Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-07-05 17:54
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 803 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Tisztelettel ajánlom a "takarító-brigád" figyelmébe.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1669349 -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2012-07-05 16:26
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2012-01-15 00:51 Azonosító: 1 613 878 |
sajnos megint ide kell irnom.
tehat licitaltam egy termekre.semmi uzenet csak egy licit. erre mit irt a kedves elado?! hat ezt: de ugye ez az 5000 ft-os ajánlat csak vicc??? (5 ft rol inditotta titkos minimal arral amit nem lattam) ezek utan mar en is megutottem egy bizonyos hangnemet. en reagalnam tul?kb ugy ereztem mintha a zsebemben turkalnanak. |
|
|
|
2012-07-04 19:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 480 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Semleges vélemény: A vevő szigorúan betartja a Vatera szabályokat,postai feladásnál 85 Ft csomagolási költség "felszámolást" nem fogadott el. Ez okozott egy hosszabb levélváltást, egyébként az adásvétel létrejött. Még, jó, hogy nem negatív Na itt bizonyosodott be, hogy az eladó borzasztó egy személy |
|
|
|
2012-07-04 17:15
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Semleges vélemény: A vevő szigorúan betartja a Vatera szabályokat,postai feladásnál 85 Ft csomagolási költség
"felszámolást" nem fogadott el. Ez okozott egy hosszabb levélváltást, egyébként az adásvétel létrejött. Még, jó, hogy nem negatív A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-04 17:17 |
|
|
|
2012-07-04 15:40
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-07-04 09:26
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 740 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
azert az eleg idegesito hogy kerdezek az eladotol mert ugy lattam nem teljes az amit arul de inkab biztosra megyek erre torli a kommentemet majd tiltolistaba tesz. az ilyennek vinne el a hollo a szemibol a latast. És játsszon vele? Nini, csecse bogyó. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-04 09:28 |
|
|
|
2012-07-04 09:24
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
azert az eleg idegesito hogy kerdezek az eladotol mert ugy lattam nem teljes az amit arul de inkab biztosra megyek erre torli a kommentemet majd tiltolistaba tesz. az ilyennek vinne el a hollo a szemibol a latast. Hát, ha ebben a stílusban kérdeztél tőle, akkor nem csoda, ha tiltóba tett. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-04 09:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2012-01-15 00:51 Azonosító: 1 613 878 |
azert az eleg idegesito hogy kerdezek az eladotol mert ugy lattam nem teljes az amit arul de inkab biztosra megyek erre torli a kommentemet majd tiltolistaba tesz.
az ilyennek vinne el a hollo a szemibol a latast. |
|
|
|
2012-07-03 22:35
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
..... Na mindegy most már,értékeltem,kíváncsi vagyok,hogy mennyire fejlődött ki a gerincoszlopa és ő hogyan értékel.Bevallom sok jóra nem számítok. Köszönöm mindenkinek a kedves és segítőkész hozzáállást! Szép estét! Kíváncsi vagyok, hogy alakul a vége. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-03 22:36 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-03 22:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2011-12-05 13:06 Azonosító: 1 582 730 |
