Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-04-24 12:31
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Végig olvastam a termékekkel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat. Nem azt mondom, hogy biztos csalás, de nagyon gyanús, hogy mindkét gép ugyanolyan és mindkét gépnek hiányzik a töltője és az akkumulátora, amit nem lehet emiatt kipróbálni, tehátnem tudja hogy működik-e vagy sem. Én biztos nem licitálnék ilyen gyanús termékre. Nem teljesen egyforma a két gép, a fotókon látszik (főleg az alján), két azonos típusú laptopról van szó, teljesen rendben van szerintem. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-24 12:32 |
|
|
|
2013-04-24 12:25
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 946 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Érdekes, hogy ugyan azt a terméket két felhasználó is árulja. Egy felhasználó árulja, csak két példányban. Az okát tőle kellene megkérdeznie. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-04-24 12:04
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-12-11 18:02 Azonosító: 348 415 |
Nem értem! Ugyanaz az eladó mindkettőnél.Talán van 2 db. olyanja, majd kiderül a végén. Végig olvastam a termékekkel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat. Nem azt mondom, hogy biztos csalás, de nagyon gyanús, hogy mindkét gép ugyanolyan és mindkét gépnek hiányzik a töltője és az akkumulátora, amit nem lehet emiatt kipróbálni, tehátnem tudja hogy működik-e vagy sem. Én biztos nem licitálnék ilyen gyanús termékre. |
|
|
|
2013-04-24 07:56
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Sziasztok! Érdekes, hogy ugyan azt a terméket két felhasználó is árulja. Ez hogy lehet? Ez nem csalás véletlenül? http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1740846122.html http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1740845408.html És még arra sem vette a fáradságot, hogy más képet tegyen fel. Üdv. Gábor Nem értem! Ugyanaz az eladó mindkettőnél.Talán van 2 db. olyanja, majd kiderül a végén. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2013-04-24 07:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok! Érdekes, hogy ugyan azt a terméket két felhasználó is árulja. Ez hogy lehet? Ez nem csalás véletlenül? http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1740846122.html http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1740845408.html És még arra sem vette a fáradságot, hogy más képet tegyen fel. Üdv. Gábor Az a buli, hogy mindkettőn van licit. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 07:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-12-11 18:02 Azonosító: 348 415 |
Sziasztok!
Érdekes, hogy ugyan azt a terméket két felhasználó is árulja. Ez hogy lehet? Ez nem csalás véletlenül? http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1740846122.html http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1740845408.html És még arra sem vette a fáradságot, hogy más képet tegyen fel. Üdv. Gábor |
|
|
|
2013-04-23 08:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 946 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönjük, de őt a rendszer is kizárva volna pár órán belül -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-23 05:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 82 Regisztrált: 2007-07-08 12:59 Azonosító: 16 045 |
|
|
|
|
2013-04-22 17:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 17:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2011-10-02 17:26 Azonosító: 1 545 843 |
Itt fent a szürke csíkban van a Kapcsolatfelvétel. Keresd ki a megfelelő menüpontot (felhasználóval kapcsolatos probléma), és termékkódokkal alátámasztva szöveges magyarázattal ellátva írd meg a gyanúdat nekik. Természetesen szabálytalan. Amennyiben bebizonyosodik, a Vatera szankcionálja ezt a magatartást. Azért fontos, hogy ott jelezd, mert ott mindjárt a megfelelő emberhez kerül a probléma, aki érdemben tud tenni. Fontos mindig, hogy ezek az esetek jelezve legyenek. Egyrészt, mert szabálytalan, másrészt pedig azért, mert a többi, becsületes eladó hitelét is rontja. Köszi a gyors választ. Megtörtént! |
|
|
|
2013-04-22 16:44
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Nem fújom kívülről a vatera szabályzatot de szerintem nem szabályos ha valaki állandóan felveri egy eladó termékeinek az árát! ... Itt fent a szürke csíkban van a Kapcsolatfelvétel. Keresd ki a megfelelő menüpontot (felhasználóval kapcsolatos probléma), és termékkódokkal alátámasztva szöveges magyarázattal ellátva írd meg a gyanúdat nekik. Természetesen szabálytalan. Amennyiben bebizonyosodik, a Vatera szankcionálja ezt a magatartást. Azért fontos, hogy ott jelezd, mert ott mindjárt a megfelelő emberhez kerül a probléma, aki érdemben tud tenni. Fontos mindig, hogy ezek az esetek jelezve legyenek. Egyrészt, mert szabálytalan, másrészt pedig azért, mert a többi, becsületes eladó hitelét is rontja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-22 16:30
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2011-10-02 17:26 Azonosító: 1 545 843 |
Sziasztok!
