent,mit tudok még csinálni? A jelszónak jónak kell lennie. A leírtakkal legyen kedves a TESZVESZ Ügyfélszolgálathoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-17 13:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-12-17 13:49 Azonosító: 1 415 506 |
|
|
|
|
2010-12-17 13:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 30 Regisztrált: 2008-07-22 21:07 Azonosító: 172 909 |
|
|
|
|
2010-12-17 13:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-12-17 13:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010-12-17 08:54 Azonosító: 1 415 396 |
Tisztelt zalka78! Nem mindegy, hogy zalka78 vagy zalka78_v néven jelentkezik be. Ez utóbbi az új neve a Vaterán az integráció óta. Tisztelt Vatera! Amikor egyesítettem a két fiókomat, akkor zalka78 névre módosítottam a zalka_78-at. A zalka_78- cal be sem tudok jelentkezni..... Tisztelettel: Séráné Illés Virág/ zalka78 |
|
|
|
2010-12-17 13:35
Létrehozva:
|
|
Köszi, világos (eddig). Mondjuk én csak egy-kettőt szerettem volna, de ha nem, hát nem. (Marad még a kapcsolatos tanácstalanságom azzal, hogy ha kiemelni csak itt szeretnék valamit, de listázni ott is, az hogy megy /ha megy). Nem megy. Egy aukcióról van szó, ami egy vagy két oldalon jelenik meg. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-17 13:32
Létrehozva:
|
|
|
Pedig egyelőre úgy van, hogy csak az új indítású aukcióknál lehet átlistázni. Később nem így lesz. Még kicsit döcög a szekér, de majd beindul rendesen. Legalábbis reméljük. Köszi, világos (eddig). Mondjuk én csak egy-kettőt szerettem volna, de ha nem, hát nem. (Marad még a kapcsolatos tanácstalanságom azzal, hogy ha kiemelni csak itt szeretnék valamit, de listázni ott is, az hogy megy /ha megy). |
|
|
|
2010-12-17 13:24
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2010-12-16 22:32 Azonosító: 1 415 303 |
Tisztelt tocsi1_v! A Vaterás neve tocsi1_v, a Teszveszes tocsi1. Számítanak a kis- és nagybetűk. A Vaterás a "gyengébb" neve, tehát a _v utótag kiosztása jól történt. A Teszveszes nevénél miért változtatott jelszót? Ha a Vaterás nevével lép be a Teszveszen, akkor értelemszerűen nem láthatja a Teszveszes megfigyeléseit, termékeit, stb. A tocsi1 névvel minden további nélkül be tud lépni a Teszveszre, ha tudja az új jelszavát. Ha mégsem sikerül, akkor nem jól írta be a jelszót. Új jelszót ezen a linken tud igényelni: http://www.teszvesz.hu/password/send.php Tisztelt Moderátor! Azért váltottam akkor új jelszót,hogy megkülönböztessek,de kár volt:( egyáltalán nem tudok teszveszre bejelentkezni a régi nevemmel mint tocsi1 semmilyen új jelszóval.Sem azzal amit akkor igényeltem,sem azzal amit most kértem az Öntől kapott linken keresztül.Csak és kizárólag tocsi1_v-vel tudok a teszveszre belépni.Jelszavakat jól írtam be,nem enged be vele,sikertelen bejelentkezést ír ki nekem és csak a vaterást fogadja el.Nem írok nagybetűket sem kicsiket,jól gépeltem mindent,mit tudok még csinálni? |
|
|
|
2010-12-17 13:22
Létrehozva:
|
|
Van valaki, akinek sikerül zárt aukciót indítani? Én már a sokadik géppel, sokadik böngészővel próbálom, de egyszerűen lehetetlen. El van halványítva 3 opció is, és nem lehet bejelölni. Segítséget nem adott senki, nem akarok hőzöngeni, de eddig egy problémámra sem tudtak megoldást, akárhányszor próbáltam. Az lenne tisztességes, ha megmondák kerek perec, hogy mi a probléma, de semmi. Nem hiszem el, hogy csak az én felhasználónevemmel nem működik. Tisztelt gipszdesign! A jelzett hibát nem tapasztaltuk és más sem jelezte. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-17 13:21
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera! Újabb problémával szembesültem: A már létrejött adás-vételről szerettem volna visszajelzést írni. Vásárlásaim között nem szereplet az áru...így nem tudtam írni sem. Az eladó volt olyan kedves, hogy Ő kezdeményezte a visszajelzések megírását. A kapott mailben feltűntetett linken keresztül szerettem volna pótolni a véleményem megírását. Erre sajnos a következőket kaptam: "Az adott termékkel és partnerrel nem áll tranzakciós kapcsolatban, így visszajelzést sem adhat. ". Tisztelt zalka78! Nem mindegy, hogy zalka78 vagy zalka78_v néven jelentkezik be. Ez utóbbi az új neve a Vaterán az integráció óta. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 00:49 |