Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-01-16 13:53
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
-------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2008-01-16 13:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
Flitter, Te kevered a dolgot. "Szinfo"-nak vannak "ilyen+olyan" programjai, meg Ő van (volt) szállodában... De hogy miért háborog a vevő - az tényleg érthetetlen. Igen,útólag észre vettem,sorry. De minden más igaz. -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2008-01-16 11:50
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Több üzletem volt a fent nevezett szinfoval ,messzemenőkig korrekt,udvarias és ami nem mellékes pontos mint a schafhausen.(remélem jól írtam) Nem értem,ahogy itt sokan mások se ,minek háborodik fel?Az,hogy önnek ilyen+olyan programjai vannak a belépéshez és,hogy egy szállodában van,szvsz senkit nem érdekel. Az viszont igen ,hogy egy teljesen megbizható emberről kiván úgy tájékoztatni ami nem állja meg a helyét. Szerintem a reggeli mellé igyon egy nyugtató kinai teát,vegyen egy thai masszázst és mindjárt másképp látja a világot. Flitter, Te kevered a dolgot. "Szinfo"-nak vannak "ilyen+olyan" programjai, meg Ő van (volt) szállodában... De hogy miért háborog a vevő - az tényleg érthetetlen. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-01-16 11:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
[RE] kérdés! - 2008/01/13 13:16:42 Üdv! Ne türelmetlenkedjen legyen szíves! Annak, hogy nem válaszolok, több oka is van. Az egyik, hogy HURRÁ! végre hétvége van! A másik az, hogy felkerülnek az új termékeim (és ezt Ön úgy látja, hogy beléptem), nem jelenti azt, hogy én is a gép elött ülök (vannak okos programok is). Harmadszor - a levelek az otthoni gépemre (ez most tőlem kb. 200 km-re van) mennek, én meg ebédidőben a szálló éttermében netezek. Innen nem látom a leveleimet. A termékküldésről leírtam az első levelemben, hogy AMINT megérkezik a vételár, postázom. Ha 10.-én feladta, legjobb esetben is csak hétfő-kedden érhet hozzám... Több üzletem volt a fent nevezett szinfoval ,messzemenőkig korrekt,udvarias és ami nem mellékes pontos mint a schafhausen.(remélem jól írtam) Nem értem,ahogy itt sokan mások se ,minek háborodik fel?Az,hogy önnek ilyen+olyan programjai vannak a belépéshez és,hogy egy szállodában van,szvsz senkit nem érdekel. Az viszont igen ,hogy egy teljesen megbizható emberről kiván úgy tájékoztatni ami nem állja meg a helyét. Szerintem a reggeli mellé igyon egy nyugtató kinai teát,vegyen egy thai masszázst és mindjárt másképp látja a világot. -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2008-01-16 10:13
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 29 Regisztrált: 2007-03-01 14:35 Azonosító: 556 |
már valószínűleg el is postázta azóta (szerda reggel van). Sajnos már célba is ért... Azok után, hogy teleszemetelte hétvégén az aukciómat, írt töménytelen sürgető levelet (pedig csak elutaztam egy hétvégére), engedélyem nélkül idézett nagy nyilvánosság elött a privát levelezésből, rossz híremet kelti - mit mondjak még? Egy "kis" késedelmet megérdemelt volna Szerencsére nem vagyunk egyformák... |
|
|
|
2008-01-16 08:56
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
január 13. -
afféle türelmetlen tipusnak tetszik lenni, ugye? mindezt bele a szégyenfal közepibe, meg még egy új témát is nyitunk neki.... az eladód helyében személyesen ráználak meg egy picit. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-01-16 06:53
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
szinfo(458) [RE] kérdés! - 2008/01/13 13:16:42 Üdv! Ne türelmetlenkedjen legyen szíves! Annak, hogy nem válaszolok, több oka is van. Az egyik, hogy HURRÁ! végre hétvége van! A másik az, hogy felkerülnek az új termékeim (és ezt Ön úgy látja, hogy beléptem), nem jelenti azt, hogy én is a gép elött ülök (vannak okos programok is). Harmadszor - a levelek az otthoni gépemre (ez most tőlem kb. 200 km-re van) mennek, én meg ebédidőben a szálló éttermében netezek. Innen nem látom a leveleimet. A termékküldésről leírtam az első levelemben, hogy AMINT megérkezik a vételár, postázom. Ha 10.-én feladta, legjobb esetben is csak hétfő-kedden érhet hozzám... mi ebben a gond ? nem kell türelmetlenkedni, az eladónak igaza van, ha kissé kioktató módon válaszolt akkor is (igaz nem olvastam azt amit te írtál neki). már valószínűleg el is postázta azóta (szerda reggel van). -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2008-01-16 03:40
