IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 594 595 596 597 598 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
csaba369
hozzászólás 2009-04-25 20:26
Létrehozva: #11901

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-02-15 12:33
Azonosító: 116 096

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-04-25 19:47) *
Kedves csaba369!

A mindkét fél (eladó, vevő) által értékelt aukciók 80 nappal az aukció zárása után már nem jelennek
meg a Vatera piacterén, így a termékkódra kattintva az értékelési lapon sem.

Igen, ezt értem, köszönöm a gyors választ! Akkor másként közelítem meg a problémát. Egyik nap megveszem a terméket itt a piactéren, másnap hirdetném is ha nem tetszett, vagy eleve a haszonszerzés a cél. Ez Önöknek 2x jutalék, méghozzá elég gyorsan. Biztos nem éri meg az egy-két óra fejlesztést? A válasza alapján a lehetőségek:
a, 80 napig 'fektetnem' kellene a vásárolt terméket
b, máshol kell értékesíteni
c, vagy marad a többszörös regisztráció.

Másik hasonló probléma: az ebay sem jeleníti meg pl. a licitnél a licitálók nevét. Ha tudom hogy ismerős licitál, biztos nem annyiért megy el a termék, mintha nem tudná senki a licitálók nevét.

No mindegy, én jeleztem az igényeket, remélem az ebayhez hasonlóan folyamatosan fejlesztik majd a rendszereiket. Talán egyszer erre is sor kerül.

Üdv:
csaba369

Go to the top of the page

+Quote Post
mazsoka24
hozzászólás 2009-04-25 20:18
Létrehozva: #11902

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-04-25 20:14
Azonosító: 629 394

üdvözlöm a vatera csapatát! mad.gif
panzerVl nevében írok
Olyan problémám van, hogy már másodjára figyelmeztetnek azért, mert valaki valamelyik vaterás vásárló olyan kérdést tesz fel mely a címmel, névvel, vagy valamilyen elérhetőséggel kapcsolatban ami szabályellenes. De miért ENGEM büntetnek az ilyen figyelmetlenségekért???????? MIÉRT??????????????? Nem tehetek róla hogy nem tudják mi a szabály!!!! Most az aukciót eltávolították és engem 72 órás korlátozás alá helyeztek. Tehát ha most még egyszer valaki megkérdezi az elérhetőségem, akkor ki fognak tiltani a vateráról?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif
Azért írok más felhasználónak a nevében, mert ő nem tudja elérni Önöket, mivel inaktiválva van. Ez is nevetséges!!! tongue.gif

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-25 19:52
Létrehozva: #11903

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(gabicska @ 2009-04-25 18:12) *
Tisztelt Vatera!

Már többször és többféleképpen feltettem azt a kérdést, hogy milyen lehetőséget biztosít, estleg tervez biztosítani a vatera az olyan termékeknél, amelyeknél a megfelelő bemutatáshoz nem elegendő a 4 db 100 KB korlátú kép. Egyszer sem kaptam választ.
Próbálkoztam már a képfeltöltő.hu szolgáltatásával - az adatlap nem engedi beilleszteni.
Jelenlegi feltöltésű állapotában nagy valószínűséggel nem fog elkelni, mivel senki nem vesz zsákbamacskát, márpedig e gyüjtemény töredékét se lehet a vatera jelenlegi lehetőségeivel bemutatni.
Apránként értelmetlen felrakni - a gyűjtemény egyben értékes.
Van-e valami értelmes megoldási lehetőség, egyáltalán várható-e a későbbiekben?
Várom válaszukat. Köszönöm: gabicska

Kedves gabicska!

