Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-01-23 19:03
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Jaj Zejopy, nagy dilemában vagyok, és lehet egy kis megerősítést várnék. Táskáknál baromi okosnak érzem magam, mert általában képről eltudom dönteni, hogy eredeti e. Most bizniszeltem egy eladónál dekorkozmetikumokkal kapcsolatban, majdnem 10000 Ft értékben. Rákérdeztem az eredetiségre,de viszonylag megnyugtató választ kaptam. Viszont valaki ma idehozta pont ezt a márkát, hogy előszeretettel hamisítják már. Nem tudom mit csináljak, mert nagyon szeretném, de hamis, gagyit ennyi pénzért nem vennék. Nem akarok eladó nevet írni, mert amúgy nagyon kedves, és nem feltétlenül van tudatában, hogy amit árul az eredeti e. Drága Benz! Millió puszi. (Tudja miért) Személyes átvétel lesz? Én nem veszem meg, ha nem vagyok biztos a dolgomban. Csak akkor, ha nem zavar, hogy nem eredeti. Pl. tuti, hogy nem eredeti parfümöt használok, de megtartja az illatát, illik hozzám, szeretik az emberek, és én is. Innentől kezdve nem érdekel, hogy hamis-e, vagy eredeti. Ebben a kérdéskörben nem egyezünk, te ezt nagyon szigorúan veszed. Nekem az a fontos, hogy a célnak megfeleljen. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-01-23 19:05 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-23 18:58
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Jaj Zejopy, nagy dilemában vagyok, és lehet egy kis megerősítést várnék.
Táskáknál baromi okosnak érzem magam, mert általában képről eltudom dönteni, hogy eredeti e. Most bizniszeltem egy eladónál dekorkozmetikumokkal kapcsolatban, majdnem 10000 Ft értékben. Rákérdeztem az eredetiségre,de viszonylag megnyugtató választ kaptam. Viszont valaki ma idehozta pont ezt a márkát, hogy előszeretettel hamisítják már. Nem tudom mit csináljak, mert nagyon szeretném, de hamis, gagyit ennyi pénzért nem vennék. Nem akarok eladó nevet írni, mert amúgy nagyon kedves, és nem feltétlenül van tudatában, hogy amit árul az eredeti e. Drága Benz! Millió puszi. (Tudja miért) A hozzászólást -98tomcsa- szerkesztette a következő időpontban: 2011-01-23 18:59 |
|
|
|
2011-01-23 11:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 981 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ő hazahozza, én meg majd meggyászolom. Mindig ez van. Nem tudom, miért visznek a gyerekek mindent haza. 2008 tavaszán 3 rigót neveltem fel. Reggel vittem magammal a suliba, este haza, nem volt egy nyugodt percem sem tőlük. Mikor már ügyesebbek voltak, de még nem tudtak enni, állandóan kiugráltak a kosárból, menet közben befutottak a pedálok közé, a férjem tépte a haját, én meg rettegtem. De persze aztán jó volt, mert el lettek engedve, mindhárom felnőtt. Következő évben közöltem a környezetemmel, hogy nem vagyok hajlandó rigót nevelni, teljesen hibás koncepció összeszedni őket, mert az anyjuk teszi ki őket a fészekből, mikor már akkorák. Aztán jöttek mindenféle sérült madarak, akik persze elpusztultak, a férjem ásott sírt, én kiborultam, de a gyerek könnyen felejt. Jaj nekem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-23 00:14
Létrehozva:
|
|
1.) Nyugodt vagyok, mint az a bizonyos döglött ló. Te mindig. 2.) Nem, sem a kézimeccsek miatt, sem a lány miatt, aki egy hét alatt tegnap mondott fel másodszor... Jaj? Nem megyek ingyen fújni esküvőre? 3.) Ne az álmosra tessék haragudni, hanem az igazolatlanul távol lévő éberekre! Akkor mindenkire haragudhatnék, holott én soha. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-23 00:11
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Nyugalom. Ezek szerint te gyászolsz? Aludj, most, hogy végre ráérek, csak egy álmos pasit találok a fórumon. 1.) Nyugodt vagyok, mint az a bizonyos döglött ló. 2.) Nem, sem a kézimeccsek miatt, sem a lány miatt, aki egy hét alatt tegnap mondott fel másodszor... 3.) Ne az álmosra tessék haragudni, hanem az igazolatlanul távol lévő éberekre! -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-01-23 00:06
