Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-05-28 17:31
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
|
|
|
|
2007-05-27 15:11
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Erre mit lépnétek,ha ilyen Mailt kapnátok? "Ha meglátom ezt a nevet, miért jut eszembe e két szó...TETÜ ***...?????" Hozzáteszem,részemről semmi sértő megjegyzés nem volt. Kiosztanám a családnak 2 percre a füldugot, de ezenkívül semmit. Nem éri meg válaszolni. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2007-05-27 10:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-05-10 15:08 Azonosító: 9 440 |
Erre mit lépnétek,ha ilyen Mailt kapnátok?
"Ha meglátom ezt a nevet, miért jut eszembe e két szó...TETÜ ***...?????" Hozzáteszem,részemről semmi sértő megjegyzés nem volt. A hozzászólást -Vateraforum- szerkesztette a következő időpontban: 2007-05-27 10:52 |
|
|
|
2007-05-24 09:51
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
Itt egy újabb díszmadár! Olcsó ramok meg fullos asztali PC jó áron http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=70001 Ez a felhasználó bűzlött az első perctől mégis beugrottak neki 30-an. Jelenleg 7 negája van, de szerintem a héten elfogja érni a 29-et Szerencsére kitiltották! már -10nél tart! olyan mint sandiskshop, de szerintem az ő rekordját nem fogja megdönteni. |
|
|
|
2007-05-23 10:15
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 514 Regisztrált: 2007-03-19 22:01 Azonosító: 905 |
Itt egy újabb díszmadár! Olcsó ramok meg fullos asztali PC jó áron http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=70001 Ez a felhasználó bűzlött az első perctől mégis beugrottak neki 30-an. Jelenleg 7 negája van, de szerintem a héten elfogja érni a 29-et Szerencsére kitiltották! Pfúúúúúúú!! Ennek megint illene rendőrségi ügynek lennie!! Fogott jópár balekot! -------------------- Üdvözlettel:
Antiv Ateravic Fanyajev Mottó: Nem biztos, hogy az a Disznó, aki épp a dagonyában van! (saját forrásból) |
|
|
|
2007-05-23 09:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 21 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Azonosító: 65 |
Itt egy újabb díszmadár! Olcsó ramok meg fullos asztali PC jó áron
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=70001 Ez a felhasználó bűzlött az első perctől mégis beugrottak neki 30-an. Jelenleg 7 negája van, de szerintem a héten elfogja érni a 29-et Szerencsére kitiltották! |
|
|
|
2007-05-22 08:29
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
<br />Még gondolkozom hogy egy eladót felkináljak-e a Vaterának, vagy sem. Vásároltam tőle, minden rendben volt. Ment a pozitiv. Egyszer csak kapok tőle egy semlegest, egy totál hülye szöveggel. Felhivtam, hogy mégis mire fel, erre közölte velem, hogy nem gondolom hogy minden tétel után fizetni fog a Vaterának? Ja és még hozzáfüzte, hogy nem érti, miért vagyok ideges, kit érdekel a pozitiv és miért fontos az?<br /><br />Kicsit felidegesitett a dolog, mert elég inkorrekt volt az embertől, de sajnos galamblelkü vagyok és nem venném a lelkemre, hogy miattam rugják ki.<br /><br />Másik csak érdekességképpen, eladtam valamit. Ember leütötte villámáron és utána beirta a terméklapra, hogy akkor a minimálár felett valamivel odaadom-e? Hát igen néztem ki a fejemből. Aztán megkérdeztem tőle, hogy ha nem tudja mennyiért akarja megvenni, miért ütötte le villámáron? Erre a válasz, mert félt hogy gyorsan elviszik a terméket. Mindegy, végül is kifizette rendesen, nem volt gond.<br /><br />Na hirtelen ennyi.<br /> <br /><br /><br />Hát, valóban nem sok tétel után fizetett. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2007-05-22 00:55
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2007-05-11 19:55 Azonosító: 9 620 |
Ja igen. És tudom hogy ennek a topicnak a cime szégyenfal, és nem irtam nickeket. Ugyhogy ha a modi gondolja, nyugodtan rakja át olyan topicba a hozzászólásomat, ahova való.
Csak irtam és utána gondolkoztam. Bocsi. -------------------- Gyermekeink első évét azzal töltjük, hogy megtanitsuk őket járni és beszélni. A többit azzal, hogy üljenek már le és fogják be a szájukat!
|
|
|
|
2007-05-22 00:53
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 Regisztrált: 2007-05-11 19:55 Azonosító: 9 620 |
Még gondolkozom hogy egy eladót felkináljak-e a Vaterának, vagy sem. Vásároltam tőle, minden rendben volt. Ment a pozitiv. Egyszer csak kapok tőle egy semlegest, egy totál hülye szöveggel. Felhivtam, hogy mégis mire fel, erre közölte velem, hogy nem gondolom hogy minden tétel után fizetni fog a Vaterának? Ja és még hozzáfüzte, hogy nem érti, miért vagyok ideges, kit érdekel a pozitiv és miért fontos az?
