Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-04-23 09:31
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Az ember ha elhagyott egy bizonyos kort, akkor figyeljen! Itt is ragyog már minden, ami duplán szép, mert sok még a tegnapról vízcsepp. Kissé morbid vagy.... Engem itt kérem megint vernek. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-23 09:32 |
|
|
|
2012-04-23 09:22
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
.... Kis híján a 2-es villamos alá. Két méteren múlott. Pedig figyelmesen közlekedek. Az ember ha elhagyott egy bizonyos kort, akkor figyeljen! legyen szép, az enyémnél jobb napod, Itt amúgy gyönyörű az idő, nem jó a meghalásra. Itt is ragyog már minden, ami duplán szép, mert sok még a tegnapról vízcsepp. Meg aztán a villamos alatt fekvő vidaeff mosolya nem őszinte. Kissé morbid vagy.... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-23 09:23 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-23 09:08
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Na erről nem is beszélve. Tök furcsa nap van ma, vigyázzatok magatokra. Szóval valami van a levegőben. Legyen szép reggeletek, remélem, hogy a köd eloszlik, mert olyan mintha ráborítottak volna a világra egy tejfölös dobozt. Az bizony. Nagyon feszes volt a kezdés, két ember munkája és töménytelen stressz. De nagyon munkált bennem a pörgés és a megfelelési kényszer. A parlamentnél szaladtam a rendelt taximhoz, át síneken. aztán az úton. Kis híján a 2-es villamos alá. Két méteren múlott. Pedig figyelmesen közlekedek. legyen szép, az enyémnél jobb napod, Itt amúgy gyönyörű az idő, nem jó a meghalásra. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-23 09:10 |
|
|
|
2012-04-23 07:33
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
..... hogy a figyelmetlenül leadott licited miatt ne keveredj bajba. .... Na erről nem is beszélve. Tök furcsa nap van ma, vigyázzatok magatokra. Szóval valami van a levegőben. Legyen szép reggeletek, remélem, hogy a köd eloszlik, mert olyan mintha ráborítottak volna a világra egy tejfölös dobozt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 22:59
Létrehozva:
|
|
Olyanunk nincs sajna... Jó lenne bármilyen. Sajnos, már biztos vagyok a dolgomban..... Majdnem biztos, úgy pontosabb. Adok egy ticket számot: 2012042210006244 Nemsokára lefekszem, reméltem még visszajön ma. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 22:33
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-04-22 22:28
Létrehozva:
|
|
Nálunk mindig van, 3 db megbontott tubusos, és 2 megbontott flakonos. Melyiket küldjem? (mihez kell?) Én szerettem volna enni csak úgy a sajtos szenyó tetejére, sok borssal..... Különben az a kék tetejű gömbölyded üveges a legfinomabb, de valahogy mostanában sosem azt veszünk.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 22:23
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nincs itthon majonéz, a fene egye meg, csak az üres doboz.... Annyira szerettem volna majonézt enni... Nálunk mindig van, 3 db megbontott tubusos, és 2 megbontott flakonos. Melyiket küldjem? (mihez kell?) A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-22 22:24 |
|
|
|
2012-04-22 22:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Ha már így megpedzette, utólagosan elmondom, hogy máskor, ha haragszik a tanárnénire, ne a padtársának a fejét üsse, főleg ne a kemény olvasókönyvvel. Nem is tudom, hogy ki hadonászik annyit a serpenyővel -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-04-22 21:40
Létrehozva:
|
|
A j betűnél Ha már így megpedzette, utólagosan elmondom, hogy máskor, ha haragszik a tanárnénire, ne a padtársának a fejét üsse, főleg ne a kemény olvasókönyvvel. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 21:35
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 941 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-22 21:18
Létrehozva:
|
|
Wehehe, köszönöm Ha jól emlékszem, akkor egy darabig egy padban ültünk Hol is? Mikor is? Melyik szakaszban? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 21:15
Létrehozva:
|
|
Szóval ígéretemhez híven, a kicsi Benz... ... Wehehe, köszönöm Ha jól emlékszem, akkor egy darabig egy padban ültünk -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-04-22 20:07
Létrehozva:
|
|
De az ilyen típusú ember nemigen tanul a dolgaiból. Remélem Benz megadja neki a kegyelemdöfést. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 20:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2012-04-22 19:23
Létrehozva:
|
|
Semmi baj, majd én segítek: A vastagon kiemelt mondatok voltak tiszteletlenek. Milyen rendes és segítőkész vagy... Én lecsaptam (lélekben). -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 17:47
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Most voltam két hetet, abból öt napot Hévízen. visszavágyódás :-) -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-04-22 17:45
Létrehozva:
|
|
Szóval ígéretemhez híven, a kicsi Benz...
