IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

349 Oldal V  « < 276 277 278 279 280 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pénzügy, Számlázás, Feltöltési díj, jutalékfizetés, tranzakció-történet
szuli2
hozzászólás 2009-03-19 16:49
Létrehozva: #5541

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-06-08 17:11
Azonosító: 160 498

IDÉZET(aiglee @ 2009-03-19 15:45) *
automobilia letiltásának híre miért lett kimoderálva? hozzáteszem ez most nekem valamiért ahhoz hasonlít, mintha egy szakszervezet vezetőjét rúgnák ki a cégtől, amiért szervezkedésével a dolgozók érdekeit védeni merészeli.

Mert nem tettszik a Vaterának az igazság! De legfőképpen az hogy mer ellenük tenni valaki valamit!
Go to the top of the page

+Quote Post
aiglee
hozzászólás 2009-03-19 16:45
Létrehozva: #5542

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-20 11:40
Azonosító: 6 214

automobilia letiltásának híre miért lett kimoderálva? hozzáteszem ez most nekem valamiért ahhoz hasonlít, mintha egy szakszervezet vezetőjét rúgnák ki a cégtől, amiért szervezkedésével a dolgozók érdekeit védeni merészeli.

+Quote Post
szuli2
hozzászólás 2009-03-19 16:36
Létrehozva: #5543

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-06-08 17:11
Azonosító: 160 498

Az előbb léptem be a fórumba és láttam a tiltást! Azért komoly arcberendezéssel rendelkeznek a moderátorok!! Nem semmi. Úgy látom, már csírájában el akarják fojtani az elkerülhetetlen komoly jogos elégedetlenkedést!! Azt meg én sem értem, hogy automobilia híre miért törlődött? Már az is baj hogy leírják amit a moderátorok aljas és gusztustalan módon elkövetnek. Nem itt kezdődnek a gondok, hogy kitiltogatunk embereket, hanem ott hogy gyenge szövegre hivatkozva bevezetünk a közönség megkérdezése nélkül listázási dolgokat!

Ennyit akartam csak hozzászólni!

Gratula VATERA!! sad.gif

+Quote Post
Tibicsokee
hozzászólás 2009-03-19 15:56
Létrehozva: #5544

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-09-29 12:34
Azonosító: 27 897

IDÉZET(kzvtr @ 2009-03-19 14:36) *
Persze, nyilván, akik maradnak, nekik érdekükben áll ez, egyértelmű, bár ők sem biztos, hogy jelentgetni fognak! 3. napja semmi bejelentés nincs a topic-okban, és mivel kevesebb eladó lesz várhatóan, és még az eddigi bejelentgetők közül is sokan lehet, hogy mennek vagy nem fognak a továbbiakban bejelentgetni, mert őket is kellemetlenül értintette ez az új díj, és ezért nem működnek együtt a továbbiakban sad.gif

Ami nem is baj. Merthogy a vatera azért fizeti az adminokat, hogy szűrjék ki a csalókat. Az oké hogy valaki bejelent egy olyan szabálytalanságot, ami pl az ő saját érdekeit sérti és ezellen szót emel, de azért itt volt 2-3 olyan munkásőr, akiktől elég rendesen kifordul a gyomrom, mert a nap 24 órájából 12-őt azzal töltöttek, hogy a keresőben azután kutattak, ki mit hol hibázik és semmi másra nem használták a vaterát, mint arra, hogy üres kis életük szürkeségét, jelentgetéssel színesítsék.... és ha ezt egy gyerek játsza akkor azt mondom, oké, de van köztük olyan akinek 44 éves létére még annyi esze sincs, hogy ha már jelentget, akkor ne lehessen 2 perc alatt megtalálni, hogy ki ő.... Ezt viszont szomorú hogy megengedte a vatera és szerintem a szabálytalan aukciók bejelentését, nem erre találták ki.... de ha már így alakult, hát használták 'ingyér a munkásőröket.....

