IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

671 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Aukciózással Kapcsolatos Kérdések, Eladás, licitálás, zárt aukció, második lehetőség...
zejopy
hozzászólás 2013-06-10 15:59
Létrehozva: #41

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(damir01 @ 2013-06-10 13:50) *
Üdvözletem!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy most nem kívánom újraindítani az eladó dolgaimat egy ideig.
Nyilván egy idő múlva archiválódni fognak az el nem adott dolgok.
Régen volt egy olyan lehetőség, hogy valami .csv (?) fájlba, azt hiszem le lehetett menteni az aukciókat, s azt vissza lehetett tölteni egy idő után (így nem kellett egyesével újra felrakni az egyes eladó cuccokat).
Van még ilyen lehetőség, mert én nem találom sehol sem?
Másrészt, ha így le lehet menteni a dolgokat, a leírástól kezdve, a képeken át minden el lesz mentve a fájlba?
(még nem csináltam ilyet, ezért kérdem)
Köszönöm a választ!

Töltsd le a PST-t, oda tudod menteni, képekkel együtt.smile.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
damir01
hozzászólás 2013-06-10 13:50
Létrehozva: #42

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-02 19:36
Azonosító: 18 525

Üdvözletem!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy most nem kívánom újraindítani az eladó dolgaimat egy ideig.
Nyilván egy idő múlva archiválódni fognak az el nem adott dolgok.
Régen volt egy olyan lehetőség, hogy valami .csv (?) fájlba, azt hiszem le lehetett menteni az aukciókat, s azt vissza lehetett tölteni egy idő után (így nem kellett egyesével újra felrakni az egyes eladó cuccokat).
Van még ilyen lehetőség, mert én nem találom sehol sem?
Másrészt, ha így le lehet menteni a dolgokat, a leírástól kezdve, a képeken át minden el lesz mentve a fájlba?
(még nem csináltam ilyet, ezért kérdem)
Köszönöm a választ!

+Quote Post
basa80
hozzászólás 2013-06-08 14:34
Létrehozva: #43

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2013-03-12 21:23
Azonosító: 2 024 803

IDÉZET(zejopy @ 2013-06-08 09:45) *
Szia! Jó reggelt.smile.gif
A személyes menüdben az értékeléseknél van a "be nem érkezett értékelések". Amíg ott van valaki, addig értékelhet még. Ha onnan eltűnik, akkor már nem. Mindig figyelem magamnál, mert én sem szeretek tartozni.

Köszi szépen tényleg ezt szoktam nézni, nálam egy van ott de ő inaktív már 3 éve. Az valószínűleg már úgysem értékelhet mert végleg inaktív lett!

IDÉZET(vidaeff @ 2013-06-08 09:49) *
Szia! smile.gif
Nekem két ilyenem volt, nem jól viseltem. Ezeket én adtam.

A termék személyesen át lett adva, ki is lett fizetve. Két hónapja volt annak eldöntésére,
megfelel-e a holmi, ha reklamáció van, azt intézzük és hogy az értékelése elkészüljön. Mivel ezt nem
tette meg, semmiképp nem értékelhetem pozitívan. Sajnálom kérem, csak semlegessel tudok adni.

Igazán sajnálom, hogy elsőként nem adhatok pozitív érkelést, de ha valakinek két hónap alatt nincs
egy perce arra, hogy eldöntse megfelel-e neki a könyv, vagy sem és elkészítsen egy rövid értékelést,
azt nem lehet pozitívan elbírálni.

Ez tökéletes! Szerintem minden ilyen felhasználó megérdemli a semlegest és ezeket a szövegeket, kapjanak már a fejükhöz...

