IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

437 Oldal V  « < 252 253 254 255 256 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
LaserPortal
hozzászólás 2008-12-25 19:04
Létrehozva: #5061

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-04-20 19:20
Azonosító: 133 842

IDÉZET(randomizer @ 2008-12-25 17:53) *
Az analfabetizmuson nem tud segíteni a rendszer. Ha védett ajánlat miatt nem a tiéd a nyerő licit, azt a rendszer a licitálás után kiírja, sőt szerintem linket is ad a magyarázathoz. És lefogadom azért mert ilyen hőzöngők voltak korábban. Ennél többet szerintem nem lehet csinálni.

Világos, de én nem mint licitáló, hanem mint Eladó veszek részt benne. Ha valaki nem licitál nincs ott a magyarázat, ha rákattint arra hogy "Licitek". Csak azt látja hogy xy-nak egymás után pár percen belül van 7 licitje...Analfabétákkal tényleg nem nagyon lehet mit kezdeni, a rossz indulató felhasználókkal meg végképp nem.
Go to the top of the page

+Quote Post
randomizer
hozzászólás 2008-12-25 18:53
Létrehozva: #5062

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-03 19:41
Azonosító: 3 584

IDÉZET(LaserPortal @ 2008-12-25 17:41) *
Igen, erre sajnos nem gondoltam...
Bár valamilyen megoldás (így viszont nagyon ötletem sincs már) mindenképpen jól jönne. kOnkrétan az általam felvázolt problémánál az is elegendő lenne, ha a licitálónak csak a legmagasabb licitált összege jelen meg. Nálam sajnos ez okoz gondot hogy xy-nak van egy levédett ajánlata, amit zy szeretne túl lépni. Licitál a licitlépcsővel megegyező összeget, de csak a 7. licitjével tudja túl lépni (vagy megunja és nem lépi túl). Ez bizonyos emberek szemében csalás, mert hogy ez árfelverés, hisz ott van, hogy 3 percen belül zy saját magára licitál.
Az még a kisebbik gond, hogy a "nullások" előszeretettel "ordítják" tele a terméklapot, de amikor már egy 165 pozitív értékeléses is ilyeneket ír az már felháborító. És hiába írom le neki normálisan hogy ez miért van, illetve ha gyanús kérje a vaterától az ellenőrzésemet, azt reagálja hogy "na ne már". Aztán ha tiltólistára teszem, az a gyanús, ha törlöm az üzeneteit az a gyanús. Egy nullás meg biztos nem fogja megérteni, mert tényleg nem túl egyszerű és egy sztoikusnak tényleg árfelverésnek tűnik.

Na kigőzöltem magam, megyek vacsorázni smile.gif

Az analfabetizmuson nem tud segíteni a rendszer. Ha védett ajánlat miatt nem a tiéd a nyerő licit, azt a rendszer a licitálás után kiírja, sőt szerintem linket is ad a magyarázathoz. És lefogadom azért mert ilyen hőzöngők voltak korábban. Ennél többet szerintem nem lehet csinálni.

+Quote Post
LaserPortal
hozzászólás 2008-12-25 18:41
Létrehozva: #5063

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Putyur @ 2008-12-25 07:18) *
A probléma valós, csak a vázolt megoldás(ok) aggályos(ak). A jutalékkijátszásra, trükkös kapcsolatfelvételekre irányuló, esetleg elérhetőséget megadó üzenetek nyilván "nem válnának láthatóvá", így a szabálytisztelő felhasználók ezen szabálytalanságokra nem is tudnák felhívni az illetékesek figyelmét. (Gyakorlatilag egy privát üzenetküldő rendszerként működne ez a megoldás.)

Igen, erre sajnos nem gondoltam...
Bár valamilyen megoldás (így viszont nagyon ötletem sincs már) mindenképpen jól jönne. kOnkrétan az általam felvázolt problémánál az is elegendő lenne, ha a licitálónak csak a legmagasabb licitált összege jelen meg. Nálam sajnos ez okoz gondot hogy xy-nak van egy levédett ajánlata, amit zy szeretne túl lépni. Licitál a licitlépcsővel megegyező összeget, de csak a 7. licitjével tudja túl lépni (vagy megunja és nem lépi túl). Ez bizonyos emberek szemében csalás, mert hogy ez árfelverés, hisz ott van, hogy 3 percen belül zy saját magára licitál.
Az még a kisebbik gond, hogy a "nullások" előszeretettel "ordítják" tele a terméklapot, de amikor már egy 165 pozitív értékeléses is ilyeneket ír az már felháborító. És hiába írom le neki normálisan hogy ez miért van, illetve ha gyanús kérje a vaterától az ellenőrzésemet, azt reagálja hogy "na ne már". Aztán ha tiltólistára teszem, az a gyanús, ha törlöm az üzeneteit az a gyanús. Egy nullás meg biztos nem fogja megérteni, mert tényleg nem túl egyszerű és egy sztoikusnak tényleg árfelverésnek tűnik.

