Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-04-16 22:08
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Valamit elrontottál.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 22:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
Khmm.... tudjátok, van nekem az a hátterem, a szokásos, amivel szoktam a porcelánjaimat fényképezni. Most közvélemény kutatást tartok. Mivel a saját testi becseim csak egészen kevés ember számára láthatóak, ezért elvetettem, hogy én tartsam lenge neglizsében a teáskannákat. Na meg a mi köreinkben ez nem is szokás. Szóval szerintetek mennyire lenne forgalomnövelő, ha vennék egy aktképet és ezentúl ez lenne a hátterem? A szokásos helyett, esetleg azzal kombinálva. Arra gondoltam, hogy a piros és zöld terítőmmel az akt kép különböző felületeit takarnám mindig le, így változatosan izgalmas lenne az összes aukcióm. Minden vélemény érdekel. ...és ha az akt kép kezeiben tartaná tornálóidat, leveses tálaidat? ( A hozzászólást -bijobaju- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-16 22:09 |
|
|
|
2012-04-16 21:59
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 014 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Muszáj volt felolvasnom és magyarázatot adnom a férjemnek is, hogy miért dübögtetem az asztalon a homlokomat Vigyázz, a végén eltilt innen. Csendben maradtam, legalábbis a a profi fülesen nem hallottam semmit, de bepisiltem, az biztos. Főként, hogy lélekben továbbgondoltam az ügyet saját termékeimmel és ellentmondásoktól nem mentes, érett szépségemmel kapcsolatban. Holnap tükör előtt tesztelek. Mire nem képes az ember az üzleti sikerekért. Jajistenem. Most majd a dupla mosásért is én leszek a bűnös.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 21:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
|
|
|
|
2012-04-16 21:53
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 659 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Csendben maradtam, legalábbis a a profi fülesen nem hallottam semmit, de bepisiltem, az biztos. Főként, hogy lélekben továbbgondoltam az ügyet saját termékeimmel és ellentmondásoktól nem mentes, érett szépségemmel kapcsolatban. Holnap tükör előtt tesztelek. Mire nem képes az ember az üzleti sikerekért. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-16 21:53 |
|
|
|
2012-04-16 21:39
Létrehozva:
|
|
Nem birom abbahagyni a röhögést! Ez már nem nevetés, nem kacagás, ez igazi röhögés, olyan horkantós... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 21:35
Létrehozva:
|
|
|
Azért Nem birom abbahagyni a röhögést! Ez már nem nevetés, nem kacagás, ez igazi röhögés, olyan horkantós... |
|
|
|
2012-04-16 21:10
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Üdv Mindenkinek! http://ekszer-ora.vatera.hu/bizsu/nyaklanc...1570328498.html a levelezést érdemes elolvasni Van még kedved nevetni, azok után, hogy szegény mama ebbe (?) betegedett bele, mármint, hogy nem övé a nyaklánc? |
|
|
|
2012-04-16 20:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 320 Regisztrált: 2010-05-16 01:03 Azonosító: 1 161 927 |
Üdv Mindenkinek!