IDÉZET(zejopy @ 2013-06-08 10:06) *
Csicsergőst. blue_bird.gif
Mondom, hogy szövevényes. biggrin.gif De a második határozottan tetszik. Ha nincs levédve, és megengeded, akkor kis módosítással használnám. Én csak ennyit írtam eddig:
Rendben lezajlott az adásvétel, de sajnos nem értékelt. Vajon miért?
Kaptam már rá ilyen választ:
Sikerült ledöbbennem.Az értékelés hiánya miatt nem kellett volna semlegest adni,hiszen az adásvétel
rendben,és gyorsan lezajlott.Különben azért nem értékeltem, mert elkerülte a figyelmemet.Elég kevés
a szabadidőm, és nem lógok állandóan a Vaterán.

Ez a tipikus "nem lógok a Vaterán állandóan" című hárítás. Nem kell állandóan. Csak arra a pár percre kell felkúszni, amíg befejezi a munkát, ami tulajdonképpen a kötelezettsége, mert hozzátartozik az adásvételhez...

Hát ez az. E-mailt kap, az fontos is lehet, kaphatja másoktól is pl. olyan személytől akinek válaszolni nagyon fontos lenne, nem véletlenül van a "sürgős" jelzés is az e-mail írásánál, szóval 60 nap bőven elég kell, hogy legyen ahhoz, hogy odafigyeljen a felhasználó és kb. 2 percet szánjon az értékelésre. Manapság amúgy is mindenki sokat van gépnél, nekem 5 percenként frissül az e-mail kliensem, telefonon is ahogyan ráteszem a netet, azonnal frissít, szóval még út közben is leadhatom az értékelést! Jó de ez én, ti meg ti vagytok akik figyelnek...
thank_you.gif

--------------------
Yours sincerely
basa80

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-06-08 13:40
Létrehozva: #44

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(vidaeff @ 2013-06-08 12:38) *
Tudod ebben a dologban a másik ember ignorálását látom. A hallgatás rossz, megkockáztatom, gonosz dolog. Nem várok én sokat egy ismeretlen felebarátomtól, vagy akár ismerőstől, csak annyit, amennyit én is megadok. Ez kijár, gondolom én.

Szerintem ez konkrétan nem személyes sértés, hanem inkább a szabályok, elvárások figyelmen kívül hagyása. Ma csak az értékelés leadásában nemtörődöm, holnap majd lassul az üzletmenet, később aztán egyáltalán nem fizet, vagy nem kommunikál.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-06-08 12:38
Létrehozva: #45

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894

Kösz. rolleyes.gif
Mondom, hogy szövevényes. biggrin.gif De a második határozottan tetszik. Ha nincs levédve, és megengeded, akkor kis módosítással használnám. Én csak ennyit írtam eddig:
Sikerült ledöbbennem.Az értékelés hiánya miatt nem kellett volna semlegest adni,hiszen az adásvétel
rendben,és gyorsan lezajlott.Különben azért nem értékeltem, mert elkerülte a figyelmemet.Elég kevés

Ez a tipikus "nem lógok a Vaterán állandóan" című hárítás. Nem kell állandóan. Csak arra a pár percre kell felkúszni, amíg befejezi a munkát, ami tulajdonképpen a kötelezettsége, mert hozzátartozik az adásvételhez. Na de most én kúszom el, mert így még énekes halott sem lesz belőlem. Végre először a héten kialudtam magam, de olyan nehezen sikerült realizálnom magamat a nappalhoz, mint egy dermedt gyíknak.biggrin.gif

A szövevényes árvízi hajós. biggrin.gif
Tudod ebben a dologban a másik ember ignorálását látom. A hallgatás rossz, megkockáztatom, gonosz dolog. Nem várok én sokat egy ismeretlen felebarátomtól, vagy akár ismerőstől, csak annyit, amennyit én is megadok. Ez kijár, gondolom én.