+Quote Post
kzvtr
hozzászólás 2009-03-19 15:36
Létrehozva: #5545

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:18
Azonosító: 164

IDÉZET(fscouture @ 2009-03-19 14:18) *

Ezzel az egy mondattal nem értek egyet (a többivel igen), mert szerintem pont mostantól lesz érdekében az eladóknak jelenteni a csalókat, hiszen mostantól mindenki fizet a listázásért és tfh. egy csaló ugyanolyan terméket akar eladni, mint én, ráadásul jóval kedvezőbb áron kínálja, akkor valószínüleg az ő terméke iránt lennének érdeklődök, az enyémet pedig nagyobb valószínűséggel kellene újralistázzam, mint a csaló a saját termékét. Ergo még nagyobb fontosságot kell tulajdonítani a csalók kiszűrésére. Remélem a vatera tesz lépéseket ezirányban.

Persze, nyilván, akik maradnak, nekik érdekükben áll ez, egyértelmű, bár ők sem biztos, hogy jelentgetni fognak! 3. napja semmi bejelentés nincs a topic-okban, és mivel kevesebb eladó lesz várhatóan, és még az eddigi bejelentgetők közül is sokan lehet, hogy mennek vagy nem fognak a továbbiakban bejelentgetni, mert őket is kellemetlenül értintette ez az új díj, és ezért nem működnek együtt a továbbiakban sad.gif

+Quote Post
mpanni1
hozzászólás 2009-03-19 15:35
Létrehozva: #5546

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-10-22 17:21
Azonosító: 33 511

IDÉZET(venigma @ 2009-03-18 23:28) *
Most licitálták meg az egyik olyan aukciómat, amit elsőként szedtem volnale a bevezetés után. Így lát belőle a Vatera 48 Ft-ot.

Nekem most licitált egy vevő egymás után 19 termékemre, sok már 3-4 hónapja fent volt!!! Előtte a teszveszen még régebb óta fent volt (korábban teszveszeztem). Van olyan, ami majdnem 1 éve (!) fent van, és most elvitte a másik 18-al együtt. Persze volt olyan is, kb. 5 darab, ami "csak" 3-4 hete volt fent.
És én hetente indítottam újra. És most hirtelen 19 egyszerre el fog menni.
Ennyire nem kiszámítható.

+Quote Post
fscouture
hozzászólás 2009-03-19 15:18
Létrehozva: #5547

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-01 16:17
Azonosító: 328 018

IDÉZET(kzvtr @ 2009-03-19 14:05) *
A csalásokról: ezek után várhatóan szinte senki sem jelentgeti majd a csalásokat.

Ezzel az egy mondattal nem értek egyet (a többivel igen), mert szerintem pont mostantól lesz érdekében az eladóknak jelenteni a csalókat, hiszen mostantól mindenki fizet a listázásért és tfh. egy csaló ugyanolyan terméket akar eladni, mint én, ráadásul jóval kedvezőbb áron kínálja, akkor valószínüleg az ő terméke iránt lennének érdeklődök, az enyémet pedig nagyobb valószínűséggel kellene újralistázzam, mint a csaló a saját termékét. Ergo még nagyobb fontosságot kell tulajdonítani a csalók kiszűrésére. Remélem a vatera tesz lépéseket ezirányban.

+Quote Post
Craftman
hozzászólás 2009-03-19 15:12
Létrehozva: #5548

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-07 12:51
Azonosító: 19 058

IDÉZET(elektrostar @ 2009-03-19 09:08) *
...vedd le a 2000 termékedet és tedd máshova... Pont azt teszed, amit a vatera el akart érni....

Így van!

IDÉZET(elektrostar @ 2009-03-19 09:08) *
...itt a legjobb a látogatottság...