Amikor megszületett, már akkor csodálkozott a környezete, mert jobb kezében Merci sebváltót, baljában Vatera-logót szorongatott. Ez utóbbit néha jelentőségteljesen felemelte, miközben rosszallóan ráncolta szemöldökét. (Már akkor megfigyelhető volt annak a kicsi függőleges ráncnak a kezdeménye, ami a szigorú emberekre jellemző.) Természetesen a kommunikációja teljesen más volt, mint a vele egykorú csecsemőké. Amikor tele volt a pocakja, kellemes hangfekvésben berregett, ha viszont kiürült, akkor fülsértően dudált és villogott. (Amikor megtanult beszélni, a villogó szervei visszafejlődtek, úgyhogy ma ezt már nem érdemes rajta keresni. "Tisztelt Szüleim! Amennyiben továbbra is 12-es oktánszámú benzint tankoltok a szervezetembe, megvonom az írási jogotokat. Figyelmeteket, megértéseteket köszönöm!" Ez kb 3 és fél hónapos korában zajlott, rá másfél hétre megtanult olvasni is. Amíg szülei bevásároltak, ő csendesen parkolt a többi autó között, kezében a legújabban kiadott lexikon volt és azt tanulta meglepő könnyedséggel. Az iskolában is ragyogóan teljesített, (hiába, a sok lexikon....). Viszont meg nem erősített információk alapján egyszer felelősségre vonta alsós tanárnénijét, mert a táblára rajzolt i betű szára nem pont 15°-ot zárt be a betű függőleges részéhez képest. De mint mondtam, ez nem biztos, lehet, hogy a j betű tanulásakor történt. Szóval zajlottak az évek, Benzünk növekedett, már csak elvétve berregett, rájött, hogy az emberek nagy része ezt az adást nem veszi. A kamaszkorban persze vele is kibabrált a természet. Na neeem, nem pattanások, hosszú végtagok és ilyenek, dehogy. Benzünkben visszafoghatatlan száguldozási vágy képződött. Rendszáma nem volt (ember lévén), ezért büntetlenül űzhette ezt a levezetést. Állítólag tilosban is parkolt, de valamiért nem tettek rá kerékbilincset. Aztán felnőtt, de erről nem tudok mesélni, mert már a kamaszévek bővebb kifejtése is meghaladta a képzelőerőmet. (Kedves Benz! Én kérek elnézést.... és most megyek, csinálok még valami hasznosat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 17:14
Létrehozva:
|
|
Igen tudom, kommunikációs zűrzavar. Az aukciós lapok helytelen értelmezésére próbáltam azzal a tegnapi posttal rávilágítani. ha valami a terméklapon "egyben" van feltüntetve, akkor azon az egész értendő. Más esetben szabálytalan is lett volna az aukció. Itt valójában a vevő érdeke volt előtérbe helyezve, mert hasonló esetben akad olyan, aki meglovagolja ezt a félreértést a vevő kárára. Az más kérdés, hogy esetleg ezt nem az adott üzletre vonatkozóan, hanem általános érvénnyel lett volna szerencsés kiszerkesztenem, de akkor meg nem lett volna érthető. Persze neki ez egyedi eset és talán joggal megsértődött, ezért aztán itt is megkövetem. A nagyon gyakori és fárasztó jelenségről volt szó, melyhez ez az adott üzlet csak illusztráció volt. Felemlítése nélkül viszont miről beszéltünk volna? Ennyi. Értem, köszi. Akkor Benz a te első postodat törölte, amivel törölte a többit, olyanokat is, amiket én nem láttam. Ezért nem voltam képben. Tehát Benz törlése nem "ellene" irányult, sőt tulajdonképpen az ő ki nem mondott igényére volt egy reakció. Na hiszen itt is van. Tisztelt Bobo13! Ezek szerint nem vette észre, hogy az egész témát eltávolítottuk. Sérelmezte a két különbözó módon értelmezhető üzenete miatt kialakult viccelődő beszélgetést, ezért került sor az intézkedésre. Imádom ezt a királyi (jaj, mit mondok!?), moderátori többest. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-22 17:15 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-22 16:58
Létrehozva:
|
|
|
Nincs rádióújságom. De ha lenne... amit írtál. Több volt a bajlódás vele. Nem érünk rá ilyenekre, a legnehezebb az időt beosztani. De azt mondja az ember, egye fene, utána nézek. De akkor ezért cserébe, ha már feltöltöm, stb., akkor nem túl szép dolog a 240 Ft-os ajánlott küldésen szőrözni. De hát úgy látszik, annyira nem kellett.... Más: Te tudod mi történt? Mit törölt Benz? Mivel lett megbántva kicsoda? Valamiről lemaradtam, pedig a közelben voltam. (A szomszédban Bobo13 postja.) Igen tudom, kommunikációs zűrzavar. Az aukciós lapok helytelen értelmezésére próbáltam azzal a tegnapi posttal rávilágítani. ha valami a terméklapon "egyben" van feltüntetve, akkor azon az egész értendő. Más esetben szabálytalan is lett volna az aukció. Itt valójában a vevő érdeke volt előtérbe helyezve, mert hasonló esetben akad olyan, aki meglovagolja ezt a félreértést a vevő kárára. Az más kérdés, hogy esetleg ezt nem az adott üzletre vonatkozóan, hanem általános érvénnyel lett volna szerencsés kiszerkesztenem, de akkor meg nem lett volna érthető. Persze neki ez egyedi eset és talán joggal megsértődött, ezért aztán itt is megkövetem. A nagyon gyakori és fárasztó jelenségről volt szó, melyhez ez az adott üzlet csak illusztráció volt. Felemlítése nélkül viszont miről beszéltünk volna? Ennyi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 05:35 |