A kezdő jó szándékúan tévedhet, lehet tájékozatlan a szabályok dolgában. Ezért (is) jó ez a fórum, rengeteget lehet itt tanulni. De itt etikáról, tisztességről van van szó. Kinek, mennyi került az otthoni tarisznyába. Az én normarendszerembe ez nem fér bele, másrészt meg nem hajszolom már annyira az izgalmakat, ezért lesitteltem alpapot. Megesett velem is, rossz üzleti taktika okán nagyon áron alul, esetleg ingyen kelt el a holmi. Így jártam. Az a veszteség volt - és még lesz is bizonyára - az iskolapénz. De hogy ne adjam oda!? Ez képtelenség. Az viszont nagyon szép Öntől, hogy megfelelő stílus esetén legyintett volna. Szép estét! Megmondom őszintén,hogy az évek alatt itt találkozik az ember érdekes dolgokkal és még érdekesebb emberekkel.Lassan tényleg ott tartok,hogy nem lepődöm meg semmin. Viszont van egy határ,ami fölött már pofátlanságról,udvariatlanságról beszélünk.Itt ez történt. Ha már így döntött,hogy ilyen alacsony áron nem szeretne megválni az amúgy egyáltalán nem szeretett(mert ha jól tudom az örökölt cuccokat árusította el)terméktől,akkor azért az ember elvárná,hogy kedves,csicsergő hangon,ha nem is Pamela Anderson,de a kedves eladó felhívja és elnézést kérjen.Nem ilyen stílusban,hogy"a terméket már eladtam,nem tudom átadni.". Valóban,ahogy Ön is írta,úgy velem(és biztosan még sokakkal)is megesett egyszer,hogy egy megbeszélt helyen nem tudtam megjelenni,majd hosszas telefonos bocsánat kérések közepette felajánlottam,hogy én saját költségemen elküldöm neki.Az már csak pofon a történetben,hogy pont egy hatalmas dobozról volt szó,így nemhogy kerestem az üzleten,de még rá is fizettem jócskán.Ez van.Az ember bevállal néha ilyeneket,hogy ne essen csorba a becsületén. Na mindegy most már,értékeltem,kíváncsi vagyok,hogy mennyire fejlődött ki a gerincoszlopa és ő hogyan értékel.Bevallom sok jóra nem számítok. Köszönöm mindenkinek a kedves és segítőkész hozzáállást! Szép estét! |
|
|
|
2012-07-03 18:53
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 740 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Köszönöm. Még kezdő,csak pár adás-vétele van,a többi esetben korrektül járt el(értékelések szerint),de gondolom az én esetemben nem szerette volna áron alul eladni a terméket. Igazából a lekezelő stílusa idegesített fel,ahogyan a levelezésekben megnyilvánult.Ha korrekt kedves lett volna és mondjuk megeresztett volna egy telefont,amiben szánta-bánta volna a történteket,akkor legyintettem volna egyet.De így nem vagyok hajlandó semlegest adni,kizárólag a negatív jöhet szóba. Ahham,értem. Köszönöm a segítséget,így fogok eljárni.Majd kiderül,hogy milyen kedvükben vannak a kedves ÜSz-os kollégák ebben a nagy melegben. A kezdő jó szándékúan tévedhet, lehet tájékozatlan a szabályok dolgában. Ezért (is) jó ez a fórum, rengeteget lehet itt tanulni. De itt etikáról, tisztességről van van szó. Kinek, mennyi került az otthoni tarisznyába. Az én normarendszerembe ez nem fér bele, másrészt meg nem hajszolom már annyira az izgalmakat, ezért lesitteltem alpapot. Megesett velem is, rossz üzleti taktika okán nagyon áron alul, esetleg ingyen kelt el a holmi. Így jártam. Az a veszteség volt - és még lesz is bizonyára - az iskolapénz. De hogy ne adjam oda!? Ez képtelenség. Az viszont nagyon szép Öntől, hogy megfelelő stílus esetén legyintett volna. Szép estét! |
|
|
|
2012-07-03 16:35
Létrehozva:
|
|
Ahham,értem. Köszönöm a segítséget,így fogok eljárni.Majd kiderül,hogy milyen kedvükben vannak a kedves ÜSz-os kollégák ebben a nagy melegben. Velem kedvesek voltak a hétvégén, pedig akkor még a szél sem fújt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-03 16:35
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2011-12-05 13:06 Azonosító: 1 582 730 |
