Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-16 19:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 148 Regisztrált: 2009-03-14 16:54 Azonosító: 545 174 |
Üdvözletem mindenkinek!
Megosztanék pár gyöngyszemet, elnézést, ha már voltak, nekem újak! Negatív vélemény: Elégidö telt el az inektav eladonak, aki az utalás után eltünt a habokba.A gyürüt nem kaptam meg máig a napig se. Kivánom legyen még 100 gyürüt de ujad egyse. Negatív vélemény: NEM JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!A PROCI!!!!!!!! Másik fél: 1. Természetesen jó a proci, legalábbis nálunk még jó volt. 2. Esetleg nem értesz hozzá. 3. Mielőtt negatívat adtál volna esetleg megkérdezhetted volna van-e garancia... Mert ugyan így biztosan boldog vagy, de negatívra nem fogok garanciát adni. Persze az is lehet, hogy közben megsarkaztad és így nem mered garanciáztatni... 4. Szerintem menj szervizbe. Negatív vélemény: A licitálás megnyerése után nem történt semmi, pedig én készen álltam a termék átvételére... Másik fél: Esetleg ha nem csak készen álltál VOLNA, hanem válaszoltál VOLNA a kontakt levelünkre, akkor nem kellett VOLNA uninteligens módon negatívot adni. Negatív vélemény: Nem tudom kinek hogyan adták el a terméket, nekem nem sikerült 2 honapja vártam a csomagok de nem érkezett meg köszönöm már nem kell megoldottam máshogy !nem ajánlom senkinek sem Másik fél: A terméket úgy szoktuk eladni, hogy a vevő leutalja a vételárat, aztán pedig postázzuk a terméket. Igen, vannak kapacitásbeli gondjaink, de azt azért elmondhatom, hogy általában az a vevő nem kapja meg a megvásárolandó termékét, aki önmaga sem tesz meg mindent az üzlet lebonyolítása végett. Fel lehet venni a telefont, akár a vonalas számunkon is elérhetőek vagyunk. Könnyű negatívot osztogatni. |
|
|
|
2012-01-14 09:58
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Szerintem egyesek bajban vannak az értékelési rendszer értelmezésével. Gondolj bele mekkora élményt jelenthet egy ilyen partnerrel egy tranzakció. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-14 09:13
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Na ilyet sem http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5213361 Felülről a második negatívot és az arra adott választ olvassátok. Szerintem egyesek bajban vannak az értékelési rendszer értelmezésével. |
|
|
|
2012-01-14 08:42
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Na ilyet sem http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5213361 Felülről a második negatívot és az arra adott választ olvassátok. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-13 18:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Még nem járt le, de nem egyszerű eset Azt gondolom, hogyha felteszek egy lyukas zoknit és ez valakinek megér egy csillagászati összeget, akkor vigye. Gondolom, Önökön ebben az esetben sem lehet fogást találni. (Hiába, bizalmam töretlen. Nem is értem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-13 18:39
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
h ttp://www.blikk.hu/blikk_aktualis/milliokert-aruljak-rakosiek-belyegzoit-2077248 Láttam ezt az aukciót. Most nem találom. Vajon mi lesz a vége? Még nem járt le, de nem egyszerű eset -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-13 18:09
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
h ttp://www.blikk.hu/blikk_aktualis/milliokert-aruljak-rakosiek-belyegzoit-2077248
Láttam ezt az aukciót. Most nem találom. Vajon mi lesz a vége? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-13 18:11 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 12:58
Létrehozva:
|
|
Nagyon kedves, de szerintem erre is tudja a választ A kollégák szigorú minőségellenőrzés alatt végzik a munkájukat. Ebbe beletartozik a kiküldött válaszok elemzése relevancia szempontból is. Az ÜSZ sablonokat is folyamatosan finomítjuk. Nyilván számít a mennyiség is, másként soha nem érnénk a napi levélmennyiség végére. Hozzájuk képest én itt a fórumon könnyen vagyok a válaszolgatással. Az ügyek jelentős részére eleve van rálátásom (más munkakörökből adódóan), másrészt relatíve kevés kérdésnél megtehetem, hogy apróságoknak is utánajárjak. A levelezésben nagy mennyiséget első körben sajnos csak sablonokkal lehet kezelni, így van ez minden nagy ügyfélszolgálatnál. Ez is egy külön szakma higgye el Nagyon köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 12:37
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Az ÜSZ nagy általánoságban miért nem úgy kommunikál, mint Ön? ... Nagyon kedves, de szerintem erre is tudja a választ A kollégák szigorú minőségellenőrzés alatt végzik a munkájukat. Ebbe beletartozik a kiküldött válaszok elemzése relevancia szempontból is. Az ÜSZ sablonokat is folyamatosan finomítjuk. Nyilván számít a mennyiség is, másként soha nem érnénk a napi levélmennyiség végére. Hozzájuk képest én itt a fórumon könnyen vagyok a válaszolgatással. Az ügyek jelentős részére eleve van rálátásom (más munkakörökből adódóan), másrészt relatíve kevés kérdésnél megtehetem, hogy apróságoknak is utánajárjak. A levelezésben nagy mennyiséget első körben sajnos csak sablonokkal lehet kezelni, így van ez minden nagy ügyfélszolgálatnál. Ez is egy külön szakma higgye el -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-12 12:25
