Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-04-01 09:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok, legyen nagyon szép a reggeletek, bár állítólag hideg van.
Reméljük, még abban a korban van. Szerintem ez kortól független. Kedves zejopy! Amennyiben gusztustalanságot észlel, a terméklapon a gusztustalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze ... Köszönjük! Amennyiben a gusztustalanság csak nekem az, akkor én nyomkodhatom a gusztustalan aukció gombot a terméklapon. Valószínű, hogy az aktuális piactéri moderátornak ez nem gusztustalan, és teljesen természetes, hogy a NEM a +18-as kategóriában van. Gondolkodtam, és arra a következtetésre jutottam, hogy ezek szerint bennem van a hiba. Ez így rendben van. De azt a lekezelő sablont olvastad volna, amit az első körben kaptam az ÜSZ-tól. Aha.... ja, tényleg... tök igazuk van. ..... De tudod drága zejopy barátom, ha ez a második, szintén ártatlanul kapott negatív bennmarad, nem nagy ár azért, hogy sikerült eltakarítani ezt a .... szóval ezt innen. Ezt nem így látom. Végigmesélted a kezdetektől az adásvételt, az időpontokat és azt, hogy mennyire a rendelkezésére álltál, pedig egyáltalán nem volt egy könnyű eset. Ha a negatív ott marad nálad, akkor az nem egy egyszerű csere, te kaptál egy negát, ő meg repült, egy nagy fenét. 1. Miért neked kellene fizetned azért.... érted, nem ragozom 2. Igazságtalanság lenne..... azt pedig köztudott, hogy hogyan tűröm, ki fogok rajta akadni. (Mondjuk az is igaz, hogy az én kiakadásom, vagy nemtetszésem valójában nem szempont sehol, miért pont itt lenne az....) És most legyen továbbra is szép a reggeletek, na és a napotok is, elmegyek, keresek egy A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-01 09:34 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-01 07:45
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
A látszat ellenére tényleg közlékeny volt. Elmondta ki ő. A egyes személyi számmal rendelkezőknek több fajtája van. Akad olyan, aki tud véleményt formálni és van bátorsága ezt közzé is tenni. Közkeletű szóval ők a férfiak. Van aztán olyan is, aki az elmésségnek szánt no comment-el beéri. Ő aztán jól megmondta! És valóban, meg is mondta; "én vagyok a sunyi, infantilis, éretlenül férfiatlan, gyerekes kategória az egyesek népes táborában" Lelke rajta. Most reggel nekiláttam, de szkeptikus vagyok. A végére indulatos lettem és akad egy apró hiányosság. De tudod drága zejopy barátom, ha ez a második, szintén ártatlanul kapott negatív bennmarad, nem nagy ár azért, hogy sikerült eltakarítani ezt a .... szóval ezt innen. Szép napot! Jó reggelt kívánok! Az apró hiányosság ellenére is próbáld meg, és ha elsőre sablon választ kapsz, akkor írj mégegyszer. Vigyázz az úton, és ébredj fel a célállomás előtt. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-04-01 07:31
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
.... A no kommenttel igazán bőbeszédű volt a delikvensed ..... Sajnálom, de nekiveselkedsz és törölteted. Nem hiszem el, hogy nem fog sikerülni. ....... A látszat ellenére tényleg közlékeny volt. Elmondta ki ő. A egyes személyi számmal rendelkezőknek több fajtája van. Akad olyan, aki tud véleményt formálni és van bátorsága ezt közzé is tenni. Közkeletű szóval ők a férfiak. Van aztán olyan is, aki az elmésségnek szánt no comment-el beéri. Ő aztán jól megmondta! És valóban, meg is mondta; "én vagyok a sunyi, infantilis, éretlenül férfiatlan, gyerekes kategória az egyesek népes táborában" Lelke rajta. Most reggel nekiláttam, de szkeptikus vagyok. A végére indulatos lettem és akad egy apró hiányosság. De tudod drága zejopy barátom, ha ez a második, szintén ártatlanul kapott negatív bennmarad, nem nagy ár azért, hogy sikerült eltakarítani ezt a .... szóval ezt innen. Szép napot! |
