IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

437 Oldal V  « < 424 425 426 427 428 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
Adi81
hozzászólás 2007-05-18 08:47
Létrehozva: #8501

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Azonosító: 65

IDÉZET(draglion @ 2007-05-16 18:28) *
én ebben csak azt látom hogy túságosan nagy az igényed a világot nem fogod tudni megvátoztatni ahhoz elsősorban alkalmazkodni kell

üdvözlettel,

draglion, aki nem szereti a felkiáltójeleket wink.gif

Látod draglion te is magadra vetted amit mondtam. Több mint 10000 üzleten vagy túl. Ebből az következik, hogy korrek vagy és nem akarod megtéveszteni a vásárlókat. Én nem ellened beszéltem hanem az olyan "felhasználók" ellen akik 3-4000 termékkel futnak itt bolt embléma nélkül és úgy hirdeti termékeit, hogy * Vedd kevesebbért * és ha utánanézel az árnak akkor láthatod hogy konkrét üzletek vagy webáruházak is olcsóbban adják. Akkor itt a vaterán miért kerül többe?? Mert ez egy PIAC??? Ja és vadi újonan árul garanciával meg mindennel. Az ilyenekkel úgy kitetetném a BOLT emblémát hogy csak zörögne! Ja és tudom, hogy feleslegesen állok ki az olyan emberek mellett akiknek nincs annyi eszük, hogy utánanézzenek az áraknak, és ész nélkül vásárolnak, de sajna vannak ilyenek.

Ja és a világot sem akarom megváltani. Csupán egy ötlettel áltam elő. Tipikus magyar mentalitással le is hurrogtak. Ez a jellemző. Minden maradjon úgy ahogy van. Hajrá magyarország - hajrá magyarok! smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
horex
hozzászólás 2007-05-18 05:26
Létrehozva: #8502

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:55
Azonosító: 60

Üdv.
Örülnék, ha az eladó áruk , a személyesben alapból ABC sorrendben jelennének meg.
Én vagyok az "utolso modemes" es ugye minden perc számit smile.gif

by horex

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-05-17 22:22
Létrehozva: #8503

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó
Azonosító: 39

Köszi,rá jöttem,csak ez a tetü IE7 igen megnehezitette a feladatot. De sikerült. rolleyes.gif

--------------------
Állampolgári jogom hülyének lenni.
Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:)

Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz?
"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
"Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben."
"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül."

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-17 21:59
Létrehozva: #8504

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-04-22 18:44) *
A Skype nevű program az Internet Explorer illetve Firefox böngészőkbe épülő kiegészítőt is telepít, amely a weboldalakban automatikusan felismeri a telefonszámokat, és azokat azonnal tárcsázható Skype-linkké változtatja.
A kiegészítő eltávolítható a programok hozzáadása és törlése menüben, vagy az érzékelő kikapcsolható a böngésző jobb felső sarkában található Skype emblémára kattintva.

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-17 21:53
Létrehozva: #8505

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

keresés gomb csodákra képes smile.gif Skype szora. kb 40x le lett irva smile.gif

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-05-17 19:45
Létrehozva: #8506

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(bohoc71 @ 2007-05-17 19:45) *
Ha holnap reggelig nem bírsz vele, akkor megkérdezem a férjemet hogy mit csinált vele, és megírom wink.gif

Ok. köszönöm! Borzasztóan idegesítő laugh.gif
Mégegyszer köszi! rolleyes.gif

--------------------

"Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
"Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben."
"Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül."

+Quote Post
bohoc71
hozzászólás 2007-05-17 19:45
Létrehozva: #8507

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 42

IDÉZET(Flitter @ 2007-05-17 19:42) *
Lehet,hogy az. Hogy a fenébe lehet eltüntetni onnan?

Pedig kivan kapcsolva.

Ha holnap reggelig nem bírsz vele, akkor megkérdezem a férjemet hogy mit csinált vele, és megírom wink.gif

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-05-17 19:42
Létrehozva: #8508

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(bohoc71 @ 2007-05-17 19:39) *
Hali! Nekem is csinálta egyszer: amikor a Skyp-ot feltelepítettem.. ohmy.gif

Lehet,hogy az. Hogy a fenébe lehet eltüntetni onnan?