Nem fújom kívülről a vatera szabályzatot de szerintem nem szabályos ha valaki állandóan felveri egy eladó termékeinek az árát! ... |
|
|
|
2013-04-21 18:45
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Kértem a vaterát , hogy törölje ezt a téves negatívot . hiszen a tartalma is igazolja a téves minősítést .::: korrektül 1 órán belül választ kaptam . " a negatív minősítés törlését a partneremnek kell kérnie , akit sajnos azóta sem érek el. Az értékelés szövege, pozitív hangvétele nem bizonyítja a minősítés téves megadását, ilyen esetben tényleg csak a másik fél kérheti a módosítást. Amúgy szerintem nem az az egy negatív rontja el a renomédat... |
|
|
|
2013-04-21 16:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2009-03-20 10:54 Azonosító: 564 275 |
Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. Ezzel csak azt éri el, hogy a problémás felhasználók további haladékot kapnak és lesz idejük másokkal is szórakozni A megfelelő számú negatív értékelést begyűjtőket ugyanis a rendszer automatikusan kizárja. Kértem a vaterát , hogy törölje ezt a téves negatívot . hiszen a tartalma is igazolja a téves minősítést .::: korrektül 1 órán belül választ kaptam . " a negatív minősítés törlését a partneremnek kell kérnie , akit sajnos azóta sem érek el. |
|
|
|
2013-04-21 14:45
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-21 14:44
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2012-06-19 13:11 Azonosító: 1 762 491 |
|
|
|
|
2013-04-21 14:41
Létrehozva:
|
|
Akkor ebben egyetértünk,főleg ha válaszra sem méltat.Visszatérő vevőnél más,az ember hozzáállása is,hisz ott már van pozitív élményed:) Általában a problémám az ilyen jellegű postokkal, amilyen az első volt, hogy van benne általánosítás, sok a túlzás és ezért irreális képet ad az aukciózásról. Ha helyt adunk ezeknek a gondolatoknak, akkor a végén kiderül, hogy a Vatera egy olyan hely, ahol lesben állnak sötét lelkű nullás alakok, vagy kékek, akiknek az a szórakozásuk, hogy hülyét csináljanak szegény ártatlan eladókból. A másik véglet pedig a vevő szemszögéből, hogy a Vatera tele van csaló, aljas eladókkal, akik ráadásul még PEP tagok is, és visszaálnek mindennel, kiforgatják a szegény vevőket a pénzükből. Ami biztos, és mindkét oldal egyetért, hogy a Vatera egy szemét alak, mert teret ad a csalásnak, a vevők átverésének, minezzel egyidőben nem védi meg szegény eladót az aljas, szórakozó vevőktől. Amit pedig mindkét fél elfelejt, hogy a vevő vásároljon, az eladó pedig adjon el. Az egyes partnert úgy kell kezelni, ahogy megérdemli. A Vatera egy aukciós oldal, ami ma Magyarországon (csak úgy mellesleg) a legnagyobb védelmet nyújtja vevőnek és eladónak egyaránt. Mindent nem lehet kiküszöbölni. Sem a tróger vevőt, sem a csaló eladót. Folyamatos munka folyik, állandó ellenőrzések. De ha elmész alsós tanítónéninek, akkor majdnem biztos, hogy bele fogsz futni olyan gyerekbe, aki a szűrés ellenére is alkalmatlan arra bizonyos szellemi, vagy magatartásbeli okok miatt, hogy a többi gyerekkel egy közösségben tanuljon. Ha pedig bemész a sarki kisboltba, akkor lehet, hogy az eladónak reggel bunkó volt a férje, ezért veled lesz undok. És sorolhatnánk napestig. Minden tevékenységben vannak kényelmetlen dolgok is. Ezt szerintem reálisan nézve mindenki tudja. Nem tudom, a vaterázáskor miért feledkezik el róla annyi ember. Nem néztem át tételesen, de február 1-től kettő ilyen vevőt látok. Az azért messze van a heti egy esettől... Én is hasonlót láttam, ezért éreztem túlzásnak. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-21 14:42 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-21 14:25
Létrehozva:
|
|
... Nem látom, hogy olyan nagyon sok problémád lenne. De persze majd jön Benz, ő mindent lát, amit akar. Persze kérdés, hogy van-e kedve pontosítani. Mert szerintem erős könyökbántalmai lehetnek az állandó túlzások helyretétele miatt. (Ti. a könyökén jöhet ki.) Ez megint egy nullás vásárló elleni panasz, ami nem az egyes emberről szól, hanem egy réteg általánosításról. Nem néztem át tételesen, de február 1-től kettő ilyen vevőt látok. Az azért messze van a heti egy esettől... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-04-21 14:11
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2012-06-19 13:11 Azonosító: 1 762 491 |
Hát ez nem elvárható. Egy bizonyos kapcsolat megléte után esetleg felajánlhatod, mint eladó. Nekem is van ilyen vevőm, rendszeresen visszatér és mindig nagyon korrekt. A minap nem volt pénze és két kurrens dolgot elvittek, amit kinézett magának. Aztán panaszkodott, hogy mennyire sajnálja. Na neki megmondtam, hogy bármikor lát valamit és szeretné, üsse le, mert tudom, hogy ki fogja fizetni. Gyűjtögetem neki, amikor pedig összejön annyi, akkor fizet és küldöm. De ilyen nem elvárható az eladótól, nekem is egy-két ilyen vevőm van csak. Akkor ebben egyetértünk,főleg ha válaszra sem méltat.Visszatérő vevőnél más,az ember hozzáállása is,hisz ott már van pozitív élményed:) |
|
|
|
2013-04-21 13:47
Létrehozva:
|
|
Már megint igazad van,visszaszívtam az általánosító megjelölést:) Engem csak egy dolog zavar,valaki ne várja el tőlem,hogy hetekig tartogatom és várok a válaszára,miközben más azonnal megvenné,csak ezért zavarnak az ilyen esetek.Amúgy már egész "könnyen" túllépek az ilyen bosszantó élményeken:) Hát ez nem elvárható. Egy bizonyos kapcsolat megléte után esetleg felajánlhatod, mint eladó. Nekem is van ilyen vevőm, rendszeresen visszatér és mindig nagyon korrekt. A minap nem volt pénze és két kurrens dolgot elvittek, amit kinézett magának. Aztán panaszkodott, hogy mennyire sajnálja. Na neki megmondtam, hogy bármikor lát valamit és szeretné, üsse le, mert tudom, hogy ki fogja fizetni. Gyűjtögetem neki, amikor pedig összejön annyi, akkor fizet és küldöm. De ilyen nem elvárható az eladótól, nekem is egy-két ilyen vevőm van csak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 06:21 |