Majd zejopy elmondja, én viszont ezzel a savanyúsággal nem fogok üzletelni. Sok szerencsét. Köszönöm. Még kezdő,csak pár adás-vétele van,a többi esetben korrektül járt el(értékelések szerint),de gondolom az én esetemben nem szerette volna áron alul eladni a terméket. Igazából a lekezelő stílusa idegesített fel,ahogyan a levelezésekben megnyilvánult.Ha korrekt kedves lett volna és mondjuk megeresztett volna egy telefont,amiben szánta-bánta volna a történteket,akkor legyintettem volna egyet.De így nem vagyok hajlandó semlegest adni,kizárólag a negatív jöhet szóba. Amikor elküldöd a leveledet az általam említett címre, akkor nem olvassák el, hanem az automata rendszer visszaküld egy számsort. Csak akkor foglalkoznak ezekkel a levelekkel, amikor a Kapcsolatfelvételen keresztül jelentkezel és hivatkozol rájuk. Tehát elküldöd a leveleket, pár perc múlva visszajön a válaszlevél. Utána, ha gondolod, bevágod a negatív értékelést. Azt ő esetleg visszaadja. Aztán te írsz a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő menüpontban, és ott felsorolod a ticket számaidat. Akkor az az ÜSZ-os, akihez kerül a megkeresés, megnézi a ticket számos leveleket és az alapján eldönti, hogy törlik-e, vagy sem. Lehet, hogy a levelezésről kérnek képernyőfotót is. Ahham,értem. Köszönöm a segítséget,így fogok eljárni.Majd kiderül,hogy milyen kedvükben vannak a kedves ÜSz-os kollégák ebben a nagy melegben. |
|
|
|
2012-07-03 16:27
Létrehozva:
|
|
Köszönöm a választ,megtartottam minden levelezést,amiből kiderül,hogy ő nem hajlandó átadni a terméket.A felszólító levelet már hetekkel ezelőtt elküldtem neki,azóta sem jött semmi válasz.Mik azok a "ticket számok"? Akkor értékelem és majd kiderül,hogyan tovább. Amikor elküldöd a leveledet az általam említett címre, akkor nem olvassák el, hanem az automata rendszer visszaküld egy számsort. Csak akkor foglalkoznak ezekkel a levelekkel, amikor a Kapcsolatfelvételen keresztül jelentkezel és hivatkozol rájuk. Tehát elküldöd a leveleket, pár perc múlva visszajön a válaszlevél. Utána, ha gondolod, bevágod a negatív értékelést. Azt ő esetleg visszaadja. Aztán te írsz a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő menüpontban, és ott felsorolod a ticket számaidat. Akkor az az ÜSZ-os, akihez kerül a megkeresés, megnézi a ticket számos leveleket és az alapján eldönti, hogy törlik-e, vagy sem. Lehet, hogy a levelezésről kérnek képernyőfotót is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-03 16:22
Létrehozva:
|
|
Köszönöm a választ,megtartottam minden levelezést,amiből kiderül,hogy ő nem hajlandó átadni a terméket.A felszólító levelet már hetekkel ezelőtt elküldtem neki,azóta sem jött semmi válasz.Mik azok a "ticket számok"? Akkor értékelem és majd kiderül,hogyan tovább. Majd zejopy elmondja, én viszont ezzel a savanyúsággal nem fogok üzletelni. Sok szerencsét. |
|
|
|
2012-07-03 16:14
Létrehozva:
|
|
|
Ha megfelelően dokumentálod, akkor van esély a bosszúnega töröltetésére. A lényeg, hogy minden levél legyen meg. Ezeket továbbítsd a biztonsag@vatera.com-ra, a ticket számokat őrizd meg, mert azokra tudsz majd hivatkozni. Írj neki egy figyelmeztetést, amiben határidőt szabsz az adásvétel lerendezésére, ha ez nem történik meg, negatív értékelést fogsz adni. Persze ez a levél is legyen továbbítva a biztonsag-ra. Ha nem adja oda, akkor jogos a negatív értékelés. Ha tényleg egyértelműen kiderül a levelezésből, hogy ez történt, akkor szokták törölni a bosszú negatívot, mert ezt a mentalitást a Vatera sem szereti. Ez az. Köszönöm a választ,megtartottam minden levelezést,amiből kiderül,hogy ő nem hajlandó átadni a terméket.A felszólító levelet már hetekkel ezelőtt elküldtem neki,azóta sem jött semmi válasz.Mik azok a "ticket számok"? Akkor értékelem és majd kiderül,hogyan tovább. |
