Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-20 20:16
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ezt nem tisztem eldönteni 1 emberről bizton állítom, hogy épp az ellenkezőjét mondja/gondolja Akkor csak mondja, de nem gondolja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-20 20:06
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
És akkor te most akarsz azonosulni, vagy már azonosultál és ezért választottad? Ezt nem tisztem eldönteni 1 emberről bizton állítom, hogy épp az ellenkezőjét mondja/gondolja A hozzászólást -hex21- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-20 20:07 |
|
|
|
2012-10-20 20:00
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szia Zepy Nincs igazán frappáns válasz, és még csak nem is gondolkodtam rajta hosszasan... úgy vélem, bizonyos mértékig mindenki azonosul az avatarjával És akkor te most akarsz azonosulni, vagy már azonosultál és ezért választottad? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-20 19:58
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
Miért ez az angyalszárnyas avatar? Ráérsz egy frappáns válasz kiötlésével, mert perceken belül indulok és csak késő délután érkezem. Szia Zepy Nincs igazán frappáns válasz, és még csak nem is gondolkodtam rajta hosszasan... úgy vélem, bizonyos mértékig mindenki azonosul az avatarjával |
|
|
|
2012-10-20 12:53
Létrehozva:
|
|
Nagyon szívesen Miért ez az angyalszárnyas avatar? Ráérsz egy frappáns válasz kiötlésével, mert perceken belül indulok és csak késő délután érkezem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-20 12:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2012-10-20 11:38
Létrehozva:
|
|
Szia Zejopy! Igen, nyomtatni kell... Nincs csapda... a Legjobbak! De tényleg... én minidig házhoz rendelem a futárt, és házhoz is viszik a küldeményt... nincs sorbanállás a postán. Persze, megrendelés után szobrozni kell, hogy mikor esik be az emberke. Viszont másnapra ott a küdemény és olcsók (szerintem). Egy bibi volt pár napja, hogy xy vidéki falucskába postán maradó lett volna a 24kilós küldeményem Így másként oldottam meg.... de tényleg ajánlom, mert jó! Csodaszépségesnapocskás délelőttöt, aztán meg délutánt... Köszönöm, a megerősítést. A délelőtt még munkás kicsit, de délután megyünk a gyerekkel kirándulni, aztán este újra munka. Jó lesz. Értesítőt hagynak és bennt a postán átveheti az illető, de eleve kétszeri kézbesítést kisérelnek meg. + ráírhatod a vevő telefonszámát és akkor szólnak Neki. Mondjuk én az MPL Vaterafutár itteni belépésének köszönhetem, hogy végre sikerült díjhitelessé válnom mind a levélre mind az MPL küldeményekre (az MPL-nél ráadásul onlineból nyomtatom a csomagcímkét az általuk biztosított öntapadós etikettre, amit egy laza mozdulattal rá lehet simítani a dobozra. Most a postaköltséget úgy számlázom, hogy T. sz. postaköltség. Ugyanez megy az MPL futárral is? Nem áfás? Te hogyan számlázod? Mert én AM vagyok. Jó lenne, mert a nehéz csomagokért kihívnám őket, a kicsiket meg levinném. Ez az eszement postaköltség szerintem sok embert elriaszt. És az ajánlott levél csak 35 Ft-tal olcsóbb, mint a csomag, de sokszor ki sem viszik. Úgy gondoltam, eleinte, ebben az évben még felajánlom a vevőnek a vásárlás után, mint lehetőséget, és ha bejön, működik, akkor a jövő évtől eszerint alakítanám ki a szállítási sablonjaimat. Szerintem tök jó. Ezt az öntapadós bigyót én nem biztos, hogy igénybe tudom venni, mert annyit biztosan nem szállíttatok, mint te. Na belekóstolok. Hex, nyubocs, nektek köszönöm a kiegészítő infókat. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-20 11:39 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-20 11:06