A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-08 12:38

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-06-08 10:06
Létrehozva: #46

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(vidaeff @ 2013-06-08 09:49) *
Szia! smile.gif

A termék személyesen át lett adva, ki is lett fizetve. Két hónapja volt annak eldöntésére,
megfelel-e a holmi, ha reklamáció van, azt intézzük és hogy az értékelése elkészüljön. Mivel ezt nem
tette meg, semmiképp nem értékelhetem pozitívan. Sajnálom kérem, csak semlegessel tudok adni.

Igazán sajnálom, hogy elsőként nem adhatok pozitív érkelést, de ha valakinek két hónap alatt nincs
egy perce arra, hogy eldöntse megfelel-e neki a könyv, vagy sem és elkészítsen egy rövid értékelést,

Ez a tipikus "nem lógok a Vaterán állandóan" című hárítás. Nem kell állandóan. Csak arra a pár percre kell felkúszni, amíg befejezi a munkát, ami tulajdonképpen a kötelezettsége, mert hozzátartozik az adásvételhez. Na de most én kúszom el, mert így még énekes halott sem lesz belőlem. Végre először a héten kialudtam magam, de olyan nehezen sikerült realizálnom magamat a nappalhoz, mint egy dermedt gyíknak.biggrin.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-06-08 09:49
Létrehozva: #47

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894

IDÉZET(zejopy @ 2013-06-08 09:45) *
A személyes menüdben az értékeléseknél van a "be nem érkezett értékelések". Amíg ott van valaki, addig értékelhet még. Ha onnan eltűnik, akkor már nem. Mindig figyelem magamnál, mert én sem szeretek tartozni.

Szia! smile.gif

A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-08 09:51

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-06-08 09:45
Létrehozva: #48

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(basa80 @ 2013-06-08 09:29) *
... Az értékelési jog elvesztéséről kapok valami értesítést, vagy ki kell számolnom, hogy a leütéstől eltelt -e már 60 nap?
Köszönöm neked is és mindenkinek.
Szép napot.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-08 09:45

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
basa80
hozzászólás 2013-06-08 09:29
Létrehozva: #49

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2013-06-07 14:57) *
Főleg és leginkább. A Vaterára is, meg a partnerre is. dry.gif

Eeeegen... Én úgy zárom a kapcsolattartást a vevővel, hogy írok egy levelet, amiben jelzem, hogy megkaptam a pénzt és még ma postázok. Ezenkívül megkérem, ha rendben megérkezik az áru, ne feledkezzen meg az értékelésről.
Kevés olyan adásvételem van, ahol a vevő elveszíti az értékelési jogát. Ezeket semlegesen értékelem, hogy fizetett, korrekt volt, de valamiért nem értékelt. Azért semleges, mert az értékelés hozzátartozik a Vatera rendszeréhez. Ezek alapján alakít ki a leendő partner egy képet. Ennek a nem megírása nem csak az én kifejezett kérésemnek a figyelmen kívül hagyása, hanem az egész rendszerbe való beilleszkedést is jellemzi. A Vatera sem hobbiból küldözgeti a leveleket, nyilván nekik fontos lenne, hogy látszódjon, mi zajlik a mindennapokban.
Amúgy ilyenkor gyakorta kiakadnak a vevők, amit az értékelés megírása után a válaszban nagyon hamar jeleznek is. Na pont ilyen sürgősen kellett volna akkor is belépni a Vaterára, amikor megjött a levél, hogy értékelje az adásvételt.smile.gif A legszebb, amikor időhiányra hivatkoznak, mondván "nem lógnak állandóan a neten". Nem is kívánom, gondolom a kollégák sem. Arra a pár percre esetleg mégiscsak be kéne kúszni, ha már vásárolt, levelezett és fizetett.