|
|
|
2012-07-03 16:09
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Nagyjából 1 hónapja vásároltam egy varrógépet.1Ft-os aukción vittem el,igencsak áron alul. Az aukció lejárta után 1 nappal kaptam egy levelet az eladótól,amiben közölte,hogy semmiféle adás-vétel nem lesz,ugyanis ő egy ismerősének Vaterán kívül odaadta. Közöltem vele,hogy ez szabály ellenes,ráadásul egy szülinapi ajándék lett volna,mindent ehhez igazítottam. A válasza több levél váltás után is,csak az volt,hogy "sorry,ez van". Már hosszú napok óta kint van a figyelmeztetés,hogy értékeljem az adás-vételt,de tanácstalan vagyok.Nagyon rosszindulatú eladó és ha negatívra értékelem,biztosan ő is így jár el,pedig én korrekt voltam,már 1 napra rá kifizettem volna neki a vételárat,tehát nem rajtam múlt,én mindenképpen pozitívat érdemelnék. Mit tegyek,a Vatera tud nekem segíteni egy esetleges bosszúból adott negatív esetén? Köszönöm Ha megfelelően dokumentálod, akkor van esély a bosszúnega töröltetésére. A lényeg, hogy minden levél legyen meg. Ezeket továbbítsd a biztonsag@vatera.com-ra, a ticket számokat őrizd meg, mert azokra tudsz majd hivatkozni. Írj neki egy figyelmeztetést, amiben határidőt szabsz az adásvétel lerendezésére, ha ez nem történik meg, negatív értékelést fogsz adni. Persze ez a levél is legyen továbbítva a biztonsag-ra. Ha nem adja oda, akkor jogos a negatív értékelés. Ha tényleg egyértelműen kiderül a levelezésből, hogy ez történt, akkor szokták törölni a bosszú negatívot, mert ezt a mentalitást a Vatera sem szereti. Ez az. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-03 16:10 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-03 15:59
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Nagyjából 1 hónapja vásároltam egy varrógépet.1Ft-os aukción vittem el,igencsak áron alul. Az aukció lejárta után 1 nappal kaptam egy levelet az eladótól,amiben közölte,hogy semmiféle adás-vétel nem lesz,ugyanis ő egy ismerősének Vaterán kívül odaadta. Közöltem vele,hogy ez szabály ellenes,ráadásul egy szülinapi ajándék lett volna,mindent ehhez igazítottam. A válasza több levél váltás után is,csak az volt,hogy "sorry,ez van". Már hosszú napok óta kint van a figyelmeztetés,hogy értékeljem az adás-vételt,de tanácstalan vagyok.Nagyon rosszindulatú eladó és ha negatívra értékelem,biztosan ő is így jár el,pedig én korrekt voltam,már 1 napra rá kifizettem volna neki a vételárat,tehát nem rajtam múlt,én mindenképpen pozitívat érdemelnék. Mit tegyek,a Vatera tud nekem segíteni egy esetleges bosszúból adott negatív esetén? Köszönöm |
|
|
|
2012-07-03 11:14
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Elnézve a közel egyszerre lejáró aukcióit, amit előre utalás után küldenek a vásárló címére (személyes átvétel kizárva), a műsor valószínűleg itt július 9.-én kezdődik majd… Már nézik a biztonsági kollégák -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-07-03 09:24
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2010-05-03 21:53 Azonosító: 1 141 250 |
kompletten lemásolta egy aukcióm szövegét http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefo...1611613706.html Elnézve a közel egyszerre lejáró aukcióit, amit előre utalás után küldenek a vásárló címére (személyes átvétel kizárva), a műsor valószínűleg itt július 9.-én kezdődik majd… |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 04:40 |