Létrehozva:
|
|
Ne idegesíts, mi lenne itt nélküled? Meg nem itt? Nyugalom. A többiek biztosan kézimeccset néztek, aztán most gyászolnak. Ezek szerint te gyászolsz? (A pécsiek meg várják az új püspököt. Na annyira nem sürgős. Mindössze ennyi lehet a magyarázat? Nem túl titokzatos. Ki kéne agyalnom valami ravaszabb változatot is, de már álmos vagyok. Aludj, most, hogy végre ráérek, csak egy álmos pasit találok a fórumon. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-23 00:04
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Jelentem én igazoltan vagyok távol. Feltöltöttem, mosogattam, vásároltam, éppen készülök meghalni. Ne idegesíts, mi lenne itt nélküled? Meg nem itt? A többiek biztosan kézimeccset néztek, aztán most gyászolnak. (A pécsiek meg várják az új püspököt. Mindössze ennyi lehet a magyarázat? Nem túl titokzatos. Ki kéne agyalnom valami ravaszabb változatot is, de már álmos vagyok. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-01-22 23:58
Létrehozva:
|
|
Mi ez a hozzászólástalanság?! Jelentem én igazoltan vagyok távol. Feltöltöttem, mosogattam, vásároltam, éppen készülök meghalni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-22 23:51
Létrehozva:
|
|
Mi ez a hozzászólástalanság?!
-------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-01-22 21:26
Létrehozva:
|
|
Pont egy hete ütötte le az árut a vevőm. A második levelemre pont ma válaszolt is. Persze közölte, hogy jövő hét végén tud utalni. Mindössze kb. 1000 Ft-ról van szó. Kicsit csodálkozom a mentalitáson. Remélem, majd a gyorsaságomra kapok tőle egy kettest, elvégre így szokott lenni.
Ha igen, akkor közszemlére teszem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-21 18:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Nincs igazam? De tényleg, ha a mélyére néz. ... De igen, alapvetően igaza van. Csak ezt mi is tudjuk és kizárás előtt mérlegelünk. Megkülönböztetjük a szándékos és a nem (feltétlenül) szándékos szabálytalanságokat. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-01-21 18:11
Létrehozva:
|
|
Azért, ez nem egészen így van. Négy véletlent én még nem láttam. Ezt azért mondja, mert a saját szellemi kondíciójából indul ki. Ebben a kérdésben hajlandó lennék bármeddig elmenni vita szintjén, hogy meggyőzzem, természetesen normális hangnemben. Ez nekem egy vesszőparipám az életben is. Tudja Benz, az az ember, aki nehézkes, és mondjuk buta, nem kellemes társaság, nem jó vele beszélgetni, mert nem szórakoztató. Az ilyen kisgyereket nagyon nehéz tanítani, és van, hogy 100 x elmondja az ember ugyanazt és nem érti. De azt gondolom, hogy ezek az emberek az élet egyéb területein lehetnek ugyanolyan értékesek, mint azok az emberek, akiknek szerencséjük volt, és jó genetikai anyaggal, jó szellemi háttérben nőhettek fel. Lehetnek százszor jobb szívűek, kedvesebbek, megbízhatóbbak, emberségesebbek. De bizony az ilyen ember el fogja azt a hibát követni többedszerre is. Nem rossz szándékból, butaságból. Képes lesz az összes vétséget kimeríteni, mert egyszerűen nem érti a rendszert. És Benz! Határozottan úgy érzem, hogy ezeknek az embereknek is joguk lenne a kis motyójukat eladni, kis pénzt összeszedni, kiegészítve azt a szűköset, amit amúgy megkeresnek. Mert ők azok, akiket a munkáltatók arcátlanul, a végtelenségig ki tudnak használni, hiszen velük meg lehet tenni. Jaj Benz, ez nem Vaterás kérdés, ez sokkal többről szól. Nincs igazam? De tényleg, ha a mélyére néz. Nincs, de szóljon, ha ki szeretné próbálni Köszönöm szépen a felajánlást, ezt inkább kihagyom. Nem mondom, ha pl. azt kérdezné, hogy a helikopteren való utazást ki szeretném-e próbálni, talán igent mondanék. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-21 18:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 923 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... több év alatt összejöhet a kritikus 4 baki a legjobb szándék mellett is. Azért, ez nem egészen így van. Négy véletlent én még nem láttam. Nekem például van figyelmeztetésem a piactéren? És itt a fórumon? Utána tudna ennek nézni? Igazán szépen megköszönném. Mert szerintem nincs, de sosem lehet tudni. Nincs, de szóljon, ha ki szeretné próbálni -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-01-21 17:48
