Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-06-08 09:49
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szia! Jó reggelt. A személyes menüdben az értékeléseknél van a "be nem érkezett értékelések". Amíg ott van valaki, addig értékelhet még. Ha onnan eltűnik, akkor már nem. Mindig figyelem magamnál, mert én sem szeretek tartozni. Szia! Nekem két ilyenem volt, nem jól viseltem. Ezeket én adtam. A termék személyesen át lett adva, ki is lett fizetve. Két hónapja volt annak eldöntésére, megfelel-e a holmi, ha reklamáció van, azt intézzük és hogy az értékelése elkészüljön. Mivel ezt nem tette meg, semmiképp nem értékelhetem pozitívan. Sajnálom kérem, csak semlegessel tudok adni. Igazán sajnálom, hogy elsőként nem adhatok pozitív érkelést, de ha valakinek két hónap alatt nincs egy perce arra, hogy eldöntse megfelel-e neki a könyv, vagy sem és elkészítsen egy rövid értékelést, azt nem lehet pozitívan elbírálni. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-08 09:51 |
|
|
|
2013-06-08 09:45
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 240 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
... Az értékelési jog elvesztéséről kapok valami értesítést, vagy ki kell számolnom, hogy a leütéstől eltelt -e már 60 nap? Köszönöm neked is és mindenkinek. Szép napot. Szia! Jó reggelt. A személyes menüdben az értékeléseknél van a "be nem érkezett értékelések". Amíg ott van valaki, addig értékelhet még. Ha onnan eltűnik, akkor már nem. Mindig figyelem magamnál, mert én sem szeretek tartozni. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-08 09:45 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-08 09:29
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 202 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Főleg és leginkább. A Vaterára is, meg a partnerre is. Eeeegen... Én úgy zárom a kapcsolattartást a vevővel, hogy írok egy levelet, amiben jelzem, hogy megkaptam a pénzt és még ma postázok. Ezenkívül megkérem, ha rendben megérkezik az áru, ne feledkezzen meg az értékelésről. Kevés olyan adásvételem van, ahol a vevő elveszíti az értékelési jogát. Ezeket semlegesen értékelem, hogy fizetett, korrekt volt, de valamiért nem értékelt. Azért semleges, mert az értékelés hozzátartozik a Vatera rendszeréhez. Ezek alapján alakít ki a leendő partner egy képet. Ennek a nem megírása nem csak az én kifejezett kérésemnek a figyelmen kívül hagyása, hanem az egész rendszerbe való beilleszkedést is jellemzi. A Vatera sem hobbiból küldözgeti a leveleket, nyilván nekik fontos lenne, hogy látszódjon, mi zajlik a mindennapokban. Amúgy ilyenkor gyakorta kiakadnak a vevők, amit az értékelés megírása után a válaszban nagyon hamar jeleznek is. Na pont ilyen sürgősen kellett volna akkor is belépni a Vaterára, amikor megjött a levél, hogy értékelje az adásvételt. Igazad van teljes mértékben, mikor leütnek egy termékemet, ott a Vatera értesítő, amivel több-kevesebb ember sem foglalkozik, erre jön a plusz levelem, hogy utaljon, és mennyit mert persze kiszámolni ami feketén, fehéren le van írva azt nem tudják, aztán el kell küldenem a számlaszámom, holott az automatikus értesítőben is benne van, meg már újítottam és a termékemnél is beírtam, és ezek után ha megjön a pénz , mindig írok egy levelet, hogy megérkezett a pénze, mikor postázom. Nos a Vatera levélbe alul benne van, hogy ne felejtsék el értékelni az adásvételt, talán az elejére kellene tenni, vagy nagyobb, sokkal nagyobb betűkkel , bár hozzáteszem aki nem foglalkozik semmivel annak tökmindegy milyen levél érkezik. Tegnap megkérdeztem tőlük, hogy minden rendben volt e akkor írjanak választ, azóta is írnak! Köszönöm neked is és mindenkinek. Szép napot. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-07 14:57
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 240 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