Ez már inkább múltidő!
A kereslet menni fog a kínálat után.
Itt maradnak a házak, autók, festmények, egyéb nagy értékű holmik, tehát vevők is csak azok fognak idejárni akiket ez érdekel.
Akit meg az "apróságok" érdekelnek pedig a másik portálakra fognak. Már most is sokszorosára növekedett a forgalmuk pár nap alatt, áprilistól meg még jobban megugrik.

+Quote Post
kzvtr
hozzászólás 2009-03-19 15:05
Létrehozva: #5549

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:18
Azonosító: 164

IDÉZET(elektrostar @ 2009-03-19 10:33) *
Tudod miért nem az? Én még tovább gondoltam. Azok, akikből a nagy bevétel van és a nagy jutalékot fizetik, nem foglalkoznak a termékenkénti 5-10 forinttal, mert bőven belefér és most sem ők háborognak itt. Maradni fognak. Sőt szerintem gyakorlatilag mindenki maradni fog, de csak azokkal a cuccokkal ami megéri. Csak azt fogják feltenni, amiről úgy gondolják, hogy maximum 1-2 újraindítás után elmegy... A többi cuccukat átteszik a Zsi....-ra. Ami pont azért nem fog működni, mert ott csak az lesz, amit itt nem lehet eladni...... Ha megnézed, egy rakás oldalon (pl origo, hvg, nemzeti sport, myvip...) a vatera az aukciós portál.... ezt kiütni látogatottságban, sok idő és mégtöbb pénz lesz....
Kevesebb aukció lesz, de valóban átláthatóbb lesz és több lesz az adás-vétel, amiből több lesz a bevétel is.... Nem beszélve arról, hogy mondjuk egy adott terméket csak úgy tudsz eladni, ha mondjuk ráteszel egy listázások elejére kiemelést mert van belőle 5-6 oldalnyi a vaterán... és azt játszák, hogy 10 forintokkal mennek egymás alá....amíg el nem érik a beszerzési árat....ha nem lesz belőle csak 5-6 darab, akkor lehet, hogy többet fogsz eladni, kevesebb csalás, átverés és több adás-vétel lesz.... + megspórolhatod a 30 oldalból a tiédet keiemelő 300 forintos termék kiemelési díjat!

Vannak, akiknek megéri maradni, ezt Én is elismerem. Nyilván lesznek, akik rizikóznak majd, vagy beépítik az árba a leendő költségeket, de ez sok terméknél lehetséges, hogy dráguláshoz vezet.

Hát, hogy mindenki marad-e, csak azokkal a cuccokkal, ami neki megéri? Egy részük lehetséges, de az összeset kizártnak tartom. sokan szeretnek csak egy helyen felesleges cuccot árulgatni, ahol leginkább megéri nekik.

Mindennek meg van a vevője, tudod, csak IDŐ kérdése. Szerintem a reklámozás csak akkor lehet hatásos, ha megfelelő szolgáltatás/ár tartozik hozzá. a feltöltési díj egyáltalán nem lesz népszerű, a többségnek nem hasznos, nem éri meg, a 6%-al Nekem személy szerint nincs gondom, de pl. anno a tv-re is sokan az itteni magasabb fizetnivaló miatt mentek át. Én elfogadom a 6%-ot, de gyakorlatilag csak azt. sokan viszont eleve azt sem...

A látogatottság önmagában nem hoz egyúttal biztos vevőt is, bolhapiacon is rengetegen járnak/nézelődnek, egy hétvégi program, de sokan csak bámészkodnak. A csak bámészkodásból meg nem lesz az ottaniaknak bevétele, ahogy a vaterán sem jutalék. Ez a lényeg. Nekem is volt, hogy több százan nézték anno egy termékem, aztán nem kelt el soha, de volt olyan is, amelynél az első látogató leütötte fix áron. Olyan jellegű termékről beszélek, amit Nekem most már nem érdemes itt feltennem egyesével. Mert gazdaságtalan, és lutri.

