Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-06-03 10:40
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Lassan kisebbségi érzésem lesz ennyi nagy múltú ember között. Na és a köszvénnyel hogy álltok? Szürke hályog? Prosztata? (Bambusz ez rád nem vonatkozik Szenilitás, nagyothallás, görbülő hát? Nehéz lehet nagyon. És mégis milyen aktívak vagytok. Le a kalappal. Szedjük a bogyókat, bár néha összekeverjük és........ mit is kérdeztél ? Ja igen, most nem esik az eső. prominens barátaid vannak.... emlékeztek még arra a pasira, aki mindig 12 másik fazonnal lógott? sok kép készült róla, föleg az utolsó bulijukról. hosszú hajú, szakállas, fehér lebernyegben. Igen, nem tudott úszni ezért inkább átgyalogolt a vízen..... ha rám céloztál, tudok úszni. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-03 10:30
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Milyen álruhára ? Rendes ruha volt rajta...... igaz kicsit kopott, kicsit foltozott de nem volt nagyon sáros. prominens barátaid vannak.... emlékeztek még arra a pasira, aki mindig 12 másik fazonnal lógott? sok kép készült róla, föleg az utolsó bulijukról. hosszú hajú, szakállas, fehér lebernyegben. A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2010-06-03 10:31 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-06-03 10:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 989 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Lassan kisebbségi érzésem lesz ennyi nagy múltú ember között.
Na és a köszvénnyel hogy álltok? Szürke hályog? Prosztata? (Bambusz ez rád nem vonatkozik Szenilitás, nagyothallás, görbülő hát? Nehéz lehet nagyon. És mégis milyen aktívak vagytok. Le a kalappal. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-03 10:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Milyen álruhára ? Rendes ruha volt rajta...... igaz kicsit kopott, kicsit foltozott de nem volt nagyon sáros. Megvan Te voltál az eb aki a kanalát meg nem eszi mondás gyártója Már értem a Daewoo miért ezt tette a honlapjára A hozzászólást -b_ede- szerkesztette a következő időpontban: 2010-06-03 10:26 -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-06-03 09:34
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
rácsöpögött az álruhájára? Milyen álruhára ? Rendes ruha volt rajta...... igaz kicsit kopott, kicsit foltozott de nem volt nagyon sáros. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-03 09:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Megnéztem, de nem ő volt........ valami Mathias Rex féle szignó van rajta..... Csak arra emlékszem hogy az orrát néztem mikor átadta. rácsöpögött az álruhájára? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-06-03 09:17
Létrehozva:
|
|
|
Matiz pedig annyira nyugdijas, hogy Ferenc Jóska írta alá a papírját Megnéztem, de nem ő volt........ valami Mathias Rex féle szignó van rajta..... Csak arra emlékszem hogy az orrát néztem mikor átadta. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-03 09:10
Létrehozva:
|
|
|
Ez nem népi játék csak teljesen életszagú Bamboo és én tényleg legalább Árpád idejéből ismerjük egymást bár ha jól emlékszem amikor mammutra mentünk vadászni a hajánál fogva húzgáltam akkor is Mondta nekem , hogy a lábánál fogva húzzam mert a hajánál fáj , de ha a lábánál fogva húzom előbb- utóbb megtelik homokkal sokat lendített volna a dolgon ha odafigyelsz, hogy az orrom felfele nézzen és ne hasoncsúszva rángass. egyetlen mentséged, hogy akkoriban még valóban nagyon fiatal voltál. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-06-03 09:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 926 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-06-03 08:57
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 989 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Zejopy még ifjonc de hát kell a vérfrissítés -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-03 08:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Nyugalom, csak a zejopy-bambooflower-b_ede-matiz61 féle népi játékba csatlakoztam be. Ez nem népi játék csak teljesen életszagú Bamboo és én tényleg legalább Árpád idejéből ismerjük egymást bár ha jól emlékszem amikor mammutra mentünk vadászni a hajánál fogva húzgáltam akkor is Mondta nekem , hogy a lábánál fogva húzzam mert a hajánál fáj , de ha a lábánál fogva húzom előbb- utóbb megtelik homokkal Matiz pedig annyira nyugdijas, hogy Ferenc Jóska írta alá a papírját Zejopy még ifjonc de hát kell a vérfrissítés Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat
-------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-06-03 07:36
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt. Nem baj, igazi is megfelel, csak nehéz lesz becsomagolni a postázáshoz. Nem venném a lelkemre, ha kicsomagoláskor ráijesztene a kutyádra. Különben éppen most ajánlottak nekem egy megmentett kismacskát, de a mi kutyáink mindent megölnek, ami mozog. Volt már macska, galamb, sajnos baromfiak is (legutóbb Zeusz nevű kakasunk -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-03 07:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek. Matiz, nincs is üvegcicám. Jó reggelt. Nem baj, igazi is megfelel, csak nehéz lesz becsomagolni a postázáshoz. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-03 07:17
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt mindenkinek. Matiz, nincs is üvegcicám. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 21:00
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera Ügyfélszolgálata! Kérem az értékelés törlését, mert a boríték nem volt sima, márvány-nyomott volt, le is fényképeztem (csatolom). A láda nem volt szálkás, mert lecsiszoltam, le is fényképeztem (csatolom). Sajnos, ha a vásárló beígért ajándékként a lányságomra gondolt, időközben odaajándékoztam egy szőrős négernek, le is fényképeztem (a csatolástól eltekintek). Intézkedésüket köszönöm: zejopy Vatera Ügyfélszolgálat ! Érdeklődöm, miért törölték zejopy eladónak küldött értékelésemet ? Nevezett eladó késve és hiányos csomagolásban küldött olyan terméket, mellyel megkerülte a jutalékot. És az ajándékot is úgy ígérte hogy nem volt a tulajdonában. Kérem kivizsgálni és a szükséges intézkedéseket az eladó felé megtenni szíveskedjenek. Üdvözlettel: A legjobb vásárló -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-02 20:45
Létrehozva:
|
|
Értékelés: Rugalmas eladó, de szálkás volt a láda, sima postai borítékot használ és az ígért ajándék sem volt a csomagban. Tisztelt Vatera Ügyfélszolgálata! Kérem az értékelés törlését, mert a boríték nem volt sima, márvány-nyomott volt, le is fényképeztem (csatolom). A láda nem volt szálkás, mert lecsiszoltam, le is fényképeztem (csatolom). Sajnos, ha a vásárló beígért ajándékként a lányságomra gondolt, időközben odaajándékoztam egy szőrős négernek, le is fényképeztem (a csatolástól eltekintek). Intézkedésüket köszönöm: zejopy -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 20:38
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Uram! Természetesen kívánsága érdekében minden követ megmozgatok. Persze az üvegcicát mindenképpen az Ön által kért módon csomagolom, mert kényes jószág, nekem pedig fontos az Ön elégedettsége. Tulajdonképpen úgy érzem igazán helyesnek, ha a cica mellé lezárt borítékban elhelyezem a leütött 10 étkészlet futárköltséggel terhelt ellenértékét. Kérem, lelkiismeretem megnyugtatására fogadja el ezt a csekélyke összeget, hiszen tudom, amikor a licitál gombra kattintott, súlyos stresszhelyzetbe hozta szervezetét. Megajándékoznám Önt még a lányságommal is, de legnagyobb sajnálatomra az már a múld homályos ködébe vész, tehát ezt a felajánlást majd egy kevésbé kifinomult üzleti partneremnek teszem meg, mert vásárlásai során kiderült Önről, hogy csak a makulátlan tökéletesség érhet föl azokig az éteri magasságokig, ahol Ön tanyázik. Tehát a csomag megy, természetesen futárral, mellette a kis boríték. Kérem, ha rendben megérkezett az áru, ne feledkezzen meg az értékelésről, de csak akkor, ha ezzel nem terheli meg magát. A legnagyobb tisztelettel: zejopy (Ez is csak vicc) Értékelés: Rugalmas eladó, de szálkás volt a láda, sima postai borítékot használ és az ígért ajándék(lányság) sem volt a csomagban. Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat Tulajdonképpen az eddigi fórumos hozzászólásokból ollóztam össze..... A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2010-06-02 20:48 -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-06-02 20:37
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-06-02 20:37
Létrehozva:
|
|
Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat Na neeeeeeee, ezt nem hiszem el, ilyet komolyan nem lehet írni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-06-02 20:33
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 926 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem tudom mi ezekben a levelekben a vicces...teljesen életszagú, naponta látok hasonlókat
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 21:43 |