http://ekszer-ora.vatera.hu/bizsu/nyaklanc...1570328498.html a levelezést érdemes elolvasni |
|
|
|
2012-04-16 20:19
Létrehozva:
|
|
Azért A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-16 20:19 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 16:30
Létrehozva:
|
|
Nos, a PEP-hoz kevés a forgalmam, és az eladott termékek darabszáma is még csak 400... ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne V.boltom. Volt egy időszak amikor úgy éreztem találtam egy terméket, ami egészen jól ment... kb 60-70db ot is eladtam belőle, aztán jött egy "ügyesebb" fickó aki féláron adta ugyanezt a terméket úgy, hogy nála várni kellett rá, míg nálam (vállalva a kockázatot) raktáron volt... (őszíntén nem értem, hogy mennyi haszna lehetett rajta... de nem sok !) Ez a fickó szétzuzta a "jó bizniszemet" ami a 34000Ft os ápolási segélyt volt hivatott feltuningolni... Persze nem haragszom rá, csak ilyen az én formám. Gyakorlatilag nem tudok olyan kurrens árut, vagy akár kevésbé menőt, amit be tudnék szerezni, és kis haszonnal eladni, mindenből perze jó sokat... Fóliát vágni tudok, és volt is egy gyenge probalkozásom de nem jött be, de ahogy elnézem ez pörög másnak(falmatrica). Nem hiszem, hogy érdemben hozzá tudnék szólni. Az is lehet, hogy a lendületem kevés? Majd magamba szállok H. Ahhoz, hogy elinduljon, nem kell PEP-esnek lenni, a Vaterabolt meg nem is tudom mire jó. Van amikor az ember beragad. A körülmények nagyon visszahúzó erejűek tudnak lenni, de ha hiszünk magunkban az csodákra képes. 34 000 Ft? Szégyen, hogy ennyit adnak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 16:16
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
..... Próbáld meg felépíteni a saját üzletedet. Szerintem. Nos, a PEP-hoz kevés a forgalmam, és az eladott termékek darabszáma is még csak 400... ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne V.boltom. Volt egy időszak amikor úgy éreztem találtam egy terméket, ami egészen jól ment... kb 60-70db ot is eladtam belőle, aztán jött egy "ügyesebb" fickó aki féláron adta ugyanezt a terméket úgy, hogy nála várni kellett rá, míg nálam (vállalva a kockázatot) raktáron volt... (őszíntén nem értem, hogy mennyi haszna lehetett rajta... de nem sok !) Ez a fickó szétzuzta a "jó bizniszemet" ami a 34000Ft os ápolási segélyt volt hivatott feltuningolni... Persze nem haragszom rá, csak ilyen az én formám. Gyakorlatilag nem tudok olyan kurrens árut, vagy akár kevésbé menőt, amit be tudnék szerezni, és kis haszonnal eladni, mindenből perze jó sokat... Fóliát vágni tudok, és volt is egy gyenge probalkozásom de nem jött be, de ahogy elnézem ez pörög másnak(falmatrica). Nem hiszem, hogy érdemben hozzá tudnék szólni. Az is lehet, hogy a lendületem kevés? Majd magamba szállok H. |
|
|
|
2012-04-16 15:47
Létrehozva:
|
|
Zejopy: Látom Emberből vagy ... Köszönöm. Nos röviden a kérdésedre a válasz: idehaza kell lennem, mert van 3 beteg ember akik mellett a helyem, és nem tudok elmenni dolgozni, mert kiszámíthatatlan mikor van rám idehaza szükség... ha elmegyek napi, 8-10órás melóhelyre, jó esetben 8h, oda-vissza úttal 9-10h... az nem vállalható, mert a párom mozgássérült és sűrűbben szorul segítségre, mint amennyi ideig távol vagyok. A másik két ember meg idős is... Ez nem panaszkodás, ezt mint tény írtam... és itt lép be a napi 18h, ami lehet több is Üdv, H. Köszönöm azt is, hogy ezt elmondtad. Ha így élsz, miért nem építesz ki egy Vaterás üzletet magadnak? Viszonylag kötetlen, a munkát magad oszthatod be. 2005 óta itt vagy, ismered a rendszert. Csak el kell kezdeni, apránként. Én is így kezdtem. Pár cuccal, és a befolyt összeget visszaforgattam. Mindig, nagyon sokáig nem vettem ki belőle pénzt, csak viszza. Kb egy évig. És most egész szépen hoz a konyhára, foglalatosság, érdekes, biztosítja azt a pörgést, amire szükségem van. Próbáld meg felépíteni a saját üzletedet. Szerintem. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-16 15:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 15:27
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2009-01-08 12:36 Azonosító: 395 934 |