... tesznek rá magasról, ... Főleg és leginkább. A Vaterára is, meg a partnerre is. ...Vége az lesz lehet, hogy 60 nap elszalad, megszűnik az értékelési joga a vevőnek, aztán már csak én értékelhetek ... Eeeegen... Én úgy zárom a kapcsolattartást a vevővel, hogy írok egy levelet, amiben jelzem, hogy megkaptam a pénzt és még ma postázok. Ezenkívül megkérem, ha rendben megérkezik az áru, ne feledkezzen meg az értékelésről. Kevés olyan adásvételem van, ahol a vevő elveszíti az értékelési jogát. Ezeket semlegesen értékelem, hogy fizetett, korrekt volt, de valamiért nem értékelt. Azért semleges, mert az értékelés hozzátartozik a Vatera rendszeréhez. Ezek alapján alakít ki a leendő partner egy képet. Ennek a nem megírása nem csak az én kifejezett kérésemnek a figyelmen kívül hagyása, hanem az egész rendszerbe való beilleszkedést is jellemzi. A Vatera sem hobbiból küldözgeti a leveleket, nyilván nekik fontos lenne, hogy látszódjon, mi zajlik a mindennapokban. Amúgy ilyenkor gyakorta kiakadnak a vevők, amit az értékelés megírása után a válaszban nagyon hamar jeleznek is. Na pont ilyen sürgősen kellett volna akkor is belépni a Vaterára, amikor megjött a levél, hogy értékelje az adásvételt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-07 00:06
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 202 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
... csak kedvesen érdeklődd meg, hogy megkapták-e, és ugye minden rendben van? (én legalábbis így szoktam). Ne aggódj az elveszett pozitív miatt, megnéztelek, lassan 3 éve Vaterázol, 100%-on vagy, nem kevés adásvétellel, jó ez így, én bármikor vásárolnék tőled, és eladóként sem aggódnék. Köszönöm szépen svejku, igen volt már rá példa, hogy megkérdeztem szépen, hogy megkapta -e a terméket, minden rendben van -e stb. Persze ebből jött le az, hogy hátha eszébe jut az értékelés elmaradása. Valakinek eszébe jutott, valakinek nem. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-06 23:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 347 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Köszi svejku, éppen most azon vagyok, hogy baj lenne-e abból ha írnék e-mailt két olyan felhasználónak aki közel 1 hónapja nem értékelt még. Persze még én sem értékeltem de azért mert azt tanácsolták itt nekem a tapasztaltabb Vaterások, hogy az eladó akkor értékel ha a vevőnek is megfelelt a termék, minden rendben van. Szerintem az lesz amire én gondolok, hogy egyik vár a másikra... Abból, hogy írsz egy E-mailt, semmi baj nem lehet, de ne az értékelést kérd, csak kedvesen érdeklődd meg, hogy megkapták-e, és ugye minden rendben van? (én legalábbis így szoktam). Vannak akiket nem érdekel az értékelés, felesleges nyűgnek tartják, megkapták amit akartak, tovább nem foglalkoznak vele, ezeket nem kell "zaklatni". Ha válaszol, hogy persze, minden OK, akkor kedvesen megkérheted, hogy adjon ennek megfelelő értékelést, mert neked fontos. Ha nem válaszol, akkor inkább várd ki a 60 napot. Ne aggódj az elveszett pozitív miatt, megnéztelek, lassan 3 éve Vaterázol, 100%-on vagy, nem kevés adásvétellel, jó ez így, én bármikor vásárolnék tőled, és eladóként sem aggódnék. |
|
|
|
2013-06-06 23:23
Létrehozva:
|
|
- Igen, 60 nap után megszűnik. - Igen, régebben nem így volt. - Igen, pont ezért (hosszas könyörgésre) lett korlátozva 60 napra. - Igen, amennyiben 40 napja és 10000 Ft-ot meghaladó értékeletlen aukciód van, akkor már nem tudsz a személyes menüdben mozogni sem, csak az "Értékelje az adásvételt" jön be. - Igen, ha a vevő értékelése nem érkezik be 60 napon belül, akkor az az értékelésed már elveszett. Köszi svejku, éppen most azon vagyok, hogy baj -e lenne abból ha írnék e-mailt két olyan felhasználónak aki közel 1 hónapja nem értékelt még. Persze még én sem értékeltem de azért mert azt tanácsolták itt nekem a tapasztaltabb Vaterások, hogy az eladó akkor értékel ha a vevőnek is megfelelt a