A termékleírásban jelenleg is megjelentethetőek a képek, a jelzett hibát nem tapasztaltuk. Legyen kedves
részletesen leírni a kapcsolatfelvételen keresztül, miként próbálja a termékleírásban elhelyezni a képeket,
milyen hibaüzenetet kap. Köszönjük!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-25 19:47
Létrehozva: #11904

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(csaba369 @ 2009-04-25 18:36) *
Tisztelt Vatera!
Régóta használom az oldalukat, nagy megelégedéssel. Azonban egyre jobban zavar, hogy teljesen nyomonkövethető az összes vásárlásom és eladásom egyaránt az értékelésekben. Ez elsősorban a piactéri viszonteladásoknál okoz gondot. Megoldható lenne, hogy ha a vevő nem szeretné megjelentetni a vásárolt termék adatlapját (különös tekintettel az árra), akkor a termékkód rejtve maradjon? Évről évre egyre nagyobb igény van a személyes adatok biztonságára, azt hiszem ez sem elhanyagolható igény. Nem részletezném, gondoljanak bele mit jelent ez annak, aki nagy értékben vásárolgat, vagy akár rendszeresen kisebb tételben!

Nyilván lehet több néven is szerepelni a piactéren, de semmi értelmét nem látom a többszörös regisztrálási procedúrának.

Üdvözlettel:

csaba369

Kedves csaba369!

A mindkét fél (eladó, vevő) által értékelt aukciók 80 nappal az aukció zárása után már nem jelennek
meg a Vatera piacterén, így a termékkódra kattintva az értékelési lapon sem.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
csaba369
hozzászólás 2009-04-25 18:36
Létrehozva: #11905

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-02-15 12:33
Azonosító: 116 096

Tisztelt Vatera!

Régóta használom az oldalukat, nagy megelégedéssel. Azonban egyre jobban zavar, hogy teljesen nyomonkövethető az összes vásárlásom és eladásom egyaránt az értékelésekben. Ez elsősorban a piactéri viszonteladásoknál okoz gondot. Megoldható lenne, hogy ha a vevő nem szeretné megjelentetni a vásárolt termék adatlapját (különös tekintettel az árra), akkor a termékkód rejtve maradjon? Évről évre egyre nagyobb igény van a személyes adatok biztonságára, azt hiszem ez sem elhanyagolható igény. Nem részletezném, gondoljanak bele mit jelent ez annak, aki nagy értékben vásárolgat, vagy akár rendszeresen kisebb tételben!

Nyilván lehet több néven is szerepelni a piactéren, de semmi értelmét nem látom a többszörös regisztrálási procedúrának.

Üdvözlettel:

csaba369

+Quote Post
gabicska
hozzászólás 2009-04-25 18:12
Létrehozva: #11906

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-25 23:28
Azonosító: 7 101

Tisztelt Vatera!

Már többször és többféleképpen feltettem azt a kérdést, hogy milyen lehetőséget biztosít, estleg tervez biztosítani a vatera az olyan termékeknél, amelyeknél a megfelelő bemutatáshoz nem elegendő a 4 db 100 KB korlátú kép. Egyszer sem kaptam választ.

Most konkréten megkérdezem a 14692524 tételemmel kapcsolatban.

Ez egy többszázezer Ft értékű klasszikus bélyeggyűjtemény, 19 db A4 méretű albumlapon több mint 1500 különböző bélyeg.
Laponként legalább 3 db kép lenne szükséges ahhoz, hogy az érdeklődő
- beazonosíthassa az egyes bélyegeket
- meggyőződhessen arról, hogy megfelelő állapotú-e?
- egyáltalán milyen bélyegeket tartalmaz a gyűjtemény?

Próbálkoztam már a képfeltöltő.hu szolgáltatásával - az adatlap nem engedi beilleszteni.
Jelenlegi feltöltésű állapotában nagy valószínűséggel nem fog elkelni, mivel senki nem vesz zsákbamacskát, márpedig e gyüjtemény töredékét se lehet a vatera jelenlegi lehetőségeivel bemutatni.
Apránként értelmetlen felrakni - a gyűjtemény egyben értékes.

Van-e valami értelmes megoldási lehetőség, egyáltalán várható-e a későbbiekben?

