Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-08-13 21:45
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-08-08 20:47 Azonosító: 695 386 |
Az általam említett probléma lassan egy hete fennáll.
És a fórum tanúsága szerint nem én bénázok ... Úgy gondolom, hogy ha már a T. Vaterás (illetékes) munkatársoknak önállóan nem sikerül felfedezni és megoldani a problémát, akkor talán figyeljék a fórumot ... Véleményem szerint pont ez a fórum lényege. Persze lehet, hogy én tévedek ! Nem egy rejtett hiba, 1 perc alatt észre lehet venni, ha foglalkozik vele valaki ! Úgyhogy nem hiszem, hogy nekünk kellene képernyőfotókat csatolgatni. Egyébként ha nem volt világos a hiba leírása, nagyon szívesen elmagyarázom telefonon az illetékesnek ! Várva a mielőbbi megoldást, fgyuri75 |
|
|
|
2009-08-13 08:17
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kérdésem volna,hogy egy régi NEGATIV értékelést hogyan lehetne töröltetni,főleg mert igazságtalanul kaptam? A Vatera miért nem véd meg minket eladókat,ha egyértelmü a vevő rosszindulatu hozzáállása? Kedves imivitez! Értékelés törlését (a probléma részletes leírásával) a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-13 06:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 Regisztrált: 2007-12-22 13:54 Azonosító: 69 899 |
Kérdésem volna,hogy egy régi NEGATIV értékelést hogyan lehetne töröltetni,főleg mert igazságtalanul kaptam?
A Vatera miért nem véd meg minket eladókat,ha egyértelmü a vevő rosszindulatu hozzáállása? |
|
|
|
2009-08-12 12:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 61 Regisztrált: 2007-04-25 23:28 Azonosító: 7 101 |
Kedves gabicska! Amennyiben a jövőben az oldal frissítése (Ctrl+F5) után is jelentkezik a hiba, legyen kedves jelezni a problémát a kapcsolatfelvételen keresztül és az automata válaszra reagálva csatolni a hibáról készített képernyőfotókat. Köszönjük! Tisztelt Moderátor! Sajnos pont az a probléma, hogy az oldalak keverednek össze. Az éppen hiányzó /nem elérhető oldaldalt pedig nem lehet képernyőfotóval, vagy fotókkal dokumentálni. A hibát úgy lehet tetten érni, ha a programozó figyelemmel kíséri az éppen aktuálisan lejáró liciteket, legalább egy oldalt meghaladó időtartamban. Próbáltam ezt a problémát már leírni a kapcsolatfelvételen keresztül, de az ottani kategóriákkal nem lehet! Tisztelettel:gabicska |
|
|
|
2009-08-11 23:11
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Ugyanazt észrevételeztem már többször, mint fgyuri75!!! Kielégítő válasz, változás eddig nem történt! A gond pedig az, hogy nem csak a lejárt tételek nem jelennek meg, hanem a még nem lejártak sem. Konkrétan vasárnap próbáltam a főmenüből a bélyeg árveréseket figyelemmel kisérni, este 20: 30 körül az első 5 oldal a reggel 9-től du. 19 óráig már lejárt tételeket hozta be, a 6. oldal pedig a 21 óra után lejárókat. Az aktuális kb. fél órányi tételt pedig sehol nem lehetett megtalálni, oldalfrissítésekkel sem. Próbáltam az egészet újra indítani, az eredmény ugyanez volt. Valami nagyon nem gömbölyű az oldalfrissítéseikkel, jó lenne, ha a vatera ennek utánanézne - saját érdeke is lenne, mert így "csak" a potenciális vásárlók nem klátják az éppen lejáró tételeket .. ez pedig nem csak az eladónak, hanem a vaterának is kár!!!! Tisztelettel: Gabicska Kedves gabicska! Amennyiben a jövőben az oldal frissítése (Ctrl+F5) után is jelentkezik a hiba, legyen kedves jelezni a problémát a kapcsolatfelvételen keresztül és az automata válaszra reagálva csatolni a hibáról készített képernyőfotókat. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-11 21:16
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Tegnap megbüntetekadatokat közölem a büntetés lejárt de még mindig nem tudok irni az eladónak és nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!! Kérem szépen az oldal szereksztőit bontsák fel a büntetést mert igy nem tudom megvásárolni a kivánt árut Az eladó tiltóra tett szerintem, azért nem tudsz írni neki.... -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-08-11 20:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 61 Regisztrált: 2007-04-25 23:28 Azonosító: 7 101 |
Jelen idő!
