IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

975 Oldal V  « < 944 945 946 947 948 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
Mercedes500
hozzászólás 2007-09-06 08:53
Létrehozva: #18901

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-09-04 19:27
Azonosító: 23 392

Nem lázadok csak szeretném az aukcióimat továbbvinni.
2 napja semmi email vagy értesítés stb .
A futó aukcióim meg állnak részemről.
Ráadásul már kérdezgetik a vevők hogy miért vagyok inaktív.
Elismerem hogy késtem egy-két hetet. De például miért van az hogy tegnap elött reggel egy felszólítást kapok hogy fizessem be. Utána átutaltam még többet is mint amit kértek. Rá egy órára megint egy felszólítás és már inaktív is lettem. Honnan gondolták hogy egy óra alatt oda ér a pénz.
Most meg állok ....
Tisztelt vatera én is kérnék egy választ : wcsabesz72 felhasználóval kapcsolatban.
Köszönöm Csaba
Go to the top of the page

+Quote Post
saint555
hozzászólás 2007-09-06 08:45
Létrehozva: #18902

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 14:57
Azonosító: 11 371

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-09-05 13:15) *
Kedves saint555!

Észrevételét továbbítottuk a pénzügy felé. Köszönjük türelmét,
megértését!

Tiszteletem!
Intézkedését köszönöm. Valószinűleg ennek hála, kaptam egy egysoros mailt. Benne az igéret, miszerint küldenek egy csekket. Amit maguktól kellett volna. Ezt is befizetem, de tartok tőle, jövő hónapban ismét itt leszek, mint legutóbb. Vagy mostmár szímíthatok a folyamatos csekkellátásra? Nem lehet, hogy valami komoly baj van önöknél a pénzügyön? Ilyen esetben nagy kérés lenne, hogy küldjenek előre vagy 12 kitöltetlen csekket? Akkor egy évig nem háborognék én sem, hiszen lenne mire fizetnem. Ha ezek után nem érkezik meg egyetlen csekkem is időre, akkor nyugodtan tiltsanak. Egyetlen hangom sem lessz. Önöknek csak az aktuális számla összegét kellene közölniük esetenként. Vagy ez túl egyszerű lenne? Ehhez már egyetem kellene a pénzügyön? Elhiszem, hogy sokan próbálkoznak önöket így, vagy úgy lenyúlni, de nem kellene mindjárt rosszra gondolni, ha egy befizetés nem érkezik meg. Pláne, ha ennek önök az okozói. Tisztelettel: saint555

Ps.: Látom, előkerültek a saját hibájukból nemfizető reklamálók is.
Én a helyetekben nem lázadnék. Saját hibátokból nem fizettetek időre. Így teljesen jogos a ban. Ez az életben mindenütt joggal van így. Nem fizetsz valamiért, nem kapod tovább a szolgáltatást. Ennyi.

A hozzászólást -saint555- szerkesztette a következő időpontban: 2007-09-06 08:50

+Quote Post
Mercedes500
hozzászólás 2007-09-06 08:16
Létrehozva: #18903

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-09-04 19:27
Azonosító: 23 392

Kedves Vatera !
Hasonló cipőben vagyok én is. Kénytelen voltam egy új felhasználónevet létrehozni hogy talán a fórumon keresztül választ kaphatok. Hasonlóan egy 2000 forintos felszólítást követően /átutaltam rögtön/ inaktívvá vagyok téve wcsabesz72 felhasználó névvel.
Tegnap még el is faxoltam a befizetésemet. 2 napja semmi válasz vagy hír. Közben futnak az aukcióim ,majdnem 100. Jönnek a kérdések és nem tudok válaszolni. !!!!!!
Kérnélek benneteket ,hogy valami történjen már mert ez igy nem normális. Mit csináljak még hogy jó legyek ??????
Légyszíves kérnék egy gyors választ wcsabesz72 felhasználónévre ,hogy most mi van ?????
Mondon rengeteg aukcióm fut és nem tudok semmit csinálni, ráadásul a lejártakat kitöröltem egy csomó embernek nem tudom az elérhetőségét pedig már ki is fizették az árút és nem tudom velük a kapcsolatot felvenni !!!!
Légyszíves szedjétek le az inaktív státuszt miután már kifizettem a tartozást !!
Köszönöm: wcsabesz72