Na kigőzöltem magam, megyek vacsorázni smile.gif

+Quote Post
zizzzi
hozzászólás 2008-12-25 16:25
Létrehozva: #5064

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Azonosító: 7

ennyit látni nálam:
Információ A szolgáltatás célja a széles termékpalettával rendelkező eladó terméklapjának alján, egy jól elkülöníthető, galériaszerű felületen mutathassa be többi termékének képes ajánlóját. Az ajánló 15 termékajánlót tartalmaz, az alábbi termékadatokkal (termékenként): termék képe, megnevezése, aktuális ár, hátralevő idő. A szolgáltatást a személyes menü - kiemelt szolgáltatások menüpontban lehet aktiválni. Szolgáltatás igénybevétele Igénybe veszem a szolgáltatást (450,-Ft/30nap)

+Quote Post
rudolf59
hozzászólás 2008-12-25 16:13
Létrehozva: #5065

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 87

IDÉZET(hental @ 2008-12-25 13:27) *
Kedves Vatera,

kellemes ünnepeket Mindnyájatoknak!

A kérdésemre / kérésemre nem sürgős a válasz smile.gif

Volt egy vásárlásom, ahol a Posta elvesztette a vásárolt dolgot. Én természetesen elöre utaltam az árat a postaköltséggel együtt. Mivel ajánlottan kértem, lehetetett reklamálni a feladónak, kivártam, amig helyt adtak a panasznak, és - nem tudom, milyen összegű - kárpótlást kapott, és visszautalta a vételárat. Tehát én csak a postaköltséget buktam, végig együttműködtem, pozitiv értékelést adtam, mivel az eladó tényleg nem tehetett semmiről. A kérdésem az, én miért csak semlegest kaphatok, én miről tehetek jobban?

Üdv

hental

Hello!

Ha az eladó is pozitívan értékelte volna az aukciót, akkor neki jutalékot kellene fizetnie a Vaterának.
Tehát egy olyan adásvétel után, ami nem történt meg.
Ezért kaptál semlegest.

Pozitívot, csak a sikeres aukció lezárása után kell adni.

A posta az elveszett ajánlott küldemények után, a feladási összeg 15-szörösét fizeti ki annak, aki feladta a terméket.

Nekem is volt már ilyen ügyem, de mivel belefért a kapott összegbe, a vevőnek visszautaltam a vételárat, a postaköltséget és a Vatera jutaléka is belefért. Ezért adtunk egymásnak pozitívot.

Üdv: rudolf

+Quote Post
zizzzi
hozzászólás 2008-12-25 16:12
Létrehozva: #5066

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(randomizer @ 2008-12-23 23:02) *
Vedd ki a pipát. Azzal lemondtad a galériát.

Lehet, hogy nem voltam érthető, de nem tudom kivenni azt a pipát, mert üresen jelenik meg a kocka, csak betenni tudnám, tehát újra megrendelni, lemondani nem tudom!!!!
(Miközben folyamatosan fut a galéria nálam).

És most sem kaptam értesítőt a hozzászólásról, pedig be van jelölve minden!

Segítsetek légyszi!

+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-12-25 14:36
Létrehozva: #5067

Öreg róka:)

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903

ha sikertelennek megjelölt aukciót lehetne pozitívval értékelni,
egy büdös buznyák jutalék nem folyna be a vat számlájára.

a Te esetedben, persze értéktől függően az eladó jelölhetett volna sikerest - és befizeti a jutit utána.

--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby

+Quote Post
hental
hozzászólás 2008-12-25 14:27
Létrehozva: #5068

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-08-01 20:39
Azonosító: 175 628

Kedves Vatera,

kellemes ünnepeket Mindnyájatoknak!

A kérdésemre / kérésemre nem sürgős a válasz smile.gif

Volt egy vásárlásom, ahol a Posta elvesztette a vásárolt dolgot. Én természetesen elöre utaltam az árat a postaköltséggel együtt. Mivel ajánlottan kértem, lehetetett reklamálni a feladónak, kivártam, amig helyt adtak a panasznak, és - nem tudom, milyen összegű - kárpótlást kapott, és visszautalta a vételárat. Tehát én csak a postaköltséget buktam, végig együttműködtem, pozitiv értékelést adtam, mivel az eladó tényleg nem tehetett semmiről. A kérdésem az, én miért csak semlegest kaphatok, én miről tehetek jobban?

Üdv

hental

+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2008-12-25 13:27
Létrehozva: #5069

Fórumozó

Csoport:
Rendszergazda

Regisztrált: 2007-03-21 17:08
Azonosító: 1 334

IDÉZET(LaserPortal @ 2008-12-25 03:05) *
Kedves Vatera!