Most néztem át megint a bélyeg kategóriát. Az 1 oldal a kiemelések után 2009.08.11, 20:12-nél indul, 8 oldalon keresztül eljut 2009.08.12, 16 óra valahány percig, utána a 9. oldal 2009.08.11.20:32-perccel indul, majd a 10 oldal folytatódik 2009.08.12, 14:23 perctől. Megint kiesik az éppen aktuálisan lejáró licitálások oldala. Itt az oldal frissítésekkel valami nagyon nincs rendben!!! Kérem nézzenek utána!! |
|
|
|
2009-08-11 19:00
Létrehozva:
|
|
|
Kedves fgyuri75! Következő oldalra lépéskor az időközben lejárt tételek nem kerülnek a listába, ezért lehetséges az átrendeződés. Ugyanazt észrevételeztem már többször, mint fgyuri75!!! Kielégítő válasz, változás eddig nem történt! A gond pedig az, hogy nem csak a lejárt tételek nem jelennek meg, hanem a még nem lejártak sem. Konkrétan vasárnap próbáltam a főmenüből a bélyeg árveréseket figyelemmel kisérni, este 20: 30 körül az első 5 oldal a reggel 9-től du. 19 óráig már lejárt tételeket hozta be, a 6. oldal pedig a 21 óra után lejárókat. Az aktuális kb. fél órányi tételt pedig sehol nem lehetett megtalálni, oldalfrissítésekkel sem. Próbáltam az egészet újra indítani, az eredmény ugyanez volt. Valami nagyon nem gömbölyű az oldalfrissítéseikkel, jó lenne, ha a vatera ennek utánanézne - saját érdeke is lenne, mert így "csak" a potenciális vásárlók nem klátják az éppen lejáró tételeket .. ez pedig nem csak az eladónak, hanem a vaterának is kár!!!! Tisztelettel: Gabicska |
|
|
|
2009-08-11 14:58
Létrehozva:
|
|
|
Tegnap megbüntetekadatokat közölem a büntetés lejárt de még mindig nem tudok irni az eladónak és nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!! Kérem szépen az oldal szereksztőit bontsák fel a büntetést mert igy nem tudom megvásárolni a kivánt árut Kedves zsoca188! A korlátozás feloldása automatikus, amennyiben annak letelte után sem tud üzenetet küldeni, úgy legyen kedves részletesen leírni a problémát a Kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával, így közvetlenül a felelős kollégák reagálnak arra. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-11 14:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-08-11 14:43 Azonosító: 698 466 |
Tegnap megbüntetekadatokat közölem a büntetés lejárt de még mindig nem tudok irni az eladónak és nagyon fontos lenne!!!!!!!!!!! Kérem szépen az oldal szereksztőit bontsák fel a büntetést mert igy nem tudom megvásárolni a kivánt árut
|
|
|
|
2009-08-10 19:56
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
A cégnév nem megfelelő adat, legyen kedves megadni a céget képviselő személy vezetéknevét és keresztnevét. Köszönjük! Jó,megadom,csak furcsa,hogy mindezt 1 év után sikerül kitalálni. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-08-10 16:54
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera! A lakcím pontos, a vezeték meg keresztnév pedig az a cégnév,ami rögzítve van.Azok rendben vannak.Ezért is nem értettem,hogy mit kéne módosítanom. A cégnév nem megfelelő adat, legyen kedves megadni a céget képviselő személy vezetéknevét és keresztnevét. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-10 16:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Tisztelt Sprinkler1! Az Ön által megadott adatok nem megfelelőek, legyen kedves megadni a pontos lakcímet, valós vezetéknevet és keresztnevet. Köszönjük! Kedves Vatera! A lakcím pontos, a vezeték meg keresztnév pedig az a cégnév,ami rögzítve van.Azok rendben vannak.Ezért is nem értettem,hogy mit kéne módosítanom. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-08-10 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera! Most kaptam egy felszólítást önöktől,hogy az elérhetőségi adataim hiányosak és felfüggesztik a fiókomat,ha nem javítok!!! Tessék mondani 221 adás-vétel után mi ez a hirtelen ötlet?????Eddig jó volt és mindenki utolért? Minden adatom stimmel! Tisztelt Sprinkler1! Az Ön által megadott adatok nem megfelelőek, legyen kedves megadni a pontos lakcímet, valós vezetéknevet és keresztnevet. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-10 15:51
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera!
Megoldódott,köszönöm. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-08-10 15:38
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera!
Most kaptam egy felszólítást önöktől,hogy az elérhetőségi adataim hiányosak és felfüggesztik a fiókomat,ha nem javítok!!! Tessék mondani 221 adás-vétel után mi ez a hirtelen ötlet?????Eddig jó volt és mindenki utolért? Minden adatom stimmel! -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-08-10 09:26
Létrehozva:
|
|
|
T. Vatera ! Az érme, pénz, papírpénz rovatban az alap rendezésnél (dátum szerint) teljesen összevissza jönnek be a tételek ! Szerintem ki is maradnak áruk, de az időrend az abszolút nem stimmel, csak egy adott listázási oldalon belül... Jó lenne újra normálisan használni az adott oldalt ! Köszönöm Kedves fgyuri75! Következő oldalra lépéskor az időközben lejárt tételek nem kerülnek a listába, ezért lehetséges az átrendeződés. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-08-10 08:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
T. Vatera ! Az érme, pénz, papírpénz rovatban az alap rendezésnél (dátum szerint) teljesen összevissza jönnek be a tételek ! Szerintem ki is maradnak áruk, de az időrend az abszolút nem stimmel, csak egy adott listázási oldalon belül... Jó lenne újra normálisan használni az adott oldalt ! Köszönöm Lehet, hogy közben javították, vagy javult, de nekem normálisan jön be. -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-08-10 07:02
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 331 Regisztrált: 2008-04-25 08:30 Azonosító: 135 835 |
T. Vatera ! Az érme, pénz, papírpénz rovatban az alap rendezésnél (dátum szerint) teljesen összevissza jönnek be a tételek ! Szerintem ki is maradnak áruk, de az időrend az abszolút nem stimmel, csak egy adott listázási oldalon belül... Jó lenne újra normálisan használni az adott oldalt ! Köszönöm Csatlakozom, ugyan ezt tapasztaltam az ingatlan,építkezés,otthon témakörben |
|
|
|
2009-08-10 01:44
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-08-08 20:47 Azonosító: 695 386 |
T. Vatera !
Az érme, pénz, papírpénz rovatban az alap rendezésnél (dátum szerint) teljesen összevissza jönnek be a tételek ! Szerintem ki is maradnak áruk, de az időrend az abszolút nem stimmel, csak egy adott listázási oldalon belül... Jó lenne újra normálisan használni az adott oldalt ! Köszönöm |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 22:28 |