Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-11-27 21:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A kérdés az volt, hogy felteheti-e. Erre válaszoltam is. Felteheti, nincs akadálya. Közben az eredeti helyen válaszoltam, és közben arra gondoltam, hogy ez már inkább idevaló lenne, de látom, Ön is erre a következtetésre jutott. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-27 21:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 977 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A kérdés az volt, hogy felteheti-e. Erre válaszoltam is. Felteheti, nincs akadálya. A hallgatásik - Önnek és Leónak természetesen - sokkal beszédesebbek alkalmanként, mint ha mondanának valamit. Majd adott esetben meghívom egy szűrt szőlőlére, ugyanis Ön nem iszik, ha jól emlékszem, és akkor elmondom. Az elkövetkező 10-20 évben biztosan lesz rá alkalom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-27 21:09
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönöm..... a választ.... A kérdés az volt, hogy felteheti-e. Erre válaszoltam is. Felteheti, nincs akadálya. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-11-27 20:55
Létrehozva:
|
|
........... akkor majd Benz kijavít, ha erre jár, tehát az ő válaszát mindenképpen várd meg, .............. Köszönöm..... a választ.... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-27 20:59 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-27 19:18
Létrehozva:
|
|
Ez jutott eszembe első olvasatra, hogy szerintem azzal, hogy ezt itt elénk tárta, pont nem azt éri el amit szeretne... Én is betettem... Bírom az ilyeneket. Majdnem ugyanaz a kategória a szememben, mint aki eljön lázadozni, hogy a Vatera végrehajtókat küldött rá, meg hogy a párszáz forintos tartozásból több ezer lett. Kiabálnak és a hangoskodásukkal csak azt érik el, hogy a normálisan gondolkodók fintorognak. Az viszont igaz, hogy sok, hasonszőrű szimpatizánst szereznek. Mert ugye, hasonlót a hasonlóval.. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-27 17:25
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Különben én is betettem. Ők azok, akik alkusznak, egyeztetnek, problémáznak, és amikor megkapnak mindent, akkor még lehúzzák a csillagozást. Nem tudom Sanyabacsi merre van, de szerintem neki is markáns gondolatai támadnának, ha ezt olvasná. Nem baj, jó ez így, mert mi legalább megelőzhetjük a vele való konfrontálódást. Mármint a post írójára gondolok most. Ez jutott eszembe első olvasatra, hogy szerintem azzal, hogy ezt itt elénk tárta, pont nem azt éri el amit szeretne... Én is betettem... |
|
|
|
2010-11-27 16:56
Létrehozva:
|
|
Mindent leírtál, amit bennem megfogalmazodott, ráadásul azt sem egy utolsó szempont, hogy a kikiáltási ár és a villámár között csak 40 Ft volt a különbözet.. Különben én is betettem. Ők azok, akik alkusznak, egyeztetnek, problémáznak, és amikor megkapnak mindent, akkor még lehúzzák a csillagozást. Nem tudom Sanyabacsi merre van, de szerintem neki is markáns gondolatai támadnának, ha ezt olvasná. Nem baj, jó ez így, mert mi legalább megelőzhetjük a vele való konfrontálódást. Mármint a post írójára gondolok most. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-27 16:56 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-26 22:41
Létrehozva:
|
|
............ (könyörgöm, ............. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-26 22:41 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-26 19:51
Létrehozva:
|
|
Nem igazán jó ötlet. Mai hír: Lelőttek egy bankrablót Kispesten, egy menekül. Ez csak azért lehet, mert nem töltöttek annyi időt a megfontolt tervezéssel, mint amennyit én munkával. De ha van ötleted, nyitott fülekkel várom. Hát ja Azt gondoltam azért dolgozom hogy éljek erre kiderült, hogy azért élek hogy dolgozzak Szemléletváltás van Kifelé kacsintgatunk, mert itthon ellehetetlenítették annak a rétegnek az életét akik becsületesen munkából akarnak normálisan élni. A bankrablós verziónál tuti még csak gondolnék rá de már lecsuknának Kint jobb, de annyira nem, mint régebben volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-26 19:40
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 461 Regisztrált: 2009-01-22 14:57 Azonosító: 425 174 |
Valamit elrontottak a szüleink. Azt tanították, hogy munkából meg lehet élni és, hogy munkából lehet megélni. Ezért azt hisszük, ha sokat dolgozunk, sokat is keresünk. Pedig, ha ugyanennyi erőfeszítést ölnénk bele egy bankrablás kitervelésébe és kivitelezésébe, lehet, hogy sokkal jobb lenne a jövedelmünk. Azt hiszem szemléletet kell váltanunk. Hát ja Azt gondoltam azért dolgozom hogy éljek erre kiderült, hogy azért élek hogy dolgozzak Szemléletváltás van Kifelé kacsintgatunk, mert itthon ellehetetlenítették annak a rétegnek az életét akik becsületesen munkából akarnak normálisan élni. A bankrablós verziónál tuti még csak gondolnék rá de már lecsuknának |
|
|
|
2010-11-26 19:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
Nem igazán jó ötlet.