termék, minden rendben van. Szerintem az lesz amire én gondolok, hogy egyik vár a másikra. De ez olyan butaság, hiszen ő utalt megkaptam a pénzt az ő megtette a kötelességét, szóval most ilyenkor azt hiszi, hogy ad pozitívot akkor én negatívot? Vagy semlegest? Én csak arra várok, hogy vagy levélben és jó értékeléssel zárják az aukciót, hogy minden rendben volt -e, csak kínos mert lassan 1 hónapja nem értékeltek még. Persze amit eladtam abba hiba sem lehet, ha nem kapták volna meg csak szóltak volna. Ajánlott cédula megvan, szóval szerintem vagy marha lusták, Vatera által küldött email sem rezzenti meg bennük a lelkiismeretet, vagy tesznek rá magasról, hogy értékeljék az adásvételt pedig az egyik nem is kezdő már.. Én úgy vagyok vele, hogy fontos az értékelés és, hogy megnyugodjon a másik, és öröme legyen abban, hogy jó Vaterás módjára csinált mindent, ezért adom az értékelést a lehető leggyorsabban. Vége az lesz lehet, hogy 60 nap elszalad, megszűnik az értékelési joga a vevőnek, aztán már csak én értékelhetek ami ugyebár nem lesz kölcsönös és így rossz érzés is lesz. Nos levelet több napja is akartam írni nekik, Vaterán az egyik fent is volt, a másik még csak május elején, de ha a Vatera értesítő sem hatja meg őket, szerintem felesleges lesz a levelem. Csak nem levélszemétbe teszi nekik a levelet, bár ha én tudom, hogy vettem valamit akkor eszembe is jut az, hogy értékelni is kellene ha már Vaterázok stb.. Mindegy várok még, majd lesz valami, de aki tud esetleg ebbe segítséget mondani, megköszönném. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-06 21:17
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 078 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Szóval a 3 terméket nem találom. Mert újra kellett volna módosítanom. Lehet törölték? létezik? Létezik. Mindez megelőzhető lett volna, ha még akkor ír a Kapcsolatfelvételre, amikor javasoltam -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-06-06 20:41
Létrehozva:
|
|
Szóval a 3 terméket nem találom. Mert újra kellett volna módosítanom. Lehet törölték? létezik? Igen, azt hiszem, ha nem találnak együttműködőnek a módosítás során, akkor törlik. De lehet, hogy tévedek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-06 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 472 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
|
|
|
|
2013-06-06 19:52
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 559 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Szóval a 3 terméket nem találom. Mert újra kellett volna módosítanom. Lehet törölték? létezik?
|
|
|
|
2013-06-06 19:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 472 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Igen, de 1500 Ft-ot már ki tudsz venni a bankautomatából, míg 1485 Ft-ot nem. Persze ez nem a Vatera baja, hanem a kártyás rendszeré... Nem akarlak elkeseríteni de 1 500-t sem tudsz kivenni, csak 1 000-s tételeket. A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-06 19:07 |
|
|
|
2013-06-06 17:22
Létrehozva:
|
|
Igen, de 1500 Ft-ot már ki tudsz venni a bankautomatából, míg 1485 Ft-ot nem. Persze ez nem a Vatera baja, hanem a kártyás rendszeré... Arról nem is beszélve, hogy a példa fiktív volt, a számokat más számokkal is be lehet helyettesíteni. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-06 17:23 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-06 17:08
Létrehozva:
|
|
... A borravaló egészen más dolog. Határozottan kellemetlen számlázó eladónál, ugyanis pl. az áru 1000 Ft, a postaköltség 485 Ft, tehát a számlára 1485 Ft-nak kellene érkeznie, ami az én számlámon ugyanígy néz ki. Ha kerekít 1500 Ft-ra, akkor nem nagyon tudok a 15 Ft-tal mit kezdeni. Igen, de 1500 Ft-ot már ki tudsz venni a bankautomatából, míg 1485 Ft-ot nem. Persze ez nem a Vatera baja, hanem a kártyás rendszeré... -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-06 17:01
