Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-07-02 19:26
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 426 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szia zejopy - nem is kell egyetérteni, a zűröst arra értettem,ha ennyi kellemetlenséggel jár, akkor inkább adja oda távolabb a lakásától, mert akkor senki nem akar felmenni hozzá, sok olyan eladó van aki fix napot kijelöl X-Y óráig, és akkor adja át az árut. De ez sajnos örökös téma lesz, mert nem vagyunk egyformák, az emberek a családból, hoznak valamilyen fokú intelligenciát, van aki vele együtt születik, van aki megakarja tanulni, de soha nem sikerül neki. Képzeld el, ha minden terméklapotokon lenne egy IQ-teszt, azt kitöltve,megfelelő pontszám elérése után engedne tovább hogy licitálhassunk, vagy leüssük a fix árat, mit gondolsz milyen lenne a forgalmatok? Igaz, hogy nem vagyok Zep, de mivel rólam társalogsz engedd meg, hogy írjak. Látom nem érted az egész lényegét de sebaj. Bocs szíves engedelmeddel hadd döntsem én el, hogy hol adom át. Én x napon sem fogom megengedni, hogy nálam turkáljanak. Elnézést, hogy untattalak a problémámmal. |
|
|
|
2012-07-02 19:21
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Enyhült hőmérsékletű estét kívánok! .... Bár nem Benz, de: évente, ha háromszor. Neked is, igazán.... Jó, akkor legalább ez miatt nem aggódom értetek. Mi az a három alkalom? Szerk: Akkor nálatok hogyan enyhítenek az öltözködésen? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-02 19:24 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-02 19:12
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Enyhült hőmérsékletű estét kívánok!
Képzeld el, ha minden terméklapotokon lenne egy IQ-teszt, azt kitöltve,megfelelő pontszám elérése után engedne tovább hogy licitálhassunk, vagy leüssük a fix árat, mit gondolsz milyen lenne a forgalmatok? Bár kissé más kontextusban, de... na inkább nem is mondok semmit. A Vatera öltönyös munkahely? Bár nem Benz, de: évente, ha háromszor. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2012-07-02 19:05
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szia zejopy - nem is kell egyetérteni, a zűröst arra értettem,ha ennyi kellemetlenséggel jár, akkor inkább adja oda távolabb a lakásától, mert akkor senki nem akar felmenni hozzá, sok olyan eladó van aki fix napot kijelöl X-Y óráig, és akkor adja át az árut. De ez sajnos örökös téma lesz, mert nem vagyunk egyformák, az emberek a családból, hoznak valamilyen fokú intelligenciát, van aki vele együtt születik, van aki megakarja tanulni, de soha nem sikerül neki. Egyébként eladótól is függ, mert van, aki behívja. Van aki kávét is ad. Képzeld el, ha minden terméklapotokon lenne egy IQ-teszt, azt kitöltve,megfelelő pontszám elérése után engedne tovább hogy licitálhassunk, vagy leüssük a fix árat, mit gondolsz milyen lenne a forgalmatok? Szerintem ezt továbbítsd a fejlesztési javaslatokhoz. 1. Úgy örülök! Igazán! 2. Hát, ez nem jött be... Legközelebb veszélyességi pótlékot kérünk, ha nyáron a Belvárosi templom karzat-szaunájába kell menni... Amúgy tök vicces, hogy 40 fok van, én meg köhögök, és szinte irányíthatatlan a hangom. Ill. tök vicces lenne, ha nem velem történne. Szegény te... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-02 19:03
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
A gyerek csúcs volt... Ha templomban énekeltetek, akkor legalább kellemesen éreztétek magatokat. 1. Úgy örülök! Igazán! 2. Hát, ez nem jött be... Legközelebb veszélyességi pótlékot kérünk, ha nyáron a Belvárosi templom karzat-szaunájába kell menni... Amúgy tök vicces, hogy 40 fok van, én meg köhögök, és szinte irányíthatatlan a hangom. Ill. tök vicces lenne, ha nem velem történne. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2012-07-02 18:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 65 Regisztrált: 2011-09-09 21:39 Azonosító: 1 543 700 |