+Quote Post
War10ck
hozzászólás 2007-09-05 19:07
Létrehozva: #18904

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-09-05 08:33
Azonosító: 23 443

nekem tegnap délután folyamán 3 ismerösöm lett inaktiv. (köztük velem együtt is) igaz mind 3man nem fizettük be az utolsó számlát. egyéb anyagi okok miatt.... egyikünknek sem maradt lové az eladások után annyira gyér forgalom volt hogy feléltük... de ezt tegnap azonnal teljesitettük...
fax nincs.. igy reménykedünk hogy a pénzügy összekapja magát és mielöbb álományba helyez minket.. szal részünkröl nem történt hiba.. maximum csak kicsinyesség.. a már befizetette 40-60ezer ft után 3200ft miatt inaktivra vágnak... jogosnak jogos.. csak furcsa. huh.gif

+Quote Post
musy
hozzászólás 2007-09-05 14:40
Létrehozva: #18905

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-09-05 14:18
Azonosító: 23 534

A férjem kb 4 éve vaterázik musko néven. 08.28.-án jött egy fizetési felszólítás, hogy egy csekk nincs befizetve, 08.28 ez a tartozás van nyilvántartva. Jelezük hogy határidőre fizetve lett, ezt a vatera köszönettel tudomásul vette. Erre 09.05.- én jött meg egy felszólítés, hogy 8 számla nincs kiegyenlítve március-augusztusig (ezt már nem értettük, hogy az elmúlt héten hogyan nem lett befizetve pl márciusi szála, ha egy hete rendezve volt). Ezeket is előkerestem, természetesen határidőre rendezve lettek, ezt jeleztük is majd kb 1 óra múlva még egy felszólítás, hogy nég további tartozásom van, ami szintén rendezett és rögtön ezek után az első tartozás miatt inaktiválták musko-t. A vaterának több mailt és faxot küldtünk, de még válszt sem kapunk. Közben több felhasználótaársunkkal értekeztem, és hasonló panaszokat hallottam.[b] EZEK SZERINT A 2006 ÉV INTERNETES KERESKEDŐJE NEM TUDJA A BEFIZETÉSEKET KEZELNI VAGY CSAK EXTRA PROFITOT SZERETNE??!!! 150.000 ft befizetés volt a Vatera számlára, minen számla teljesítve,, most mégis még 40.000 ft-ot szeretne. Nem lennék meglepve ha most engem is inaktívvá tenne e levél után. És a legfelháborítóbb, hogy egyáltalán válszt sem küldenek, mindamellett, hogy nem hajlandók a csekk másolatát feldolgozni, és aktiválni. Ezek alatt eladásoktól és bevételtől esik el az ember jogtalanul, akkor mikor kifizeti a vatera nem olcsó szolgáltatását.

Kérünk mindenkit, hogy aki hasonló inkorrekt magatartást tanúsított a vatera részéről valahogy jelezze felénk, mert komolyan gondolkodunk egy fogyasztóvédelni feljelentésen és egy perindításon. Ha kitiltanak az oldalról felhasználókat jogtalanul, akkor legalább kapjuk vissza azt a pénzt amit odafizettünk, hiszen ez valahol egy szerődés. És ekkor még az esetleges bevételkimaradással nem is számoltam.

Ha nem tudnak ekkora összegekért normális szolgálataást nyújtani huzzák le a redőnyt! Nem kívánunk minden nap a vaterának csekkeket keresni, amit ha ,megtalálok figyelembe sem vesznek.

Ha más is hasonló cípőben jár fogjunk össze!!!

musko és musy

+Quote Post
212
hozzászólás 2007-09-05 13:25
Létrehozva: #18906

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-07 02:04
Azonosító: 8 807

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-09-04 09:15) *
Kedves 212!

A Skype nevű program az Internet Explorer illetve Firefox böngészőkbe épülő kiegészítőt is telepít,
amely a weboldalakban automatikusan felismeri a telefonszámokat, és azokat azonnal tárcsázható
Skype-linkké változtatja. A kiegészítő eltávolítható a programok hozzáadása és törlése menüben,
vagy az érzékelő kikapcsolható a böngészőben (Firefox - Eszközök-Kiegészítök-Skype extensions
LETILTÁSA utána újraindítani a böngészöt).