Pedig kivan kapcsolva.

--------------------

+Quote Post
bohoc71
hozzászólás 2007-05-17 19:39
Létrehozva: #8509

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 42

IDÉZET(Flitter @ 2007-05-17 19:36) *
Üdv! Vatera_Moderátor!

Van egy olyan gondom?,hogy ha az eladó áruimra kapcsolok a termékszám helyett egy telefonszám jön be.Most ne röhögj laugh.gif

Halál komolyan kérdezem ez mi?

Hali! Nekem is csinálta egyszer: amikor a Skyp-ot feltelepítettem.. ohmy.gif

+Quote Post
Flitter
hozzászólás 2007-05-17 19:36
Létrehozva: #8510

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Üdv! Vatera_Moderátor!

Van egy olyan gondom?,hogy ha az eladó áruimra kapcsolok a termékszám helyett egy telefonszám jön be.Most ne röhögj laugh.gif

Halál komolyan kérdezem ez mi?

+3626056808 <----Mi ez?

A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-05-17 19:40

--------------------

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-05-17 00:19
Létrehozva: #8511

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 32

IDÉZET(DioKVP @ 2007-05-16 23:31) *
Üdv! Még új vagyok ezért elnézést, ha hülyeséget kérdezek. Annyit szeretnék tudni, hogy lehet-e valahogy személyes üzenetet küldeni 1 másik felhasználónak, ugyanis árverése nincsen, csak 1 hozzászólásában láttam, 1 olyan árut ami érdekelne. Csak nem tudom, hogy hova írjak neki. Előre is köszönöm

Kedves DioKVP!

Személyes üzenetet csak terméklapon keresztül tud küldeni.
A Keresem fórumban közzéteheti azt a terméket amelyet keres. Ha egy másik felhasználónak van ilyen terméke, akkor annak Vatera árukódját itt megjelentetheti egy a keresem hirdetésre adott válaszával.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
DioKVP
hozzászólás 2007-05-16 23:31
Létrehozva: #8512

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-05-16 23:20
Azonosító: 10 301

Üdv! Még új vagyok ezért elnézést, ha hülyeséget kérdezek. Annyit szeretnék tudni, hogy lehet-e valahogy személyes üzenetet küldeni 1 másik felhasználónak, ugyanis árverése nincsen, csak 1 hozzászólásában láttam, 1 olyan árut ami érdekelne. Csak nem tudom, hogy hova írjak neki. Előre is köszönöm

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-05-16 18:28
Létrehozva: #8513

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(Adi81 @ 2007-05-16 17:46) *
De én nem akarom inaktiválni! Csak ki szeretném szűrni a boltokat és egy pár olyan felhasználót akikről már beszéltem! Nem akarom ismételni magam smile.gif
Üdv!

én ebben csak azt látom hogy túságosan nagy az igényed a világot nem fogod tudni megvátoztatni ahhoz elsősorban alkalmazkodni kell

üdvözlettel,

draglion, aki nem szereti a felkiáltójeleket wink.gif

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-16 17:54
Létrehozva: #8514

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

személlyes tiltolistára rakod a felhsználot akkor ha jol tudom nem fogsz kapni termékfigyelöt töle smile.gif

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
Adi81
hozzászólás 2007-05-16 17:46
Létrehozva: #8515

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(draglion @ 2007-05-16 17:38) *
a termékfigyelőt lehet inaktiválni is... wink.gif
üdvözlettel,
draglion

De én nem akarom inaktiválni! Csak ki szeretném szűrni a boltokat és egy pár olyan felhasználót akikről már beszéltem! Nem akarom ismételni magam smile.gif
Üdv!