|
|
|
2012-03-31 23:06
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Kedves zejopy! Amennyiben gusztustalanságot észlel, a terméklapon a gusztustalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze ... Köszönjük! Belerúgsz egyet az ágy lábába, majd kinyitsz egy doboz sört, talán az bejönne, bár életemben nem ittam még reggel sert. Maradok zejopy opciójánál, meg ne vess ezért. Minden stimmel, a ser is, de, el kell, hogy áruljam neked: má' este van! |
|
|
|
2012-03-31 23:00
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
A kávéval, és mély hangfekvéssel nem is lenne baj, de, ha Belerúgsz egyet az ágy lábába, majd kinyitsz egy doboz sört, talán az bejönne, bár életemben nem ittam még reggel sert. Maradok zejopy opciójánál, meg ne vess ezért. Igen, a pasik nem pusszognak, csak nőkkel. A nők pusszognak pasikkal is és nőkkel is. (Elképzeltem a dolgot. Legyen nagyon szép az álmotok, megyek, fejest ugrom az ágyamba, remélem a "kedves" szomszéd holnap reggel nem fűrészel, vagy ha igen, akkor nem úgy mint ma, hanem a csendesebb, ám titkosabb módon. Reméljük, még abban a korban van. |
|
|
|
2012-03-31 22:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A kávéval, és mély hangfekvéssel nem is lenne baj, de, ha A "katonás" ébresztéshez nem volt szerencsém, ezért fogalmam sem volt róla milyen kellemetlen emlék lehet, tehát elnézést! Igen, a pasik nem pusszognak, csak nőkkel. A nők pusszognak pasikkal is és nőkkel is. (Elképzeltem a dolgot. Legyen nagyon szép az álmotok, megyek, fejest ugrom az ágyamba, remélem a "kedves" szomszéd holnap reggel nem fűrészel, vagy ha igen, akkor nem úgy mint ma, hanem a csendesebb, ám titkosabb módon. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-31 22:45
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Jézusom, ne így... ! Így: A kávéval, és mély hangfekvéssel nem is lenne baj, de, ha A "katonás" ébresztéshez nem volt szerencsém, ezért fogalmam sem volt róla milyen kellemetlen emlék lehet, tehát elnézést! |
|
|
|
2012-03-31 22:30
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon sajnálom. Köszönöm! Kellemes, napsütéses hétvégét kívánok Mindenkinek! Hogy én milyen modortalan vagyok, pedig láttam ezt délután. Mea culpa! Nagyon jólesett az aggódás. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-31 22:31 |
|
|
|
2012-03-31 22:23
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Jaj, ezen ne akadj ki. Lesz még vele bajod szerintem. Szóval vértezd fel magadat, nem nagyon tetszett a nyelvezet, amit használt.... Köszönöm, aranyos vagy. Cupp. Nem ez az első eset, csak eddig nem kioktató jelleggel kaptam az ajánlatokat. A hozzászólást -Hathor14- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-31 22:23 -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-03-31 22:22
Létrehozva:
|
|
Inkább ne! Vissza alszom, ... Én meg a fűrész hangjára alszom vissza. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-31 22:19
Létrehozva:
|
|
|
Ébresztő! Inkább ne! Vissza alszom, voltam fél évtizedig katona és már az elején sem volt ínyemre a harsány ébresztő. "Katonaaaa, b.....a ki magát az ágyból, mert becsukatom, hogy magára rohad a műanyag lakat." Ott annyi modortalan ember volt. Jézusom, ne így... ! Így: Ez igazi! |
|
|
|
2012-03-31 22:17
Létrehozva:
|
|