Köszönöm gyors válaszukat, sokat segített.
Üdv 212

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-09-05 13:15
Létrehozva: #18907

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(saint555 @ 2007-09-04 14:58) *
Kedves Vaterások!
...
Tisztelettel: saint555

Kedves saint555!

Észrevételét továbbítottuk a pénzügy felé. Köszönjük türelmét,
megértését!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
saint555
hozzászólás 2007-09-04 14:58
Létrehozva: #18908

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 14:57
Azonosító: 11 371

Kedves Vaterások!
Fentebb olvastam, hogy nem csak nekem van gondom az állandó és alaptalan fizetési felszólításokkal és figyelmeztetésekkel, melyek nagyon megalázóak tudnak lenni. Főleg ha alaptalanok.
Az elején leszögezném, hogy minden önöktől kapott csekket ( mert csekkes fizetést választottam annó ) 48 órán belül befizettem, mióta vaterás vagyok egyáltalán. Az utóbbi időben mégis havi rendszerességgel kapok önöktől figyelmeztetést, emlékeztetőt, hogy elmaradásom van. Nos. Többször írtam már a pénzügyre is, hogy ha nem méltóztatnak küldeni a csekkeket, amire fizethetek, akkor nem tudok fizetni. Ez csakis önökön múlik. Legutóbb egy hónapja körül is csak nagy veszekedések és ide a fórumra irogatás után méltóztattak csekket küldeni a fennálló tartozásaimról. Azokat azonnal be is fizettem, ahogyan a csekkek megérkeztek. Előtte követeltek rajtam egy olyan befizetést, ami akkor már bő két hónapja annak rendje és módja szerint be lett fizetve. Faxoltatnom kellett a helyi postáról, 700 ft.- küröli költséggel. Plusz vagy egy órát állhattam sorban. Persze se egy köszönöm, vagy valami nem jött önöktől a bénázásuk miatt. Pedig ott is bebizonyosodott, hogy nem én nem fizetek, hanem önök bénáznak folyamatosan. Szó - szó. Ma megint kaptam egy figyelmeztetést, hogy elmaradásom van, amit soron kívül sziveskedjek rendezni. Én rendezném, de úgy látszik az önök cége képtelen felfogni, hogy emennyiben nem küldik a csekkeket, akkor nem tudok mire fizetni. Sorozatos reklamáslásaimra állandóan sablonszövegű, az adott problémához semmilyen konkrét kapcsolatot felmutatni nem tudó válaszmailt kapok, aminek a vége mindig az, hogy fizessek átutalással, vagy rózsaszín csekken. Nos. A csekkes fizetés lehetőségét önök ajánlották fel a regisztrációkor. Első perctől kezdve így fizetek. Átutalásos fizetés esetemben bő fél éve amúgy sem lenne lehetséges. A rózsaszín csekket passzolnám.
Marad az önök által küldendő csekk. HA TUDNÁK RENDSZERESEN KÜLDENI!!! De úgy látszik önök erre is képtelenek.
Utoljára kérem önöket, hogy vagy rendesen és időben sziveskedjenek a csekkeket részemre postázni, vagy sziveskedjenek a nickemet és minden egyéb adatomat törölni az adatbázisukból. Mert nekem sem időm, sem idegzetem az önökkel, az utóbbi időben folyamatosan vívott szélmalomharchoz. Majd eladom a portékáimat valamelyik ingyenes apróhirdetési site-on keresztül. Ha önöknek nem kell a becsületesen fizető ügyfél. Nekem ugyanis nem az önök által nagy csinnadrattával követelt 1-2000 forintban mérhető a nyugalmam és a becsületem. Ha nem tudnak időben csekket küldeni, azután meg még önök figyelmeztetgetnek, akkor javaslom hagyjuk egymást békén.
Várom szives jelentkezésüket és a vázolt probléma TARTÓS megoldását. Vagy nickem törlését. Mert elég volt ebből a megalázó hercehurcából. mad.gif
Tisztelettel: saint555

A hozzászólást -saint555- szerkesztette a következő időpontban: 2007-09-04 15:02

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-09-04 09:15
Létrehozva: #18909

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(212 @ 2007-09-04 09:02) *
Tisztelt Üzemeltetők!