Igazad van teljes mértékben, mikor leütnek egy termékemet, ott a Vatera értesítő, amivel több-kevesebb ember sem foglalkozik, erre jön a plusz levelem, hogy utaljon, és mennyit mert persze kiszámolni ami feketén, fehéren le van írva azt nem tudják, aztán el kell küldenem a számlaszámom, holott az automatikus értesítőben is benne van, meg már újítottam és a termékemnél is beírtam, és ezek után ha megjön a pénz , mindig írok egy levelet, hogy megérkezett a pénze, mikor postázom. Nos a Vatera levélbe alul benne van, hogy ne felejtsék el értékelni az adásvételt, talán az elejére kellene tenni, vagy nagyobb, sokkal nagyobb betűkkel , bár hozzáteszem aki nem foglalkozik semmivel annak tökmindegy milyen levél érkezik. Tegnap megkérdeztem tőlük, hogy minden rendben volt e akkor írjanak választ, azóta is írnak! laugh1.gif Nos kedves zejopy mindent megtettem, most várok, egyébként igazad van, semlegessel fogom zárni, ha elvesztik az értékelési jogaikat, mert ha ő nem ad pozitívat amikor pozitív az adásvétel mert lusta, nem törődöm, akkor én sem fogok, adni csak tényleg semlegest, amibe leírom, hogy fizetett, hamar, minden rendben van de az adásvétel értékeléséről megfelejtkezve hiányos lett az adásvétel vagy valami ilyesmi. Zejopy: Az értékelési jog elvesztéséről kapok valami értesítést, vagy ki kell számolnom, hogy a leütéstől eltelt -e már 60 nap?
Köszönöm neked is és mindenkinek.
Szép napot.

--------------------
Yours sincerely
basa80

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-06-07 14:57
Létrehozva: #50

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(basa80 @ 2013-06-06 23:23) *
... tesznek rá magasról, ...

Főleg és leginkább. A Vaterára is, meg a partnerre is. dry.gif

...Vége az lesz lehet, hogy 60 nap elszalad, megszűnik az értékelési joga a vevőnek, aztán már csak én értékelhetek ...

Eeeegen... Én úgy zárom a kapcsolattartást a vevővel, hogy írok egy levelet, amiben jelzem, hogy megkaptam a pénzt és még ma postázok. Ezenkívül megkérem, ha rendben megérkezik az áru, ne feledkezzen meg az értékelésről.
Kevés olyan adásvételem van, ahol a vevő elveszíti az értékelési jogát. Ezeket semlegesen értékelem, hogy fizetett, korrekt volt, de valamiért nem értékelt. Azért semleges, mert az értékelés hozzátartozik a Vatera rendszeréhez. Ezek alapján alakít ki a leendő partner egy képet. Ennek a nem megírása nem csak az én kifejezett kérésemnek a figyelmen kívül hagyása, hanem az egész rendszerbe való beilleszkedést is jellemzi. A Vatera sem hobbiból küldözgeti a leveleket, nyilván nekik fontos lenne, hogy látszódjon, mi zajlik a mindennapokban.
Amúgy ilyenkor gyakorta kiakadnak a vevők, amit az értékelés megírása után a válaszban nagyon hamar jeleznek is. Na pont ilyen sürgősen kellett volna akkor is belépni a Vaterára, amikor megjött a levél, hogy értékelje az adásvételt.smile.gif A legszebb, amikor időhiányra hivatkoznak, mondván "nem lógnak állandóan a neten". Nem is kívánom, gondolom a kollégák sem. Arra a pár percre esetleg mégiscsak be kéne kúszni, ha már vásárolt, levelezett és fizetett.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
basa80
hozzászólás 2013-06-07 00:06
Létrehozva: #51

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(svejku @ 2013-06-06 23:47) *
... csak kedvesen érdeklődd meg, hogy megkapták-e, és ugye minden rendben van? (én legalábbis így szoktam).
Ne aggódj az elveszett pozitív miatt, megnéztelek, lassan 3 éve Vaterázol, 100%-on vagy, nem kevés adásvétellel, jó ez így, én bármikor vásárolnék tőled, és eladóként sem aggódnék. smile.gif