Várom válaszukat. Köszönöm: gabicska

A hozzászólást -gabicska- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-25 18:16

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-25 06:52
Létrehozva: #11907

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(smartphone @ 2009-04-24 23:04) *
T.Moderátor!3hete nem képesek megoldani az oldallal kapcsolatos problémámat!Eddig szokás szerint,csak kitérő válaszokat adtak!Fényképezzem le,amikor ez megtörtént és elküldtem akkor visszaírták,hogy ne ezt hanem amazt!Aztán mikor ismét jeleztem a problémát akkor megint a szokásos fleós szöveggel leráztak!Nagyon ügyfélbarát viselkedés!Remélem egyszer még ránk lesznek szorulva és viszonozhatom!Ha lejárnak a termékeim én is itthagyom ezt a tönkretett oldalt!Gratulálok!Szép volt!Smartphone

Kedves smartphone!

Legyen kedves megadni az üzenethez tartozó ticket azonosítót és kollégáink utánanéznek a történteknek.
Köszönjük!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
smartphone
hozzászólás 2009-04-24 23:04
Létrehozva: #11908

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-12-28 15:54
Azonosító: 71 359

T.Moderátor!3hete nem képesek megoldani az oldallal kapcsolatos problémámat!Eddig szokás szerint,csak kitérő válaszokat adtak!Fényképezzem le,amikor ez megtörtént és elküldtem akkor visszaírták,hogy ne ezt hanem amazt!Aztán mikor ismét jeleztem a problémát akkor megint a szokásos fleós szöveggel leráztak!Nagyon ügyfélbarát viselkedés!Remélem egyszer még ránk lesznek szorulva és viszonozhatom!Ha lejárnak a termékeim én is itthagyom ezt a tönkretett oldalt!Gratulálok!Szép volt!Smartphone

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-24 16:07
Létrehozva: #11909

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(multishop @ 2009-04-24 15:58) *
HOVÁ TÜNT A FÉL ÓRÁVAL EZELŐTTI 2 KÉRDÉSEM LLETVE HOZZÁSZÓLÁSOM?

HA ÁT LETT HELYEZVE HOVA? HA TÖRÖLVE AKKOR MIÉRT?

vALAMI NEHEZET KÉRDEZTEM?

Kedves multishop!

A hozzászólást a megfelelő topikba helyeztük át.
A Vatera Aukciós Oldalán 2009. április 6. 00.00 órától Megváltoznak A Korábban érvényes Díjak.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
multishop
hozzászólás 2009-04-24 15:58
Létrehozva: #11910

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-02-18 06:39
Azonosító: 486 934

HOVÁ TÜNT A FÉL ÓRÁVAL EZELŐTTI 2 KÉRDÉSEM LLETVE HOZZÁSZÓLÁSOM?

HA ÁT LETT HELYEZVE HOVA? HA TÖRÖLVE AKKOR MIÉRT?

vALAMI NEHEZET KÉRDEZTEM?

+Quote Post
rudolf59
hozzászólás 2009-04-24 14:01
Létrehozva: #11911

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 87

IDÉZET(multishop @ 2009-04-24 13:23) *
Tisztelt Vatera!

Lejárt terméket szeretnék ujraindítani de a terméket most 1 forintról szeretném indítani. Ez hogyan lehetséges? Mert a lejárt termékeknél nincs lehetőség módosítani az árat.
Ha meg most ujraindítom akkor felszámítja a korábbi árnak megfelelő feltöltési díjat. Ha igy sok terméket inditok ujra és utólag állítom át 1 forintra akkor meg potyára fizettem ki s feltöltési díjat. Ugyanez a kérdés az eladott termék ujraindítására is vonatkozik. pár darabot még feltöltök egyesével ha kell de több 10-20 darabot már időigényes ás macerás egyesével ujra feltölteni. A PST-t nem kérem köszönöm mert sokszor megjártam már vele.

A személyes menüben a "Lejárt termékek újraregisztrálása" alatt át lehet állítani az árakat és újra lehet indítani.