Először is boldog karácsonyt!

Másodszor, lenne egy kérdésem (javaslatom): az üzenetek funkciót nem lehetne esetleg úgy megoldani, hogy a beérkező üzenetek csak akkor válnak láthatóvá, ha ez eladó azt
- jóváhagyja vagy
- megválaszolja?
- Vagy az üzenetek az eladó következő belépésénél jelenjenek meg? (Ezzel végképp "visszaélni" sem lehet, az meg, hogy vki pl alkud, vagy cserét kínál fel, teljesen lényegtelen mások számára. Amíg meg válasz nem érkezik rá, pláne nincs információ értéke egy-egy kérdésnek...)

Csak azért mert engem (bár van egy sejtésem hogy ezzel nem vagyok egyedül) rendszeresen megtalálnak az 1 ft-os , NMÁ-s termékeknél olyanok akik nem ismerik a "védett ajánlatot" és telerondítják a terméklapot hogy "CSALÁS!! EZ KAMU, NE LICITÁLJATOK"

Rendben hogy tiltólistára kerülnek, az elmúlt egy hétben kb 15-en kerültek rá. De ha az ember egy-két napig nincs itt, máris rengeteg érdeklődőt, licitálót veszít az ilyen hozzászólók miatt...

Köszönöm előre is!

Tisztelt LaserPortal!

Az üzenetküldő rendszer módosítását egyelőre nem tervezzük.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2008-12-25 08:18
Létrehozva: #5070

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 12:23
Innen: Budapest
Azonosító: 12 391

IDÉZET(LaserPortal @ 2008-12-25 03:05) *
...
Másodszor, lenne egy kérdésem (javaslatom): az üzenetek funkciót nem lehetne esetleg úgy megoldani, hogy a beérkező üzenetek csak akkor válnak láthatóvá, ha ez eladó azt
- jóváhagyja vagy
- megválaszolja?
- Vagy az üzenetek az eladó következő belépésénél jelenjenek meg? (Ezzel végképp "visszaélni" sem lehet, az meg, hogy vki pl alkud, vagy cserét kínál fel, teljesen lényegtelen mások számára. Amíg meg válasz nem érkezik rá, pláne nincs információ értéke egy-egy kérdésnek...)
...

A probléma valós, csak a vázolt megoldás(ok) aggályos(ak). A jutalékkijátszásra, trükkös kapcsolatfelvételekre irányuló, esetleg elérhetőséget megadó üzenetek nyilván "nem válnának láthatóvá", így a szabálytisztelő felhasználók ezen szabálytalanságokra nem is tudnák felhívni az illetékesek figyelmét. (Gyakorlatilag egy privát üzenetküldő rendszerként működne ez a megoldás.)

A hozzászólást -Putyur- szerkesztette a következő időpontban: 2008-12-25 08:19

--------------------
Putyur

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
LaserPortal
hozzászólás 2008-12-25 04:05
Létrehozva: #5071

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Vatera!

Először is boldog karácsonyt!

- jóváhagyja vagy
- megválaszolja?

Csak azért mert engem (bár van egy sejtésem hogy ezzel nem vagyok egyedül) rendszeresen megtalálnak az 1 ft-os , NMÁ-s termékeknél olyanok akik nem ismerik a "védett ajánlatot" és telerondítják a terméklapot hogy "CSALÁS!! EZ KAMU, NE LICITÁLJATOK"

Rendben hogy tiltólistára kerülnek, az elmúlt egy hétben kb 15-en kerültek rá. De ha az ember egy-két napig nincs itt, máris rengeteg érdeklődőt, licitálót veszít az ilyen hozzászólók miatt...

Köszönöm előre is!

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-12-24 10:13
Létrehozva: #5072

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312

IDÉZET(Vateraforum @ 2008-12-23 21:55) *
Kedves KapdKi!

Érdekes felvetés. A 82668577 aukció linkjére kattintva ezt írta ki a böngésző program: "A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni." Meglepő hibaüzenet.
Biztosan van magyarázat, de az Ünnepek miatt nem 1-2 napon belül.
A bejelentést továbbítottuk az illetékes kollégáknak. Köszönjük.

Köszönöm !

--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
Razel58
hozzászólás 2008-12-24 06:11
Létrehozva: #5073

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 14:03
Innen: Óperencia
Azonosító: 987

IDÉZET(csabau @ 2008-12-23 22:05) *
Átirányítás állapota -

Az URL át van irányítva erre a címre: /item/view/?cod=95341556. Kattintson a hivatkozásra a folytatáshoz.

Opera által készített lap.

majd ez jő -

http://www.vatera.hu/misc/adultcheck.php?cod=100925684

Nálam simán bejön a sokat szidott IE7-tel. biggrin.gif

--------------------
Az evolúció fordítva is működik.!......