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-05-16 17:38
Létrehozva: #8516

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(Adi81 @ 2007-05-16 16:01) *
Ezért legalább csak annyit kellene csinálni a vaterának, hogy szűrni lehessen a termékfigyelőt. Én kapásból kitudnék zárni belőle több felhasználót is akiknek bolt néven kellene futniuk mert annyi drága sz..ságuk van itt hogy dunát lehetne vele rekeszteni. És nap mint nap teszi fel az újakat. 3-4000 terméke van fent, kb 4-5 hónapja kezdte el feltölteni őket és ha jól számoltam kb 40-50 értékesítése volt ezidáig. Ekkora mennyiségü készletnél ez azért valljuk be ennyi idő alatt igen csak silány eladási százalék. Akkor elismerhetné, hogy kicsit drágán adja a cuccokat. De amikor ezt felvetettem neki lehurrogott, és azt mondta, hogy ezek új termékek garanciával. Ez azért elég gyenge magyarázat. Na mindegy. Sajna tényleg vannak olyanok akik nem néznek körül elég rendesen csak vásárolnak ész nélkül. Azok futnak bele az ilyen eladókba. Miután pedig rájön /ha egyáltalán rájön/ hogy kicsit drágán vette a motyót már késő!

a termékfigyelőt lehet inaktiválni is... wink.gif

üdvözlettel,
draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
Adi81
hozzászólás 2007-05-16 16:01
Létrehozva: #8517

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(CellaTel @ 2007-05-16 14:20) *
más. tudom hogy rohadt sok energia lenne ezt kiszürni. meg tul sok tévedés is lenne. nálam is vannak olyan termékek amibül leirás szempontjábol több fent van. csak épp máshol van sérülés rajta. vagy szinbeli eltérés van. ezeket nagyon nehéz lenne szakszerüen tulkapások nélkül kontrolálni.

Ezért legalább csak annyit kellene csinálni a vaterának, hogy szűrni lehessen a termékfigyelőt. Én kapásból kitudnék zárni belőle több felhasználót is akiknek bolt néven kellene futniuk mert annyi drága sz..ságuk van itt hogy dunát lehetne vele rekeszteni. És nap mint nap teszi fel az újakat. 3-4000 terméke van fent, kb 4-5 hónapja kezdte el feltölteni őket és ha jól számoltam kb 40-50 értékesítése volt ezidáig. Ekkora mennyiségü készletnél ez azért valljuk be ennyi idő alatt igen csak silány eladási százalék. Akkor elismerhetné, hogy kicsit drágán adja a cuccokat. De amikor ezt felvetettem neki lehurrogott, és azt mondta, hogy ezek új termékek garanciával. Ez azért elég gyenge magyarázat. Na mindegy. Sajna tényleg vannak olyanok akik nem néznek körül elég rendesen csak vásárolnak ész nélkül. Azok futnak bele az ilyen eladókba. Miután pedig rájön /ha egyáltalán rájön/ hogy kicsit drágán vette a motyót már késő!

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-16 14:20
Létrehozva: #8518

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

persze. azért részben (nagy részben ) igazad van. néha én is elborzadba álok azelött hogy magánszemélyek nagykerben megvásárolt terméket amit kisker áron kapnak meg. azaz több mint máshol a boltokban itt probálják árulni horror áron. és sajnos akad rá veréb is. itt ais a böség miatt van. tényleg valahogy nagyon keményen be kellene tartani az 1 kategoriába 2db azonos mottot. ez megkönyiteni az általad jelzett gondot is. sokszor én is nézem hogy a konkurencia mit árul vagy mit adott el és látom ohgy nálam 40-70%-al olcsobb és mégis ötöle veszik. ilynekor kezdek el gondolkodni gogy vajon mit rontottam el. hogy valaki 1999ft helyett kifizet 3900at egy ugyanolyan termékért aminek a termékleirása "lásd a képen" én meg orákat szenvedek a profi leirással. nálam 600pozitiv nála 13. abszolut érthetetlen.
hacsak nem azért mert neki 50példányban van fent nekem meg 1 vagy 2

más. tudom hogy rohadt sok energia lenne ezt kiszürni. meg tul sok tévedés is lenne. nálam is vannak olyan termékek amibül leirás szempontjábol több fent van. csak épp máshol van sérülés rajta. vagy szinbeli eltérés van. ezeket nagyon nehéz lenne szakszerüen tulkapások nélkül kontrolálni.