Létrehozva:
|
|
Megnéztem. Nagyon olcsó. Hol a csapda? Ki kell nyomtatnom hozzá minden alkalommal a cuccot? Úgy értelmeztem. Szia Zejopy! Igen, nyomtatni kell... Nincs csapda... a Legjobbak! De tényleg... én minidig házhoz rendelem a futárt, és házhoz is viszik a küldeményt... nincs sorbanállás a postán. Persze, megrendelés után szobrozni kell, hogy mikor esik be az emberke. Viszont másnapra ott a küdemény és olcsók (szerintem). Egy bibi volt pár napja, hogy xy vidéki falucskába postán maradó lett volna a 24kilós küldeményem Így másként oldottam meg.... de tényleg ajánlom, mert jó! Csodaszépségesnapocskás délelőttöt, aztán meg délutánt... A hozzászólást -hex21- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-20 11:08 |
|
|
|
2012-10-20 09:04
Létrehozva:
|
|
Kell az a boáááá a sok külföldi miatt Neeem, dehogy. Úúú, megyek keresek egy kávét, mert alig találom a billentyűket. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-20 09:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Igazad lehet, mert ugye itt volt egy alku; ti. megveszi mind. A 2400 fixárat kellett volna beírni. Mondjuk a jutalék szempontjából nincs szabálytalanság, mert a 4x600-ról, azaz szintén 2400-ról kaptam az értesítést. Mivel külön lett szedve, valszeg ezért kapott ő négyszeres díjról értesítőt. Mindegy, írtam már neki, hogy no para, természetesen nem 1 860 a díj, ennél jóval kevesebb. Az a gáz ezekkel az amúgy nem nagy tömegű csövekkel, nehéz belőni a díjat. Mert bár picik, de mindenképp dobozkába kell tenni. Ugyanis igen kényesek, mivel üvegből vannak részben. Meg aztán ha több akad, nem tudni előre ki hányat vesz. Most, hogy ez terítékre került, találtam belőle még párat. Bemérem őket elektronikailag és ha piacképesek, mennek eladósorba. Perszer megpróbálok körültekintőbb lenni, már amennyire ez egy szétszórt vidaeffnél lehetséges. Eszembe se jutott, hogy a jutalékkal gond lenne! Látod-látod mire jó a teríték! |
|
|
|
2012-10-20 08:55
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Beeeeeenz! Nem gondolja, hogy a Customer Service olyan boáááá? Semmilyen... Kéne valami fenyegető (támadó trópusi vihar), szigorú (kaloda koordinátor), személyes (nyúltartó), vagy bármi, csak ne ez a rettenetes eredendő szöveg. Ha nem tudja beállítani, szívesen súgok. Most pedig szép álmokat mindenkinek, elmegyek szunnyantok egyet. Kell az a boáááá a sok külföldi miatt -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-20 08:48
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szép jó reggelt és csodálatos napot Mindenkinek! Igaz én csak suzukimaruti vagyok, viszont az a meglátásom ezt biza elírtad a feltöltésnél, mivel itt 1 darabnak kellett volna jelölni és nem 4-nek. A leírásba kellett volna írni, hogy a 4 egybe ennyi. Persze ha tévedek úgyis kijavítanak. Igazad lehet, mert ugye itt volt egy alku; ti. megveszi mind. A 2400 fixárat kellett volna beírni. Mondjuk a jutalék szempontjából nincs szabálytalanság, mert a 4x600-ról, azaz szintén 2400-ról kaptam az értesítést. Mivel külön lett szedve, valszeg ezért kapott ő négyszeres díjról értesítőt. Mindegy, írtam már neki, hogy no para, természetesen nem 1 860 a díj, ennél jóval kevesebb. Az a gáz ezekkel az amúgy