IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1341 Oldal V  « < 1233 1234 1235 1236 1237 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vészkijárat, Kötetlen csevegés mindenkinek
mmmyki
hozzászólás 2009-10-09 20:49
Létrehozva: #24681

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-23 16:34
Innen: :nennI
Azonosító: 1 714

IDÉZET(zejopy @ 2009-10-09 20:48) *
......................................................................
................

Jól van, nem muszáj, csak érdeklődtem... Jó éjt mindenkinek.

--------------------
"A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni."

"A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan)
Go to the top of the page

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 20:48
Létrehozva: #24682

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(mmmyki @ 2009-10-09 20:35) *
Mi van Veled? mellow.gif

......................................................................
................

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2009-10-09 20:35
Létrehozva: #24683

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2009-10-09 20:31) *
Ha beköltözöm valahová, akkor a jelenlétemmel és ízlésemmel alakítom azt. Átrendeződnek a dolgok körülöttem, mert ott vagyok, ahol addig nem voltam.
Új modik jöttek, beköltöztek és alakítják a környezetüket. Mert mindenki szereti a munkahelyét kissé a saját képére formálni. És ez így van rendjén.
Ennyi és nem több. De nem is kevesebb.
Persze megkérhetjük Benzet és Leót, hogy a termékeny gondolkodás helyett a régi szellemben irtsák tovább a népet, hátha tényleg üres lesz a fórum teljesen.
Tényleg mennyivel szebb és gyümölcsözőbb volt, amikor az ember csak azt nézte, hogy jaj, már megint kit tiltottak ki.
Ja, boldog régi szép idők. Ezt szeretnéd??
Nem értelek.......................
Többet erről nem beszélek.

Nem kéne ezen összevesznünk, de ezt a post-ot olvasva furcsa, hogy korábban még Te neveztél engem demagógnak egy más természetű vita kapcsán...
Ki beszélt itt arról, hogy a régi irtást sírom vissza?! blink.gif Érezhetően megváltozott a légkör, az új moderátoroknak köszönhetően emberarcúbb lett a rendszer, de nem hinném, hogy összefügg a kettő... Mi van Veled? mellow.gif

--------------------
"A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni."

"A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan)

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 20:31
Létrehozva: #24684

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(mmmyki @ 2009-10-09 20:18) *
Nem akarom túldramatizálni smile.gif a Vészkijárat topic áthelyezését és átértelmezését, csak a morózusságom okait körvonalaztam. smile.gif A topic mozdítása csak egy apró jelenség, amelyik belepasszol ebbe a számomra nagyon irritáló folyamatba. Jók az újdonságok, itt van pl. az emoticon-sereg, amivel megajándékoztak bennünket. De két nap se telt el, új újdonsággal szembesülhettünk. Nem vagyok megkövesedve, csak lassítsunk...

Ha beköltözöm valahová, akkor a jelenlétemmel és ízlésemmel alakítom azt. Átrendeződnek a dolgok körülöttem, mert ott vagyok, ahol addig nem voltam.
Új modik jöttek, beköltöztek és alakítják a környezetüket. Mert mindenki szereti a munkahelyét kissé a saját képére formálni. És ez így van rendjén.
Ennyi és nem több. De nem is kevesebb.
Persze megkérhetjük Benzet és Leót, hogy a termékeny gondolkodás helyett a régi szellemben irtsák tovább a népet, hátha tényleg üres lesz a fórum teljesen.
Tényleg mennyivel szebb és gyümölcsözőbb volt, amikor az ember csak azt nézte, hogy jaj, már megint kit tiltottak ki.
Ja, boldog régi szép idők. Ezt szeretnéd??
Nem értelek.......................
Többet erről nem beszélek.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2009-10-09 20:30
Létrehozva: #24685

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Most nézem, hogy az alcím már a régire rímel, a magam részéről üdvözlöm.
Bár még nem telt le a 3 nap, és lehet, hogy a hajlékonyak vannak többségben a megkövesedett vénemberekkel szemben. smile.gif

A hozzászólást -mmmyki- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-09 20:31

--------------------

+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2009-10-09 20:18
Létrehozva: #24686

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2009-10-09 11:28) *
Mindig a régihez ragaszkodsz, csúnya morózus, megkövesedett öregember leszel, ha itt lesz az ideje, bár félő, hogy ez hamarosan eljön.
Mindig az új mozgatja a világot. A változás vitte előre az emberiséget.
Bennem minden újdonság érdeklődést és figyelmet vált ki, nyitottan várom az új áramlatokat, izgalommal tölt el, a változás.