Kicsit felidegesitett a dolog, mert elég inkorrekt volt az embertől, de sajnos galamblelkü vagyok és nem venném a lelkemre, hogy miattam rugják ki. Másik csak érdekességképpen, eladtam valamit. Ember leütötte villámáron és utána beirta a terméklapra, hogy akkor a minimálár felett valamivel odaadom-e? Hát igen néztem ki a fejemből. Aztán megkérdeztem tőle, hogy ha nem tudja mennyiért akarja megvenni, miért ütötte le villámáron? Erre a válasz, mert félt hogy gyorsan elviszik a terméket. Mindegy, végül is kifizette rendesen, nem volt gond. Na hirtelen ennyi. -------------------- Gyermekeink első évét azzal töltjük, hogy megtanitsuk őket járni és beszélni. A többit azzal, hogy üljenek már le és fogják be a szájukat!
|
|
|
|
2007-05-22 00:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Nem tudom, szerepelt-e már itt a KAMIONOS80 nevű user. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=259433 Egy ígéretesen induló kezdet után (csupa pozitív) egyszer csak eldurrant az agya. A legfurcsább az volt, hogy már az aukció vége után értékelt engem pozitívan, amikor még a részleteket meg se beszéltük. Később meg már a levelekre sem válaszolt. A telefonban pedig valaki más jelentkezett, aki továbbirányított máshová, ahol meg soha nem vették fel. Igen, én is igy jártam vele. Csak én negativot kaptam tőle, amit szerencsére a Vatera már törölt. Ennyi. -------------------- Gyermekeink első évét azzal töltjük, hogy megtanitsuk őket járni és beszélni. A többit azzal, hogy üljenek már le és fogják be a szájukat!
|
|
|
|
2007-05-15 08:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 112 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Innen: Dunaújváros Azonosító: 102 |
Szinte minden laptopnál amit a vaterán árulnak bepróbálkozott már! Mindig u.ezzel az összeggel. Egyszer valaki megunja, leveszi róla a 25-öt, aztán küld neki egy féltéglát, és mehet a sóhivatalba!! -------------------- Ágica
|
|
|
|
2007-05-14 21:45
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 514 Regisztrált: 2007-03-19 22:01 Azonosító: 905 |
A párbeszédet figyeljétek a "vevő" és az eladó között. Ilyenkor sajnálom az eladókat..... http://www.vatera.hu/toshiba_satellite_a75_25242763.html Szinte minden laptopnál amit a vaterán árulnak bepróbálkozott már! Mindig u.ezzel az összeggel. Egyszer valaki megunja, leveszi róla a 25-öt, aztán küld neki egy féltéglát, és mehet a sóhivatalba!! -------------------- Üdvözlettel:
Antiv Ateravic Fanyajev Mottó: Nem biztos, hogy az a Disznó, aki épp a dagonyában van! (saját forrásból) |
|
|
|
2007-05-14 20:48
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2007-03-22 12:45 Azonosító: 1 502 |
A párbeszédet figyeljétek a "vevő" és az eladó között. Ilyenkor sajnálom az eladókat.....