A kevesebb aukció valóban átláthatóbb lesz, sőt, talán annyira is átlátható, hogy rengeteg rovat konghat esetleg az ürességtől. És ha valaki itt nem talál valamit, megveheti máshol, mástól, nem itt fizetve jutalékot. Pont ez az egyik írtózatos nagy veszélye a listázási díj bevezetésének. Sokan vagy ajándékot keresnek, vagy fizetéskor vennének valami apróságot, alkalmilag vásárolgatnának, mert nem engedhetik meg maguknak a több tízezer Ft-os árakat, vannak, akik csak konkrét címeket, pl. a következő kategóriákból: film, kazetta, cd lemez, régebbi és olcsóbb videojáték, könyvek, ezek nagyon népszerű és ismert dolgok, de gyűjtőknek képeslap, képregények, bélyeg, kinderfigura, szalvéta, játékkártyák, numizmatika, stb is. aki ezen termékek közül keres majd valamit, nem fog helyette venni mást, mert pont ezt keresi. Ezek többségét nem feltétlenül éri meg feltenni az eladónak, főleg több száz, több ezer db-ot. És ha konkrét címet keres valaki, ott veszi meg, ahol az van. Ha itt nincs, akkor nem itt. Ha valaki konkrétan keres valamit, rövid idő alatt keresi, hamar szeretne hozzájutni, nem fog hónapokat várni, míg itt meglátja a jövőben, ha itt nem találja, már aznap máshol keresgélhet.

Az eladó vinni fogják magukkal a vevőket, mert a vevő oda megy, ahol van választék! És ott fizet, és ha van annak jutalék vonzata esetleg, akkor ott csapódik le az a pénz is. Nem vaterán. Sajnos.

A csalásokról: ezek után várhatóan szinte senki sem jelentgeti majd a csalásokat. Ha valódi 1ft-os termékeket tesznek fel, rengeteg olyan helyzet lehet, hogy az eladó nem fogja átadni a termékeket a vevőnek, csináljon az bármit is, ptk ide vagy oda, arról nem is beszélve, hogyha kitiltják, majd más néven/adatokkal újra 1ft-osozik majd. Nem érdekli, ha kitiltják. Ne legyen ebben igazam sad.gif

Eddig relatíve kevés ilyen eset volt, de mostantól ezerszámra lehet rövid időn belül, és akik itt csalódnak a valódi 1ft-osnál, és utána nem vállalják be a feltöltési díjat sem, azután... de nem folytatom. a sima jutalékcsalások is megszaporodhatnak, annak ellenére, hogy várhatóan kevesebb eladó termék lehet. Ha nagyon kevés termék marad, mi értelme a vastag kiemelésnek, a listázás elejére, és még egyéb szolgáltatásoknak? Pontosabban értelmük van, de ha látja az eladó, hogy e nélkül is megy az eladás, akkor ezeket a szolgáltatásokat miért használná? ezeknek főleg nagy választék esetén lenne értelme, ami pont várhatóan lecsökken... Ezeket előre át kell gondolni!!! Próbálom azt a bevételi forrást megtalálni, amely hatalmas pluszt termelne a vaterának az esetlegesen kevesebb eladóval, feltételezhetően jóval kevesebb termékkel, sok bámészkodóval, keresgélővel, akik ezzel a tevékenységükkel még nem termelnek jutalékot, a nem feltétlen több vevő általi jutalékokkal, a fix szolgáltatási díjak használatának esetleges visszaesése mellett és feltöltési díjak bevezetésével, de valahogy ez Nekem nem sikerül sad.gif

A hozzászólást -kzvtr- szerkesztette a következő időpontban: 2009-03-19 15:10

+Quote Post
vaterafoliashop
hozzászólás 2009-03-19 13:38
Létrehozva: #5550

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-22 22:12
Azonosító: 1 595

IDÉZET(babapiskota @ 2009-03-19 12:18) *
Ha csinálsz egy jó oldalt, lehet, hogy nálad kötünk ki smile.gif smile.gif[/b][color="#0000FF"][/color][size="4"][/size]