Néhány dolog zavar. Amióta bejönnek a zászlók és a telefonálási lehetőség, csak korlátozott a lehetőség a sor megnyitására. Például a "megfigyelt árveréseknél" csak úgy tudom megnézni, hogy mi van mögötte, hogy átállítom a zászlót Albániára vagy Afganisztánra, akkor visszajön a régi funkció, mely alapján a termékszámra kattintva feljön az adott sor.
Ezt valóban ilyen kacifántosra gondolták, vagy csak én vagyok ilyen béna. A telefonálásnak itt például nem sok értelme van, igaz nem is próbáltam eddig. Kivel és miről kéne beszélnem - meg oda lenne az eladó titkossága.
...
Üdv: 212

Kedves 212!

A Skype nevű program az Internet Explorer illetve Firefox böngészőkbe épülő kiegészítőt is telepít,
amely a weboldalakban automatikusan felismeri a telefonszámokat, és azokat azonnal tárcsázható
Skype-linkké változtatja. A kiegészítő eltávolítható a programok hozzáadása és törlése menüben,
vagy az érzékelő kikapcsolható a böngészőben (Firefox - Eszközök-Kiegészítök-Skype extensions
LETILTÁSA utána újraindítani a böngészöt).

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
212
hozzászólás 2007-09-04 09:02
Létrehozva: #18910

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-07 02:04
Azonosító: 8 807

Tisztelt Üzemeltetők!

Néhány dolog zavar. Amióta bejönnek a zászlók és a telefonálási lehetőség, csak korlátozott a lehetőség a sor megnyitására. Például a "megfigyelt árveréseknél" csak úgy tudom megnézni, hogy mi van mögötte, hogy átállítom a zászlót Albániára vagy Afganisztánra, akkor visszajön a régi funkció, mely alapján a termékszámra kattintva feljön az adott sor.
Ezt valóban ilyen kacifántosra gondolták, vagy csak én vagyok ilyen béna. A telefonálásnak itt például nem sok értelme van, igaz nem is próbáltam eddig. Kivel és miről kéne beszélnem - meg oda lenne az eladó titkossága.

Más: megszünt a főmenüben a keresés, csak részletes keresés van. Igaz, a kalapács alatt feljön a régi keresés, de ezt mindenki tudja?

Üdv: 212

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-09-03 16:11
Létrehozva: #18911

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

személyes menü ---> vásárolt áruk----> eladó neve melett boriték ---> klikk----> cim benne ---> örül----> 1200x is.

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
andikaaa
hozzászólás 2007-09-03 15:09
Létrehozva: #18912

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-08-29 11:26
Azonosító: 22 391

Kedves Vatera!

Nem tudom, hogy mi lehetett a gond, de múlt hét péteken villámáron megvettem egy CD-t, amiről nem kaptam értesítést emailben.
Ezt külön kell kérni valahol?

Azért vagyok felháborodva, mert ma minősíthetetlen hangnemben telefonált az eladó, hogy nem jó az email címem, és hogy a vevőnek kellene jelentkeznie..
Ezt azért nem értem, mert emailen keresztül kell regisztrálni, aktiválni magam, akkor nem tudom, miért nem jó....
Van egy másik hasonló oldal is, amivel soha nem volt ilyen problémám, ezért fordultam bizalommal hozzátok is.

Légyszives nézzétek meg, miért nem kaptam értesítést a megnyert licitről.

Köszi,
Andi

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-09-03 14:23
Létrehozva: #18913

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

IDÉZET(leonetta25 @ 2007-09-03 13:46) *
:-((..még mindig ellenőrzőtt felhasználok vagyok,pedig már átutaltam amit kellett... sad.gif

1-2-3 nap alatt zöldülz be.. nem megy egyik percröl a másikra

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
leonetta25
hozzászólás 2007-09-03 13:46
Létrehozva: #18914

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-08-14 19:10
Azonosító: 20 383

:-((..még mindig ellenőrzőtt felhasználok vagyok,pedig már átutaltam amit kellett...sad.gif

+Quote Post
Peter601
hozzászólás 2007-09-02 19:50
Létrehozva: #18915

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-08-16 17:52
Azonosító: 20 675