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
Adi81
hozzászólás 2007-05-16 09:20
Létrehozva: #8519

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(CellaTel @ 2007-05-15 18:58) *
véleményem szerint jo ez ahogy van.
akik vatera bolt logosog voltak sorra adják vissza mert annyira gyér a forgalom hogy azt nem termeljük ki.

"CellaTel" részben igazad van. Viszont van itt olyan felhasználó is akinek szintén több mint 3000 terméke van /nem képeslap hanem műszaki cikk/ és olyan mérhetetlenül magas áron adja azokat, hogy ha a legdrágább bolttal vagy Online webáruházzal hasonlítanánk össze, akkor is ég és föld a különbség. Az pedig, hogy nincs forgalma és normál bevétele amiből a "bolt" lógó miatti többlet kiadást fedezni tudná csak egy dolog. De legalább elvinné innen a tripla árakkal feltett szutykait, amik elnyomják más felhasználók által esetleg kedvezőbb áron kínált cuccaikat. De ez még mindig nem is olyan nagy gáz. Viszont vannak emberek akik mielőtt felteszik a termékeiket tartanak egy kis szemlét - mi mennyiért megy - akkor ehez a magas árakhoz viszonyítva kalkulálják a saját áraikat is.

Ja és azt az 500-as termékszámot csak példaként mondtam. Lehetne 800-is vagy 1000. De az tény, hogy aki ekkora készlettel dolgozik azt nem lehet egybesorolni a normál felhasználókkal. Vagy legyen egyéni elbírálás ezen a téren. Én is kereskedem és ha találok egy olcsó cuccot azt megveszem. De manapság egyre több időmbe telik ezeket a cuccokat kiszűrni.

És még valami befejezésként. Bosszantó amikor az ember kap egy termékfigyelőt és fé órán keresztül tekeri az egér scrollját mire leér az alljára, de közben csak olyan dolgokat talál, amiket sokkal olcsóbban megkap ha leugrik a legközelebbi PLÁZÁBA! Pedig tény hogy ott a legdrágább minden. Évek óta vaterázom, és még emléxem a régi szép időkre, amikor még jó cuccokat lehetett itt csípni olcsó pénzért. Azokat az időket sírom vissza. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Akinek meg nem inge ne vegye magára.
Üdv!

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-05-15 18:58
Létrehozva: #8520

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Adi81 @ 2007-05-15 15:59) *
És még annyit tennék hozzá - de ez már tényleg csak egy saját vélemény - hogy azok a felhasználók akiknek több mint pl:500 terméke van fent aktív aukcióként, azok kötelezve legyenek a BOLT emblémát használni.

Ez miatt most lehet kapni fogok hideget-meleget is, de szerintem megfontolandó lenne egy ilyen újítás!

ha igy lenne akkor szeméyklszerint 2-3-4-5-6 nickel csinálnám tovább smile.gif
a bolt emblémára senkit nem kötelezhetnek. mert pénzbe kerül. havi nem is kevés fentartási dijal.
továbbá ismerek nem egy olyan tagot akinek 2-3000terméke van fent és még nem is bolt. köze sincs hozzá...
van 5-10ezer képeslapja amit elszeretne adni pl. és közelsem éri el még azt a bevételt sme vele amit be kellene valania.
továbbá. a megkülönböztetésnek sincs értelme.
inteligens keresöje van a vaterának. akinek van esze ugyis a legolcsobbat veszi a legmegbizhatóbtol.
ez a keresöben beállithato. forintont növekedési sorrenbe us akár.. jo van ez ahogy van. az általad felsorolt dolog nem ujkeletü. a világ összes aukcioján vannak boltok.. és miért ne lehetnének.
nekünk csak interneten van. és valahol el kell adni a cumot .

véleményem szerint jo ez ahogy van.
akik vatera bolt logosog voltak sorra adják vissza mert annyira gyér a forgalom hogy azt nem termeljük ki.

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post

437 Oldal V  « < 424 425 426 427 428 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-24 03:30