Nem kell megijedni, nem fogok csinálni rolleyes.gif
Azt meghagyom a " nagyoknak ". Legalább is azoknak, akik azt hiszik hogy nagyok biggrin.gif

+Quote Post
hars51
hozzászólás 2009-03-19 13:31
Létrehozva: #5551

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-04 16:01
Azonosító: 3 719

IDÉZET(babapiskota @ 2009-03-19 12:18) *
Egyetértek, szerintem eddig ez volt a legszínvonalasabb aukciós oldal! ( most nézem a többit, messze primitívebb )
Birka módra beállok a sorba, megnézem, hogy hova lép le a sok izgalmas árút áruló vaterás és utánuk megyek vásárolni esetleg eladni.( a nagy számok törvénye)
Ha csinálsz egy jó oldalt, lehet, hogy nálad kötünk ki smile.gif smile.gif
[color="#0000FF"][/color][size="4"][/size]

Nagybani gyűjtőtételeket fogok indítani, ahonnan rendelésre felteszek egy-egy szóló tételt a vevőnek leütésre.

Így csak pár tételt indítok a nekem megfelelő kategóriákban á. 40,-Ft/ 3 hétre; ráadásul az összes elérhető aukciós piacra felkínálom...csak találkozom a vevőkkel!

+Quote Post
babapiskota
hozzászólás 2009-03-19 13:18
Létrehozva: #5552

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-01-17 22:57
Azonosító: 83 638

IDÉZET(vaterafoliashop @ 2009-03-19 12:07) *
Nem vagyok nagy szaki, de ha a fiammal összeállnánk,két nap alatt összedobnánk egy hasonló oldalt. Bocs a véleményért, de ez még egy nulla.
A Zs. sem nagyvalami ( jelenleg a nevét nem cáfolja ). Lehet hogy egyszer kinövi magát, de a " kényelemhez szokott " felhasználó meddig tud és akar várni ?
A félreértés elkerülése végett, nem az itteni listázási díjjat akarom megvédeni !! Az továbbra is egy ilyen gazdasági helyzetben egy öngól !

Egyetértek, szerintem eddig ez volt a legszínvonalasabb aukciós oldal! ( most nézem a többit, messze primitívebb )
Birka módra beállok a sorba, megnézem, hogy hova lép le a sok izgalmas árút áruló vaterás és utánuk megyek vásárolni esetleg eladni.( a nagy számok törvénye)
Ha csinálsz egy jó oldalt, lehet, hogy nálad kötünk ki smile.gif smile.gif
[color="#0000FF"][/color][size="4"][/size]

+Quote Post
prsq
hozzászólás 2009-03-19 13:14
Létrehozva: #5553

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-10-25 19:29
Azonosító: 34 439

IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-03-19 09:37) *
Kedves ujlakitimi!

Nem megengedett olyan aukció indítása amelynél a meghirdetett mennyiség nem a valós értékesítésre
vonatkozik (pl. a vételár egy adott mennyiségre vonatkozik, de valójában csak nagyobb mennyiségben
vásárolható meg) vagy a vételárat egyéb el nem várható költség terheli a leírásban meghatározva (pl.
nem valós postaköltség, a fizetendő jutalék).

Ezt nem bírom szó nélkül megállni, kedves Moderátor. (első hozzászólásom a fórumban)

Mi az, hogy el nem várható költség? Lehet a csomagolási költséget pofátlannak tekinteni, és van amikor egyértelmű a jutalékkijátszás, de ha ELŐRE odaírja az eladó, akkor lehet vele számolni. Azt tényleg büntetni kéne, ha utólag "derül ki", hogy még ezt meg azt kell fizetni.