IDÉZET(Lanovka @ 2007-09-02 16:40) *
Üdv,

még mindig a minimálár a problémám. Ha ez licitálás és a kikiáltási ár (jelenlegi ár) x Ft, akkor hogy lehet, hogy eladó a villámárat jelöli meg minimálárnak? Mit lehet itt licitálni? Ez szabályos? Illetve az szabályos, hogy a kik. ár és min. ár között majd 3x-os a különbség? Azaz nem választhatok, miért hitegetik az embert kik. árral?
Köszönöm: Lanovka

+Quote Post
Lanovka
hozzászólás 2007-09-02 16:40
Létrehozva: #18916

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-08-29 09:15
Azonosító: 22 358

Üdv,

még mindig a minimálár a problémám. Ha ez licitálás és a kikiáltási ár (jelenlegi ár) x Ft, akkor hogy lehet, hogy eladó a villámárat jelöli meg minimálárnak? Mit lehet itt licitálni? Ez szabályos? Illetve az szabályos, hogy a kik. ár és min. ár között majd 3x-os a különbség? Azaz nem választhatok, miért hitegetik az embert kik. árral?
Köszönöm: Lanovka

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-09-02 10:14
Létrehozva: #18917

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(S.Zsófia @ 2007-09-02 09:00) *
Kedves draglion!

Nagyon köszönöm a segítséget, már meg is találtam amit kerestem!
(Egyébként azt hiszem mi már ismerjük egymást.) TOVÁBBI JÓ VATERÁZÁST!
Köszönettel és üdvözlettel: S.Zsófia

Kedves S.Zsófia,
Nagyon örülök hogy segíthettem.
Igen már ismerjük egymást.
Viszont kívánok további jó vaterázást.

Üdvözlettel,
draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
S.Zsófia
hozzászólás 2007-09-02 09:00
Létrehozva: #18918

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-31 09:33
Azonosító: 22 728

Kedves draglion!

Nagyon köszönöm a segítséget, már meg is találtam amit kerestem!
(Egyébként azt hiszem mi már ismerjük egymást.) TOVÁBBI JÓ VATERÁZÁST!
Köszönettel és üdvözlettel: S.Zsófia

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-09-01 17:40
Létrehozva: #18919

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(S.Zsófia @ 2007-09-01 17:23) *
Tisztelt Vatera! Kedves Vaterások!

Kérdezni szeretném, mi a teendőm akkor, ha egy pár napja megnyert tételemre nem érkezik olyan e-mail hogy "Ön nyert!"
Várom, várom a levelet, de semmi, így nem tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval, aki nagy valószínűséggel szintén nem kaphatott semmiféle értesítést, mert Ő sem jelentkezik nálam. Próbáltam a "Kapcsolatfelvételen" keresztül jelezni a bánatomat, de erre sem reagál senki."
Előre is köszönöm a választ.
Üdvözlettel: S.Zsófia

Kedves S.Zsófia,

A ''személyes menü''-ben a ''vásárolt áruk'' -at kell kiválasztani ott minden megnyert tétel mellet szerepel az eladó fehasználóneve is amely mellett van egy boríték, arra klikkelve kinyílik egy lap amelyen az eladó adatai szerepelnek többek között az e-mail cím is.
Sikeres vásárlást kívánok.
Üdvözlettel,
draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
S.Zsófia
hozzászólás 2007-09-01 17:23
Létrehozva: #18920

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-31 09:33
Azonosító: 22 728

Tisztelt Vatera! Kedves Vaterások!

Kérdezni szeretném, mi a teendőm akkor, ha egy pár napja megnyert tételemre nem érkezik olyan e-mail hogy "Ön nyert!"
Várom, várom a levelet, de semmi, így nem tudom felvenni a kapcsolatot az eladóval, aki nagy valószínűséggel szintén nem kaphatott semmiféle értesítést, mert Ő sem jelentkezik nálam. Próbáltam a "Kapcsolatfelvételen" keresztül jelezni a bánatomat, de erre sem reagál senki."
Előre is köszönöm a választ.
Üdvözlettel: S.Zsófia

+Quote Post

975 Oldal V  « < 944 945 946 947 948 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-20 06:59