Ez egy messzire nyúló filozófiai vita kezdete lehetne, de persze nem hagyjuk. smile.gif
Mindig az új mozgatja a világot? Ez egy olyan - igaz - közhely, amelyet meglovagolva minden korábban stabil pont mozdítható. A 25 évnél idősebb emberek mire emlékeznek jó szívvel? Évtizedeken át változatlan - és megbízható minőségű - termékekre. A ma piacából mire fogunk emlékezni? A folyamatos változásra. Az emlékünk egy pörgetett videokazetta képéhez lesz hasonló. Már beleoffoltam ebbe a topicba korábban is a Pilóta keksszel (amely most éppen még kakaósabb, és semmivel sem jobb, sőt) kapcsolatos sirámaimat. Vagy figyelgesd a Győri édes keksz csomagolását. Félévente változik rajta az "eredeti recept" és a "még több mézzel" felirat. Mi értelme van ennek? Ez kényszerváltozás, hogy a reklámáradatban felfigyeljenek a termékre. A verseny mindenben jelen van. És már mindenből annyink van, hogy egyre jobban kell hangoskodni, hogy valamit észrevegyünk. Ott van a talán legnépszerűbb közösségi portál, amely állandó fejlesztés alatt van, ennek következtében túlzsúfolt lett, a rendszer lelassult, és már rég nem a régi funkcióját tölti be.
Nem akarom túldramatizálni smile.gif a Vészkijárat topic áthelyezését és átértelmezését, csak a morózusságom okait körvonalaztam. smile.gif A topic mozdítása csak egy apró jelenség, amelyik belepasszol ebbe a számomra nagyon irritáló folyamatba. Jók az újdonságok, itt van pl. az emoticon-sereg, amivel megajándékoztak bennünket. De két nap se telt el, új újdonsággal szembesülhettünk. Nem vagyok megkövesedve, csak lassítsunk...

--------------------

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 19:29
Létrehozva: #24687

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Aramir @ 2009-10-09 15:40) *
Álltalában akkor nézek be a fórumra, amikor éppen unatkozom, vagy amúgyis van valami elintézni valóm a vaterán, és ez utóbbi egyre ritkább lesz, ha így maradnak a dolgok. Majd jövök, ha unatkozom dry.gif

Na és mi lesz a hegytetővel? Menjek egyedül?
Mert én basszus megteszem egyedül is. Majd viszek hagymát, hogy könnyezzen a szemem, mert ha egyedül maradok, akkor igazi könnyeket nem érdemeltek. huh.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2009-10-09 15:47
Létrehozva: #24688

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(b_ede @ 2009-10-09 14:16) *
Höhö!
Én is ragaszkodom a régihez , mert jó volt
Csúnya és morózus lettem ,mert ilyenné tett a mostani világ
Megkövesedve még nem vagyok ( a vesémről , epémről nem nyilatkozom , mert az enyém és lehet köves )
Igen az új mozgatja a világot de vagy előre vagy hátra ki hogy látja
laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Nem kötekszem véleményemet írtam ami kizárólag az enyém
Ez még megmaradt good.gif

Grobar :
Tudom én is léptem egy időre és nem írok 5 másodpercenként mint azelőtt
Nem "beszélgetünk" úgy, mint akkor amikor nem volt időd elolvasni mit írt a másik mert már ott volt a következő post azért néha nézz be smile.gif
Tisztelt Moderátor : az volt a pörgés a fórumon másnap reggel 1 órába telt mire mindent visszaolvastunk amit nem láttunk az éjszaka és bizony szakadtunk meg ( nem a feltöltési díjtól ) hanem a röhögéstől

Ennyi. wink.gif

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2009-10-09 15:40
Létrehozva: #24689

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73

IDÉZET(zejopy @ 2009-10-09 14:41) *
De Aramir! Kinek a vállán fogok zokogni a hegytetőn, ha te is kiszállsz?
Kell egy váll, a tiéd pont megfelelőnek tűnt erre. És közben nézhettél volna szigorúan, és a hajunkat fújta volna a szél.
Vagy már ebből sem lesz semmi?