Az pedig felettébb érdekes, hogy nemzetközileg teljesen elfogadott a "Postage AND Packing" költsége. (Verpackung und Versand, Shipping and handling, ahogy tetszik.) A Vatera kivétel?

+Quote Post
ujlakitimi
hozzászólás 2009-03-19 13:13
Létrehozva: #5554

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-11-28 08:52
Azonosító: 321 815

IDÉZET(vaterafoliashop @ 2009-03-19 12:07) *
Nem vagyok nagy szaki, de ha a fiammal összeállnánk,két nap alatt összedobnánk egy hasonló oldalt. Bocs a véleményért, de ez még egy nulla.
A Zs. sem nagyvalami ( jelenleg a nevét nem cáfolja ). Lehet hogy egyszer kinövi magát, de a " kényelemhez szokott " felhasználó meddig tud és akar várni ?
A félreértés elkerülése végett, nem az itteni listázási díjjat akarom megvédeni !! Az továbbra is egy ilyen gazdasági helyzetben egy öngól !

Eddig nem rugtak labdába a kis suffnyi-tuning aukciós oldalak a két nagy mellett, ezért nem öltek bele milliókat a tulajok. Ez, remélhetőleg másképp lesz hamarosan.

+Quote Post
hars51
hozzászólás 2009-03-19 13:07
Létrehozva: #5555

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-04 16:01
Azonosító: 3 719

IDÉZET(cableguy @ 2009-03-19 11:22) *
a vatera nem csak ezzel fog bevételt veszíteni, ami alapvetően csak anyagi telhetetlenségre vezethető vissza. Ha be lenne egy új szolgáltatást vezetve ami mind eladási mind más előnyökhöz lehetne jutni és a felhasználó eldöntheti hogy megéri-e neki vagy tényleg jó szolgáltatás és azért kap valamit cserébe. Ez egy olyan bevételi rendszer mint az államnál az ELVÁRT adó.
További bevételt csökkent a vaterának az ügyfélszolgálat önhatalmúsága, az inkorrekt vagy hiányos tájékoztatás, a felülbírálati lehetőség hiánya és teljes elutasítása, az inkorrekt viselkedés, a telefonos kontakt hiánya, túlszámlázás, mail értesítők hiánya, stb stb...... Előbb ilyeneket kéne rendbe tenni és utána lehet mint feddhetetlen cégnek "tarifát emelni".

A másik nagy cég belépésének vagy kicsi honlap felfejlésztésének kicsi esélyét látom.
Tudjátok mi az ami ráébresztené a vaterásokat? Ha az E-bay ráébredne és magyarosítaná azaz magyarországra is kiterjesztené a szolgáltatást. Tőkeerős, kiépített infrastruktúrája van. stb. Egy magyarosítás pár nap alatt meglenne.
no comment..............

És mi van, ha pont azért akarják kitisztítani, hogy nagy haszonnal továbbadják a piacot. Szerintem rövid távon akarnak nyerészkedni az újraeladással.

+Quote Post
vaterafoliashop
hozzászólás 2009-03-19 13:07
Létrehozva: #5556

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-22 22:12
Azonosító: 1 595

IDÉZET(frici70 @ 2009-03-19 11:34) *
Sziasztok!
Én is szertném megírni a nagy "FRANKÓT"!!!
Maximálisan igazat adok itt mindenkinek, tönkreteszik ezt a jól működő oldalt s mire majd észbe kapnak, akkor már késő, előbb - utóbb úgy is lesz valaki aki csinál egy új"vaterát" listázási díj nélkül. Ilyen a már meglévő www.londonlicit.hu. oldal.

+Quote Post
babapiskota
hozzászólás 2009-03-19 12:55
Létrehozva: #5557

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Autómobilia @ 2009-03-16 18:27) *
Jut eszembe az nem jutott a Vatera eszébe, hogy inkább a jutalék 6%-án változtasson?