Szombaton este is elvárják, hogy azonnal válaszoljak, töltsek fel terméket stb. Úgy tele van a törpöm. Bocsánat. Egy rendelésem érkezett, és szerettek volna még mást is rendelni Vaterán kívül. Udvariasan kértem, üsse le a Vaterán, amit még szeretne rendelni, erre jött a következő mail: Kedves L. Leadtam akkor hivatalosan is a hiányzó megrendelést. (bár én nem ragaszkodtam volna ehhez a hivatalos verzióhoz...még ebből jutalékot is kell fizetni ...)Kérem számolja ki a küldendő összeget és jelezze már, hogy pontosan mely termékek közül választhatok ajándékot (ez egy darab??) és a sárga holmi mikor lesz feltéve? Hálás köszönet: Zs. Természetesen nagyon udvariasan válaszoltam. Jaj, ezen ne akadj ki. Lesz még vele bajod szerintem. Szóval vértezd fel magadat, nem nagyon tetszett a nyelvezet, amit használt.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-31 22:10
Létrehozva:
|
|
Ne haragudj asszem elvesztettem a fonalat. A laptop kérdés világos, de a levelet nem értem. Kitől kaptad? Ki oktatott ki? Nem voltál durva, dehogy voltál, sosem vagy az. Szombaton este is elvárják, hogy azonnal válaszoljak, töltsek fel terméket stb. Úgy tele van a törpöm. Bocsánat. Egy rendelésem érkezett, és szerettek volna még mást is rendelni Vaterán kívül. Udvariasan kértem, üsse le a Vaterán, amit még szeretne rendelni, erre jött a következő mail: Kedves L. Leadtam akkor hivatalosan is a hiányzó megrendelést. (bár én nem ragaszkodtam volna ehhez a hivatalos verzióhoz...még ebből jutalékot is kell fizetni ...)Kérem számolja ki a küldendő összeget és jelezze már, hogy pontosan mely termékek közül választhatok ajándékot (ez egy darab??) és a sárga holmi mikor lesz feltéve? Hálás köszönet: Zs. Természetesen nagyon udvariasan válaszoltam. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-03-31 22:07
Létrehozva:
|
|
Ébresztő! Jézusom, ne így... ! Így: -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-31 22:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2012-03-31 22:01
Létrehozva:
|
|
Köszi Zep, Akkor is eldobom az agyam...Szerinted nincs igazam? Durva voltam? Most kaptam egy mailt, ki lettem oktatva: "(bár én nem ragaszkodtam volna ehhez a hivatalos verzióhoz...még ebből jutalékot is kell fizetni ...) " Ráadásul holnap vissza kell mennem az üzletbe, ahol vásároltam a notebookot, mert a hitelügyintéző hölgy elírta a szerződés dátumát, utazhatok egy csomót mások figyelmetlensége miatt. Ez nem az én napom. Ne haragudj asszem elvesztettem a fonalat. A laptop kérdés világos, de a levelet nem értem. Kitől kaptad? Ki oktatott ki? Nem voltál durva, dehogy voltál, sosem vagy az. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-31 21:52
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5735337 De több tucat még nincs neki. Köszi Zep, Akkor is eldobom az agyam...Szerinted nincs igazam? Durva voltam? Most kaptam egy mailt, ki lettem oktatva: "(bár én nem ragaszkodtam volna ehhez a hivatalos verzióhoz...még ebből jutalékot is kell fizetni ...) " Ráadásul holnap vissza kell mennem az üzletbe, ahol vásároltam a notebookot, mert a hitelügyintéző hölgy elírta a szerződés dátumát, utazhatok egy csomót mások figyelmetlensége miatt. Ez nem az én napom. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-03-31 21:45
Létrehozva:
|
|
|
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5735337 De több tucat még nincs neki. Valaki szólhatott volna. Elaludtam. |
|
|
|
2012-03-31 21:42
Létrehozva:
|
|
Milyen néven? http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=5735337 De több tucat még nincs neki. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-31 21:39
Létrehozva:
|
|
-------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 08:08 |