Köszönöm szépen svejku, igen volt már rá példa, hogy megkérdeztem szépen, hogy megkapta -e a terméket, minden rendben van -e stb. Persze ebből jött le az, hogy hátha eszébe jut az értékelés elmaradása. Valakinek eszébe jutott, valakinek nem.
thank_you.gif Próbálok vigyázni a 100%-ra hiszen nem lenne jogos negatívra rászolgálni hiszen mindent úgy csinálok ahogyan kell, mindent meg lehet velem oldani semminek nem vagyok az elrontója stb. Írok nekik aztán várom a választ, és ha bejön minden akkor majd megírom mit sikerült intézni rolleyes.gif

--------------------
Yours sincerely
basa80

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-06-06 23:47
Létrehozva: #52

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

Köszi svejku, éppen most azon vagyok, hogy baj lenne-e abból ha írnék e-mailt két olyan felhasználónak aki közel 1 hónapja nem értékelt még. Persze még én sem értékeltem de azért mert azt tanácsolták itt nekem a tapasztaltabb Vaterások, hogy az eladó akkor értékel ha a vevőnek is megfelelt a termék, minden rendben van. Szerintem az lesz amire én gondolok, hogy egyik vár a másikra...

Abból, hogy írsz egy E-mailt, semmi baj nem lehet, de ne az értékelést kérd, csak kedvesen érdeklődd meg, hogy megkapták-e, és ugye minden rendben van? (én legalábbis így szoktam).
Vannak akiket nem érdekel az értékelés, felesleges nyűgnek tartják, megkapták amit akartak, tovább nem foglalkoznak vele, ezeket nem kell "zaklatni".
Ha válaszol, hogy persze, minden OK, akkor kedvesen megkérheted, hogy adjon ennek megfelelő értékelést, mert neked fontos. Ha nem válaszol, akkor inkább várd ki a 60 napot.
Ne aggódj az elveszett pozitív miatt, megnéztelek, lassan 3 éve Vaterázol, 100%-on vagy, nem kevés adásvétellel, jó ez így, én bármikor vásárolnék tőled, és eladóként sem aggódnék. smile.gif

+Quote Post
basa80
hozzászólás 2013-06-06 23:23
Létrehozva: #53

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(svejku @ 2013-05-24 20:44) *
- Igen, 60 nap után megszűnik.
- Igen, régebben nem így volt.
- Igen, pont ezért (hosszas könyörgésre) lett korlátozva 60 napra.
- Igen, amennyiben 40 napja és 10000 Ft-ot meghaladó értékeletlen aukciód van, akkor már nem tudsz a személyes menüdben mozogni sem, csak az "Értékelje az adásvételt" jön be.
- Igen, ha a vevő értékelése nem érkezik be 60 napon belül, akkor az az értékelésed már elveszett.
smile.gif

Köszi svejku, éppen most azon vagyok, hogy baj -e lenne abból ha írnék e-mailt két olyan felhasználónak aki közel 1 hónapja nem értékelt még. Persze még én sem értékeltem de azért mert azt tanácsolták itt nekem a tapasztaltabb Vaterások, hogy az eladó akkor értékel ha a vevőnek is megfelelt a termék, minden rendben van. Szerintem az lesz amire én gondolok, hogy egyik vár a másikra. De ez olyan butaság, hiszen ő utalt megkaptam a pénzt az ő megtette a kötelességét, szóval most ilyenkor azt hiszi, hogy ad pozitívot akkor én negatívot? Vagy semlegest? Én csak arra várok, hogy vagy levélben és jó értékeléssel zárják az aukciót, hogy minden rendben volt -e, csak kínos mert lassan 1 hónapja nem értékeltek még. Persze amit eladtam abba hiba sem lehet, ha nem kapták volna meg csak szóltak volna. Ajánlott cédula megvan, szóval szerintem vagy marha lusták, Vatera által küldött email sem rezzenti meg bennük a lelkiismeretet, vagy tesznek rá magasról, hogy értékeljék az adásvételt pedig az egyik nem is kezdő már.. Én úgy vagyok vele, hogy fontos az értékelés és, hogy megnyugodjon a másik, és öröme legyen abban, hogy jó Vaterás módjára csinált mindent, ezért adom az értékelést a lehető leggyorsabban. Vége az lesz lehet, hogy 60 nap elszalad, megszűnik az értékelési joga a vevőnek, aztán már csak én értékelhetek ami ugyebár nem lesz kölcsönös és így rossz érzés is lesz. Nos levelet több napja is akartam írni nekik, Vaterán az egyik fent is volt, a másik még csak május elején, de ha a Vatera értesítő sem hatja meg őket, szerintem felesleges lesz a levelem. Csak nem levélszemétbe teszi nekik a levelet, bár ha én tudom, hogy vettem valamit akkor eszembe is jut az, hogy értékelni is kellene ha már Vaterázok stb.. Mindegy várok még, majd lesz valami, de aki tud esetleg ebbe segítséget mondani, megköszönném.