Létrehozva:
|
|
... Persze a buborékos boríték az én saram, hiszen az a csomagolóanyag ahhoz, hogy normálisan érkezzen a vevőhöz a termék, azokat 35-40 Ft-ért veszem (mérettől függően) és azt nem számítom bele hiszen úgy csinálom mint egy jó ABC-be, hogy veszel valamit ahhoz jár zacskó... Persze sok helyen 5-20 Ft, de ilyen a világ.. Ha már vásárolok 10 ezer Ft-ért ne számoljon már fel zacsi árat, de ha egy dobozos sört veszek akkor sem.. Akkor jó egy bolt én véleményem ez. ... ... ... de ha egy sör pl. 280 Ft akkor ne legyen 285 majd én adok borravalót utaláskor ha akarok. Persze erről is leszoktam mert így is többet fizetek hiába sajnálom meg, hogy dolgozik vele stb.. Még meg sem köszönik, nem is kérdezik meg, hogy 50-100 Ft-tal többet utaltam és miért.... Két különböző dologról van szó, azaz háromról. 1. A csomagolóanyag lehet valós költsége az eladónak. A felszámolása nem megengedett a visszaélések megelőzése érdekében. 2. A csomagolással való munka nem kiadás, magában foglalja az ár, és ez így természetes, akárcsak a fényképezés, termékleírás, mosogatás, vagy hasonló tevékenység, amit az áru jellege megkíván. Ez az internetes kereskedelem velejárója. A bolti kereskedelemben sem fizetjük meg kimondottan a pultos hölgy szeletelési munkáját, ez benne van az árban. 3. A borravaló egészen más dolog. Határozottan kellemetlen számlázó eladónál, ugyanis pl. az áru 1000 Ft, a postaköltség 485 Ft, tehát a számlára 1485 Ft-nak kellene érkeznie, ami az én számlámon ugyanígy néz ki. Ha kerekít 1500 Ft-ra, akkor nem nagyon tudok a 15 Ft-tal mit kezdeni. Azzal a különbséggel. Tulajdonképpen több baj van vele, mint amennyit kifejez a gesztus. Különben is. Nekem ne adjon borravalót senki. Senkinek az ajándékpénzére nem vagyok rászorulva, akkor sem, ha éhen pusztulok is. Tudom, ez extrém gondolkodásmód, éppen ezért nem sértődöm meg már, ha felfelé kerekítenek, de régebben határozottan kiakadtam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-06 15:46
Létrehozva:
|
|
Jaj Surika, ez így nem lesz jó. Akkor sem kérhetsz többet a vevőtől, ha leszakad az ég. Sziasztok! Sajnos elég sokan többet kérnek, pl. mycium felhasználóval ezen kaptam össze. Egy processzort vettem volna tőle és horribilis összeg lett volna a postaköltség. Aztán tiltott, tiltottam én is, csináltam másik accountot és bocsánatot kértem tőle, de felidegesített ez. Hiába jelentettem be, hogy szabálytalan aukció stb. Persze senkivel nem akarok haragba lenni de plusz 200 Ft-os postaköltség rászámítása kicsit arcátlanság. Én vettem a fáradságot, vettem digitális konyhamérleget és aszerint számolom ki az árakat. Persze a buborékos boríték az én saram, hiszen az a csomagolóanyag ahhoz, hogy normálisan érkezzen a vevőhöz a termék, azokat 35-40 Ft-ért veszem (mérettől függően) és azt nem számítom bele hiszen úgy csinálom mint egy jó ABC-be, hogy veszel valamit ahhoz jár zacskó... Persze sok helyen 5-20 Ft, de ilyen a világ.. Ha már vásárolok 10 ezer Ft-ért ne számoljon már fel zacsi árat, de ha egy dobozos sört veszek akkor sem.. Akkor jó egy bolt én véleményem ez. Visszatérve egy processzort meghirdetett az eladó és olyan "LNK"- t is mondott, (levélszekrény útján nem kézbesíthető" de az 5 vagy 10 Ft mert megnéztem. Szóval látta, hogy igazam van de vitatkozott rendesen. Lényeg, szabálytalanul nagyobb összeget kér és azt is mondta, hogy ő nem tud venni 20-40 Ft-ért bubis zacsit. Szóval itt van a kutya elásva, lényege az, hogy a csomagolóanyagot, a postára való elmenetelt, azt az időt amit sorban áll megfizetteti a vevővel, ami szerintem gusztustalan dolog. Szerintem csak meg kell nézni több ilyen aukciót simán több a postaköltség mint amennyi valójában az ára. 5-10 Ft tényleg nem sok de ha egy sör pl. 280 Ft akkor ne legyen 285 majd én adok borravalót utaláskor ha akarok. Persze erről is leszoktam mert így is többet fizetek hiába sajnálom meg, hogy dolgozik vele stb.. Még meg sem köszönik, nem is kérdezik meg, hogy 50-100 Ft-tal többet utaltam és miért.. Nehéz dolog ez de a pontosság szerintem a legfontosabb, különben a 4-5 csillagból igen csak lehúzzák az embert hiába pozitív lett az értékelés.. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-05 21:07