Ez nem olyan hangulatú post volt, mint a te korai dolgaid. Itt van némi kétségbeesés a sorok mögött, ami tájézotlansággal párosul. Mégis, a reggeli nagyon védtelen állapotomban nagyon megérintett mindannak ellenéle, hogy a téma és az előadásmód általában nekem vörös posztó. De a pár "mellékesen" odavetett szó a napi 18 óráról.... szóval ez .... Zejopy: Látom Emberből vagy Nos röviden a kérdésedre a válasz: idehaza kell lennem, mert van 3 beteg ember akik mellett a helyem, és nem tudok elmenni dolgozni, mert kiszámíthatatlan mikor van rám idehaza szükség... ha elmegyek napi, 8-10órás melóhelyre, jó esetben 8h, oda-vissza úttal 9-10h... az nem vállalható, mert a párom mozgássérült és sűrűbben szorul segítségre, mint amennyi ideig távol vagyok. A másik két ember meg idős is... Ez nem panaszkodás, ezt mint tény írtam... és itt lép be a napi 18h, ami lehet több is Üdv, H. |
|
|
|
2012-04-16 14:21
Létrehozva:
|
|
Na mi az, a pezsgő már nem is elég?... Tudtam!! Isten vagy. Szóval megtöltöm a kádat pezsgővel és néger rabszolgák fogják szappanozni a hátamat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 14:13
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
...hogy legyen hely a szivarfáknak.... Na mi az, a pezsgő már nem is elég?... -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2012-04-16 13:27
Létrehozva:
|
|
Már minden csirkeólat kivágtam, hogy legyen hely a szivarfáknak.... Szép napot mindenkinek! Megfogadva a tanácsokat, szerkesztettem egy nagyon frappáns kis levelet az eladónak, és lássatok csodát három percen belül csörgött a telefonom, fogatkozott, hogy Ő erről mit sem tudott és, nyitottá vált minden megoldásra. Most kaptam vissza a befizetett összeget, tisztelettel megköszönöm mindenki segítségét, valamint kívánok szép napot jó Vaterázást! Üdv: Ambrus70 Ez szuper, nagyon örülök, hogy végre mi is megkapjuk a pozitív visszajelzést, miszerint a módszer jó, amit állandóan javasolunk. Gratulálok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-16 13:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2010-12-30 07:39 Azonosító: 1 417 731 |
Szép reggelt mindenkinek! Nehéz itt okosnak lenni. Mindenesetre az elkonfiskált töltő egyértelmű ok reklamálni, bár ezt sem könnyű bizonyítani, főleg ha az eladó nem jóhiszemű. Nézegettem ezt a termékkört. Az ár azért adhatott volna okot némi gyanúra, és tudom nem olcsó az utazás, de ebben a kategóriában és árfekvésben én olyat keresnék, ahol át tudom venni személyese. Nem mindennap vesz az ember mobilt ugyebár. A jövő hét első feléig várnék a válaszra, tovább aligha. Természetesen lehet polgári peres eljárást kezdeményezni, sőt ha az eladó magatartása csalárd, akár büntetőeljárást is. Kérdés az, megéri-e, és megvannak a sikeres procedúrához szükséges egyértelmű bizonyítékok? Azért a fentebbi repressziókat érdemes kilátásba helyezni egy jól megszerkesztett levélben. Személyes tapasztalatom, ez hatásos tud lenni. Reméljük ijedős az "inkorrekt" eladó. Szép napot mindenkinek! Megfogadva a tanácsokat, szerkesztettem egy nagyon frappáns kis levelet az eladónak, és lássatok csodát három percen belül csörgött a telefonom, fogatkozott, hogy Ő erről mit sem tudott és, nyitottá vált minden megoldásra. Most kaptam vissza a befizetett összeget, tisztelettel megköszönöm mindenki segítségét, valamint kívánok szép napot jó Vaterázást! Üdv: Ambrus70 |
|
|
|
2012-04-16 13:17
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
-------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2012-04-16 11:17
Létrehozva:
|
|
Gonolkodtam. A blogban folyamatosan látom, hogy leírják, mik a leggyakrabban keresett cuccok és kategóriák.
Igazából ennek a jelentőségét nem értem, magamra nézve. Mert nyilván nem fogok porcelán helyett telefont árulni, bármennyire is menő lenne, ugyanis valamiért a porcelánt választottamm, ezt szeretem, stb. én pedig hiába keresnék 5x annyit, ha telefont kellene árulnom, nem biztos, hogy annyi örömet találnék a dologban, mint így. Viszont újabban egyre gyakrabban találkozom Vatera hirdetéssel itt-ott, ma pl. a Farmerama nyitóoldalán volt, de a yuotube-on is láttam már (gondolom ez nem olcsó mulatság). Na ott viszont úgy, hogy vásároljon telefont a Vaterán. És így jó, ha tudják hogy mit kerestek legtöbbet. Ez logikus. Mindettől függetlenül persze akkor sem értem, hogy a blogban az eladóknak miért jó ez, de nem baj, oda úgyis csak ritkán megyek. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-16 11:18 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 06:13 |