nem nagy tömegű csövekkel, nehéz belőni a díjat. Mert bár picik, de mindenképp dobozkába kell tenni. Ugyanis igen kényesek, mivel üvegből vannak részben. Meg aztán ha több akad, nem tudni előre ki hányat vesz. Most, hogy ez terítékre került, találtam belőle még párat. Bemérem őket elektronikailag és ha piacképesek, mennek eladósorba. Perszer megpróbálok körültekintőbb lenni, már amennyire ez egy szétszórt vidaeffnél lehetséges. Csodás napot kívánok Mindenkinek! A többdarabos aukcióknál, ha nem állítod be a darabszám alapú kedvezményt, annyiszor x összeg a postaköltség, amennyi darabot leütnek. A minimálárral kapcsolatban (ha jól emlékszem) - a fix ár = minimál ár, de nem vagyok biztos benne. Kösz. Legyen szép napod, napotok. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-20 08:48 |
|
|
|
2012-10-20 08:41
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
... Most reggel meg látom, a megjelölt díjat négyszeresen számolta neki. Ami képtelenség, mert saccra is belefér a négy az ötszáz gramm alatti sávba. Aztán az is feltünt a lejárt üzletnél, megjelent a "minimálárat elérték" felirat, jóllehet ilyet nem adtam meg. Vagy ez a fixárnál is előjön? Nagyjából ennyi. Szép napot Önnek és mindenki másnak. Csodás napot kívánok Mindenkinek! A többdarabos aukcióknál, ha nem állítod be a darabszám alapú kedvezményt, annyiszor x összeg a postaköltség, amennyi darabot leütnek. A minimálárral kapcsolatban (ha jól emlékszem) - a fix ár = minimál ár, de nem vagyok biztos benne. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-10-20 08:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 423 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Kedves Vateraoroszlan! Amúgy van még mit tanulnom, mert ezt is jól benéztem. Kezdődött azzal, a leendő vevő kérdezett rá, nincs-e négy? Kiderült volt, sőt én úgy emlékeztem, annyit is hirdettem. Ennek azért van jelentősége, mert ezek az erősítő pentódák igazándiból páros számban piacképesek. Mindegy, módosítottam az üzletet, aztán ő meg is vette. Most reggel meg látom, a megjelölt díjat négyszeresen számolta neki. Ami képtelenség, mert saccra is belefér a négy az ötszáz gramm alatti sávba. Aztán az is feltünt a lejárt üzletnél, megjelent a "minimálárat elérték" felirat, jóllehet ilyet nem adtam meg. Vagy ez a fixárnál is előjön? Nagyjából ennyi. Szép napot Önnek és mindenki másnak. Szép jó reggelt és csodálatos napot Mindenkinek! Igaz én csak suzukimaruti vagyok, viszont az a meglátásom ezt biza elírtad a feltöltésnél, mivel itt 1 darabnak kellett volna jelölni és nem 4-nek. A leírásba kellett volna írni, hogy a 4 egybe ennyi. Persze ha tévedek úgyis kijavítanak. |
|
|
|
2012-10-20 07:58
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
... Kedves vidaeff! Nézze el nekem, de nem pontosan értem, hogy a szállítási módozatokra vagy a vaterafutárra vonatkozik a kérdés? Kedves Vateraoroszlan! Amúgy van még mit tanulnom, mert ezt is jól benéztem. Kezdődött azzal, a leendő vevő kérdezett rá, nincs-e négy? Kiderült volt, sőt én úgy emlékeztem, annyit is hirdettem. Ennek azért van jelentősége, mert ezek az erősítő pentódák igazándiból páros számban piacképesek. Mindegy, módosítottam az üzletet, aztán ő meg is vette. Most reggel meg látom, a megjelölt díjat négyszeresen számolta neki. Ami képtelenség, mert saccra is belefér a négy az ötszáz gramm alatti sávba. Aztán az is feltünt a lejárt üzletnél, megjelent a "minimálárat elérték" felirat, jóllehet ilyet nem adtam meg. Vagy ez a fixárnál is előjön? Nagyjából ennyi. Szép napot Önnek és mindenki másnak. |
