Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-11-24 22:50
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nehéz ügy, nem látni a válság végét. Az szerintem jövőre eldől, hogy merre menetelünk. Ha kifelé, akkor is igen lassú lesz a tempó... Ezt tuti, hogy Ön sokkal jobban átlátja, mint én. Biztosan tudna okosakat mondani. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-24 22:45
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Pedig nem volt jókedvem, mikor írtam. Ha ott lenne, látná. Észrevenné. Annyi mindent kipróbáltam. Nem gyönyörködni szeretnék ám, csak eladni. Kevesebb a forgalmam, mint tavaly ilyenkor. Mondjuk még megugorhat. Azon gondolkodom, hogy meddig tart egy ilyen válság. Hogy mikor érünk a gödör fenekére, ahonnan már felfelé kell menni. Azt hiszem, nem szabad felélni a tartalékokat, muszáj mindent áruba fektetni, vagy amennyit lehet, mert amikor vége a válságnak és megindul a pénzforgalom, akkor attól vesznek, akinek van kínálata. Csakhogy az eddigi válságok valósak voltak, míg a mostani sajátos, mert ... ismerjük a körülményeket. Nem lehet összehasonlítani a '39-essel. Még mindig azt hiszem, hogyha jól csinálom, átvészelhetem. De ... hajajj. Tényleg az Önök tudásában bízom csak a saját erőmön kívül. Nehéz ügy, nem látni a válság végét. Az szerintem jövőre eldől, hogy merre menetelünk. Ha kifelé, akkor is igen lassú lesz a tempó... -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-11-24 22:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Annyira nem volt undok Én sem láttam még aukciómat az ajánlottak között. Pedig nem volt jókedvem, mikor írtam. Ha ott lenne, látná. Észrevenné. Annyi mindent kipróbáltam. Nem gyönyörködni szeretnék ám, csak eladni. Kevesebb a forgalmam, mint tavaly ilyenkor. Mondjuk még megugorhat. Azon gondolkodom, hogy meddig tart egy ilyen válság. Hogy mikor érünk a gödör fenekére, ahonnan már felfelé kell menni. Azt hiszem, nem szabad felélni a tartalékokat, muszáj mindent áruba fektetni, vagy amennyit lehet, mert amikor vége a válságnak és megindul a pénzforgalom, akkor attól vesznek, akinek van kínálata. Csakhogy az eddigi válságok valósak voltak, míg a mostani sajátos, mert ... ismerjük a körülményeket. Nem lehet összehasonlítani a '39-essel. Még mindig azt hiszem, hogyha jól csinálom, átvészelhetem. De ... hajajj. Tényleg az Önök tudásában bízom csak a saját erőmön kívül. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-24 22:19
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 948 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Olyan pocsék. Sosem vagyok ajánlottban. A Vatera oldalakban azért voltam olyan undok, mert haragudtam, hogy nem jutok közelebb a megfejtéshez, mert már tisztán láttam, hogy akkor sem tudok Önből kicsikarni infót, ha tüzes vassal sütögetem a talpát, de akkor sem, ha okosan érvelek, vagy ha hízelgek. Szóval ott éppen Önre haragudtam. Annyira nem volt undok Én sem láttam még aukciómat az ajánlottak között. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-11-24 22:16
Létrehozva:
|
|
Ha tudná a megfelelés módját, akkor azzal lényegében manipulálhatná a kiválasztást. Ha ez bekövetkezne, akkor vagy át kellene dolgoznunk az algoritmust vagy meg kellene szüntetni az egészet Olyan pocsék. Sosem vagyok ajánlottban. A Vatera oldalakban azért voltam olyan undok, mert haragudtam, hogy nem jutok közelebb a megfejtéshez, mert már tisztán láttam, hogy akkor sem tudok Önből kicsikarni infót, ha tüzes vassal sütögetem a talpát, de akkor sem, ha okosan érvelek, vagy ha hízelgek. Szóval ott éppen Önre haragudtam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-24 22:12
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz, Ha tudná a megfelelés módját, akkor azzal lényegében manipulálhatná a kiválasztást. Ha ez bekövetkezne, akkor vagy át kellene dolgoznunk az algoritmust vagy meg kellene szüntetni az egészet -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-11-24 20:58
Létrehozva:
|
|
Kedves davidmaci92! Csakazértsem zejopy. Kedves davidmaci92! Sajnos, erre a kérdésre nincs érdemi válasz Üzletpolitikai kérdés és nem publikus. Nem célunk, hogy bárki is meg akarjon felelni a kritériumoknak, ez az algoritmus egyik lényege Kedves Benz, -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-24 20:55
Létrehozva:
|
|
...Szóval ezt szerettem volna. Kedves davidmaci92! Sajnos, erre a kérdésre nincs érdemi válasz Üzletpolitikai kérdés és nem publikus. Nem célunk, hogy bárki is meg akarjon felelni a kritériumoknak, ez az algoritmus egyik lényege -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-11-24 17:30
Létrehozva:
|
|
Szép napot kívánok mindenkinek! Legyen nagyon szép estétek! Szia Surika! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-24 16:38
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 522 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Szép napot kívánok mindenkinek! Legyen nagyon szép estétek!
|
|
|
|
2012-11-24 13:41
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Kedves Benz!