Mai hír: Lelőttek egy bankrablót Kispesten, egy menekül. Valamit elrontottak a szüleink. Azt tanították, hogy munkából meg lehet élni és, hogy munkából lehet megélni. Ezért azt hisszük, ha sokat dolgozunk, sokat is keresünk. Pedig, ha ugyanennyi erőfeszítést ölnénk bele egy bankrablás kitervelésébe és kivitelezésébe, lehet, hogy sokkal jobb lenne a jövedelmünk. Azt hiszem szemléletet kell váltanunk. |
|
|
|
2010-11-26 19:30
Létrehozva:
|
|
Nálam is jó hosszú a "fontos lenne" lista kár hogy az első pontban szereplő 100.000 ft/hó hitel miatt max a következő pontig jutok, amiben az áll rezsit kifizetni De hát ez van... Fő a jókedv és az egészség Valamit elrontottak a szüleink. Azt tanították, hogy munkából meg lehet élni és, hogy munkából lehet megélni. Ezért azt hisszük, ha sokat dolgozunk, sokat is keresünk. Pedig, ha ugyanennyi erőfeszítést ölnénk bele egy bankrablás kitervelésébe és kivitelezésébe, lehet, hogy sokkal jobb lenne a jövedelmünk. Azt hiszem szemléletet kell váltanunk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-26 19:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 461 Regisztrált: 2009-01-22 14:57 Azonosító: 425 174 |
Elolvastam már, tudom is, de annyi minden van, ami még fontos lenne. Nekem különösen jó lenne, ha éjjel jól feküdnék, ugyanis félretartott testhelyzetben töltöm a napjaim jelentős részét. Nálam is jó hosszú a "fontos lenne" lista kár hogy az első pontban szereplő 100.000 ft/hó hitel miatt max a következő pontig jutok, amiben az áll rezsit kifizetni De hát ez van... Fő a jókedv és az egészség |
|
|
|
2010-11-26 19:12
Létrehozva:
|
|
Különben meg fontos, hogy min alszol, olvasd el az i+ oldalon a kis esszét erről Elolvastam már, tudom is, de annyi minden van, ami még fontos lenne. Nekem különösen jó lenne, ha éjjel jól feküdnék, ugyanis félretartott testhelyzetben töltöm a napjaim jelentős részét. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-26 18:58
Létrehozva:
|
|
|
Igen. Ja, persze, hogy nálatok nincs, mert maga az áru olyan, mint egy tömőanyag. Múltkor néztem egy aukciódat, szép kicsi összegen állt, aztán megnéztem a villámárat és elmentem ezüst ékszereket nézegetni. Van egy pasi, aki mindig hív telefonon, mert egyszer mondtam, hogy majd valamikor akarok ilyen egészséges matracot. Azóta mindig megkérdezi, hogy akarok-e már. Persze, akarok, akarok, de az anyagiak... Olyan ez, mint az életbiztosítás.... van egy életbiztosítós pasim is. Biztos többet ki lehetne hozni belőle, de sajna csak este érek rá foglalkozni vele (másodállás) A főállásombam "marketing manager" Csak én szerencsére e-mailban, nem telón, így egyikünknek sem ciki Mondjuk teljesen más üzletág mint a matrac és nem kiskereskedelem, de azért ott is meg kell győzni a leendő vevőket elsősorban arról hogy nekik szükségük van a termékeinkre Különben meg fontos, hogy min alszol, olvasd el az i+ oldalon a kis esszét erről |
|
|
|
2010-11-26 18:26
Létrehozva:
|
|
Ha egyedül mész késs 3 percet és szabadkozz, hogy kicsit elhúzódott a karate edzés -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-26 17:27
Létrehozva:
|
|
|