|
|
|
2012-10-19 23:39
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Tényleg kipróbálom. Mit csinálnak ők, ha nincs otthon a címzett? Értesítőt hagynak és bennt a postán átveheti az illető, de eleve kétszeri kézbesítést kisérelnek meg. + ráírhatod a vevő telefonszámát és akkor szólnak Neki. Mondjuk én az MPL Vaterafutár itteni belépésének köszönhetem, hogy végre sikerült díjhitelessé válnom mind a levélre mind az MPL küldeményekre (az MPL-nél ráadásul onlineból nyomtatom a csomagcímkét az általuk biztosított öntapadós etikettre, amit egy laza mozdulattal rá lehet simítani a dobozra. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-10-19 23:09
Létrehozva:
|
|
Egy türelmesnél? Hehhe Amúgy egy munkanapos kézbesítés van náluk, és az eddigi tapasztalatok alapján az tényleg egy munkanap. Tényleg kipróbálom. Mit csinálnak ők, ha nincs otthon a címzett? (A türelem az én esetleges bénázásomhoz kell. Ezt most úgy mondod, mintha azt hinnéd, mi idebent semmi látványosat nem tudunk csinálni Hát basszus, elnézem itt az avatarok alatt olvasható státuszokat, igazán sokszínűek, kreatívak. Beeeeeenz! Nem gondolja, hogy a Customer Service olyan boáááá? Semmilyen... Kéne valami fenyegető (támadó trópusi vihar), szigorú (kaloda koordinátor), személyes (nyúltartó), vagy bármi, csak ne ez a rettenetes eredendő szöveg. Ha nem tudja beállítani, szívesen súgok. Most pedig szép álmokat mindenkinek, elmegyek szunnyantok egyet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-19 22:55 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-19 22:46
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Ki fogom próbálni egy visszatérő, türelmes vevőmnél. Egy türelmesnél? Hehhe Amúgy egy munkanapos kézbesítés van náluk, és az eddigi tapasztalatok alapján az tényleg egy munkanap. A költségkímélés gondolom mindenkinek jól jön és hát ahogy néztem, az 0,1-2 kg közötti lényegesen olcsóbb az ajánlott levélnél. Vajon miért? Ezt most úgy mondod, mintha azt hinnéd, mi idebent semmi látványosat nem tudunk csinálni Kedves Igencsak öreg róka Vateraoroszlán. Kedves vidaeff! Nézze el nekem, de nem pontosan értem, hogy a szállítási módozatokra vagy a vaterafutárra vonatkozik a kérdés? -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2012-10-19 22:32
Létrehozva:
|
|
|
Ennek igazán örülök! Igen, miután elküldöd a rendelést, csinálunk neked egy hercig pdf-dokumentumot, amit ki kell nyomtatnod a feladáshoz. Egy A4-es lap. Azt kell odaadni a dobozzal együtt a futárnak (vagy ha beviszed feladni a postára, akkor a postáskisasszonynak). Kedves Igencsak öreg róka Vateraoroszlán. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-19 22:34 |
|
|
|
2012-10-19 22:25
Létrehozva:
|
|
Igen, miután elküldöd a rendelést, csinálunk neked egy hercig pdf-dokumentumot, amit ki kell nyomtatnod a feladáshoz. Egy A4-es lap. Azt kell odaadni a dobozzal együtt a futárnak (vagy ha beviszed feladni a postára, akkor a postáskisasszonynak). Ki fogom próbálni egy visszatérő, türelmes vevőmnél. A költségkímélés gondolom mindenkinek jól jön és hát ahogy néztem, az 0,1-2 kg közötti lényegesen olcsóbb az ajánlott levélnél. Vajon miért? Leggyakrabban azzal dolgozom. 5 kg fölött drágább. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-19 22:28 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 04:47 |