+Quote Post
multishop
hozzászólás 2009-04-24 13:23
Létrehozva: #11912

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-02-18 06:39
Azonosító: 486 934

Tisztelt Vatera!

Lejárt terméket szeretnék ujraindítani de a terméket most 1 forintról szeretném indítani. Ez hogyan lehetséges? Mert a lejárt termékeknél nincs lehetőség módosítani az árat.
Ha meg most ujraindítom akkor felszámítja a korábbi árnak megfelelő feltöltési díjat. Ha igy sok terméket inditok ujra és utólag állítom át 1 forintra akkor meg potyára fizettem ki s feltöltési díjat. Ugyanez a kérdés az eladott termék ujraindítására is vonatkozik. pár darabot még feltöltök egyesével ha kell de több 10-20 darabot már időigényes ás macerás egyesével ujra feltölteni. A PST-t nem kérem köszönöm mert sokszor megjártam már vele.

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-24 11:50
Létrehozva: #11913

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(hagi23 @ 2009-04-24 11:45) *
Tisztelt Vatera!
Szeretném megtudni, hogy az egyik aukciómat miért távolították el (szó nélkül!!!) az oldalamról??? Erről az aukcióról érdeklődöm: 143608394.
Üdv

Kedves hagi23!

Az aukció nem került eltávolításra, 2009.04.22 09:36:57-kor befejeződött.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
hagi23
hozzászólás 2009-04-24 11:45
Létrehozva: #11914

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-10 23:04
Azonosító: 13 424

Tisztelt Vatera!
Szeretném megtudni, hogy az egyik aukciómat miért távolították el (szó nélkül!!!) az oldalamról??? Erről az aukcióról érdeklődöm: 143608394.
Üdv

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-23 13:36
Létrehozva: #11915

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(gabika @ 2009-04-23 13:31) *
T. vatera!
Többszöri megkeresés után sem hajlandó értékelni az aukcióját az előző partnerem.
Megnéztem a profilját,az összes vele kapcsolatban álló fél értékelte az adásvételt az illetővel,ő azonban senkinek sem jelzett vissza.
Nem lehetne ez ellen valamit tenni?
Az illető ,,pipilla'' néven fut.
Köszönöm.

Kedves gabika!

Az aukció zárása után 14 nappal mindkét félnek kiküldésre kerül az első értesítő email. Ezután minden
7 nap elteltével újabb ilyen email kerül kiküldésre mindaddig, míg az aukció értékelése el nem készül.
Akinek 10.000 Ft összértékben 40 napja elmaradt értékelése van, azaz az értékelésre váró aukció(k)
leütési ára elérte a 10.000 Ft-ot és az aukció(k) befejezési dátuma meghaladta a 40 napot a személyes
menübe való belépés után azonnal az Értékelések készítése menü jelenik meg. Itt már nem lehet
visszalépni a személyes menübe csak akkor, ha a visszajelzések elkészülnek és azok összértéke
10.000 Ft alá csökken vagy ha a 40 napnál korábban zárult aukciók értékelése megtörténik.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
gabika
hozzászólás 2009-04-23 13:31
Létrehozva: #11916

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2009-04-23 13:28
Azonosító: 626 414

T. vatera!

Többszöri megkeresés után sem hajlandó értékelni az aukcióját az előző partnerem.
Megnéztem a profilját,az összes vele kapcsolatban álló fél értékelte az adásvételt az illetővel,ő azonban senkinek sem jelzett vissza.
Nem lehetne ez ellen valamit tenni?
Az illető ,,pipilla'' néven fut.
Köszönöm.

+Quote Post
smartphone
hozzászólás 2009-04-23 12:24
Létrehozva: #11917

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-12-28 15:54
Azonosító: 71 359

T.Moderátor!