http://www.vatera.hu/toshiba_satellite_a75_25242763.html |
|
|
|
2007-05-12 11:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 999 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Ukrajna Azonosító: 20 |
Üdv ferrope! NO KOMMENT valóban elcsesztem az értékelést tényleg negatívot kellett volna adnom (a feleségem folyton mondogatja hogy nagyon jószívű vagyok).A jövőben próbálok keményíteni és köszi, hogy felnyitottad a szemem. Üdv mindenkinek é jó éjszakát! tiki001 Helló tiki001! Ne aggódj sajnos lesz még rá alkalmad!!! A hozzászólást -ferrope- szerkesztette a következő időpontban: 2007-05-12 11:05 -------------------- ********************************************************************** ********** Engem azért foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. |
|
|
|
2007-05-11 22:16
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2007-03-28 17:15 Azonosító: 2 577 |
Szia tiki001! Én csak azt nem értem, te mire adtál neki semlegest, ha meg semleges akkor minek irogatsz ide a SZÉGYENFAL alá???! Ezzel megtévesztesz másokat hiszen sokan amikor valakinek az értékelését nézzük csak arra figyelünk van-e negája és hogy mennyi. A semlegeset nem nézi senki ha nem kimagaslóan sok van az illetőnek. Összegezve azért mert te félsz a bosszú negától nem mertél öszintén és korrekten értékelni amivel nem csak magadat de másokat is félre vezetsz! Bár gondolom most mikor ezt olvasod biztos csuklik anyám, de én ennek ellenére vállalom és azt mondom, ha máshoz nem legalább magadhoz legyél őszinte. Ha nem bántana ez a dolog akkor nem írtad volna be ide, tehát a véleményed negatív amit ilyen esetekben tessék a jövőben leírni! üdv ferrope Üdv ferrope! NO KOMMENT valóban elcsesztem az értékelést tényleg negatívot kellett volna adnom (a feleségem folyton mondogatja hogy nagyon jószívű vagyok).A jövőben próbálok keményíteni és köszi, hogy felnyitottad a szemem. Üdv mindenkinek é jó éjszakát! tiki001 |
|
|
|
2007-05-11 21:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 999 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Ukrajna Azonosító: 20 |
Az igazi vatera szégyenei. Kiénekelték belőlem a terméket az "átutaltam a pénzt a terméket erre a címre kérném" című dumával és én a nagy veréb ezt komolyan vettem és elküldtem mindkettőnek a terméket. Az egyik nem válaszol azóta az emailokra és a telefonon nem elérhető, mert valami nő veszi fel aki állítólag nem tud semmiről semmit, de megigéri, hogy keresni fog a vevő a másik felhasználó pedig 10 napja azt hajtogatja, hogy elutalta a pénzt! Vigyázzatok velük! Még várok pár napot aztán jelzem a vaterának, hogy a szükséges intézkedéseket tegyék meg! Ennyit a bizalomról és a korrektségről amiből sajnos nagyon kevés van itt a vaterán! Kihangsúlyozom tisztelet a kivételnek!
ő az aki nem tud KAM semmiről: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=243140 ő pedig az utalós csávó: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=127295 -------------------- ********************************************************************** ********** Engem azért foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. |
|
|
|
2007-05-11 21:43
Létrehozva:
|
|
|
Üdv Mindenkinek! Íme egy jelölt: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=148146 -Az lesz az érdekes ha a nem jelentkezések után vissza értékel pl. egy negával. Kicsit bánt, mert még eddig csupa jó tapasztalataim voltak a vaterán. Szia tiki001! Én csak azt nem értem, te mire adtál neki semlegest, ha meg semleges akkor minek irogatsz ide a SZÉGYENFAL alá???! Ezzel megtévesztesz másokat hiszen sokan amikor valakinek az értékelését nézzük csak arra figyelünk van-e negája és hogy mennyi. A semlegeset nem nézi senki ha nem kimagaslóan sok van az illetőnek. Összegezve azért mert te félsz a bosszú negától nem mertél öszintén és korrekten értékelni amivel nem csak magadat de másokat is félre vezetsz! Bár gondolom most mikor ezt olvasod biztos csuklik anyám, de én ennek ellenére vállalom és azt mondom, ha máshoz nem legalább magadhoz legyél őszinte. Ha nem bántana ez a dolog akkor nem írtad volna be ide, tehát a véleményed negatív amit ilyen esetekben tessék a jövőben leírni! üdv ferrope A hozzászólást -ferrope- szerkesztette a következő időpontban: 2007-05-11 21:44 -------------------- ********************************************************************** ********** Engem azért foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. |
|
|
|
2007-05-11 19:43
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
Üdv Mindenkinek! Íme egy jelölt: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=148146 -Az lesz az érdekes ha a nem jelentkezések után vissza értékel pl. egy negával. Kicsit bánt, mert még eddig csupa jó tapasztalataim voltak a vaterán. Nekem is van egy ket héte húzódó hasonló ügyem és nagyon érik a negatív. Sőt, mostmár van egy másik is, aki már egy hete nem válaszol. |
|
|
|
2007-05-10 23:48
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2007-03-28 17:15 Azonosító: 2 577 |
Üdv Mindenkinek!
Íme egy jelölt: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=148146 -Az lesz az érdekes ha a nem jelentkezések után vissza értékel pl. egy negával. Kicsit bánt, mert még eddig csupa jó tapasztalataim voltak a vaterán. |
|
|
|
2007-05-10 18:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Szerintem nem az érdektelenségbe fulladt bele a dolog, hanem az lehet, hogy erre nem sok mindent lehet válaszolni! Részemről egy mondattal tudnám kifejezni a helyzeted: "Hajrá Kovácsnéni!" Szuper. Akkor ez úgyláccik ilyen tökölődős, várós, majd semmi nem történős után negát bevágós helyzet. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 23:21 |