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 36 Regisztrált: 2008-01-12 02:57 Azonosító: 78 536 |
|
|
|
|
2008-01-16 03:38
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 36 Regisztrált: 2008-01-12 02:57 Azonosító: 78 536 |
szinfo(458)
[RE] kérdés! - 2008/01/13 13:16:42 Üdv! Ne türelmetlenkedjen legyen szíves! Annak, hogy nem válaszolok, több oka is van. Az egyik, hogy HURRÁ! végre hétvége van! A másik az, hogy felkerülnek az új termékeim (és ezt Ön úgy látja, hogy beléptem), nem jelenti azt, hogy én is a gép elött ülök (vannak okos programok is). Harmadszor - a levelek az otthoni gépemre (ez most tőlem kb. 200 km-re van) mennek, én meg ebédidőben a szálló éttermében netezek. Innen nem látom a leveleimet. A termékküldésről leírtam az első levelemben, hogy AMINT megérkezik a vételár, postázom. Ha 10.-én feladta, legjobb esetben is csak hétfő-kedden érhet hozzám... |
|
|
|
2008-01-16 03:36
Létrehozva:
|
|
|
[RE] kérdés! - 2008/01/13 13:16:42 Üdv! Ne türelmetlenkedjen legyen szíves! Annak, hogy nem válaszolok, több oka is van. Az egyik, hogy HURRÁ! végre hétvége van! A másik az, hogy felkerülnek az új termékeim (és ezt Ön úgy látja, hogy beléptem), nem jelenti azt, hogy én is a gép elött ülök (vannak okos programok is). Harmadszor - a levelek az otthoni gépemre (ez most tőlem kb. 200 km-re van) mennek, én meg ebédidőben a szálló éttermében netezek. Innen nem látom a leveleimet. A termékküldésről leírtam az első levelemben, hogy AMINT megérkezik a vételár, postázom. Ha 10.-én feladta, legjobb esetben is csak hétfő-kedden érhet hozzám... |
|
|
|
2008-01-15 13:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
örülök, hogy megértetted, mit akarok mondani. tisztában vagyok vele, a mérleg egyik serpenyöjét lehúzza az üzlet. a másik serpenyöben a pech van, hogy pont egy ilyennel akadsz össze. ezúttal ez jött be, sajnos. Megértettem ( gondolom ). De az sem elhanyagolható, hogy a többi hozzászólónak is azért valahol ugyanúgy igaza van. Vagyis, Válaljuk magunkat ! Az értékeléseimben található olyan korrekt partner is, aki pozitívan értékelt és elismerte, hogy ő hibázott, amikor úgy kérte az árút és sajnos nem kapta meg. Mindenkivel közös nevezőre tudok jutni ( gondolom én ), de az ilyennek pl. szó nélkül elküldöm mégegyszer ( olyan az árúm, hogy ezt megtehetem ). |
|
|
|
2008-01-15 13:44
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Időközben az Ügyfélszolgálat nagyon korrekten megoldotta az ügyet.
Ezt Köszönöm is nekik ! |
|
|
|
2008-01-15 13:30
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ezt írta most a " vevő " a levelemre: Idézet: " akkor miért adod meg egyáltalán a lehetoséget sima levélre, küld csak ajánlottan " Azért adom meg a lehetőséget, mert ajánlottan jóval drágább a postázás, tehát döntse el mindenki, mit tud beválalni. Azon nem maceráskodott, hogy " sima levélben küldve " nincs postaköltség külön, vagyis azt már a termékár tartalmazza. Annak ellenére, hogy a " vérnyomás a plafonon " ( jelenleg más okból kifolyólag nem hiányzik ), az bosszant a legjobban, hogy ez idő alatt egy kukkot sem szólt, hogy mi van. Nem ő lenne sem az első sem az utolsó, akivel tudtunk volna közös nevezőre jutni, annak ellenére, hogy nem én voltam a hunyó. bambooflower, Valahol egy kicsit neked is igazad van. De én megpróbálok eladni. Úgy, hogy lehetőleg mindenkinek hogy jó legyen. Ha " csak " az ajánlottat adom meg, + a reálissat ( mert a jelenlegi összegen még mindig bukok ), fele ennyi vevőm sem lessz. Ezért a " kétopciós lehetőség ". Gondolom, annyira már felnőttek vagyunk, hogy dönteni tudunk, mit vállalunk be. Én már sokmindent beválaltam a " háttérben ", ami így nem látszik ( esetleg az értékelések tükröznek valamit vissza ). örülök, hogy megértetted, mit akarok mondani. tisztában vagyok vele, a mérleg egyik serpenyöjét lehúzza az üzlet. a másik serpenyöben a pech van, hogy pont egy ilyennel akadsz össze. ezúttal ez jött be, sajnos. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-01-15 13:15