Jeleztem egy problémát mégpedig azt hogy a telefonomon (N95,E66) az üzenetekre való válaszolás lehetősége az új üzenetváltó rendszer bevezetése óta nem jelenik meg!!
Elküldtem a fényképet is amit Önök kértek!
Erre visszaírták,hogy ne a telefonról készült fotót küldjem!
Kérdem én,akkor miről küldjek fotót arról a monitorról amit nem használok?

Várjak türelemmel a megoldásra?
Így sajnos csökkennek az esélyeim a vaterán való részvételben.Nem látom sok értelmét a piactéren való további "működésemnek".

Ticket#2009040310004305

Üdv.:
Smartphone

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-04-23 09:19
Létrehozva: #11918

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(ariex @ 2009-04-23 06:54) *
Semmi Pánik, :-(
Mi mint cég szerződtünk velük még a kezdet kezdetén és megteszik azt , hogy egy másfél hónapja megírt udvarias levelünkre egyáltalán nem is reagálnak. Kértük , hogy beszéljük át az együttműködés lehetőségét, megigérték, hogy az üzletkötőjük jelentkezik, soha nem jelentkezett, amikor pedig kitiltással fenyegettek, mert szerintünk szabálytalanságot követtünk el, egyszerűen közölték, hogy itt csakis az ők szabályaik érvényesek, ha nem tetszik, nem kell használnia szolgáltatást.
Üdv.: Kala

Kedves ariex!

Legyen kedves megadni ahhoz az üzenethez tartozó ticket azonosítót, amelyre nem kapott választ és kollégáink
utánanéznek a történteknek. Köszönjük!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
ariex
hozzászólás 2009-04-23 06:54
Létrehozva: #11919

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-01-02 09:59
Azonosító: 72 400

IDÉZET(pkonsti @ 2008-07-24 07:54) *
Gondolom, sejted, hogy veled értek egyet. Én már 3 hete harcolok, hogy töröljenek egy negatív visszajelzést. Ami igazán gusztustalan, hogy számlaküldés előtt jött egy válasz, persze mailben:
"Türelmét kérjük, amint intézkedés történik az ügyben értesítjük arról.
Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu"
Miután befizettem a számlát, semmi. Még válaszra sem méltatnak. Ami a legdurvább, hogy a termék oldalán fenyegetett a vevő, és a levelezéséből tetten érhető minden hazugsága. Ez sem elég a Vaterának. Soha nem kaptam még negatívat, Ebay-en sem.
Van egy nullás vevő, aki nem akarja átvenni a terméket. Vaterát már értesítettem, ezt írták: "Javasoljuk, hogy továbbítsa Partnerének szabályzatunk eme részét.
Amennyiben az aukció meghiúsul a vevő hibájából, úgy kérjük készítse el
értékelését a tényeknek megfelelően."
Persze, és ha ad egy negatívat?

Semmi Pánik, :-(
Mi mint cég szerződtünk velük még a kezdet kezdetén és megteszik azt , hogy egy másfél hónapja megírt udvarias levelünkre egyáltalán nem is reagálnak. Kértük , hogy beszéljük át az együttműködés lehetőségét, megigérték, hogy az üzletkötőjük jelentkezik, soha nem jelentkezett, amikor pedig kitiltással fenyegettek, mert szerintünk szabálytalanságot követtünk el, egyszerűen közölték, hogy itt csakis az ők szabályaik érvényesek, ha nem tetszik, nem kell használnia szolgáltatást.
Üdv.: Kala

+Quote Post
Viglen
hozzászólás 2009-04-22 20:51
Létrehozva: #11920

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-03 22:26
Innen: Magyarország/Veszprém
Azonosító: 18 631

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-04-21 21:44) *
Kedves Viglen!

A felhasználó még nem értékelte az adásvételt, csak az Ön által adott értékelésre válaszolt a saját értékelési lapján.

Én is így láttam köszönöm a választ..
és természetesen minden nap várom illetve várhatom
a bosszú negatív értékelést... blink.gif blink.gif blink.gif

+Quote Post

974 Oldal V  « < 594 595 596 597 598 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-20 02:02