Szerintem, ha 1%-kal emelné a sikeres üzlet utáni jutalékot, akkor nem csökkenne a termékkínálat és a Vatera is pénzénél lenne vagy akár még jobban is járna + senkinek nem jelentene gondot kifizetni a +1%-ot. – Gondolom Én?!

Ezúton megalapítom a Listázási Díj Elleni Egységfrontot!!!! – Azaz LiDEE-t

LiDEE

Javaslom egy figyelmeztető/figyelemfelhívó demonstráció megszervezését kb. március 25 vagy 26-ra

A demonstráció alatt arra gondolok, hogy a Listázási Díj ellen fellépők egységesen lejártás teszik (ezt követően újra indíthatóak az aukciók) a termékeiket 0,5-1 napra.

Ezt akartam beszúrni, bocs!

+Quote Post
babapiskota
hozzászólás 2009-03-19 12:52
Létrehozva: #5558

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

[font="Arial Black"][/font][/size]
IDÉZET(Autómobilia @ 2009-03-16 19:09) *
[size=3]
A demonstráció kezdetét, természetesen mindenki a saját időbeosztásához igazítja, szerintem a lényeg, hogy kb. 7.30-8.00-tól 24.00 óráig látszódjon, hogy mennyien NEM TÁMOGATJUK a döntésüket.

Sziasztok!

Lelkes vaterás voltam, imádtam, hogy valami kipattant a fejemből, rákerestem itt és tutira találtam belőle, legyen ez akár trabant jel, akár egy csomag cipőfűző. Ha ezek nem kerülnek többé fel, az elveszti az oldal a varázsát sad.gif Én az eladást amúgy is befejezném lassan egy időre, mert hamarosan bővül a család és pár hónapig tuti hulla fáradt leszek, de vásárlóként sem lesz értelme maradni...
Új cuccokat az új rendszernek köszönhetően nem töltök, ma kifutnak a ruhák és köszi, ennyi volt.
Remélem elegen fogunk átmenni a zsibvásárra- ott még ingyen van minden és talán megépül az itteni feeling.
Aki teheti kérem csatlakozzon a leveszem a termékeim egy napig kezdeményezéshez, hátha lesz értelme. Én szívesen maradnék itteni vásárló, ha megérné.
Üdv mindenkinek!

+Quote Post
elektrostar
hozzászólás 2009-03-19 12:48
Létrehozva: #5559

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-08-27 11:06
Azonosító: 182 892

IDÉZET(fvcc @ 2009-03-19 11:45) *
az ebayon az eladó 4%´jutalékot fizet az eladás után

lehet h ezt rosszul tudtam.... de pont nemrég néztem valahol egy riportot erről.... nem lehet hogy a 4% az ebaynak megy és 10% az adó?
Valami ilyesmi volt....nem emlékszem sajnos....

+Quote Post
fvcc
hozzászólás 2009-03-19 12:45
Létrehozva: #5560

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-30 16:22
Azonosító: 2 942

IDÉZET(elektrostar @ 2009-03-19 11:36) *
Az is hozzátartozik, hogy ahol az ebay jelen van, azokban az országokban van törvény az internetes aukciókra és erre vonatkozólag az adózásra. Ha jól tudom pont ezért az ott a jutalék nem 6%, hanem 14-16% (pontos számot nem tudok) és ennek a jutaléknak adott része, adóként automatikusan az adott ország kasszájába vándorol..... Valószínűleg csak azért nincs jelen, mert nálunk ilyen nincs és a dupla jutalékkal és ugyanígy mint itt lesz, feltöltési díjjal, nem nagyon lenne esélye még neki sem kiütni a vatera 6%-át. Gondolom előbb utóbb ezt észreveszi más is, megszületik a törvény és itt is dupla jutalék lesz és jöhet az ebay....

az ebayon az eladó 4%´jutalékot fizet az eladás után

+Quote Post

349 Oldal V  « < 276 277 278 279 280 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 19:45