Óóó, én meg már kezdtem megnyugodni, hogy mégsem tökéletes. Hmmm.... azt mondta, hogy reggel és este is iszik. Ez minimum 1 liter tej naponta. Nem értek most egyet veled. A küszöb előtt... ennyi. Ez nem zűrösség. És mivel a szállítás a vevőt terheli, nem elvárható az eladótól, hogy ide-oda cipelgesse az árut. Azt elhiszem, hogy örülsz az ilyennek. És azt is elhiszem, hogy bedepiznél éppen. Amit ma kihagytál... Viszont én asszem estére rosszul leszek. Tudtam, tudtam, éreztem én..... a fejem.... szédülök.... fáj is. Szia zejopy - nem is kell egyetérteni, a zűröst arra értettem,ha ennyi kellemetlenséggel jár, akkor inkább adja oda távolabb a lakásától, mert akkor senki nem akar felmenni hozzá, sok olyan eladó van aki fix napot kijelöl X-Y óráig, és akkor adja át az árut. De ez sajnos örökös téma lesz, mert nem vagyunk egyformák, az emberek a családból, hoznak valamilyen fokú intelligenciát, van aki vele együtt születik, van aki megakarja tanulni, de soha nem sikerül neki. Képzeld el, ha minden terméklapotokon lenne egy IQ-teszt, azt kitöltve,megfelelő pontszám elérése után engedne tovább hogy licitálhassunk, vagy leüssük a fix árat, mit gondolsz milyen lenne a forgalmatok? |
|
|
|
2012-07-02 18:19
Létrehozva:
|
|
Tested elszenesedett medence mellett? Gyermeked nem rendetlenkedett, s Te feledted terheket? Nem mehettem, zengtem zengzetet zene-emberekkel egyetemben, mert ketten egybekeltek. Egyletnek lett kereset. Ne haragudj, csak így tudok válaszolni, kissé ki vagyok purcanva. Hát igen, ha nem is szenes, de elegánsan vörös. Különös, a dekoltázsomon maradt két fehér folt. valószínű, hogy nem egyenletesen kentem el a fényvédőt. A gyerek csúcs volt, és én olyan nagyon el voltam tőle olvadva, hogy csak na. Én vagyok a világon az egyetlen anya, aki kap puszit a kamasz fiától búcsúzóul, ha kimegy a medencéből. Mert ilyenkor már olyan lütyők. Ha templomban énekeltetek, akkor legalább kellemesen éreztétek magatokat. ***************************** Beeeenz! A Vatera öltönyös munkahely? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-02 18:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-02 17:19
Létrehozva:
|
|
Tényleg késő volt már Óóó, én meg már kezdtem megnyugodni, hogy mégsem tökéletes. Reggel megvolt (kettő is), köszönöm Hmmm.... azt mondta, hogy reggel és este is iszik. Ez minimum 1 liter tej naponta. Szia! Ha ennyire zűrös számodra, mért nem egy lakásodtól távolabbi címen adod át az árut, akkor nem kellene ezen problémáznod, sokan teszik ezt, mert én is sok helyen vettem át a termékeket, sőt sokszor megkérdezem, hol jobb az eladónak. Nem értek most egyet veled. A küszöb előtt... ennyi. Ez nem zűrösség. És mivel a szállítás a vevőt terheli, nem elvárható az eladótól, hogy ide-oda cipelgesse az árut. Amikor épp bedepizne az ember, azért mindig jön valami apróság, ami kihúzza. Mai léleksimogatás: "Kedves Miklós! (...) 2. Ezt a csomagolástechnikát oktatják valahol?" Olyan jól esett. Azt elhiszem, hogy örülsz az ilyennek. És azt is elhiszem, hogy bedepiznél éppen. Amit ma kihagytál... Viszont én asszem estére rosszul leszek. Tudtam, tudtam, éreztem én..... a fejem.... szédülök.... fáj is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-02 16:12
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 426 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szia! Ha ennyire zűrös számodra, mért nem egy lakásodtól távolabbi címen adod át az árut, akkor nem kellene ezen problémáznod, sokan teszik ezt, mert én is sok helyen vettem át a termékeket, sőt sokszor megkérdezem, hol jobb az eladónak. Szia! Azért nem adom át máshol, mert nem vagyok Petőfi szobor. Azelőtt vittem, de mivel az sem megoldás, hogy vasárnap 11-kor felhívtak na most elindulhatok az árúval. A másik 1 Ft-r nyert termékkel 20 percet szobroztam a hidegbe, mire jött a kedves vevő. Zűrös? Kifejtenéd bővebben miért "zűrös" hogy a lakásom magánszféra és hogy csak a leütött terméket adom át a kapuba? Amikor épp bedepizne az ember, azért mindig jön valami apróság, ami kihúzza. Mai léleksimogatás: "Kedves Miklós! (...) 2. Ezt a csomagolástechnikát oktatják valahol?" Olyan jól esett. Ezek az "apró" figyelmességek tényleg nagyon jó érzéssel töltik el az embert. |
|
|
|
2012-07-02 15:46
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Amikor épp bedepizne az ember, azért mindig jön valami apróság, ami kihúzza.