Létrehozva:
|
|
|
Ezt írta most a " vevő " a levelemre:
Idézet: " akkor miért adod meg egyáltalán a lehetoséget sima levélre, küld csak ajánlottan " Azért adom meg a lehetőséget, mert ajánlottan jóval drágább a postázás, tehát döntse el mindenki, mit tud beválalni. Azon nem maceráskodott, hogy " sima levélben küldve " nincs postaköltség külön, vagyis azt már a termékár tartalmazza. Annak ellenére, hogy a " vérnyomás a plafonon " ( jelenleg más okból kifolyólag nem hiányzik ), az bosszant a legjobban, hogy ez idő alatt egy kukkot sem szólt, hogy mi van. Nem ő lenne sem az első sem az utolsó, akivel tudtunk volna közös nevezőre jutni, annak ellenére, hogy nem én voltam a hunyó. bambooflower, Valahol egy kicsit neked is igazad van. De én megpróbálok eladni. Úgy, hogy lehetőleg mindenkinek hogy jó legyen. Ha " csak " az ajánlottat adom meg, + a reálissat ( mert a jelenlegi összegen még mindig bukok ), fele ennyi vevőm sem lessz. Ezért a " kétopciós lehetőség ". Gondolom, annyira már felnőttek vagyunk, hogy dönteni tudunk, mit vállalunk be. Én már sokmindent beválaltam a " háttérben ", ami így nem látszik ( esetleg az értékelések tükröznek valamit vissza ). |
|
|
|
2008-01-15 12:56
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
nekem mindegy. ez itt nem holmi elvi kérdés. én sosem postáznék így, aki meg igen - egy kis szerencsével mindig újból szembenézhet a problémával.
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-01-15 12:46
Létrehozva:
|
|
|
nem szokásom sem mellébeszélni, sem kihátrálni, és mindig átolvasom, amit írok, söt, értem is. mazsollát pedig ismerem, és a vevövel szemben - aki megtette, és ebben semmi sem akadályozhatta meg - eszemben sincs meggyanúsítani. No comment. -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2008-01-15 12:46
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
így van, az édes rózsikám, ez a fogsorom is szűk, bélabácsi csókol - tipusú mehet csak és kizárólag simán.
egyéb esetben oda-vissza, egyértelműen lelevelezve, vállalja-e a felelősséget, aki ezt KIMONDOTTAN KÉRTE. és ha ebben nincs nézetazonosság, inkább fel sem adni. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-01-15 12:45
Létrehozva:
|
|
|
Te beszélsz mellé.Olvasd el mit írtál. Nem én nem értem,te akarsz kihátrálni egy alaptalan állitásod alól. 1.Semmit nem vállalt be,ahogy a kedves vevő kérte,adta. 2. A jó hírnevén semmi csorba nem esett mert nem ő kérte,hogy sima levékben adja fel,mellesleg még arról sem tehet,hogy a posta elkotyavetyélte. De azt se felejtsük el,hogy a vevő is hunyó lehet,mazsolla semmi esetre sem. nem szokásom sem mellébeszélni, sem kihátrálni, és mindig átolvasom, amit írok, söt, értem is. mazsollát pedig ismerem, és a vevövel szemben - aki megtette, és ebben semmi sem akadályozhatta meg - eszemben sincs meggyanúsítani. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-01-15 12:41
Létrehozva:
|
|
|
Te beszélsz mellé.Olvasd el mit írtál. Nem én nem értem,te akarsz kihátrálni egy alaptalan állitásod alól. 1.Semmit nem vállalt be,ahogy a kedves vevő kérte,adta. 2. A jó hírnevén semmi csorba nem esett mert nem ő kérte,hogy sima levékben adja fel,mellesleg még arról sem tehet,hogy a posta elkotyavetyélte. De azt se felejtsük el,hogy a vevő is hunyó lehet,mazsolla semmi esetre sem. ehhez már nem tudok fűzni semmit sem , pontosan így látom én is -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2008-01-15 12:38
Létrehozva:
|
|
|
mit nem lehet ezen érteni? két különbözö dologról beszélünk: a vevö kockázata, hogy nem kapja meg az árut. az eladó kockázata a jó hírneve. bármikor bejöhet, mint ebben az esetben is. IDÉZET szia mazsolla, amikor beleegyeztél, hogy így add fel a terméket, te is bevállaltál valamit Te beszélsz mellé.Olvasd el mit írtál. Nem én nem értem,te akarsz kihátrálni egy alaptalan állitásod alól. 1.Semmit nem vállalt be,ahogy a kedves vevő kérte,adta. 2. A jó hírnevén semmi csorba nem esett mert nem ő kérte,hogy sima levékben adja fel,mellesleg még arról sem tehet,hogy a posta elkotyavetyélte. De azt se felejtsük el,hogy a vevő is hunyó lehet,mazsolla semmi esetre sem. -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 19:19 |