+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-12-23 23:05
Létrehozva: #5074

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903

Átirányítás állapota -

Az URL át van irányítva erre a címre: /item/view/?cod=95341556. Kattintson a hivatkozásra a folytatáshoz.

Opera által készített lap.

majd ez jő -

http://www.vatera.hu/misc/adultcheck.php?cod=100925684

--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby

+Quote Post
Vateraforum
hozzászólás 2008-12-23 22:55
Létrehozva: #5075

Fórumozó

Csoport:
Rendszergazda

Regisztrált: 2007-03-21 17:08
Azonosító: 1 334

IDÉZET(KapdKi @ 2008-12-23 20:52) *
Kedves VateraMod !

Fussunk neki mégeccer !

Rudolf linkje : http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=316865

Behívom ....

Felülről a negyedik minősítés termékkód : 82668577 Adta Braien

Ráklikk ...

Erre bejön az elmúltál 18 éves stb ... Majd a hivatkozott terméklap ... (FF 3.0.5) Sehol nem látom a terméklapon rudolf által becitált felhasználó nevét ... Pedig róla indultam ... És lapon is más a termékkód, mint ami amiről indítottam ....

Kedves KapdKi!

Érdekes felvetés. A 82668577 aukció linkjére kattintva ezt írta ki a böngésző program: "A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni." Meglepő hibaüzenet.
Biztosan van magyarázat, de az Ünnepek miatt nem 1-2 napon belül.
A bejelentést továbbítottuk az illetékes kollégáknak. Köszönjük.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
randomizer
hozzászólás 2008-12-23 22:02
Létrehozva: #5076

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-03 19:41
Azonosító: 3 584

IDÉZET(zizzzi @ 2008-12-23 12:40) *
Tegnap letelt a 30 nap és szerettem volna lemondani a képgalériát, de nem jött össze.
Az történik, ha megnyitom a galériát a menüben, egy pillanatra felvillan egy teljes oldal, kitölthető részekkel, hogy mi van rajta, az nem látom, mert el is tűnik rögtön.
Ami marad az az első blokk, amiben egyetlen pipálható kocka van, itt megrendelhetem a galériát, de lemondani nem lehetséges.
Már 4 böngészővel próbáltam (Firefox, Opera, Safari, Camino), az eredmény ugyanaz.

Mi lehet a baj, mit csináljak????
Igaz, kapkodnom már nem kell, mert ketyeg a következő hónap...

Azonkívül hiába van beállítva, hogy a fórum hozzászólásokról értesítést kapjak, sosem kapok.

Vedd ki a pipát. Azzal lemondtad a galériát.

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-12-23 21:52
Létrehozva: #5077

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves VateraMod !

Fussunk neki mégeccer !

Rudolf linkje : http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=316865

Behívom ....

Felülről a negyedik minősítés termékkód : 82668577 Adta Braien

Ráklikk ...

Erre bejön az elmúltál 18 éves stb ... Majd a hivatkozott terméklap ... (FF 3.0.5) Sehol nem látom a terméklapon rudolf által becitált felhasználó nevét ... Pedig róla indultam ... És lapon is más a termékkód, mint ami amiről indítottam ....

--------------------

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-12-23 19:47
Létrehozva: #5078

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(rudolf59 @ 2008-12-21 13:36) *

Hogy keveredhettem ebből ide ??? :

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c...684&adult=1

--------------------

(by Ájszek Aszimov)

+Quote Post
zizzzi
hozzászólás 2008-12-23 13:40
Létrehozva: #5079

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Tegnap letelt a 30 nap és szerettem volna lemondani a képgalériát, de nem jött össze.
Az történik, ha megnyitom a galériát a menüben, egy pillanatra felvillan egy teljes oldal, kitölthető részekkel, hogy mi van rajta, az nem látom, mert el is tűnik rögtön.
Ami marad az az első blokk, amiben egyetlen pipálható kocka van, itt megrendelhetem a galériát, de lemondani nem lehetséges.
Már 4 böngészővel próbáltam (Firefox, Opera, Safari, Camino), az eredmény ugyanaz.

Mi lehet a baj, mit csináljak????
Igaz, kapkodnom már nem kell, mert ketyeg a következő hónap...

Azonkívül hiába van beállítva, hogy a fórum hozzászólásokról értesítést kapjak, sosem kapok.

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2008-12-23 10:19
Létrehozva: #5080

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(fraulein @ 2008-12-22 20:17) *
Üdv
...

3. Megnyugtató, már csak azért is mert egy másik topicban is irta valaki hogy terjednek a 16:9 monitorok, és elég sután néz ki az oldal, jelenleg

Kellemes Ünnepeket

Több tízezer felhasználó, meg nézze alul és felül levő Fekete csíkot? Az is szép! wink.gif

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post

437 Oldal V  « < 252 253 254 255 256 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-25 02:22