Létrehozva:
|
|
Azt nem láttam, elnézést. Nem kell kérdeznie, hogy kérdezhet-e, kérdezzen nyugodtan Viszont ez egy nyilvános fórum, gondolja meg mit ír (de ezt úgy is tudja). Csak akkor kérdezem, ha "illetlen" kérdést teszek fel, amiről úgy gondolom, hogy nem szereti. Az ÜSZ nagy általánoságban miért nem úgy kommunikál, mint Ön? Olyan érzésem van (nem ritkán), hogy nagyjából átfutják a levelet, és gyorsan benyomnak egy sablonválaszt, ami általában nagyon fontos lényegi kérdésekben nem válasz a kérdésre. Azt hiszem, (tévedhetek), hogy azoknak az embereknek, akik ott dolgoznak, meg van szabva egy limit, hogy mennyi levélre kell válaszolniuk egy nap, és ezért nincs idejük arra, hogy tényleges időt szánjanak a levél komoly elolvasására. És talán nem is mindenki van teljesen képben az aukciózásban. Sok esetben 4-5 levélváltás, mire sikerül tényleges választ kicsikarni belőlük, ami nekik is egy csomó felesleges munka én meg fizikai tüneteket produkálok az idegtől, mert úgy érzem, a falnak beszélek. Ráadásul olyankor már biztosan le tudnának köpni engem, mert én, ha fontosnak érzem a dolgot nem hagyom annyiban, és önmagamhoz képest csúnyán írok, illetve úgy írok, ahogy Ön szokott, amikor nagyon nem szeretem. Most pl. kaptam egy teljesen normálisat, gondolom ez Önnek köszönhető, pedig tegnap este már nagyon féltem előre, mikor megírtam, mert gondoltam, hogy ma megint jó ideges leszek. De ez most elmaradt. Szóval miért nem mindig így? Tényleg ne haragudjon, de nagyon érdekelne, hogy amikor tök értelmes emberek és történések vannak egy helyen, akkor hogy fordulhat ez elő. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 12:14
Létrehozva:
|
|
Küldték, nagyon kedves, köszönöm, viszont a 9:39-es postom második sorára nem válaszolt, és megerősítés nélkül nem merek. Azt nem láttam, elnézést. Nem kell kérdeznie, hogy kérdezhet-e, kérdezzen nyugodtan Viszont ez egy nyilvános fórum, gondolja meg mit ír (de ezt úgy is tudja). -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-12 11:56
Létrehozva:
|
|
Megnéztem, nagyon is jó lett Átbeszéltük a kérdést, szerintem rendben lesz. Az Ügyfélszolgálatos kollégák majd küldik a választ. Küldték, nagyon kedves, köszönöm, viszont a 9:39-es postom második sorára nem válaszolt, és megerősítés nélkül nem merek. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 11:56 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 11:49
Létrehozva:
|
|
Beenz! 2012011110008938 Így jó lesz? Vagy írjak másikat? Megnéztem, nagyon is jó lett Átbeszéltük a kérdést, szerintem rendben lesz. Az Ügyfélszolgálatos kollégák majd küldik a választ. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-12 10:39
Létrehozva:
|
|
Többet között ezért is kértem hozzáférést Ez igazán szép Öntől, de tényleg, irónia nélkül mondom. Annyira szeretnék valamit kérdezni, a válasz után törölhetné, de nem szeretném, ha mondjuk figyelmeztetne, persze szépen kérdezném. Nincs új gépem, de többet is használok. Én is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 10:34
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt! Akkor igen, ha "problémás fórumozók" az Ön vállán sírdogálnak segítségért rimánkodva. Új gépe van? Többet között ezért is kértem hozzáférést Nincs új gépem, de többet is használok. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-12 09:37
Létrehozva:
|
|
Nem dolgozom a levelezéssel De ha lesz egy kis időm, akkor majd feltesszük erre a gépre is. Szép reggelt! Akkor igen, ha "problémás fórumozók" az Ön vállán sírdogálnak segítségért rimánkodva. Új gépe van? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 09:19
Létrehozva:
|
|
Azt hittem, ez bárhonnan megy Önnek. Akkor, ha nem bent van a cégnél, nem is olyan hatékony. Nahát... Nem dolgozom a levelezéssel De ha lesz egy kis időm, akkor majd feltesszük erre a gépre is. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-01-12 08:41
Létrehozva:
|
|
Szó nincs ilyesmiről. Ők találnak meg engem.(hisz tudod) Tudom. (Mondja a gyerekem, hogy: "Anya, valaki vicceset írt?" Erre én: "Nem, csak rámosolyogtam Hytechre". Szóval rád mosolyogtam, csak ezt nem láttad. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-12 08:42 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-12 08:20
Létrehozva:
|
|
|
Szó nincs ilyesmiről. Ők találnak meg engem.(hisz tudod) -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-12 08:06
Létrehozva:
|
|
Nem megmondtam, hogy ne vegyél fel a földről minden szemetet?! Még a végén összeszedsz valami ronda betegséget! (Hihetetlen, hogy vadászod össze ezeket a kétes alakokat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 15:13 |