Álltalában akkor nézek be a fórumra, amikor éppen unatkozom, vagy amúgyis van valami elintézni valóm a vaterán, és ez utóbbi egyre ritkább lesz, ha így maradnak a dolgok. Majd jövök, ha unatkozom dry.gif

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2009-10-09 15:30
Létrehozva: #24690

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2009-10-09 14:04) *
Nyilván nem erre a változásra gondoltam..... angry3.gif
Veszekedni akarsz? smile.gif

Gondoltam, de nem hagyhattam ki laugh1.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 14:41
Létrehozva: #24691

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(b_ede @ 2009-10-09 14:16) *

Lehet, hogy előre, lehet, hogy hátra, a lényeg, hogy kár elzárkózni valamitől, csak azért, mert az új és ismeretlen.
Ha kiderült, hogy rossz, akkor el kell dobni.
A régi jó dolgokhoz pedig ragaszkodni kellene.
A FD nekem sem tetszik, azóta sem szeretem.

De Aramir! Kinek a vállán fogok zokogni a hegytetőn, ha te is kiszállsz?
Kell egy váll, a tiéd pont megfelelőnek tűnt erre. És közben nézhettél volna szigorúan, és a hajunkat fújta volna a szél.
Vagy már ebből sem lesz semmi?

Sok-sok rosszkedvű, mogorva ember forgolódik itt.
Csináljatok magatokkal végre valamit, mert lassan tényleg nem érdemes benézni.......................

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
b_ede
hozzászólás 2009-10-09 14:16
Létrehozva: #24692

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 12:43
Azonosító: 962

Ősanya a nénikéd!
punish2.gif
Mindig a régihez ragaszkodsz, csúnya morózus, megkövesedett öregember leszel, ha itt lesz az ideje, bár félő, hogy ez hamarosan eljön.
Bennem minden újdonság érdeklődést és figyelmet vált ki, nyitottan várom az új áramlatokat, izgalommal tölt el, a változás.

Höhö!
Én is ragaszkodom a régihez , mert jó volt
Csúnya és morózus lettem ,mert ilyenné tett a mostani világ
Megkövesedve még nem vagyok ( a vesémről , epémről nem nyilatkozom , mert az enyém és lehet köves )
laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Ez még megmaradt good.gif

Grobar :
Tudom én is léptem egy időre és nem írok 5 másodpercenként mint azelőtt
Nem "beszélgetünk" úgy, mint akkor amikor nem volt időd elolvasni mit írt a másik mert már ott volt a következő post azért néha nézz be smile.gif
Tisztelt Moderátor : az volt a pörgés a fórumon másnap reggel 1 órába telt mire mindent visszaolvastunk amit nem láttunk az éjszaka és bizony szakadtunk meg ( nem a feltöltési díjtól ) hanem a röhögéstől

--------------------

A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 14:04
Létrehozva: #24693

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Aramir @ 2009-10-09 13:35) *
Ja, jó is az, amióta átrakták a videójátékok kategóriát, azóta alig árulok itt, jönnek kéthetente a 300-350 Ft-os számlák, aminek a fele a feltöltési díj. Szóval ha ez így megy tovább, akkor nemsokára még egy régi fórumozóval lesz kevesebb. Csókoltatom az ötletgazdát mda.gif

Nyilván nem erre a változásra gondoltam..... angry3.gif
Veszekedni akarsz? smile.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-09 14:04

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2009-10-09 13:35
Létrehozva: #24694

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

A változás vitte előre az emberiséget.

Ja, jó is az, amióta átrakták a videójátékok kategóriát, azóta alig árulok itt, jönnek kéthetente a 300-350 Ft-os számlák, aminek a fele a feltöltési díj. Szóval ha ez így megy tovább, akkor nemsokára még egy régi fórumozóval lesz kevesebb. Csókoltatom az ötletgazdát mda.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 11:28
Létrehozva: #24695

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(mmmyki @ 2009-10-09 10:57) *
Öööö... Mi baja van?...