--------------------
Yours sincerely
basa80

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-06-06 21:17
Létrehozva: #54

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(Surika @ 2013-06-06 19:52) *
Szóval a 3 terméket nem találom. Mert újra kellett volna módosítanom. Lehet törölték? létezik?

Létezik. Mindez megelőzhető lett volna, ha még akkor ír a Kapcsolatfelvételre, amikor javasoltam angry2.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-06-06 20:41
Létrehozva: #55

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Szóval a 3 terméket nem találom. Mert újra kellett volna módosítanom. Lehet törölték? létezik?

Igen, azt hiszem, ha nem találnak együttműködőnek a módosítás során, akkor törlik. De lehet, hogy tévedek.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
suzukimaruti
hozzászólás 2013-06-06 20:35
Létrehozva: #56

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-08-07 19:42
Azonosító: 177 261

Kettőt látok. Nem kaptál értesítést?

+Quote Post
Surika
hozzászólás 2013-06-06 19:52
Létrehozva: #57

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-11-24 19:06
Azonosító: 314 976

+Quote Post
suzukimaruti
hozzászólás 2013-06-06 19:03
Létrehozva: #58

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-08-07 19:42
Azonosító: 177 261

IDÉZET(basa80 @ 2013-06-06 17:08) *
Igen, de 1500 Ft-ot már ki tudsz venni a bankautomatából, míg 1485 Ft-ot nem. Persze ez nem a Vatera baja, hanem a kártyás rendszeré...

Nem akarlak elkeseríteni de 1 500-t sem tudsz kivenni, csak 1 000-s tételeket. smile.gif

A hozzászólást -suzukimaruti- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-06 19:07

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-06-06 17:22
Létrehozva: #59

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(basa80 @ 2013-06-06 17:08) *
Igen, de 1500 Ft-ot már ki tudsz venni a bankautomatából, míg 1485 Ft-ot nem. Persze ez nem a Vatera baja, hanem a kártyás rendszeré...

1223547606_87.gif 1223547606_87.gif 1223547606_87.gif Már megbocsáss, de ez nem szempont ebben a kérdésben. vraagt.gif
Arról nem is beszélve, hogy a példa fiktív volt, a számokat más számokkal is be lehet helyettesíteni.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-06 17:23

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
basa80
hozzászólás 2013-06-06 17:08
Létrehozva: #60

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2013-06-06 17:01) *
... A borravaló egészen más dolog. Határozottan kellemetlen számlázó eladónál, ugyanis pl. az áru 1000 Ft, a postaköltség 485 Ft, tehát a számlára 1485 Ft-nak kellene érkeznie, ami az én számlámon ugyanígy néz ki. Ha kerekít 1500 Ft-ra, akkor nem nagyon tudok a 15 Ft-tal mit kezdeni.

--------------------
Yours sincerely
basa80

+Quote Post

671 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
8 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (8 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 16:38