Naaaa... tényleg? Erre nem is emlékszem. Szerintem már üthetnél, megnőttél. Különben mindig az kapja a beírást, aki ártatlan. Emlékszem gyerekkoromból, na és látom a saját gyerekemnél is. Mi mindig annyira, de annyira ártatlanok vagyunk/voltunk és mégis... Tanár úr, az úgy kezdődött, hogy visszaütöttem. (Volt egy h-ülye fiú osztálytársam, azzal állandóan verekedtünk, még hetedikben is. Pedig akkor már nagy lány voltam, aki nem verekszik. De ez nagyon h-ülye volt. Már megnőttem, és felnőttként is így látom. Meg egyszer egy zenész társamnak adtam egy rohadt nagy sallert, majdnem felborult. Szóval, mint mondtam, én vagyok a harciasabb. Ha egyedül mész késs 3 percet és szabadkozz, hogy kicsit elhúzódott a karate edzés |
|
|
|
2010-11-26 16:35
Létrehozva:
|
|
De, az utolsó, amire vissza tudok emlékezni, kb. 17 éve volt. Magamból kikelve ököllel döngettem egy srác mellkasát az iskolában, aki röhögött, mert nem érzett semmit... (A beírást persze én kaptam, amikor bejött az igazgató.) Meg kellett próbálnom egy másik konfliktuskezelési utat, mert ez számomra járhatatlannak bizonyult. Naaaa... tényleg? Erre nem is emlékszem. Szerintem már üthetnél, megnőttél. Különben mindig az kapja a beírást, aki ártatlan. Emlékszem gyerekkoromból, na és látom a saját gyerekemnél is. Mi mindig annyira, de annyira ártatlanok vagyunk/voltunk és mégis... Tanár úr, az úgy kezdődött, hogy visszaütöttem. (Volt egy h-ülye fiú osztálytársam, azzal állandóan verekedtünk, még hetedikben is. Pedig akkor már nagy lány voltam, aki nem verekszik. De ez nagyon h-ülye volt. Már megnőttem, és felnőttként is így látom. Meg egyszer egy zenész társamnak adtam egy rohadt nagy sallert, majdnem felborult. Szóval, mint mondtam, én vagyok a harciasabb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-11-26 16:14
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Egyébként ez különös, hogy már más is mondta, hogy ne adjak át egyedül árut, tehát biztosan nem paranoia ez. És olyan ember mondta, aki egyébként meg tudja magát védeni. Általában az iskolában a portás szokta átadni az árut, de jelen esetben mi fogjuk házhoz vinni. Ja és gyakran adja át az öcsém, ha úgy alakul, ő igazán szép szál magas pasi, a fene sem gondolná róla, hogy mindent intellektuális mederbe terel. (Szerintem még életében nem ütött meg senkit, ..... de majd most mindjárt engem, ha ezt elolvassa. De, az utolsó, amire vissza tudok emlékezni, kb. 17 éve volt. Magamból kikelve ököllel döngettem egy srác mellkasát az iskolában, aki röhögött, mert nem érzett semmit... (A beírást persze én kaptam, amikor bejött az igazgató.) Meg kellett próbálnom egy másik konfliktuskezelési utat, mert ez számomra járhatatlannak bizonyult. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2010-11-26 12:51
Létrehozva:
|
|
Hát... nem tudom. Szerintem legyen jelen a részedről egy hímnemű az átadásnál. Ha lehet, egy nagydarab. Hallgass a megérzéseidre, nem csalnak azok. Bár, lehet én vagyok a paranoid... Egyébként ez különös, hogy már más is mondta, hogy ne adjak át egyedül árut, tehát biztosan nem paranoia ez. És olyan ember mondta, aki egyébként meg tudja magát védeni. Általában az iskolában a portás szokta átadni az árut, de jelen esetben mi fogjuk házhoz vinni. Ja és gyakran adja át az öcsém, ha úgy alakul, ő igazán szép szál magas pasi, a fene sem gondolná róla, hogy mindent intellektuális mederbe terel. (Szerintem még életében nem ütött meg senkit, ..... de majd most mindjárt engem, ha ezt elolvassa. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 02:49 |