Létrehozva:
|
|
Igencsak elfogultnak látszol. Amúgy a sárkány és a bagoly milyen fokú rokonságban áll egymással úgy törzsfejlődésileg? Kérlekszépen, köztudott, hogy a most élő madarak a dinoszauruszok egyeneságú leszármazottai. A sárkányok pedig egy kicsit korábban szintén dinoszauruszok voltak, csak ők még mindig emlékeztetnek ezekre a rég kipusztult jószágokra. Na és mindkettő repül. Szép napot. Kedves Benz! Ez elég szomorú, amennyiben az ember nem csak szerencsevadászként lép be a vaterára, hanem többéves távlatokban gondolkodik. Mindenesetre köszönöm válaszát. Végre egy pont, amiben maximálisan megegyezik a véleményünk. Én sem tartom jónak, hogy nem évülnek el ezek a dolgok, mert az ember sosem tudhatja, hogy mikor téved. És bizony több év alatt összejöhet a kritikus 4 baki a legjobb szándék mellett is. Kedves Benz! Nekem például van figyelmeztetésem a piactéren? És itt a fórumon? Utána tudna ennek nézni? Igazán szépen megköszönném. Mert szerintem nincs, de sosem lehet tudni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-21 14:01
Létrehozva:
|
|
Különben is te vagy a Vatera legjobb pasija, én pedig kicsit sem vagyok elfogult. Igencsak elfogultnak látszol. Amúgy a sárkány és a bagoly milyen fokú rokonságban áll egymással úgy törzsfejlődésileg? Tisztelt mmmyki! Nem jöhet össze, mert kisebb szabálytalanságokért nem küldünk figyelmeztetést. A súlyos szabálytalanságok elévülését viszont nem támogatjuk. Kedves Benz! Ez elég szomorú, amennyiben az ember nem csak szerencsevadászként lép be a vaterára, hanem többéves távlatokban gondolkodik. Mindenesetre köszönöm válaszát. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-01-21 13:47
Létrehozva:
|
|
Nagyméretű, minimum 20 mm belső átmérőjű (konkrétan 63, 64 és 65 méretű kellene), nem túl nagy köves ezüst gyűrűt keresek. Akinek van és eladná, kérem jelezze! Köszönettel: Ildikó Jézusom. Fiúk, nektek hányas a gyűrűméretetek? Zsófika? Mekkora egy ilyen kéz? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-01-21 13:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-21 12:52
Létrehozva:
|
|
Szia! A kérdést sem értem. Milyen levél? Hú , azt hiszem fáradt vagyok. Feküdj le ebéd után aludni. Arra az értesítésre gondolok, amit a Vaterától eddig mindig rendben kaptam: "Partnere visszajelzést készített" címmel. Szerdán megkaptam, konstatáltam, örültem, mert csupa ötös volt, erre ma a TeszVeszről is megkaptam. Az hagyján, hogy feleslegesen, (gondolom a TV-en keresztül ütötte le), de 2 nap késéssel. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-21 12:37
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 320 Regisztrált: 2010-05-16 01:03 Azonosító: 1 161 927 |
Jó reggelt mindenkinek! Ti is megkapjátok az értékeléses levelet mindenhonnan? Megkaptam az értékelés beérkezésekor azonnal itthonról, ez volt a szerda, ma meg megjött a TV-ről. Van ám tempó. Nem is értettem, hirtelen mit akarnak tőlem. Szia! A kérdést sem értem. Milyen levél? Hú , azt hiszem fáradt vagyok. |
|
|
|
2011-01-21 09:14
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt mindenkinek!
Ti is megkapjátok az értékeléses levelet mindenhonnan? Megkaptam az értékelés beérkezésekor azonnal itthonról, ez volt a szerda, ma meg megjött a TV-ről. Van ám tempó. Nem is értettem, hirtelen mit akarnak tőlem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-01-20 12:03
Létrehozva:
|
|
Nyilván, ahogy eddig is. Bővebbet erről a Teszvesz Ügyfélszolgálat tudna mondani. Nekem nem mond semmit a hajmosásos ötletemre? Ez új, de nem kész. Vagy tök rossz? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 10:09 |