Mai léleksimogatás: "Kedves Miklós! (...) 2. Ezt a csomagolástechnikát oktatják valahol?" Olyan jól esett. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2012-07-02 15:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 65 Regisztrált: 2011-09-09 21:39 Azonosító: 1 543 700 |
Én is megittam már 3-t az igaziból Ma nyűgös vagyok Szia! Ha ennyire zűrös számodra, mért nem egy lakásodtól távolabbi címen adod át az árut, akkor nem kellene ezen problémáznod, sokan teszik ezt, mert én is sok helyen vettem át a termékeket, sőt sokszor megkérdezem, hol jobb az eladónak. |
|
|
|
2012-07-02 10:53
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Elrontotta, rosszat idézett. Tényleg késő volt már Benznek soron kívül egy pohár tejet küldök, bár olyan szmájli nincs. Reggel megvolt (kettő is), köszönöm -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-07-02 10:44
Létrehozva:
|
|
|
Neked is szép napot kívánok! Most délelőtt jönnek 10-11 körül. Gondolom jól el lesz fáradva, szombat este óta utaznak, gondolom kisebb megszakításokkal. Ó szegények ebbe a dög melegbe, de biztos van légkondi a buszon. Ne is mond nekem eszem elment, mikor elmentem vásárolni, itt már 38 fok van Szép napot mindenkinek. A feljebb idézett művek nálam nincsenek meg, de helyesírási szabályzatom és/vagy szemüvegem van eladó. Szép napot Neked is Szemüveg ha körülnézek nekem is akad |
|
|
|
2012-07-02 10:40
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Susan Eliabeth philips könyveket keresek 1500Ft/db áron Legfontosabb az anygali csók lenne. Valamint hasonló áron leresem Eloisa james Bolond szerele cimű könyvét Szép napot mindenkinek. A feljebb idézett művek nálam nincsenek meg, de helyesírási szabályzatom és/vagy szemüvegem van eladó. |
|
|
|
2012-07-02 08:46
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2012-07-02 07:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát meg nem is nagyon válogathat, amíg nem ütötte le. Én sem engedem be a vevőket. Év közben meg a suliban adom át, az a legjobb, nem is találkozom velük, nem mintha bajom lenne bárkivel, de nem kerülök olyan helyzetbe, hogy mosolyogva magyaráznom kellene a szabályzatot, miközben szívem szerint szétrúgnám a fenekét. Látom a lényeget megértetted. Most komolyan azt hiszik, hogy azért a pár forint jutalakér kockáztatni fogok? Tomcsa Szép napot Gyermeked megjött vagy még nyaral? A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-02 10:54 |
|
|
|
2012-07-02 07:44
Létrehozva:
|
|
Én is megittam már 3-t az igaziból Ma nyűgös vagyok Hát meg nem is nagyon válogathat, amíg nem ütötte le. Én sem engedem be a vevőket. Év közben meg a suliban adom át, az a legjobb, nem is találkozom velük, nem mintha bajom lenne bárkivel, de nem kerülök olyan helyzetbe, hogy mosolyogva magyaráznom kellene a szabályzatot, miközben szívem szerint szétrúgnám a fenekét. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-02 07:39
Létrehozva:
|
|
|
Benznek soron kívül egy pohár tejet küldök, bár olyan szmájli nincs. Én is megittam már 3-t az igaziból Ma nyűgös vagyok |
|
|
|
2012-07-02 07:30
Létrehozva:
|
|
Csodálatos szép napot Mindenkinek! Benznek soron kívül egy pohár tejet küldök, bár olyan szmájli nincs. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-02 07:17
Létrehozva:
|
|
|
Csodálatos szép napot Mindenkinek!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-26 07:39 |