Létrehozva:
|
|
Az ajánlottnál ahogy nő a súly, úgy nő az ajánlott feladás is. Szóval itt focis sálat adok veszek. Ha egy sálat adok fel kijön mondjuk borítékkal 600 ft-ba. de ha már 2 3 darab megy nagyobb borítékba. Így változik. Azt ne várják már el, hogy lemérem pontos, majd valami kalkulátorral számoljam. Vagy éppen rohanjak mindennel a postára mérjenek mindent, meg mondják ez annyi, rohanjak haza írjak a vevőnek emailt hogy ennyi a pk és ennyit utaljon a termék + a pontos posta költség árát. Jaj Surika, ez így nem lesz jó. Akkor sem kérhetsz többet a vevőtől, ha leszakad az ég. Ha a sálak egyforma súlyúak, akkor egyszer kell megmérned, hogy mennyi egy, kettő és mondjuk háromnak a súlya. De amúgy is egy sálnál egyszer adod meg a postaköltséget. Az legyen pontos. Mert egy aukciódban egy sál van. Nem? Amúgy nem várnak el semmit, csak annyit, hogy a vevő pontosan annyit fizessen, mint a vételár + a valós postaköltség, valamint azt, hogy nagyjából tudjon kalkulálni, hogy mennyi tevődik rá. Tehát, ha a vevő vesz egy sálat 1200 Ft-ért, ami 485-ért elmegy, akkor tudja azt, hogy 1685 Ft-ot fizet. Az lehet, hogy elkészülés után mérsz, és utána kevesebbet kérsz, mint amit megadtál, de többet akkor sem kérhetsz, ha átcsúszik a 675-ös súlyba. Én mindent mérek a fizetési információk elküldése előtt. És nincs kerekítés, meg előre bekalkulált borravaló. Nem pincérek vagyunk, mi itt vaterázunk, nem ebédet szolgálunk fel. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-05 21:09 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-05 20:59
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 347 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Megcsináltam. Most megint leszedték módosítani. Jött megint 3 email. De már mit rajta? Kivetted a bubis boríték szöveget, de bent hagytad az árát az ajánlott postaköltségnél. Nézd meg a posta lapján a súly alapján a pontos díjakat, és azt add meg. A szöveges részben add meg, hogy több darab egyidejű vásárlásakor egy csomagban küldöd, a tényleges postaköltség felszámításával. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-05 21:01 |
|
|
|
2013-06-05 20:57
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 559 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Surika! Megnéztem a két futó aukciódat. Ott sem pontos a megadott postaköltség. A Standard csomag 1190, az az ajánlott levél pedig maximum 485 Ft, de inkább 425. Nem fogják ilyenekért leszedni, mert 5-10 Ft-okkal nem foglalkoznak. De ha a másik három is ilyen szinten pontatlan, akkor biztosan volt valami. Az ajánlottnál ahogy nő a súly, úgy nő az ajánlott feladás is. Szóval itt focis sálat adok veszek. Ha egy sálat adok fel kijön mondjuk borítékkal 600 ft-ba. de ha már 2 3 darab megy nagyobb borítékba. Így változik. Azt ne várják már el, hogy lemérem pontos, majd valami kalkulátorral számoljam. Vagy éppen rohanjak mindennel a postára mérjenek mindent, meg mondják ez annyi, rohanjak haza írjak a vevőnek emailt hogy ennyi a pk és ennyit utaljon a termék + a pontos posta költség árát. |
|
|
|
2013-06-05 20:52
Létrehozva:
|
|
Megcsináltam. Most megint leszedték módosítani. Jött megint 3 email. De már mit rajta? Surika! Megnéztem a két futó aukciódat. Ott sem pontos a megadott postaköltség. A Standard csomag 1190, az az ajánlott levél pedig maximum 485 Ft, de inkább 425. Nem fogják ilyenekért leszedni, mert 5-10 Ft-okkal nem foglalkoznak. De ha a másik három is ilyen szinten pontatlan, akkor biztosan volt valami. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-18 10:00 |