Amúgy - bár nem én szültem smile.gif - nekem nem tetszik az új alcím, és a kiemelés sem.
A Vészkijárat magától is mindig frekventált helyen volt, mert használtuk, használtátok. Nekem például kimondottan ellenérzésem van az ilyesfajta, fenntartó rendszer általi felkarolásokkal kapcsolatban. Ami az alcímet illeti: ez kizáró, és a topic terméketlen arisztokratizálódásához vezethet - értelmes, új embereket arra serkent, hogy inkább egy másik topicot turbózzanak fel, és ne ártsák magukat az "öreg rókák" dolgába. Ennél fogva előbb-utóbb a kiemelés ellenére a Vészkijárat el fog sorvadni. Nem biztos, hogy nálam van a bölcsek köve, pusztán átgondolásra javaslom.

Szép napot mindenkinek (különösen az Ősanyának! smile.gif )!

Ősanya a nénikéd!
punish2.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 11:20
Létrehozva: #24696

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zpepe26 @ 2009-10-09 10:55) *
Nem tongue.gif

Jaj, de jóóóóóó. jumping.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-10-09 11:08
Létrehozva: #24697

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(mmmyki @ 2009-10-09 10:57) *
Öööö... Mi baja van?...

Amúgy - bár nem én szültem smile.gif - nekem nem tetszik az új alcím, és a kiemelés sem.
A Vészkijárat magától is mindig frekventált helyen volt, mert használtuk, használtátok. Nekem például kimondottan ellenérzésem van az ilyesfajta, fenntartó rendszer általi felkarolásokkal kapcsolatban. Ami az alcímet illeti: ez kizáró, és a topic terméketlen arisztokratizálódásához vezethet - értelmes, új embereket arra serkent, hogy inkább egy másik topicot turbózzanak fel, és ne ártsák magukat az "öreg rókák" dolgába. Ennél fogva előbb-utóbb a kiemelés ellenére a Vészkijárat el fog sorvadni. Nem biztos, hogy nálam van a bölcsek köve, pusztán átgondolásra javaslom.

Ebben is van valami. Nem célunk a topikot elsorvasztani, sőt. A szándék arra irányult, hogy minden főoldalon lévő témában legyen egy kiemelt topik, ami legjobban reprezentálja az adott témakört.
A Csevegőben az utóbbi időben ilyen a leginkább pörgő Vészkijárat. Tehát ezért lett kiemelve, semmi több.
Legyen akkor egy három napos szavazás a kérdésről, a többség dönt. Ha nem ez a topik lesz kiemelve, akkor majd egy másik - egyiket sem kötelező használni a másik rovására.

Az alábbi listát kérjük mindenki másolja be a saját hozzászólásába, a megfelelő sor végére pedig írja oda a nevét.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Régi "Ha eltérnénk az eredeti témától...": mmmyki

-Új "Öreg Rókák Klubja:)": zejopy

-Új, de semlegesebb változat "OFF topic - kötetlen csevegés mindenkinek":
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Érdektelenség vagy döntetlen esetén marad a harmadik változat kiemeléssel.

Grobar döntését mi sem értjük, a Vatera részéről tudtommal nem érte sérelem sem itt, sem a Piactéren...

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2009-10-09 10:57
Létrehozva: #24698

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2009-10-08 22:16) *
cray.gif

Öööö... Mi baja van?...

--------------------

+Quote Post
zpepe26
hozzászólás 2009-10-09 10:55
Létrehozva: #24699

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-11-21 13:17
Innen: Magyar/Szombathely
Azonosító: 48 776

IDÉZET(zejopy @ 2009-10-09 10:39) *
Most mindenki megkukult. Ez már örökre így fog maradni? sad.gif

Nem tongue.gif

--------------------
"Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-10-09 10:39
Létrehozva: #24700

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Most mindenki megkukult. Ez már örökre így fog maradni? sad.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post

1341 Oldal V  « < 1233 1234 1235 1236 1237 > » 
Reply to this topicStart new topic
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-18 08:39