Eljött a pillanat, amitől álmában rettegett, felébredve verejtékben fürdött, és szívdobogásától volt hangos a hálószobája. Tudom, hogy hétvége van és ilyenkor ritkábban jön, én viszont most érek rá. Éppen ezért ne zárja le egy rövid válasszal a témát, megvárom azt a pillanatot, ami Önnek alkalmas a válaszra, aztán majd én is úgy válaszolok, ahogy időm engedi. Van NePuAl. Ő sorolja be az aukciókat az ajánlottakba, és ő állítja be a népszerűségi listázást is. Nincs vele semmi bajom, tegye a dolgát. A gondom az, hogy ő nem publikus. Az egyik zeneiskolában a minőségi bérpótlék feltételekhez van kötve. Fel van sorolva, mik azok a szempontok, amiket ha valaki teljesít, megkapja azt. Nálunk nincs. Valami alapján eldöntik, de nem lehet tudni sem a mennyiségét, sem azt, hogy pontosan miért is kapjuk. Na NePuAl ilyen. A "jutalmazása" nem nagyon kiszámítható. Ha az ember szeretne előre kerülni, vagy be az ajánlottba, akkor csinál ezt-azt, próbálkozik mindennel, így aztán csalódott, amikor nem találkozik önmagával, vagy a sorrendben hátra kerül. (Itt jegyzem meg, hogy a népszerűségi rendezés biztosan profitot termel abban az esetben, ha egy bizonyos eladó termékeire keres rá az ember. Ez tuti.) Magyarul kepeszt az ember, de nem tudja, hogy jó-e amit csinál, vagy sem. Nyilván, ha NePuAl-nak arra van szüksége, hogy neonzöld svájcisapkát viseljek feltöltéskor, megteszem. Azt szeretném tudni, hogy miért nem tudhatjuk a feltételeket? Miért a sötétben, saját logikai gondolatvezetésünkre kell támaszkodni? Milyen reális indoka van annak, hogy nem kaphatunk egy szempontlistát, aminek aztán igyekezhetünk megfelelni. Ha a miértre választ tud adni, akkor meg fogom érteni, és talán el is tudom fogadni, de addig, bár belenyugszom (hiszen más választásom nincs), nem érthetem. A Vaterának ez a működési része számomra csak azért elfogadható, mert tolerálom a dolgot, mert annyi mindenhez tudok alkalmazkodni, de tényleg jobbnak tartanám, ha... Szóval ezt szerettem volna. (Ja, és zejopy vagyok, nyugodtan szólíthat úgy, vagy Ödönkének, vagy ahogy gondolja. A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2012-11-24 13:43 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2012-11-24 12:40
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Kedves Hathor14! Dolgoznak rajta a kollégák, találtunk némi hibát ebben az új funkcióban. Szíves türelmét kérjük, várhatóan hét elején elkészül. Szólok, ha megjavult Kedves Benz! Köszönöm szépen! -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-11-24 12:13
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
A távollét miatt rengeteg tennivaló volt, meg aztán zűrösre sikeredett az éjszaka. Jólesett az aggódás. Ilyet nem csinálunk. Vettem egy jácintot, rózsaszínű lett belőle, és gyönyörű illata van. Olyan, mintha a tavasz visszalopódzott volna kicsit a szobámba. Jelzem, hogy Surika miatt is aggódom. Surikaaaa -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2012-11-24 10:59
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Ellopták vagy esetleg elaludt a vonaton és már valahol Kirgizisztánban jár? Még felébredtem időben, zavart a horkolásom. Én már aggódom, mert szokatlannak találtam a távollétét és megpróbáltam hívni. Ki van kapcsolva. Ez nem jellemző, sőt, azt hiszem, ilyen még nem volt. Már éppen Önért is elkezdtem, de aztán láttam, hogy megjött. A távollét miatt rengeteg tennivaló volt, meg aztán zűrösre sikeredett az éjszaka. Jólesett az aggódás. |
|
|
|
2012-11-24 10:46
Létrehozva:
|
|
Neked is szép jó reggelt Suzy és minden kedves Fórumozónak! Kedves Benz! Szomorú vagyok és tanácstalan. Jól gondolom? Kedves Hathor14! Dolgoznak rajta a kollégák, találtunk némi hibát ebben az új funkcióban. Szíves türelmét kérjük, várhatóan hét elején elkészül. Szólok, ha megjavult -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-11-24 09:43
Létrehozva:
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek! Neked is szép jó reggelt Suzy és minden kedves Fórumozónak! Ragyogó reggelt mindenkinek. Itt köd van. Reggel felébredtem, de visszafeküdtem, mert korainak tartottam a kelésre az időt. De a szomszéd kutyája... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-24 08:26
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Szép jó reggelt mindenkinek! Neked is szép jó reggelt Suzy és minden kedves Fórumozónak! Kedves Benz! Szomorú vagyok és tanácstalan. Jól gondolom? -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-11-24 04:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 425 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szép jó reggelt mindenkinek!
|
|
|
|
2012-11-23 23:22
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-11-23 23:21
Létrehozva:
|
|
Horkolt is? Minden megeshet -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 18:09 |